Jump to content

Pro Evolution Soccer 2008

keftes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και δεν έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με το 2008 ακόμα, δεν έχω δει να είναι τόσο κακό πια. Αντιθέτως φαίνεται να έχει βελτιωθεί σε κάποια σημεία, όπως π.χ. το σουτ. Φαίνεται να είναι πιο εύκολο να ελέγξεις τη δύναμη και γενικά κάνει καλύτερα σουτ.

• Απαντήσεις 126
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλυτερο απο το 6 δεν ειναι. Μονο στα γραφικα. Με το Fifa καμια σχεση. Παντως ειναι γεγονος οτι εκανε βηματακι πισω με 2008 η Konami αλλα δεν μασαμε "απο το σπιτι δεν θα βγω θα μεινω μεσα και θα παιζω PRO"
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχτές χάζευα για πάνω από δύο ώρες τα γραφικά του σε PS3 σε μια 40άρα Plasma!

Απίστευτα είναι!!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

παιδια το pro08 για pc ειναι κορυφη , τα γραφικα ειναι απιστευτα !!! (αν και θα ηθελα λιγο καλυτερα στους οπαδους)

αληθεια path που υπάρχουν ?????

ελληνικο πρωταθλημα ? sounds ??? κανενα site ???

μου θυμισε παλιες καλες εποχες που παιζαμε συνεχομενα 8 ωρες !!!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

παιδια το pro08 για pc ειναι κορυφη , τα γραφικα ειναι απιστευτα !!! (αν και θα ηθελα λιγο καλυτερα στους οπαδους)

αληθεια path που υπάρχουν ?????

ελληνικο πρωταθλημα ? sounds ??? κανενα site ???

μου θυμισε παλιες καλες εποχες που παιζαμε συνεχομενα 8 ωρες !!!!

Ελληνικο πρωταθλημα δεν υπαρχει ακομα!!!

Προς το παρον κατεβασε οτι σε ενδιαφερει απο εδω... Εχει πολλα πραγματακια..

http://pro-evolution-soccer-8.blogspot.com/

pedes pisteyo oti pote den tha ksanadoume ta kala pro tis epoxis tou 2004-5-6....ego prosopika fetos apogoiteftika me to pro kai pisteyo pos

exei paei pros ta piso anti gia brosta...palia kathe xrono otan evgene to pro den skeftomastan kan to fifa an kai legane polla...fetos omos meta apo kapies ores pexnidiou mou irthe i skefi tou fifa 2008 kai arxizo na anisixo stin epistrofi tis kyriarxias tou klasikou FIFA...KRIMA!!!

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Eμενα παλι μου αρεσει πολυ. Αν κατσεις και ασχοληθεις και παιξεις καμια 10αρια ματσακια με φιλους θα σου αρεσει... Εγω εχω παιξει 1,5χρονια master league με Ολυμπιακο και το γουσταρω παρα πολυ. Ασε που για 2 μερες το λιωσαμε με την παρεα..

Απλα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα προηγουμενα, κυριως σε θεμα γραφικων...

Εγω μόλις το έβαλα τρελάθηκα με τα γραφικά, τρομερή αλλαγή σε σχέση με όλα τα προηγούμενα εκτώς από τους "χάρτινους" φιλάθλους πάλι, και στην συνέχεια ξενέρωσα με το gameplay που θύμιζε λίγο FIFA. Του έδωσα μια 2η ευκαιρία όμως και είδα οτι οι κινήσεις των παιχτών είναι οι ίδιες, απλά πιστεύω πως προσπάθησαν να τις κάνουν πιο ρεαλιστικές όπως και τα σούτ, γι' αυτό πιστεύω πως δεν θα ξαναδούμε τις γκολάρες που μπαίνανε στα προηγούμενα PES. Πιστεύω πως χρειαζόταν αυτή η αλλαγή γιατί τα τελευταία χρόνια όλα τα PES ήταν σχεδόν τα ίδια. Α και τέλος ξέχασα να πώ πως ξενέρωσα με το μενού, τις μουσικές του μενού και με την απουσία του lan..

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

δεν επαθα και τη πλακα μου με το προ 2008 αντιθετως το 6 ηταν κορυφη,παιζω το παιχνιδι στο pc και προσπαθω να παιξω ονλαιν αλλα δε τα καταφερνω.......εχω γραφτει εχω βαλει κωδικο ολα τα παντα,τι πρεπει να κανω επειτα που θα μπω μεσα;μπορει να μου πει καποιος αναλυτικα;φτιαχνω δωματιο;προσκαλω;τι κανω για να παιξω με καποιον αλλο;

Παιδιά ξέρετε αν έχει κυκλοφορήσει κανένα patchάκι που να του βάζει λαν?? Σπαστικό το να υποστηρίζει μόνο Online (μιλάω για την pc έκδοση)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

πολυ καλο το Προ8..λιγο μου τη δινει με τις πασες που τις ανοιγει πολυ.ελπιζω να ναι θεμα συνηθειας gameplay!

ΠΑΙΔΙΑ καλησπερα. εγω το εχω κατεβασει το pro και εχω τα εξης προβληματα:

το χορτο είναι ιδιο σε ολα τα γηπεδα και δεν μπορω να το αλλαξω. γιατι γινεται αυτο υπαρχει καποια λυση?

δευτερον στα settings δεν μου βγαζει αναλυση μεγαλυτερη των 640χ480 δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. υπαρχει καποιοσ τροπος να επιλεγω μεγαλυτερο resolution?

ΠΑΙΔΙΑ καλησπερα. εγω το εχω κατεβασει το pro και εχω τα εξης προβληματα:

το χορτο είναι ιδιο σε ολα τα γηπεδα και δεν μπορω να το αλλαξω. γιατι γινεται αυτο υπαρχει καποια λυση?

δευτερον στα settings δεν μου βγαζει αναλυση μεγαλυτερη των 640χ480 δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. υπαρχει καποιοσ τροπος να επιλεγω μεγαλυτερο resolution?

Κατεβασε αυτο εδω

και δοκιμασε τις αναλυσεις που εχει εκει...

τι ειναι αυτα τα setting που ανεβασες?

αν και πατησα το καθενα ξεχωριστα μου βγαλε τις ιδιες ρυθμισεις..

Aν δεις το καθενα εχει διαφορετικες αναλυσεις οθονης.

Aν δεις το καθενα εχει διαφορετικες αναλυσεις οθονης.

σε ολα το ιδιο μου βγαζει! :)

σε ολα το ιδιο μου βγαζει! :)

Κατι πρεπει να παιζει με τα γραφικα σου δηλαδη με την καρτα γραφικων σου.σαν να το εχεις σε safe mode εαν πραγμα που εχει τους drivers των windows μεσα.ψαξε για drivers.

παντως παιδια για το χορταρι αποκλειεται να φταιε η καρτα γραφικων. αν ηταν δεν θα μπορουσαμε να παιξουμε οχι να αλλαξει το γηπεδο. κατι αλλο παιζει. σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλαζει?

εμενα το χορταρι ειναι αλλες φορες με τετραγωνακια,αλλες φορες ειναι πολλοι κυκλοι..και καλα ειναι ετσι κουρεμενο,u know..

εμενα το χορταρι ειναι αλλες φορες με τετραγωνακια,αλλες φορες ειναι πολλοι κυκλοι..και καλα ειναι ετσι κουρεμενο,u know..

το εχεις αγορασει ή το εχεις "αγορασει απο το θειο"?