viruscy Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 :(:(:(:( telika vrikame to problem tou G800 DEN MPORW NA EXW GAMESSSSS :(:( vrike kanenas tin lisi ? Pos na valw kanena pexnidaki ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Παιδιά πότε θα κυκλοφορήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=8713 διαθεσιμο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost00 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 telika posa xromata ipostirizi? se merika sites grafi 16ekatomiria ke se alla 260xiliades. :confused: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 16.000.000 nomizo, den exo dei kapoy 262.000 apo ti ekougete prepei na einai pio anotero apo ta alla px k850 g 600 stin piotita fotografias.. tora gia pexnidia isos prepei na kaneis ayto p kanoun sto u 600 na energopiiseis to java ayto ekana ego kai meta na katebazeis paixnidia kai me to JADMaker na kaneis to jar kai ena jad kai na ta pernas kai ta dio sto tilefono kai na kaneis egkatastasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 stin wind einai diathesimi efoson den dixnei kapio sima ''syntoma diathesimi'' kai i timi mia xara einai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bredinio Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 stin wind einai diathesimi efoson den dixnei kapio sima ''syntoma diathesimi'' kai i timi mia xara einai. egw pou piga proxthes mou eipan oti dn einai diathesimi tin anamenoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 egw pou piga proxthes mou eipan oti dn einai diathesimi tin anamenoun milao gia to fulladio tis wind. etsi leei:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bredinio Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 ontos mou to edwse kai mena i kopela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viruscy Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Vrika mia selida me games gia to G800 thelw tous kodikous gia to java an tous vrei kapios (den doulevei o code to U600) http://www.mobilerated.com/samsung-sgh-g800-games.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 εγω θα το χω αυριο παντως οποτε και θα γραψω και καποιες λεπτομερειες Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 :) Και ένα Νέο Review από το GSMarena. http://img90.imageshack.us/img90/8333/gsmarena031xv0.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 το κινητακι ειναι πρωτο,χτες παρελαβα,σημερα θα το τεσταρω καλα και μετα θα γραψω την γνωμη μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 το κινητακι ειναι πρωτο,χτες παρελαβα,σημερα θα το τεσταρω καλα και μετα θα γραψω την γνωμη μου kaloriziko:) and write soon....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 λοιπον αρχιζω με τις πρωτες μου εντυπωσεις. απο εμφανιση δεν θυμιζει samsung,φαινεται λες και ειναι smartphone μπορει να υποθεσει καποιος,τρομερο σχεδιο και υψηλη ποιοτητα κατασκευης δενουν το νεο αυτο μοντελο της samsung. η προσοψη ειναι μεταλλικη.το υπολοιπο υλικο ειναι απο πλαστικο καλης ποιοτητας απο οτι δειχνει,και πισω το τμημα της μπαταριας και του καλλυματος της καμερας ειναι επισης μεταλλικα κι αυτα. δυστυχως υπαρχει ενας μικρος τζογος οταν ειναι κλειστο οχι αριστερα,η δεξια,απλα οταν το πιεσει κανεις λιγο μεσα καθως ειναι κλειστο το κατω τμημα παιζει λιγο. η ποιοτητα του slider ειναι απλα κορυφη οπως μας εχει συνηθισει η samsung. το πληκτρολογιο το λιγο παραξενο αλλα ομορφο,στην αρχη μου φανηκε λιγο σκληρο. η οθονη του εμφανως μεγαλη κι ευδιακριτη με πολυ καλα χρωματα κι απεικονηση εννοειται. το μενου του ειναι ανανεωμενα σε καποια σημεια με επιπλεον ρυθμισεις και προφιλ. ηχο μηνυματος μπορουμε κι εδω να βαζουμε οποιον εμεις θελουμε. επισης στον τομεα του ηχου ειναι πολυ καλο και προς εκπληξην μου και δυνατος κατι που η samsung δεν με ειχε συνηθισει. και περναω στην καμερα. καταρχην πολυ καλο το καλλυμα της. οι ρυθμισεις στη καμερα αρκετες και καλες,το αποτελεσμα προσωπικα μου αρεσε,νυχτερινες δεν εχω βγαλει ακομα παντως σε συνθηκες συννεφιας το αποτελεσμα εγω το ειδα θετικο. σε γενικες γραμμες το κινητο προς το παρον μου αρεσει ομως δεν μπορω να πω οτι ειναι ανταξιο της τιμης που κοστιζει.ειναι υπερτιμημενο οπως και να το κανουμε. με μια τιμη γυρω στα 400 ευρω θα εσκιζε. http://www.imageshack.gr/files/x6kegrkxwdyfdzj1lqnu_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/rojixnyfl8c9xi1v2i6y_thumb.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksagro Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 kaloriziko kai apo emena!!!3 erothmata tha eithela na mou apanthseis 1)to akoustiko akougete dunata kai kathara? 2)apo shma pos to vlepeis? 3)to manual grafei poses ores exei anamonh h mpataria giati se kathe site pou vlepo grafei to kathena to diko tou allo grafei 269h kai allo 370. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 το κινητακι ειναι πρωτο,χτες παρελαβα,σημερα θα το τεσταρω καλα και μετα θα γραψω την γνωμη μου ταξιδιωτη καλοριζικο και απο μενα ! απο που το πηρες και ποσο? ψηνομαι :rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksagro Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 re paidia mia genjkh erothsh gia ta samsung.an sou arthei ena munhma kai den to anoikseis xtypaei kathe kathe ena lepto auto apenergopoieite oste na se eidopoiei mono mia fora? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 themata den pairnei e? mipos ginete na ftiaksoume monoi mas themata?? iparxoun toulaxiston katholou themata ensomatomena sto kinito??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 themata den pairnei e? mipos ginete na ftiaksoume monoi mas themata?? iparxoun toulaxiston katholou themata ensomatomena sto kinito??? στο g600 εφτιαχνες μονος σου θεματα με ενα παρα πολυ καλο εργαλειο που ειχε το τηλ μεσα :!: εχουν το ιδιο λογισμικο οποτε λογικα θα ισχυει και εδω ;) θα μας πουν τα παιδια που το εχουν ηδη στα χερια τους :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Ωραίο είναι αλλά έχει κάποια ουσιαστική διαφορά από το G600 (πέραν της εμφάνισης που προσωπικά το G800 μου αρέσει περισσότερο αν και λίγο παχύ για Sammy) που δεν έχω εντοπίσει??:confused: zaharakis πάλι ψήνεσαι εσύ?? Δεν παίρνεις το Viewty, το Ν82, το SE W960 και το G800 να μας πεις πιο είναι καλύτερο να αποφασίσω ποιό θα πάρω????:lol::p:):D Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Ωραίο είναι αλλά έχει κάποια ουσιαστική διαφορά από το G600 (πέραν της εμφάνισης που προσωπικά το G800 μου αρέσει περισσότερο αν και λίγο παχύ για Sammy) που δεν έχω εντοπίσει??:confused: Έχει 3x Optical Zoom και Xenon Flash ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Έχει 3x Optical Zoom και Xenon Flash ;) You have a point!!!:)Thanks!:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Ωραίο είναι αλλά έχει κάποια ουσιαστική διαφορά από το G600 (πέραν της εμφάνισης που προσωπικά το G800 μου αρέσει περισσότερο αν και λίγο παχύ για Sammy) που δεν έχω εντοπίσει??:confused: zaharakis πάλι ψήνεσαι εσύ?? Δεν παίρνεις το Viewty, το Ν82, το SE W960 και το G800 να μας πεις πιο είναι καλύτερο να αποφασίσω ποιό θα πάρω????:lol::p:):D λογικα θα το παρω :rolleyes: θα ηθελα να μας πουν τα παιδια που το εχουν μερικες πληροφοριες πριν το κλεισω:( η αυτονομια τι λεει? ηχο sms βαζουμε εμεις οτι θελουμε? διαβαζει ηχους κλησης απο την καρτα η τους αντιγραφει στην μνημη της συσκευης και αυτο?? εχει το default theme maker οπως το g600? οι φωτογραφιες του τι λενε ? το σημα του ειναι καλο?στο g600 ειχα προβλημα :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 theme maker δεν εχω βρει,η ποιοτητα συνομιλιας και το σημα ειναι εξαιρετικα. οι φωτογραφιες του καλες. μπαταρια στην δευτερη μερα και δεν εχει πεσει ακομα,τα βραδια το κλεινω αλλα αργα. ηχο sms κανονικα οποιον εμεις θελουμε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts