okypous Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Για όσους ψάχνουν πουλάω το δικό μου με δευτερη μπαταρία (πιο μεγάλη από ebay) και μνήμη Sd 1Gb 110€ γιατί μου έδωσαν εταιρικό touch cruise Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Για όσους ψάχνουν πουλάω το δικό μου με δευτερη μπαταρία (πιο μεγάλη από ebay) και μνήμη Sd 1Gb 110€ γιατί μου έδωσαν εταιρικό touch cruise Εγω ενδιαφέρομαι, αν είναι στείλε μου pm.Σε ποια περιοχή εισαι? Εγώ Πάτρα.(Καλύτερα να ανοιγες το θέμα στους διαξιφισμούς.Εγγύηση έχει? Είναι σε καλή κατάσταση η συσκευή??). Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Παιδιά το αγόρασα...απο Πλαίσιο....Αλίμου....τελευταίο κομμάτι - κατα πάσα πιθανότητα το τελευταίο κομμάτι του Πλαισίου! Ζήτησα να μου κάνουν καλύτερη τιμή και το πήρα 160Ευρώ!! :D Πολύ καλό....μπαταρία με αρκετές κλήσεις μου διαρκεί τρείς μέρες, με Cosmote - χωρίς να κλείνει το βράδυ και αρκετό παίξιμο με μενού. Άκρως συμπαθητικό...μόνο που δεν είναι πολυ friendly με την κάρτα μνήμης. Το Samsung studio όταν κάνεις explore phone δεν σου παρουσιάζει την κάρτα σαν folder. Επίσης δεν μπορείς να βάλεις Wallpaper απο τη κάρτα...πρέπει να την κάνεις copy στη μνήμη του τηλεφώνου. Επίσης δεν μπορείς να παίξεις με το image editor απο οποιοδήποτε Folder παρα μόνο το "my pictures". Όταν λοιπόν πας να κάνεις move μια φωτο απο τη κάρτα μνήμης δε σου δίνει επιλογή να την πάς σε όποιο folder θες αλλά μόνο στο Downloaded images. Και μετά πρέπει να πάς στο Downloaded images για να σου δώσει επιλογή να το κάνεις Move στο My photos!! Και εκτός της όλης διαδικασίας είναι και αργό το καημένο!! Αλλά μικρό το κακό για όποιον δεν ασχολείται με τις φωτο. Κατα τ'άλλα αρκετά καλό. Ομορφούλι, μικρό, ποιότητα ήχου καλή (αν και νομίζω οτι όταν δεν έχεις πάνω απο το μισό σήμα κάπου χάνεται η ποιότητα!!) και πολλές βλακειούλες να παίζεις με κωδικούς. Χρήσιμο βρήκα το *#4777*8665# - GPRS μεσω του οποίου έκανα detach το GPRS και ίσως γι αυτό να κάνει και παραπάνω οικονομία στη μπαταρία. Επίσης πολύ χρησιμο αν ξεχάσετε τον κωδικό τηλεφώνου (τον οποίο και θέτετε χωρίς εργοστασιακή αρχική ρύθμιση) πηγαίνετε στο Look Test *#56658378# - Look Test και στο μενού 15 Reset Phone Password Στα γενικά τεστ του τηλεφώνου: *#8999*8378# και στο H/W Tests οι πληροφορίες για τη μπαταρία μπορεί να ναι χρήσιμες. Τέλος στο μενού Profile *#638738# - Profiles παρατήρησα οτι ενώ για Αμερική, Αγγλία, Γερμανία έχει τις ρυθμίσεις GPRS, MMS των δικτύων όταν επιλέγω για Ελλάδα απλά μου τα "μηδενίζει". Αρχικά το τηλέφωνο είχε τις ρυθμίσεις αυτές (οι οποίες και δεν λειτουργούσαν) αλλά αφού έπαιξα με το μενού αυτό χάθηκαν. :O Επίσης παρατήρησα το εξής bug (??). Menu-->Settings-->Display Settings-->Clock display. Όταν το επιλέγω δεν μου δίνει κάποια επιλογή αλλά με γυρνάει στην αρχική οθόνη. :confused: S/W Version E590.03 H/W Version REV0.3 Dev.Version E590BDGF3 Έχει παίξει κανείς με το μενού των ήχων Audio settings στο *#8999*8378# ?? Εγώ το φοβάμαι λίγο... :worry: Σι γιού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 S/W Version E590.03 H/W Version REV0.3 Dev.Version E590BDGF3 Με γειά! :) Εγώ αυτό που θέλω να παρατηρήσω είναι ότι το Ε590 πρέπει να είναι το μοναδικό κινητό στην ιστορία που βγήκε με ένα μόνο firmware... (E590BDGF3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Με γειά! :) Εγώ αυτό που θέλω να παρατηρήσω είναι ότι το Ε590 πρέπει να είναι το μοναδικό κινητό στην ιστορία που βγήκε με ένα μόνο firmware... (E590BDGF3) A! OK! κι εγω που θα άρχιζα να ρωτάω για firmware και flashαρίσματα!! ....υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?!? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Εγώ το έψαχνα δύο μήνες για φλασαρίσματα κτλ γιατί μου αρέσει το modding...Μετά από μήνες προσπαθειών στο http://forum.sgh.ru/ τα παράτησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της πρόσοψης σε E590 γιατί σήμερα την κατέστρεψα σχεδόν..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της πρόσοψης σε E590 γιατί σήμερα την κατέστρεψα σχεδόν..; λογικά. Αλλά καλύτερα να σου πει κάποιος φίλος που το έχει πάθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Κάποιος που να ξέρει που μπορώ να βρώ (έστω και μη αυθεντική); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Για να φωτογραφίσω ένα πολύ κοντινό αντικείμενο,τι ρυθμίσεις πρέπει να επιλέξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Έγινα κάτοχος του κινητού σήμερα(από τον φίλο οcypous), πολύ καλό μου φαίνεται. Για να αποθηκεύσω μια μπαταρία του κινητού, που δνε την χρησιμοποιώ, πρέπει να την αφήσω στο συρτάρι μισοφορτισμένη, πλήρως φορτισμένη η ξεφότιστη? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 καπου διάβασα, από λινκ που βρήκα εδώ, να είναι στο 40%. δηλαδή 1-2 μπάρες στην οθόνη αναμονής. Το άρθρο δεν μου φάνεικε να λέει μπαρούφες γιατί εξηγούσε με το ν και με το σ την τεχνολογία λιθίου και τις διαφορές από την νικελίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Παιδιά μόλις σήμερα έβγαλα φωτογραφίες με το κινητό και έπαθα πλάκα με το πόσο καθαρές είναι.Σε επίπεδα ισάξια/και καλυτερα με του Κ800 που επίσης έχω.Με ρυθμίσεις όλες στο αυτόματο,δεν ασχοληθηκα να τις αλλάξω.Φοβερό κινητό ,δεν υπάρχει κατι που να με ενοχλεί. Πρώτη φορά με samsung, και πραγματικά από σχέδιο είναι άπαιχτο...(μικρότερο /ελαφρύτερο και απο το siemens S55).. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Αυτό που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενοχλητικό είναι η πλοήγηση στο μενού των φωτωγραφιών.Για να δεις 10 φωτό,μπορεί να κάνει και 1 λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Αυτό που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενοχλητικό είναι η πλοήγηση στο μενού των φωτωγραφιών.Για να δεις 10 φωτό,μπορεί να κάνει και 1 λεπτό. Εμένα στην μνήμη τηλεφώνου δεν καθυστερεί ιδιαίτερα.Σε σχέση με το d900 είναι πύραυλος. Στην κάρτα είναι το πρόβλημα.Αν και πάλι είναι καλύτερο από το D900 του κολλητού μου, σε σχέση με ο S500 χάνει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Εμένα στην μνήμη τηλεφώνου δεν καθυστερεί ιδιαίτερα.Σε σχέση με το d900 είναι πύραυλος. Στην κάρτα είναι το πρόβλημα.Αν και πάλι είναι καλύτερο από το D900 του κολλητού μου, σε σχέση με ο S500 χάνει πολύ. Όντως μοναδικό κάπως αρνητικό, είναι η αργή περιήγηση στις εικόνες του κινητού.Πάντως, φωτογραφίες 3 megapixel από το Κ800 τις δέχεται και τις εμφανίζει κανονικά το κινητό. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Gια οποιον ενδιαφερεται να πάρει το κινητό, υπάρχει στο νέο φυλλάδιο του Κωτσόβολου με 129 ευρώ. Συμφερει πιστεύω. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosm Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Xwris syndesh??? Παράθεση καρπούζι!:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Xwris syndesh??? Ναι. Χωρίς σύνδεση... Κοτσόβολος: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=21551 Electroworld: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=19551 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristen Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση. ΤΟν τηλεφωνικό μου κατάλογο τον έχω ΚΑΙ στην μνήμη του κινητού ΚΑΙ στην SIM. Όταν όμως πηγαίνω στον κατάλογο του τηλεφώνου, τότε εμφανίζονται ΟΛΑ τα τηλέφωνα εις διπλούν (και από την sim και από την μνήμη τηλεφώνου). Η ερώτηση μου είναι λοιπόν. Υπάρχει κάποια επιλογή να διαλέξω να εμφανίζονται ΜΟΝΟ οι αριθμοί από την μνήμη του τηλεφώνου; (επιλογή που υπάρχει σε άλλα τηλέφωνα). Και αυτό γιατί θέλω να χρησiμοποιήσω φωτό κλήσης για μερικές επαφές, κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο όταν η επαφή είναι στην μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην sim. Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 €99 πλεον το εχει το κινητακι ο Κωτσοβολος!!! :w00t::w00t::w00t: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=21551 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgg2008tgg Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 €99 πλεον το εχει το κινητακι ο Κωτσοβολος!!! :w00t::w00t::w00t: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=21551 :this: όντως , ετσι πρεπει να πεφτουν όλα :p εγω διαπιστωσα οτι ειναι αργο σχετικα στα μενου και παρα πολυ αργο στην καρτα μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Κάνεις λάθος Για την συγκεκριμένη πλατφόρμα της samsung θα έλεγα ότι είναι το πιο γρήγορο. Ειδικά στο μενού και στην ενσωματωμένη μνήμη είναι μια χαρά. Στην κάρτα αργεί λίγο αλλά όχι και πάρα πολύ αργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgg2008tgg Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Κάνεις λάθος Για την συγκεκριμένη πλατφόρμα της samsung θα έλεγα ότι είναι το πιο γρήγορο. Ειδικά στο μενού και στην ενσωματωμένη μνήμη είναι μια χαρά. Στην κάρτα αργεί λίγο αλλά όχι και πάρα πολύ αργό. τί να πω ... έχω την αισθηση οτι ειναι λιγακι πιο αργο απο το D830 που είχα πριν . όταν πηγαινει απο μια επιλογή μενου σε μια αλλη καθυστερει λιγο να εμφανισει το υπομενου . στο D830 πήγαινε αμεσως . καλα για την καρτα μνημης δεν έχω λόγια . δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς ή είναι μονο σε μενα , αλλά κάνει 5-6 δευτερόλεπτα να παει απο τη μια φωτογραφία στην επόμενη . και το ζουμ στις αποθηκευμενες φωτογραφιες δεν παει πισω .... πολλες φορες μου συμβαίνει να πατάω το κουμπάκι για ζουμ , να περιμενω να ζουμαρει στη φωτο και να κολλαει τοσο που κάποια στιγμή σβήνει το φωτακι του κινητου και μετα ζουμαρει :cry: κατα τα αλλα παντως ειναι θαυμασιο . έχει τελειο μινιμαλ ντιζαιν :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Δεν ξέρω το d830 αλλά άν είχες d900 που έχω δουλέψει ή e250 θα καταλάβαινες τι εννοώ πιο γρήγορο. Η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική όσο λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts