chris7_ Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 4-1 η Ισπανια...χαχα:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 ήταν καλό over αλλά.... www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Έχω μια διαίσθηση τώρα ότι η Ελλάδα απόψε θα σκίσει την Σουηδία :happy: Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Εχω παίξει σκορ την Gagats-manschaft (0-0, 1-1 και 2-1), άσσο, καθώς και να σκοράρει 1ος ο Κατσουράνης ή ο Καρασκούνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Έχω μια διαίσθηση τώρα ότι η Ελλάδα απόψε θα σκίσει την Σουηδία :happy: μηπως ηταν αναποδη η διαισθηση??:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 μηπως ηταν αναποδη η διαισθηση??:p μάλλον :lol: 0-2 :X Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Μόνο διπλό να μη βγει το βραδινό γιατί θα καταστραφούμε... :cry::cry::cry::cry: Πάμε για τα αυριανά τώρα... Βλέπω διπλό την Πορτογαλία και το άλλο 1 ή Χ αλλά δεν ξέρω ποιο να προτιμήσω... Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Σημερα εχασα το παιχνιδι τις Ισπανιας αλλα πηρα τα λεφτα μου απο το παιχνιδι της Ελλαδας δυστυχως,Για αυριο εχετε καμια προταση; Αυτο το x της ελβετιας-τουρκιας ειναι ακρως δελεαστικο,Πορτογαλια μαλλον θα το παιξω διπλο All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 και εγω χ το εβαλα στο Ελβετια Τουρκια, ενω την πορτογαλια το παιξα over!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Για συνεχόμενη αλλά τελευταία φορά η betoto με απογοητεύει...Είχα παίξει pogrebniak πρώτο scorer διοργάνωσης αλλά σε αντίθεση με τον οπάπ και άλλες εταιρείες θεωρεί το στοίχημα χαμένο....Δεν τηρούν τους βασικούσ κανόνες του στοιχήματος....Κρίμα για τη betoto :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 σήμερα το έριξα στις κάρτες. για να δούμε, για τον πρώτο αγώνα, τον δεύτερο αργότερα. www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Για συνεχόμενη αλλά τελευταία φορά η betoto με απογοητεύει...Είχα παίξει pogrebniak πρώτο scorer διοργάνωσης αλλά σε αντίθεση με τον οπάπ και άλλες εταιρείες θεωρεί το στοίχημα χαμένο....Δεν τηρούν τους βασικούσ κανόνες του στοιχήματος....Κρίμα για τη betoto Στειλε τους email με τα παράπονά σου. Γαιτί δεν το κάνεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Μας πλήρωσε η Πορτογαλία σήμερα και με το Χ της τουρκίας τα πράγματα πλέον απογειώνονται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Μας πλήρωσε η Πορτογαλία σήμερα και με το Χ της τουρκίας τα πράγματα πλέον απογειώνονται. Μακάρι να βγει το Χ αλλά δύσκολο το βλέπω... :worry: Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Γιατί δύσκολο? Piece of cake που λένε και στο χωριό μου. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Μακάρι να βγει το Χ αλλά δύσκολο το βλέπω... :worry: Έχε πίστη τέκνον μου. :p EDIT : Αχ πάλι εμίλησε ο jog. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Έχε πίστη τέκνον μου. :p Θα σου φιλούσα το χέρι τώρα αλλά καλύτερα να τελειώσει πρώτα! :p Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 και εγω χ το εβαλα στο Ελβετια Τουρκια, ενω την πορτογαλια το παιξα over!! Γεια δειτε τι σας ελεγα...:rolleyes::shifty: edit:μολις το εχασα... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Τραγικά κωλόφαρδοι οι Τούρκοι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Τραγικά κωλόφαρδοι οι Τούρκοι... Ναι βρε γ@μοτο μου...:mad: ελεος... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 οντως απο κωλοφαρδια αλλο τιποτα,κριμα παντως να μπει στο τελος... All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Πάμε στα αυριανά τώρα. Πώς τα βλέπετε; Θα το πάρει η Γερμανία; Εγώ και τα δύο για διπλά τα κόβω αλλά θα τα κοιτάξω καλύτερα αύριο. Με περιμένει και μια Θεμροδυναμική το πρωί... :wacko: Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Ειχα ποντάρει 800€ σε αυτό το ματς **** το..................................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Αυτό που έγινε χθες ειλικρινά δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει... Στο 85' χάνω την Πορτογαλία (σκορ 1-2), έρχεται αυτός που χει τα γηπεδάκια και μου λέει "Αρειανέ κουβά στο 85". Εκείνη την ώρα πιάνω τετ-α-τετ και στο καπάκι ανατρέπω βλακωδώς τον επιθετικό, ο οποίος είχε μειονέκτημα στο rebound, μιας και η μπάλα ήταν πίσω του και ήταν δίπλα του και αμυντικός μου. Αποκρούω, δοκάρι, και γκολ…2-2 από 2-0 υπέρ μας….Στην επόμενη φάση καταπληκτικό αυτογκόλ στο «Γ», μένω άναυδος…Γυρνάμε το ματς, πιάνω 6-7 τετ-α-τετ και στις καθυστερήσεις, κάνουν σουν από τη σέντρα, η μπάλα έρχεται χαλαρά στα χέρια μου, χτυπάει στα πόδια ενός αμυντικού μου, 2ο αυτογκόλ και χάνουμε 6-5……..Οταν δεν τρώμε ποτέ πάνω από 2,5 γκολ και όταν οι αντίπαλοι παίζουν με παίχτη λιγότερο από την έναρξη του αγώνα…Και το αποκορύφωμα το γκολ της Τουρκίας στο 93΄ για να χάσουμε ποντάρισμα 800€ στο σκορ 0-0, 1-1 και 2-1…. ΗΜΑΡΤΟΝ…….. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 εγώ χτες πληρώθηκα και στα δυο παιχνίδια παίζοντας κάρτες. www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts