PIT-BULL Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Πααααμε γερα...Το Αντερ της Τζιλιχαμ αναβληθικε!Στα Οβερακια ειχαμε 2/2 :!: ....παμε τωρα να κανουμε και ΑΣΣΟ το Καρακας και καλο ΤαΜεΙοΟοΟοΟοΟ!!! Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Πααααμε γερα...Το Αντερ της Τζιλιχαμ αναβληθικε!Στα Οβερακια ειχαμε 2/2 :!: ....παμε τωρα να κανουμε και ΑΣΣΟ το Καρακας και καλο ΤαΜεΙοΟοΟοΟοΟ!!! έκατσε ο άσσος ;) 2-0 Μπράβο!:) [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Μολις γυρισα απ εξω και ειδα το 2-0 και ΤαΜεΙοΟοΟο... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 καλημέρα!:) σημερα παμε με : Tσέστερφιλντ-Πιτέρμπορο 2;) [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Η δική μου 4αδα για σήμερα.. Μαρσέιγ 'Εβερτον Μπορντό Πιτέρμπορο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Βλέπετε τόσο πολύ Πιτέρμπορο ρε παιδιά, εγώ γιατί δεν το βλέπω? :X Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός (1 X 2) Ρέιντζερς Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης - Βιγιαρεάλ (Πόσα γκολ θα σημειωθούν; ) Κάτω από 2,5 ΑΕΚ - Χετάφε (Διπλή Ευκαιρία) X ή Χετάφε Μαρσέιγ - Σπάρτα Μόσκας (1 X 2) Μαρσέιγ Σλάβια Πράγας - Τότεναμ (1 X 2) Τότεναμ Αχ αυτή η Γουέστ Μπρόμ, 3η φορά που μου την κάνει φέτος.:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Πιτέρμπορο 2 Βιγιαρεάλ 2 Γαλατά 1 Έβερτον 2 Καλή τύχη νά χουμε...:) [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Μετα απ το 3/3 χτες παμε στα σημερινα.Να σας πω τη αληθεια μου δεν τρελενομαι να βαλω τπτ τρελα λεφτα σημερα.Αρχιζω με το ΟΒΕΡ της Πιτερμπορο,μετα συνεχιζουμε με το Γ/Γ του Βαζελου και το Γ/Γ της ΑΕΚ(Αν βρεχει στο ΟΑΚΑ ΔΕΝ το παιζω Γ/Γ).Τωρα κατι Σπορτινγκ-Γαλατα-Βεντερ θα παιχτουνε πολυ και δεν βλεπω να τα ακουμπαω καθολου.Πιο αργα θα τσεκαρω τα Λιμπερταδορες(λολ) και τα Μεχικα(λολ)... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Πιο αργα θα τσεκαρω τα Λιμπερταδορες(λολ) και τα Μεχικα(λολ)... Μη λές καθόλου lol. Αυτά πάντα βγαίνουν αλλά επειδή είναι αργά δεν τα δίνει σημασία ο κόσμος.:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Μιλησα με εναν φιλο πριν το παιχνιδι της Αεκ και μου ειπε οτι ριχνει χιονονερο ετσι και εγω δεν εριξα το Γ/Γ.Αλλα αυτος που το ειδε ΤΟ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ?:lol::lol: ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Έ όχι ρε μάγκες. Έχασε η Πανάθα στο μπάσκετ :cry::knife::whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Kante moy OVER ton PAO magkes!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Το διπλό της Έβερτον βγαίνει (0-2 στο 89) και για εκεί πάει και η Πιτέρμπορο (0-2 στο 65) Άντε τώρα Μπορντό κ Μαρσέιγ και πάμε για ταμείο :D Το κανε 1-0 η Μαρσέιγ :D Άντε να μείνει άσσο και να σκοράρει κ η Μπορντό EDIT άντε και η Μπορντό το έκανε 0-1! Έτσι να μείνουν τα σκόρ! EDIT 2: 2-0 η Μαρσέιγ!Άντε να μείνει έτσι η Μπορντό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 1-1 ισοφαρίστηκε η Μπορντό.... ΜΑΚΑΡΙ να το κάνει 1-2 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Kante moy OVER ton PAO magkes!!! στο ποδοσφαιρο εννοεις; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Πάει η Μπορντό... 2-1 στο 90+. Καλύτερα από το Χ(μας πονάει λιγότερο). Κρίμα,χάσαμε πολύ καλό ταμείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 στο ποδοσφαιρο εννοεις; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: nai...alla tora........kalhnyxta!!!!!!!!!:):):) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Πωωωωωω μολις γυρισα απ την δουλεια.Τρελο κρυο εδω στην Καλαματα,γυρω στους 5 βαθμους εχει εξω.Λοιπον 2/3 επιλογες ειχαμε σημερα....βεβαια ΔΕΝ επαιξα κατι διοτι με πηρε στο λαιμο του ο Βροχερος φιλος μου.ΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!:X:X Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Χθες μου την έκανε η γουίκομ στο 90.. σήμερα έχασα την ΑΕΚ.Μα καλά όποιος κάθεται στον πάγκο της ΑΕΚ κολλάει αμπαλίτιδα?Μου βάζεις τον παίχτουρα τον Μπλάνκο τον καλύτερο επιθετικό σου στο 81!?:!::dizzy: Κι αυτός ο ενσαλίβα είναι για πολύ :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 καλημέρα, καλούτσικο ταμειάκι απο τα οβερ των Πιτερμπρο - Γουαδαλαχάρα. μ'αρέσει που πρότεινα χτές βράδυ στον κολλητό μου τα Χ του Παο και της Αεκ και δεν έπαιξα τίποτε απο τα δύο... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburner Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Καλησπέρα παιδιά, μετά από πολύ μελέτη κατελήξα σε αυτά, Ζυρίχη - Αμβούργο (Χ2) Ρόζενμποργκ - Φιορεντίνα (Χ2) Μπόλτον - Ατλέτικο Μαδρίτης (Under) Σλάβια Πράγας - Τότεναμ Χοτσπερ (2) Μπενφίκα - Νυρεμβέργη (Under) Καλή μας επιτυχία σε όσους παίξουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Καλησπέρα παιδιά, μετά από πολύ μελέτη κατελήξα σε αυτά, Ζυρίχη - Αμβούργο (Χ2) Ρόζενμποργκ - Φιορεντίνα (Χ2) Μπόλτον - Ατλέτικο Μαδρίτης (Under) Σλάβια Πράγας - Τότεναμ Χοτσπερ (2) Μπενφίκα - Νυρεμβέργη (Under) Καλή μας επιτυχία σε όσους παίξουν! Καλως ήρθες στο Forum φίλε! Καλή τύχη στις επιλογές σου.. :) [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Καλησπέρα παιδιά, μετά από πολύ μελέτη κατελήξα σε αυτά, Ζυρίχη - Αμβούργο (Χ2) Ρόζενμποργκ - Φιορεντίνα (Χ2) Μπόλτον - Ατλέτικο Μαδρίτης (Under) Σλάβια Πράγας - Τότεναμ Χοτσπερ (2) Μπενφίκα - Νυρεμβέργη (Under) Καλή μας επιτυχία σε όσους παίξουν! Πολύ καλές επιλογές φιλαράκι, φοβάμαι ρε ****το την Τότεναμ όμως, αν και το έχω δώσει κι'εγώ και πολλοί άλλοι, και όσο εύκολο και αν φαίνεται δεν ξέρω αλλά κάτι μου βρωμάει και βλέπω να πηγαίνουμε όλοι κουβά για πάρτη της σήμερα...μακάρι να βγώ ψεύτης γιατί θα την παίξω κι' εγώ στο "λογικό" 2ο και ότι γίνει. Τα υπόλοιπα που έδωσες μου αρέσουν και κάποια θα παίξω σίγουρα! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 εχω ριξει μια τετραδουλα με: Αμβούργο-2 Φιορεντίνα-2 Τότεναμ-2 Μπενφίκα-1 Βλεπω ξεκινησαμε καλα..Εκανε η Φιορεντινα το 0-1 στο 16' και η Τότεναμ στο 6'...Μακαρι να συνεχισουμε ετσι:):):) Η Τοτεναμ εκανε το 0-2 στο 30' και το Αμβουργο 0-1 στο 50'!!!Και το Αμβουργο 0-2 και τωρα 0-3!!!!Εληξε η Τοτεναμ 1-2!!!!ελπιζω να νικησει και η μπενφικα που ειναι 1-0 στο 60'!! ΤΑΜΕΙΟ!!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 acidburner,k73917391 Κάνατε καλό ταμείο :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts