porcupine Δημ. October 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Και επειδή πρέπει να χτυπάμε οτι πιστεύουμε... Red Bull Salzburg - AEK Athens 3Way - result - Pick: 2 3.35 Werder Bremen - Olympiakos 3Way - result - Pick: 2 7.25 CF Valencia - Chelsea FC 3Way - result - Pick: 1 2.20 FC Copenhagen - Lens 3Way - result - Pick: 1 2.20 σύνολο αποδόσεων...117.55 ποντάρισμα.11€ πιθανά κέρδη 351.48 δυάδες-τριάδες-τετράδα... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 για σήμερα, οβερ Ρομα,οβερ ΤΣΣΚΑ οβερ Watford,over Gillingham "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Σημερα επειδη αυριο γραφω Μικροβιολογια και δεν υπαρχει χρονος,θα ακολουθησω τον φιλο porcupine... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Sedan, rotheram kai Dynamo kievo Se paroli zitontas 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 2 stokport,ober saouthampon,2 mpartcelona.Ayti tin triada tha rixo simera ena 30e. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 το ποιό εύκολο στοίχημα... κρίμα που δεν έριξα 20αρικο... Panathinaikos - Artmedia Petrzalka (Which team will receive the 1st red card?) 2 - 10.00 5.00 παιγμένο στις 19:21 ακριβώς... :p η πλάκα ειναι πως ο κόρακας δεν έδωσε την δεύτερη κίτρινη στην φάση των χεριών του sicovsky.αλλά το κάνε με το πέναλτι και την απευθείας κόκκινη του αμυντικού :D Κρίμα που έλεγα να ρίξω 25€.... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Βλέπει κανένας άλλος εκτός από μένα το διπλό τις ROMA? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Βλέπει κανένας άλλος εκτός από μένα το διπλό τις ROMA? Ναι δεν είσαι ο μόνος, αμφίρροπο παιχνίδι. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Sevilla FC - Slavia Prague (How many goals will be scored?) Over 2,5 - Watford - Sheffield Wednesday (3Way - result) 1 - 1 ταμείο :D "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos_Crete Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Paidia rikste protaseis gia ta mats tou CL k allon mats tis Tetartis k an mporei kapoios filos na pei kapoio site gia enimerosi sxetika me tis omades tou stoiximatos k genika prognostika.Thanks k kalo betting..:) [sIGPIC][/sIGPIC] FORD MUSTANG GT Ta panta einai matea,ta panta mataiotis k ena xortari prasino einai i anthropotis...agapate allilous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 http://www.bookenemy.com stou fonta tis protaseis LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos_Crete Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Giati den mporo na kano katathesi sto bwin.com?? Mou leei sinexeia oti den ginete na pragmatopoithei i katathesi logo ton safety issus tou site..Dokimasa me Paypal k Visa k mou leei ta idia....:( [sIGPIC][/sIGPIC] FORD MUSTANG GT Ta panta einai matea,ta panta mataiotis k ena xortari prasino einai i anthropotis...agapate allilous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 eztes mou tin ekane i stokport kai eixa 2/3 kai piga kouba.Gia simera blepo 1 balethia,2 real,1 bernter,over gouest mpromits. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Giati den mporo na kano katathesi sto bwin.com?? Mou leei sinexeia oti den ginete na pragmatopoithei i katathesi logo ton safety issus tou site..Dokimasa me Paypal k Visa k mou leei ta idia....:( stiltous ena mail kai pes tous to problima pou sou bvazei Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Σημερα επειδη αυριο γραφω Μικροβιολογια και δεν υπαρχει χρονος,θα ακολουθησω τον φιλο porcupine... ελπίζω να πληρώθηκες την δεύτερη δυάδα... και να σκεφτείς οτι είχα έτοιμη για 50€ την τριάδα, Watford 1,Sevilla over,Cska over Και το βγάλα το τελευταίο...5.19 έδινε η τριάδα μείναμε στο 2.47. τουλάχιστον πληρώθηκα. απόψε ή θα τους τα πάρω η θα βρίσω ξανά... αναμένω, 2 & οβερ ( από ένα δελτίο) την Ρεάλ. οβερ την Κόλτσεστερ να κλείσω μια δυάδα με Σαουθάμπτον οβερ απο χτές άσσο Γουέστ Μπρόμ να συμπλήρώσω δυάδα με Watford και μεθαύριο Τορόντο οβερ. για σήμερα λοιπόν. Χ Πόρτο οβερ Λίβερπουλ 2 και οβερ Ρεάλ οβερ Σαλκε Χ Μίλαν αντερ γαυρο & Χ2 2.40 και 2.58 αντίστοιχα 1 West Bromwich Over River plate 1 Boca Juniors "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Δυστυχώς κουβάς χθές. Και οι 3 αγώνες. Ελπίζουμε στο σήμερα με περισσότερη τύχη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 προσοχή κατ'εμέ στα παιχνίδια των Βαλένθια,Μπενφίκα,Πόρτο προσωπικά βλέπω Χ και στα 3.... και αιτιολογώ. -Σιγά μην ξέχασε να παίζει μπάλα η Τσέλσι,μην τρελλαθούμε κιόλας!η Βαλένθια χωλαίνει και αυτή στο γκόλ.βλέπω Χ με σκόρ 0-0 ή 1-1 -Σαχτάρ αήττητη,παλαβή επίθεση με Μπραντάο και Λουκαρέλι να χτυπιούνται αλύπητα. θα προσέξει την άμυνα και αν της βγεί γκόλ στην αντεπίθεση μπορεί να κλέψει και το διπλό.Η Μπενφίκα ακόμα δεν πατάει καλά και ακόμα δεν νικάει μικρότερους αντιπάλους. -Πόρτο, σκληρή ομάδα.αήττητη στην Πορτογαλία.η Μπεσίκτας μια νίκη μόλις πρόσφατη αλλά με έδρα δυνατή. σκέφτομαι για την έκπληξη 5€ στην τριάδα αυτή με 30.76 απόδοση. βάσει απόδοσης, του 2.75 στον άσσο με ανησυχεί η Λάτσιο... και ο λόγος είναι πως θέλω διπλό και οβερ την Ρεάλ απόψε για να πληρωθώ χθεσινά,2 ανοιχτά δελτία... ελπίζω να διαψευστώ ή εστω ας έρθει το οβερ... στο παιχνίδι της περασμένης χρονιάς,είχαμε 0-0 την Σέλτικ με την Μίλαν. προσέξτε λίγο απόψε... δεν βλέπω ακλόνητα φαβορί. επιμένω στο Under του γαυρου στο 2.40 όποιος φοβάται το Under 2.5, ας δει στην betoto το Under 3.5 με 1.60 απόδοση. με τρώει το χέρι μου τελικά για οβερ 2.5 σε Βαλένθια με 2.30 και Under 2.5 όπως είπα γαύρο με 2.40..... τελικά το απόφασισα :p κάνω καλύψεις στα ανοιχτά μου.οτι θέλει ας κατεβάσει, με τον ένα η τον άλλο τρόπο θα ειμαι αρκετά σύν. παίζω 1Χ Λάτσιο παίζω Under Real παίζω Under Colchester απο τώρα θα καλύψω την Κόλτσεστερ στο under του 1.95 τα άλλα λέω να τα κάνω στο Live. ελπίζω να μπεί σχετικά νωρίς ένα γκόλ, να πιάσω 1Χ την Λάτσιο και το Under σε αυτό το μάτς σε ψηλή απόδοση. ακόμα και τώρα,να καλύψω τα παιχνίδια μου,θα είμαι κερδισμένος σε σχέση με την χθεσινή μπάνκα μου κατά 85€ περίπου,ενώ αν περάσουν τα μάτς που περιμένω,τότε θα έχω τριπλάσιο κέρδος. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Φιλε porc αφου σου ειπα οτι θα σε ακολουθησω χτες,αααρα πηγα ενα μικρο ταμειακι!Σημερα βλεπω Ασσο Μποκα-Οβερ Γουεστ-Οβερ Παλμειρας-Γ/Γ Βεντερ-Γ/Γ Βαλενθια-Γ/Γ Ρεαλ...Για σκορακι βλεπω 3-1 τον Ολυμπιακο και 1-1 Βαλενθια και 1-2 την Σαχταρ!!! Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Και ενα Οβερακι που μου ειπε η μανα μου ( :lol: ) πριν λιγο....Σαν Μαρτιν-Αρσεναλ Σαραντι με αποδοση 2 παρακαλω. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 βρέ τι έπαιξε ο παίχτης.....:lol::lol::lol::lol: Interblock Ljubljana - Drava (How many goals will be scored?) Over 2,5 - over 2.5 Domzale - Livar (How many goals will be scored?) Over 2,5 - το πρώτο οβερ,έχει 1.85. τα γκόλ μπήκανε. Zeljkovic 51 1-0 Aleksandar Rodic 60 1-1 56 Borut Tisnikar 2-1 Περιμένω στις 7 το δεύτερο...αλίμονο αν δεν περάσει...η Ντομζάλε παίζει με την χειρότερα άμυνα της Σλοβενίας. σας προτείνω να ψάχνετε σε κουλά πρωταθλήματα για όβερ που προσφέρονται στο ιντερνετ. βλέπε Ντνίπερ,Σαχτάρ,Αρτμέντια,Ντομζάλε,Ντιναμό Ζάγκρεμπ κ.α υπόψιν,στην Νορβηγία κοντεύουμε πρός τέλος οπότε οι ομάδες παίζουν και σκοράρουν κατά βούληση. αν δείτε την αγωνιστική που πέρασε, σε Α και Β Νορβηγίας, τα οβερ στην μέν Α', 7 αγώνες 7 οβερ και στην Β' σε 7' αγώνες 6 οβερ. το λέω απλώς για να βρίσκετε προιστορία και φόρμα,ώστε να συμπληρώνετε δυάδες.προτιμότερο το 1.45-1.50 παρά το 1.15. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 @Pit-Bull Να πείς στην μαμά σου,πώς έχει μια μικρή βάση το οβερ αυτό. 3 οβερ η Σαν Μαρτιν, 2 οβερ η Σαραντί γκόλ υπέρ η Σαν Μαρτίν, 8 κατά 9 στα 6 τελευταία η Σαραντί,8 υπέρ, 5 κατά στα 6 τελευταία χαίρομαι που πέφτει το οβερ της Κόλτσεστερ, ήδη το Under είναι στο 2.02 :D θα κάνω μια καλή κάλυψη η δυάδα είναι αυτή. Colchester United - Queens Park Rangers (How many goals will be scored?) Over 2,5 - Gillingham - Leyton Orient (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 αν πέρασει το οβερ, περιμένω 102€ λέω λοιπόν να καλύψω με 40€ το Under, ότι και να γίνει κέρδος θα έχω σκοπός μου είναι και να μην χάσω το ποντάρισμα και να πάρω και κάτι. το ίδιο θα κάνω με Ρεάλ,θα περιμένω στο Live.ελπίζω να πετύχει ένα γκόλ η Ρεάλ νωρίς ώστε να πάρει ανηφόρα ο άσσος και το Χ της Λάτσιο για να χτυπήσω με ποντάρισμα περί τα 30€ στο κάθε σημείο ποιό αναλυτικά. τώρα, άν βγεί διπλό η Ρεάλ απο αυτή την δυάδα. Lazio - Real Madrid (3Way - result) 2 - VfB Stuttgart - FC Barcelona (3Way - result) 2 2 51€ ποντάρισμα παίρνω 178€ εάν καλύψω, με 30€ τον άσσο αυτή την στιγμη= 106.5€ εάν καλύψω,με 30€ το Χ αυτή την στιγμή=97.50€ που σημαίνει.Εάν βγεί διπλό 178-60=118€ αντί να χάσω τα 51€ μεμιάς, κυνηγάω να πάρω πίσω το ποντάρισμα μου και κάποιο μικρό κέρδος απο τις καλύψεις μου. στην δεύτερη περίπτωση στην παρούσα τιμή του άσσου.51€ απο το βασικό μπέτ,30 του άσσου(αν έρθει άσσος παίρνω 106.5€ οπότε το κέρδος είναι 106.5-51=50.5€ το ίδιο και στο Χ. προσπαθείστε να το κάνετε. προυποθέσεις είναι οι εξής. 1. κυνηγάμε πάντα δυάδες,το ένα μάτς νωρίτερα απο το άλλο ώστε να ξέρουμε οτι έχουμε ένα απο τα δύο κερδισμένα 2.υπολογισμοί,πόσα είναι το βασικό μπέτ-πόσα η κάλυψη.Κοινώς δηλαδή προσθαφαιρέσεις για το τελικό αποτέλεσμα με όλους τους τρόπους. 3.κυνηγάμε πάντα στο Live Και ελπίζουμε να σκοράρει η ομάδα του βασικού μας μπέτ ώστε να αυξήσει την απόδοση στην κόντρα που θα παίξουμε για να μικρύνουμε το μπέτ μας κατά το δοκούν. 4. οτι και να γίνει,κυνηγάμε κάλυψη. πέρυσι,στο 1-2 της Τσέλσι μέσα στο Μεστάγια.έπαιξα στο 85'με απόδοση 6.5 και ενώ το μάτς ήταν 1-1, 10€ στην Τσέλσι και 10€ στο οβερ με απόδοση 5.5 ;) στο 93' έγινε το 1-2. 5. σιγά μην ξαναπαίξω σέντ στον ΟΠΑΠ :lol: τέτοιες αποδόσεις,φραγμούς και αηδίες ας τις παίξουν μόνοι τους. τελικά η Interblock, Πέρασε με οβερ του 4.1 παρακαλώ....αν περάσει το μάτς στις 7, βγάζω τις καλυψεις μου για σήμερα :D "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 ενημέρωση αποδόσεων. betoto - έχει πέσει απο 2.50 σε 2.35 το διπλό της Πόρτο - έχει πέσει το διπλό της Τσέλσι στο 3.05 απο 3.35 (όπως είπα νωρίτερα,για Χ μου κάνει) - Βέρντερ στο 1.35 απο 1.40 και 4.35 το Χ απο 4.0 το διπλό απο 7.25 χτές,στο 7.5 σήμερα - Μπενφίκα,έχει πέσει το Χ απο 3.25 σε 3.15 1 goal ακόμα απο Ντομζάλε και κλείνω ταμειάκι... για να δούμε... 2-0 ημίχρονο 2-1 Η ομαδάρα - βάλτε μου 40 γκόλ - Livar Ivancna Gorica και με στέλνει το ταμείο που περίμενα για τις καλύψεις :D 2.10 πλέον το Under της Colchester. Κάλυψη 50€ απο μένα. εάν κάτσει οβερ: 30€ bet 102€ payment ένα κάτσει Under:50€ bet 105€ payment όπερ σημαίνει. 102 κέρδος απο το οβερ της δυάδας - 30 το Bet-50 το Under bet=22€ κέρδος 105 κέρδος από το Under - 30 απο την δυάδα του όβερ = 25€ κέρδος ξαναλέω...σημασία έχει να κρατώ την μπάνκα και να βγάζω και κάτι απο το να κινδευνεύω ολότελα. άλλωστε οι καλύψεις μου ηρθαν απο την κουλή δυάδα της Σλοβενίας που την έπαιξα μήπως και με ανεβάσει κάπως και το κατάφερε οτι και να γίνει απόψε,όπως και να έρθουν τα αποτελέσματα θα είμαι κατά 170€ τουλάχιστον κερδισμένος σε σχέση με χθές,ειδάλλως 260€( χωρίς τις καλύψεις πάμε αρκετά παραπάνω αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να δώ αν περάσουν.....) "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Goaaaal Real!!!!! :D Πάμε Βασίλισσα! :D τσαμπα το 50αρικο στο under της colchester.... 2-1 απο το 25' ταμείο λοιπόν :) πάμε! 1-1 Ρεαλ....πλησιάζει το οβερ για δεύτερο ταμείο... δεν έκανα κάλυψη δυστυχώς τον άσσο με απόδοση 12 και το Χ με 4.5... αντε να δουμε "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 μην πείτε οτι δεν σας είπα διπλό.... Αεκ κανόνισε.... φέρε το διπλό μην σε πάρει και σε σηκώσει..... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 simera piga trelo kouba:cry: pantos autos o termatofilakas tis bernter poli pextaras:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts