Jump to content

Samsung SGH-D410

pininfarina
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 119
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

• 3 weeks later...

to kinito tha exei sinolo 16MB mnimis ta opoia 3+3 einai gia photos+videos.

1000 kataxoriseis onomaton ston katalogo.

850KB gia java

200sms

ametrita mms... (100kb)

kai mpoliki mnimi gia 64fona mmf ringtones

opos episis kai gia ta email... (POP IMAP SMTP)

voice memo 5x30sec

klp klp...

to kouti tha periexei:

kinito,

fortisti,

mpataria slim,

mpataria standard,

handsfree,

panaki katharismou (!!!!!!)

kai fisika manual...

• 1 month later...

kapoies extra info...

2" othoni

kontrast 27pedion

7seires ton 17gramaton

5h omilia

340h anamoni

i mnimi:

katalogos: 1000 Kataxoriseis

SMS: 200

E-Mail: 1024KB

MMS: 1024KB

Tones&Bilds: 600KB

memo: 100KB (5x max. 30sek)

photo: 3000KB

Video: 3000KB

Java: 850KB

ksekinise i diathesi tou sti germania... kai sintoma kai stin afstria...

EDO

• 3 weeks later...
ρε γαμωτο μου αρεσει το κινητο αλλα οι φωτος του που βγαζει φαινοντε απογοητευση το πηρε κανεις?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

450 euro stin italia.kosmima kinito alla me xalaei to mple pliktro kai i vga.....ante na pesei to gx 30...ah kai kati akoma.....eida to P730.teleio.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ήρθε στο expansys άρα σε 3 μέρες σπίτι σας :)

στα 469 ευρώ τελική ;)

http://www.expansys.com/product.asp?code=D410

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• 2 weeks later...
μαλλον πως δε το χει παρει κανεις αλλα δε το χω δει κι ακομα σε κανενα μαγαζι ποτε θα το δουμε ρε παιδια στα μαγαζια μας?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tech (12 Ιούν. 2004 , 21:02)

Paidia to eida sto aerodromio protou ertho stin italia ston Germano, kai edo to exoun pantou. kalo..

edo Serres den to kseroun kan... :blink: :lol:

http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png

TO SAMSUNG D 410 YPARXEI APO SIMERA STO PLAISIO!!!!!!!!!!

452 TELIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GIA KRATISEIS PM ME!!!

(I WORK THERE...)

EINAI OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLAAAAAAAAAAAAAAAAAA

TA LEFTA TO KINITO PANTOS!!!!!!!

MAMAEI!

i camera einai i klassiki 640 x 480

o ixos tou ine teleios!!!!logiko afou exei 64 fones

exei apisteftous ixous proegatestimenous....nomizeis oti ine dipla sou kapoia zoa ,trexoumena nera klp pou exei.....

mp3s den paizei

To είδα κι εγώ σήμερα σε κάποιο Πλαίσιο στην Αθήνα (το ντεμο φυσικά)....

Μου άρεσε αρκετά, αν και λίγο η αίσθηση των εσωτερικών πλήκτρων ήταν λίγο περίεργη...(βέβαια ήταν ντέμο)

Η τεράστια οθόνη κυριαρχεί και φυσικά αυτή είναι και όλα τα λεφτά....

Τώρα όσον αφορά τις υπερυθρες, σε ξένα ρίβιου διάβασα πως είναι επιτέλους ξεκλείδωτες, ενώ ο ΜsK me to prototype είπε πως είναι κλειδωμένες κατά την συνήθη πρακτική της samsung....

O χρόνος θα δείξει την αλήθεια και οι πρώτοι αγοραστές....Ιωσήφ αν μπορέις να έχεις κάποια πρόσβαση στο συγκεκριμένο σημείο του κινητού, θα ήταν ενδιαφέρον να μας ενημέρωνες.... :whistle:

Ρε παιδια ακομα να το αγορασει καποιος να μας πει απο πρωτο χερι την γνωμη του :whistle:
Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

Χτες το αγορασα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ 452Ε και μπορω να πω πως ειναι φανταστικη συσκευη.Το μενου ειναι υπεροχο με πολλα χρωματα και 3D animation και η οθονη του απιστευτη!Οσο για τους ηχους οτι καλυτερο εχω ακουσει.Το μονο αρνητικο ειναι πως δεν περιεχει το πακετο καλωδιο και λογισμικο για συνδεση με PC.Απ οτι εχω διαβασει ομως μπορεις να μεταφερεις φωτογραφιες στο PC αλλα οχι video (το οποιο ειναι καλυτερης ποιοτητας απο το SX1 αλλα χωρις ηχο).Τελος επιτελους το ξυπνητιρι ενεργοποιειται και με κλειστο το τηλεφωνο σε αντιθεση με παλαιοτερα μοντελα της SAMSUNG.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akis23 (25 Ιούν. 2004 , 10:00)

Χτες το αγορασα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ 452Ε και μπορω να πω πως ειναι φανταστικη συσκευη.Το μενου ειναι υπεροχο με πολλα χρωματα και 3D animation και η οθονη του απιστευτη!Οσο για τους ηχους οτι καλυτερο εχω ακουσει.Το μονο αρνητικο ειναι πως δεν περιεχει το πακετο καλωδιο και λογισμικο για συνδεση με PC.Απ οτι εχω διαβασει ομως μπορεις να μεταφερεις φωτογραφιες στο PC αλλα οχι video (το οποιο ειναι καλυτερης ποιοτητας απο το SX1 αλλα χωρις ηχο).Τελος επιτελους το ξυπνητιρι ενεργοποιειται και με κλειστο το τηλεφωνο σε αντιθεση με παλαιοτερα μοντελα της SAMSUNG.

Καλημερα,να σε ρωτησω κατι βασικο,οι υπερυθρες ειναι ξεκλειδωτες για εποικινωνια με αλλο κινητο η υπολογιστη :whistle:
Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akis23 (25 Ιούν. 2004 , 10:00)

Akis23 μεγιά σου....Πραγματικά πρέπει να είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο, παρά τις κάπως μεγάλες διαστάσεις του! :)

Πες μας σε παρακαλούμε αν τελικά το irda του είναι ξεκλείδωτο ή όχι (δηλ.αν μεταφέρει φωτό ή ήχους σε άλλο κινητο επίσης με irda), γιατί οι απόψεις σ΄αυτό διίστανται... :o

Βίντεο τραβά ή μόνο multi shot; Επίσης αν τραβά μπορεί να το στείλει με ΜΜS....;;; :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (25 Ιούν. 2004 , 08:16)

Akis23 μεγιά σου....Πραγματικά πρέπει να είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο, παρά τις κάπως μεγάλες διαστάσεις του! :)

oxi den einai kai megalo eutixos pantos to eida exthes to demo kai anakoufistika gia to megethos opu to perimena megalitero .me auto pou emeina anaudos itan to anoigma tou kato merous opu akoma kai stin demo ekdosi einai anotero kathe 7650! :)

http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png

apo oti eixa dei se ena protipo(piga gia na parw apeuthias tin siskeui mou pou eixa dwsei gia na tin elenxoun kai etixe na kanoun parousiasei auto to kinito) pou eixe parousiastei sto service germanou boreiou ellados exei fantastiko othoni me katapliktika xrwmata alla ligo akrivo den einai gia auta pou prosferei

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein