Calendra Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 έχω την εντύπωση ότι το τραγούδι Χατζηγιάννη - Ολυμπιου "πες το δυνατά" (νομίζω ότι λέγεται) θυμίζει λίγο απο Hot Stuff Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 παιδια καπου ακουσα πως το "ο χορος"(κλεισε τα ματια) των ονιραμα ειναι διασκευη απο ξενο τραγουδι.ισχυει; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 εγω εχω βρει και της κοκκινου το μωρο μου σορρυ(κλασσικα φοιβος) με το theme song του batman(την παλια σειρα που επαιζε seven x) δειτε απο κατω: kokkinou: batman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Χατζηγιάννης-Ακατάλληλη σκηνή = Mylene Farmer-Pourvu qu'elles soient douces Αυτά δεν είναι κλεμμένα, αλλά διασκευές/αποδόσεις στα ελληνικά. Το συγκεκριμενο δεν ειναι διασκευη γιατι λεει Μουσικη : Μιχαλης Χατζηγιαννης Οπως επισης Mιχαλης Χατζηγιαννης - Δεν ειμαι εδω για κανεναν απο το Si seulement je pouvais lui manquer - Calogero και Αγγελικη Ηλιαδη - Χαμογελω και προχωραω με το με το [/url]Marc Antony - Ahora quien Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 το καινουργιο του Μαζωνακη τα ισια αναποδα δε θυμιζει λιγο το εχω προβλημα υγειας του Ψινακη στα κουπλε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOS_89 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Δέσποινα Βανδή - Κορίτσι πράμα --> Michael Jackson-Beat It Πλάκα έχουν και οι Axis of Awesome που παίζουν ένα σωρό τραγούδια και έχουν όλα την ίδια ακολουθία ακόρντων (αλλά δεν είναι κλέψιμο της συνολικής μελωδίας) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Δεν ειναι ελληνικο.... μοιαζουν η ιδέα μου είναι ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 ακουσα τωρα τελευταια το βουνο....και αναρωτιεμαι μηπως μοιαζει λιγο στην αρχη με το βρεχει φωτια στη στρατα μου;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Δεν ειναι ελληνικο.... μοιαζουν η ιδέα μου είναι ? :rolleyes: Aπό τη wikipedia: "Lady Gaga has claimed that her album The Fame Monster, with songs such as "Alejandro", was influenced by "super pop melodies of the 90s" by acts such as Ace of Base. και ναι, μοιάζει πάρα πολύ. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης :rolleyes: :shifty: Αυτό λέγεται θράσος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ( Μουσική/ Στίχοι: Φοίβος :rolleyes: ) http://www.youtube.com/watch?v=a9rSEGTbE4A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Μ'αρέσει που τότε, το 2006 που θα πήγαινε η Βίσση Eurovision, κάποιες από τις τηλεκατίνες αναρωτιούνταν αν ο MJ έκλεψε το τραγούδι της Βίσση.....:confused: :!: Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Μ'αρέσει που τότε, το 2006 που θα πήγαινε η Βίσση Eurovision, κάποιες από τις τηλεκατίνες αναρωτιούνταν αν ο MJ έκλεψε το τραγούδι της Βίσση.....:confused: :!: Πλάκα κάνεις; Δεν το θυμάμαι αυτό :blink::wacko: Καλά επικοινωνούνε καθόλου; Εκτός αν νόμιζαν ότι ο Michael μπήκε στην χρονομηχανή του το 1995 και πήγε στο 2006 για να κλέψει την Βίσση :p Edited November 24, 2011 by unagi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Μ'αρέσει που τότε, το 2006 που θα πήγαινε η Βίσση Eurovision, κάποιες από τις τηλεκατίνες αναρωτιούνταν αν ο MJ έκλεψε το τραγούδι της Βίσση.....:confused: :!: Εεεεε αμα η καλλιτέχνιδα είναι επιπέδου Βίσση, αξίζει ο Jackson να φτιάξει μια χρονομηχανή, να έρθει από το 1995 στο 2006, να κλέψει τη μελωδία και να το κάνει τραγούδι! Άλλωστε όπως όλοι είδαμε η διαπλανητική πλέον, καριέρα της Βίσση με το τραγούδι "Everything" έχει γραφτεί στην ιστορία :rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ελεοςςςς 1995 = you are not alone 2006 = everything το αντιθετο λεγανε. πως η Βισση πατησε στο κομματι του MJ τη θυμαμαι πολυ καλα την κουβεντα στα μεσημεριανα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) ελεοςςςς 1995 = you are not alone 2006 = everything το αντιθετο λεγανε. πως η Βισση πατησε στο κομματι του MJ τη θυμαμαι πολυ καλα την κουβεντα στα μεσημεριανα Όχι και είμαι απολύτως σίγουρη γι'αυτό που λέω. Άλλωστε γι'αυτό το θυμάμαι, επειδή ήταν κάτι το τελείως απίθανο. Edited November 24, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Wisin & Yandel - Follow The Leader ft. Jennifer Lopez μοιάζει αρκετά με . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts