Jump to content

Το ονομα μας στα ιαπωνικα!!

keftes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν δε σου αρεσει δεν ειναι αναγκη να μπανεις...:)

Μου αρεσει που σε ολα τα κραξιματα-τσακωμους στο φορουμ μπαινει στο τελος ενα smiley χαμογελακι για να ελαφρυνει την ατμοσφαιρα. No offence, δεν το λεω ειρωνικα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι σωστά... θα έπρεπε να ήταν κάπως έτσι:

"αν δε σου αρέσει δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις...:kill::rocket::shoot::angry:"

Μου αρεσει που σε ολα τα κραξιματα-τσακωμους στο φορουμ μπαινει στο τελος ενα smiley χαμογελακι για να ελαφρυνει την ατμοσφαιρα. No offence, δεν το λεω ειρωνικα!

το βαζω διοτι δεν θελω να νομιζει οτι του κανω επιθεση η παρατηρηση!

η αν δε μπει εμοσιον ο δημιουργος μετα απο το ολικο κραξιμο πεταει ενα "φιλικα παντα"και το φερνει στα ισα του.

Γιώργος ... Gemmei Katayanagi :p

Δεν έκανες κλικ στο φύλο - Bishounen = male πρέπει να το επιλέξεις στο check box πριν το όνομα. Το Gemmei είναι "Γεωργία" :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

η αν δε μπει εμοσιον ο δημιουργος μετα απο το ολικο κραξιμο πεταει ενα "φιλικα παντα"και το φερνει στα ισα του.

:lol: Ισχυει! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol: Ισχυει! :p

επισης ισχυει και το εξης κορυφαιο¨χωρις να θελω να θιξω κανεναν..:rocket::kill::knife::hunter::chair::shoot::whip: (κραξημο)....φιλικα¨

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν συνεχίσετε το off topic κάτι μου λέει ότι σε λιγο θα :lock: το θέμα.

Μην αγχωνεσαι... Καποιος moderator θα σβησει τα off topic, στανταρ! (εξαλλου φανταζεσαι να ανοιξω νεο θεμα με τιτλο "Μεθοδοι κραξιματος στο myphone"?:p)

επισης ισχυει και το εξης κορυφαιο¨χωρις να θελω να θιξω κανεναν..:rocket::kill::knife::hunter::chair::shoot::whip: (κραξημο)....φιλικα¨

Αυτο ειναι ψιλοδεκτο γιατι με τοσα εμοτικον αγγιζει τα ορια της πλακας... :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...