vananick Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 ευχαριστω okypous. Αλλα το εβγαλα μια φορα, εκλεισα το κινητο και το ξανανοιξα και ηταν παλι εκει δεν μπορω να το βγαλω μονιμα; Α... και με το θεμα που δεν φορτιζει απο η/υ κανα νεο κανεις; Παράθεση Motorola XOOM 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 ευχαριστω okypous. Αλλα το εβγαλα μια φορα, εκλεισα το κινητο και το ξανανοιξα και ηταν παλι εκει δεν μπορω να το βγαλω μονιμα; Α... και με το θεμα που δεν φορτιζει απο η/υ κανα νεο κανεις; Βάλε πρώτα τον κωδικό *#4777*8665# Επιλέγεις 2 gprs detach Μετά επιλέγεις 5 Attach mode setting Και εκεί επιλέγεις το Manual detach. Εμένα τουλάχιστον δεν ξανασυνδέθηκε σε gprs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 [quote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 ευχαριστω okypous. Αλλα το εβγαλα μια φορα, εκλεισα το κινητο και το ξανανοιξα και ηταν παλι εκει δεν μπορω να το βγαλω μονιμα; Α... και με το θεμα που δεν φορτιζει απο η/υ κανα νεο κανεις; Για το GPRS : Όπως έγραψε ο kakofonixx στην προηγούμενη σελίδα, πληκτρολογείς *#4777*8665# και έτσι μπαίνεις στο GPRS tool. Πας επιλογή 2 GPRS detach κια πατάς Select.Έτσι φεύγει το εικονίδιο GPRS.Κατόπιν πας επιλογή 5 Attach Mode Setting πατάς Select και επιλέγεις Manual attach.Κάνεις επανεκκίνηση και έτσι φεύγει μόνιμα το GPRS και έχεις μάλλον μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας. Όταν χρειαστεί το GPRS (Internet Browser,MMS) τότε ενεργοποιείται αυτόματα , και κατόπιν πάλι αυτόματα απενεργοποιείται. (Σε μένα όλη η διαδικασία αυτή λειτουργεί εντάξει). (Edit : Συγγνώμη αλλά δεν είδα ότι είχε ήδη απαντηθεί η ερώτηση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Το κινητό λειτουργεί απίστευτα όσον αφορά στη μεταφορά αρχείων π.χ. word ή excel με το PC studio. Στη συνέχεια μπορείς να τα δεις στο κινητό πολύ εύκολα και με πολλές δυνατότητες π.χ. zoom κλπ. Ωστόσο δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία από/προς κινητο χρησιμοποιώντας το ως usb storage device. Το έχει κάνει κανείς σας; Αν ναι μπορεί να μας πει πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Nαι,πας στις ρυθμίσεις τηλεφώνου/usb settings και επιλέγεις ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. Εγώ τα περνάω όλα στην κάρτα γιατί το PC Studio δε μου δουλεύει καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Wirelessly posted (NokiaN73-1/4.0727.2.2.1 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) paidia se esas to kinito mikrofonizei kata th diarkeia twn klhsewn h mono se emena to kanei.epishs ti sar exei telika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Nαι,πας στις ρυθμίσεις τηλεφώνου/usb settings και επιλέγεις ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. Εγώ τα περνάω όλα στην κάρτα γιατί το PC Studio δε μου δουλεύει καλά... Μάλλον για να δουλεύει αυτή η ρύθμιση (την έχω δοκιμάσει ήδη) χρειάζεται να έχει κάρτα μνήμης (που δεν έχω... ακόμα) Βολεύομαι με το PC Studio, το πρόβλημα είναι όταν βρίσκομαι μακριά από το σπίτι μου σε PC που δεν έχει εγκατεστημένο το PC Studio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Wirelessly posted (NokiaN73-1/4.0727.2.2.1 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) paidia se esas to kinito mikrofonizei kata th diarkeia twn klhsewn h mono se emena to kanei.epishs ti sar exei telika? Δε μου έχει μικροφωνίσει ποτέ. Το sar δεν το ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Μάλλον για να δουλεύει αυτή η ρύθμιση (την έχω δοκιμάσει ήδη) χρειάζεται να έχει κάρτα μνήμης (που δεν έχω... ακόμα) E βέβαια φίλε μου.Νόμιζα ότι ήταν προφανές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Wirelessly posted (NokiaN73-1/4.0727.2.2.1 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) paidia se esas to kinito mikrofonizei kata th diarkeia twn klhsewn h mono se emena to kanei.epishs ti sar exei telika? Όπως αναφέρεται στο ελληνικό manual (σελ. 41), η μέγιστη τιμή SAR είναι 0,447 W/Kg . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 E βέβαια φίλε μου.Νόμιζα ότι ήταν προφανές. Όχι και τόσο προφανές από τη στιγμή που το κινητό διαθέτει δική του μνήμη. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ. Καιρός να πάρω μνήμη. Έχεις να προτείνεις κάποια; Υπάρχει περίπτωση αν η μνήμη είναι μεγάλη π.χ.2 giga να σερνεται μετά το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Κοίτα εγώ πήρα μια No name της vodafone 1 GB σε τιμή 11 ευρώ.Ως τώρα δε μου χει παρουσιάσει κανά πρόβλημα...Τις φωτό,ναι,αργεί να τις ανοίξει!Μουσική και βίντεο τα ανοίγει γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Τελικά πήρα kingston lifetime warranty 1gb.14 ευρώ. Αρκετά γρήγορη Τώρα μου λείπει μια μπαταρία που να κρατάει καμιά βδομάδα. Έχει βγει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prowler1313 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 παιδια εχω προβλημα με το bluetooth.ενω με βρισκουνε φιλοι απο τα κινητα τους οταν πανε να μου στειλουνε κατι δεν καταφερνουν να συνδεθουν με μενα.καμια ιδεα?τα εχω ολα ενεργα στις επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο τέτοιο πρόβλημα..Κοίταξε ξανά στο υπομενού του bluetooth όλες τις επιλογές μήπως έχεις τικάρει καμιά περίεργη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prowler1313 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 μπα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 παιδια εχω προβλημα με το bluetooth.ενω με βρισκουνε φιλοι απο τα κινητα τους οταν πανε να μου στειλουνε κατι δεν καταφερνουν να συνδεθουν με μενα.καμια ιδεα?τα εχω ολα ενεργα στις επιλογες ενεργοποίηση: ενεργό η εμφαν.τηλ: ενεργό λειτ.ασφ:ανενεργό Τσέκαρε ειδικά το τελευταίο (γιατί λες ότι τα έχεις όλα ενεργά) Με αυτές τις ρυθμίσεις μου δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prowler1313 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ετσι τα εχω οπως τα λες.τι να πω μαλλον θα χει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Πάντως εγώ τη λειτουργία ασφάλειας την έχω στο ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Ερώτηση προς τους νεότερους χρήστες:Αν πατήσετε *#1234# τι σας βγάζει;Θέλω να δω αν βγήκε νέα έκδοση λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Ερώτηση προς τους νεότερους χρήστες:Αν πατήσετε *#1234# τι σας βγάζει;Θέλω να δω αν βγήκε νέα έκδοση λογισμικού. E590BDGF3 μολις το πηρα.... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Ευχαριστώ.Ακόμα η ίδια είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Ρε παιδια θέματα στο κινητακι δεν μπορουμε να βαλουμε?? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo19742001 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Τι αυτονομία έχει η μπαταρία του Samsung SGH-E590 , με ανοιχτό bluetooth και ομιλία γύρω στα 15 λεπτά τη μέρα. Γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts