yannaros_gr Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 tameiaki mikro simera me liga lefta alla arketo gia na xekinhsei i fetinh sezon.... me 3ada arsenal shalke kai liverpool.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Εγω ΚΟΥΒΑ... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Και επειδη εφαγα σκαλωμα τωρα...εριξα 50 ευρω στο Οβερ της Πατσουκα. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 irthe kai i tekos ober:D pantos tora eida oti to ober tis athletiko madritis to dinoun 2.30!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Μ'αρεσει που δεν το παίξα τρομάρα μου! και δείτε πρίν κάμποσο καιρό τι είχα παίξει επειδή ήταν εξ αναβολής παιχνίδι.... Real San Luis - Veracruz (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 Tecos UAG. - Monterrey (How many goals will be scored?) Over 2,5 CANCELLED 50.00 3.15 87.50 τότε είχε αναβληθεί.οβερ με εξαιρετική προιστορία.... 2 αντερ - 8 οβερ....με το χτεσινο γίνανε 9 "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 μια δυάδα απο μένα για σήμερα Φρανκφούρτη και Ιένα στο οβερ απο Α και Β Γερμανίας αντίστοιχα.χαμηλό ποντάρισμα. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Ευχαριστω την φιλη μου Πατσουκα για το πανεμορφο Οβερ του 1.83 που μου χαρισε απ το 47 κιολας! Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 ti exoume gia shmera?????????????:help:loipon ego blepo 1)ober tin iena opos anaferthike kai pio pano 2)under tin aek ayta ta 2 gia 2ada kai ena trito gia triada to ober tis athletiko me apodosi 2.30!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 leverkouzen pros to paron...diplo konta sto 3 sth betfair pisteyw a3izei.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 epishs X parma-torino....se 4 agwnes exei 3 X h parma kai 4 h torino...enas akoma logos stis teleytaies 7 anametrhseis sthn edra ths parma den exei er8ei X...kapote prepei na er8ei kai elpizw na einai shmera!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 under την Κατάνια στο 1.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Εγώ υποστηρίζω Τουλούζ, Μπορντό, Παρί και Λανς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Η Pari φίλε μου είναι πολύ αλλοπρόσαλη ομάδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Ευχαριστω την Κολωνια για το Οβερακι της και συνεχιζω με το Οβερ της Ραπιν για ενα ΠΟΛΥ καλο ταμειο! Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Θα δείξει φιλαρακι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Εκτος το under της Κατάνια, έριξα και ένα παρολί σε: Φιορεντίνα - Ρόμα (over) Οσασούνα - Λεβάντε (1) Μπαρτσελόνα - Σαραγόσα (over) Τα 2/3 τα χω πιάσει. Περιμένω τη Σαραγόσα (το οποίο το βλέπω 2πλό). Στο 11' είναι 2-1. Ότι θα πήγαινα ταμείο στο 11' δεν το περίμενα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 se kalh meria mas pali e3hgh8hke kala h leverkuzen...oso gia to parma-torino epikrathse kai pali h paradosh enanti ths formas.....wraia 4ada soublaki!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Πού μπορώ να μάθω πόσα λεπτά καθυστερήσεων έδειξε ο διαιτητής στο Μπαρτσελόνα-Σαραγόσα; Το ξαδελφάκι μου το παιξε 2, η bwin το κατοχύρωσε 1, αλλά δεν είδε τον επόπτη. Για το 1ο ημίχρονο μιλάω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 1 sta 3 simera kai piga kouba:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fedo1 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Πολύ καλά πήγαμε και χθες. Σούτσβαλ με 2.00, Λεβερκούζεν με 2.40, Στουτγγάρδη με 1,50, Χ η Ρεν, Ασσο τη Βαλένθια και ο Άσσος της Ραπίντ με στείλανε ταμείο.:lol::lol: >>Daytona Sprinter<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Soublaki-3 τι βλεπεις για το Σαββατο?Εχετε τπτ απουσιες? Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Soublaki-3 τι βλεπεις για το Σαββατο?Εχετε τπτ απουσιες? Έχω σταματήσει να παίζω μόνος μου. Πλεόν πολύ σπάνια, γιατί παίζω πολύ με το συναίσθημα. Παίζω τα προγνωστικά του billara στη Μετροσπορτ. Ακουσα Γεωργίου, και έτσι όπως τη στήνει την ομάδα ο Λεμονής γέρνει πολύ στον άσσο. Μην ξεχνάς, ότι μέχρι τώρα έχω πιάσει όλα τα ματς του Αρη (Χ με Πανιώνιο, 1 με Σαραγόσα, Χ με Καλαμαριά). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Εγω μαλλον βα ριξω μερικα ευρω στο Χ...και για σκορ το 1-1. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Χθες πήγα πολύ καλα. Κέρδος με 15+ ευρω στη μπανκα μου. Σήμερα θα απέχω. Εις αύριον τα νεότερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Over Mαιντζ και Ασσο Κανσας... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts