kakofonixx Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 ξερει κανεισ πως κανουμε ζουμ στις φωτο γτ δε το βρισκω πουθενα? εννοεις σε αυτες που εχεις τραβηξει ή οταν τραβας? οταν τραβας με το πληκτρο ζουμ στη δεξια πλευρα του κινητου οταν βλεπεις μια φωτο που εχεις τραβηξει δεν κανει ζουμ!! το πολυ που μπορεις να κανεις ειναι να πατησεις τη # για να γινει full screen :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 εχω το εξης προβλημα περναω τραγουδια στην καρτα μηνμης ειτε μεω καλωδιου είτε μεσω card reader κ δεν τα βλεπει τι μπορει να φταει το bitrate einai 128 η 192:blink: Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Τρομερό κινητάκι παιδιά! Το έχω εδώ και λίγες ώρες κι έχω πάθει πλάκα! Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Τρομερό κινητάκι παιδιά! Το έχω εδώ και λίγες ώρες κι έχω πάθει πλάκα! Εχεις απολυτο δικιο. Απιστευτο κινητακι. Και να'ναι καλα τα παιδια εδω, που με τις οδηγιες που βρηκα σε προηγουμενες σελιδες, βοηθησαν στο να απενεργοποιησω και το gprs..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Βρήκα τρόπο να περνάω παιχνίδια!!!!:D:D Οδηγείες! (Τις δοκίμασα και δουλεύει!!!) http://www.mobilesheep.com/e590.php Κι εδω ένας κατάλογος με υποτυπώδεις παιχνίδια! http://www.mobilerated.com/samsung-sgh-e590-games.html Αν βρεί κάποιος άλλος καλύτερα...Ας στείλει!!!:lol::lol::D Για οποιοαδήποτε δυσκολία.... Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Βρήκα τρόπο να περνάω παιχνίδια!!!!:D:D Οδηγείες! (Τις δοκίμασα και δουλεύει!!!) http://www.mobilesheep.com/e590.php Κι εδω ένας κατάλογος με υποτυπώδεις παιχνίδια! http://www.mobilerated.com/samsung-sgh-e590-games.html Αν βρεί κάποιος άλλος καλύτερα...Ας στείλει!!!:lol::lol::D Για οποιοαδήποτε δυσκολία.... To πρωτο link δεν δουλευει φιλε..Αν μπορεις διορθωσε το να βαλουμε κανα παιχνιδακι σε αυτο το πολυ καλό κινητακι... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Ο σύνδεσμος δουλεύει κανονικά http://www.mobilesheep.com/e590.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 *#4777*8665# για να βγάλεις το gprs Οντως βγαινει το gprs. Aλλα προσωρινα. Απενεργοποιωντας το τηλεφωνο και ξαναενεργοποιωντας το, εμφανιζεται παλι το gprs.. Ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Ο σύνδεσμος δουλεύει κανονικά http://www.mobilesheep.com/e590.php Δυστυχως φιλε εγω δεν καταφερα να εγκαταστησω καποιο παιχνιδι.Κολλαει παντα στο τελευταιο στάδιο, εκει που εμφανιζει την μπαρα ότι "κατεβάζει".Μενει στο 0% και κανει επανεκκινηση παντα. Ευχαριστουμε για το link παντως... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ένα άλλο θέμα είναι το πώς θα βρεις παιχνίδια για την ανάλυση οθόνης του Ε590... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamalik Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 geia sas paidia... epese sta xeria mou to kinhto prin apo mia evdomada kai exw na mikro problhmataki pou den mporw na to lysw :P den mou apothikeuontai ta ekserxomena mnmata. oute sta ekserxomena oute sta apestalmena... kai tetoia rythmish den mporw na brw pouthena... mporei na to exete anaferei kapou mesa stis parapaw selides alla mou einai duskolo na tis psaksw oles. euxaristw gia thn bohtheia! Παράθεση Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTiR Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Το είχα παλιότερα το κινητό. Νομίζω η λύση είναι απλή. Όταν στέλνεις ένα μήνυμα κάνει μόνο αποστολή. Κατά τη διαδικασία της αποστολής πατάς απλά Αποθήκευση και Αποστολή οπότε μετά έχεις το μήνυμα στα εξερχόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Το είχα παλιότερα το κινητό. Νομίζω η λύση είναι απλή. Όταν στέλνεις ένα μήνυμα κάνει μόνο αποστολή. Κατά τη διαδικασία της αποστολής πατάς απλά Αποθήκευση και Αποστολή οπότε μετά έχεις το μήνυμα στα εξερχόμενα. Ακριβώς αυτό ισχύει, αφού γράψεις το μήνυμα που θες να στείλεις δεν επιλεγεις "Αποστολή" αλλά Αποθηκευση και Αποστολή, τα Samsung δεν το έχουν σαν προεπιλογή όπως τα NOKIA να αποθηκευουν ετσι κι αλλιως τα εξερχόμενα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 το τηλεφωνακι οσο περναει ο ακιρός τοσο πιο πολυ το καψουρευομαι ειναι κορυφαίο!!! ειδικα οι φωτογραφιες του ειναι το κατι αλλο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTiR Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Δεν θεωρώ σπουδαία την κάμερά του σε σύγκριση με άλλα κινητά αλλά για το μέγεθός του και τα 65γρ του είναι πάρα πολύ καλό τηλέφωνο γενικά!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Δυστυχως φιλε εγω δεν καταφερα να εγκαταστησω καποιο παιχνιδι.Κολλαει παντα στο τελευταιο στάδιο, εκει που εμφανιζει την μπαρα ότι "κατεβάζει".Μενει στο 0% και κανει επανεκκινηση παντα. Ευχαριστουμε για το link παντως... Στο http://www.mobilesheep.com/e590.php πρόσεξε το 8ο βήμα! Εγώ όταν έβαζα gprs αντι για serial (καταλάθος) ακριβώς έτσι κολλούσε!:blink::wacko::) Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLUESWIRE Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 αν ενδιαφέρεται κανείς πουλάω το δικό μου, είναι 5 μηνών περίπου σε άριστη κατάσταση, με διπλή μπαταρία και διπλά στερεοφωνικά ακουστικά Παράθεση CARPE DIEM :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Μπορούν τα AAEP407SBEC ακουστικά να συνδεθούν με το τηλέφωνο; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Oταν καλω εναν αριθμο ο πρωτος τονος κλησης δεν ακουγεται και στη θεση του ακουγεται ενα ηχητικο εφε.Πολυ σπαστικο ειδικα αν θες να κανεις καποια αναπαντητη.Υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Δε νομίζω ότι αυτό είναι ο πρώτος τόνος κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Δε νομίζω ότι αυτό είναι ο πρώτος τόνος κλήσης. To εχω δοκιμασει κανοντας κληση στο αλλο κινητο μου και οντως ειναι ο πρωτος τονος κλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Σόρρυ τότε,λάθος μου,είχα το κινητό αυτό και δεν το είχα καταλάβει . :oops Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 οταν γραφεις sms, πατωντας για ~1 δευτερολεπτο το πληκτρο με τη # σου εμφανιζει μια λιστα με συμβολα. το κομμα μπαινει πατοντας το νουμερο 2 και μετα "ok" για να επιστερεψεις στο μηνυμα ;) Και εγώ το έψαχνα, έσπαγα το κεφάλι μου πως μπαίνει σε άλλο κινητό της Samsung... Το γράφει τελικά στο manual, αλλά πως να το καταλάβεις έτσι που το γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdazzar Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 παει το 89... 119 το βρισκω πιο φτηνα πλεον... Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9962/781z.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 παει το 89... 119 το βρισκω πιο φτηνα πλεον... Όντως μάλλον αποσύρετε το μοντέλο κρίμα που δεν έχει βγει αντικαταστάτης του, θα το τιμούσα ακόμα και το παλιό με 90 ευρώπουλα, κρίμα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts