dimokritos Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Πλαίσιο. http://imageshack.gr/files/mx3i6xq0ckcgookcht46.jpg http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1074792 Τρέμε PRADA :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Υπάρχει ανάλογο θέμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι αδιάφορο τηλ.Έχει τις απαραίτητες λειτουργίες πλέον και ίσως κάτι ελάχιστο παραπάνω σε 600 ευρώ...Θα προτιμούσα το F490! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaZaMan Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Παιδιά καλησπέρα.. Το τηλέφωνακι βγαίνει την άλλη εβδομάδα....τελική τιμή με ΦΠΑ στα 594€.......Σίγουρα θα βγει Πλαίσιο...... Παράθεση Connecting People in every way.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos17 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ARMANI ΠΑΙΔΕΙΑ!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ /www.expansys.com.gr/? ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ E-SHOP KAI PLAISIO ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 παιδια καμια γνωμη για το armani της samsung;το ειδα απο κοντα και ειναι φοβερο απο εμφανιση.αξιζει τα λεφτα που εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Προφανώς δεν πρόκειται για "διαξιφισμό" οπότε μεταφορά στην ενότητα της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 παιδια καμια γνωμη για το armani της samsung;το ειδα απο κοντα και ειναι φοβερο απο εμφανιση.αξιζει τα λεφτα που εχει; προσωπικα μου αρεση!αυτα τα κινητα ομως ειναι ως συνηθως υπερεκτιμημενα μια και πληρωνεις πρωτα μαρκα και μετα ολα τα υπολοιπα!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 prwton oti einai touvlaki!(gnwmi m)dn exei wi-fi,eleos!auto to kinhto oute 400 dn tha prepe na kane kai kanei 600?gia to armani?lol:poso gia ena filo pou fanatistike kai elege kati gia n95 oti einai pantofles ktlp!oso kai sony ericsson fun na eimai prepei na pw pws ta nokia einai polu kalutera apo ta samsung!dld auto kanei pio akrivo apo to p1i kai to w960i?ti na pw...pigainte parteto!:p filika.. Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Τουβλάκι δεν είναι με τίποτα. Το είδα χθες στο Πλαίσιο και έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας σε μήκος και πλάτος, ενώ είναι πολύ λεπτό και σε πάχος. Σίγουρα δεν αξίζει τα 589 Ευρώ του, αλλά στο Expansys μπορείς να το πάρεις €400 με εταιρικό ΑΦΜ, οπότε... Χώρια που μετά από κάνα δίμηνο θα πέσει πολύ. Πέραν τούτου, τέτοια κινητά είναι μόνο για μόστρα. Ούτε η σειρά 8 της Nokia έχει κάτι ιδιαίτερο και όμως πουλάει τρελά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Τουβλάκι δεν είναι με τίποτα. Το είδα χθες στο Πλαίσιο και έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας σε μήκος και πλάτος, ενώ είναι πολύ λεπτό και σε πάχος. Σίγουρα δεν αξίζει τα 589 Ευρώ του, αλλά στο Expansys μπορείς να το πάρεις €400 με εταιρικό ΑΦΜ, οπότε... Χώρια που μετά από κάνα δίμηνο θα πέσει πολύ. Πέραν τούτου, τέτοια κινητά είναι μόνο για μόστρα. Ούτε η σειρά 8 της Nokia έχει κάτι ιδιαίτερο και όμως πουλάει τρελά... file otan lew touvlaki ennow th gewmetria ti othoni se sxesi me ta 2 koumpia t.(dn exei plhktrologio)sto expansys min tous akous olo patates grafoune panta!kai gia to w960i eixane grapsei 800 eurw!file pame se ena magazi kapou opoudhpote!bgale to samsung esu kai gw tha bgalw ena ericsson tou 2000(r380s)!pame stoixhma oti tha psarwsoun oloi me to ericsson?thelw na s pw my friend oti olh h ypothesi einai epeidh grafei armani!mporei to kinhtaki na nai mia xara!alla polla lefta,ypervolika gia to tpt! Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Έχω ψωνίσει από Expansys πάνω από 30 φορές και πάντοτε ήταν κύριοι. Οι μόνες περιπτώσεις που δεν ισχύουν οι τιμές τους είναι όταν το προϊόν αναμένεται και δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στο στοκ τους. Τότε βάζουν μια ενδεικτική/υποθετική τιμή που ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν αν θα ισχύει. Έτσι, για να μη δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις και χωρίς να έχω καμμία σχέση με το εν λόγω κατάστημα. Απλά είμαι ένας 100% ικανοποιημένος πελάτης τους. Πέρα από αυτό, το R380s το έχω και εγώ στη συλλογή μου και για την εποχή του ήταν πράγματι πρωτοποριακό. Όμως, τι εντύπωση νομίζεις ότι θα έκανε σε κάποιον άσχετο με τη τεχνολογία αυτή η γκουμούτσα; Καμμία! Μόνο τα gadget freaks θα ενδιέφερε. Το Armani είναι η συμπύκνωση της τεχνολογίας σε μία extra minimal συσκευασία. Το επόμενο μοντέλο θα έχει και κάποια χαρακτηριστικά που τώρα θεωρούμε απαραίτητα (Wi-Fi, 5MP Camera, Xenon Flash, 3G κλπ). Αν μας τα έδιναν από τώρα, ποιός θα αγόραζε το επόμενο μοντέλο; Μη ξεχνάμε ότι μόλις τώρα η Nokia έβαλε 3G στη σειρά 8 της. Της έλειπε η τεχνογνωσία μήπως; Αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει μία μερίδα της αγοράς που ενδιαφέρεται μόνο για το κύρος, την εμφάνιση και το να κάνει τηλέφωνα και να στέλνει SMS και τίποτα άλλο. Φαντάζεσαι τη Μαριάννα Λάτση να μπαίνει στο internet μέσω WiFi από το κινητό της, ή να κρατάει μία γκουμούτσα Ε90; Μάλλον όχι, ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Δεν ξέρω αν οι οθόνες αφής θα αντικαταστήσουν κάποια στιγμή τα κλασσικά πληκτρολόγια κάτι που ελπίζω να μη συμβεί αλλά για κάποιες εργασίες αυτές οι οθόνες δεν είναι καθόλου πρακτικές! Πρώτον πρέπει να κουβαλάς και αυτή την ηλίθια γραφίδα καθότι πολλά πλήκτρα είναι μικρά για να τα χτυπήσεις με το δάχτυλο και καθυστερείς και περισσότερο σε σύγκριση με το να πλοηγηθείς στο μενού του κινητού με τα κλασσικό κεντρικό πλήκτρο που έχουν τα περισσότερα, δεύτερον το να γράψεις μήνυμα σε τέτοιο κινητο είναι δουλειά για γερά νεύρα!:mad: Πόσο μάλλον άμα χρησιμοποιείς και τη γραφίδα όπου ένα στιγμιαίο και σχεδόν ανεπαίσθητο κούνημα σημαίνει οτι χτύπησες άλλο γράμμα από αυτό που ήθελες! Αυτά τα κινητά ταιριάζουν καλύτερα σε όποιον δεν στέλνει ποτέ μήνυμα ή δεν στέλνει μήνυμα με πάνω από δυο-τρεις λέξεις. Όσο για το Armani αν κια η αισθητική είναι υποκειμενική μόνο σε μαύρο λέει αν και το Prada είναι σαφώς ποιο επιβλητικό και όμορφο και δείχνει και ποιο ποιοτικό. Δούλεψα λίγο ένα Armani στο Media Markt προ ημερών. Είχε αυτό το μάλλον καφετί χρώμα που δείχνει η φωτογραφία παραπάνω με την οθόνη να περιβάλλεται από μία χρυσο-μουσταρδί απόχρωση, σκέτο καρακιτσαριό!:wacko: Επίσης στην αφή η όλη του κατασκευή δεν μπορώ να πω οτι με έπειθε για την στιβαρότητά της αλλά και εμφανισιακά το κινητό δεν φαινόταν και τόσο εντυπωσιακό. Για ένα κινητό που δεν είναι ούτε 3G, ούτε HSDPA η τιμή του είναι υπερβολική όπως και του Prada αν και έχει μειωθει αρκετά τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Έχω ψωνίσει από Expansys πάνω από 30 φορές και πάντοτε ήταν κύριοι. Οι μόνες περιπτώσεις που δεν ισχύουν οι τιμές τους είναι όταν το προϊόν αναμένεται και δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στο στοκ τους. Τότε βάζουν μια ενδεικτική/υποθετική τιμή που ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν αν θα ισχύει. Έτσι, για να μη δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις και χωρίς να έχω καμμία σχέση με το εν λόγω κατάστημα. Απλά είμαι ένας 100% ικανοποιημένος πελάτης τους. Πέρα από αυτό, το R380s το έχω και εγώ στη συλλογή μου και για την εποχή του ήταν πράγματι πρωτοποριακό. Όμως, τι εντύπωση νομίζεις ότι θα έκανε σε κάποιον άσχετο με τη τεχνολογία αυτή η γκουμούτσα; Καμμία! Μόνο τα gadget freaks θα ενδιέφερε. Το Armani είναι η συμπύκνωση της τεχνολογίας σε μία extra minimal συσκευασία. Το επόμενο μοντέλο θα έχει και κάποια χαρακτηριστικά που τώρα θεωρούμε απαραίτητα (Wi-Fi, 5MP Camera, Xenon Flash, 3G κλπ). Αν μας τα έδιναν από τώρα, ποιός θα αγόραζε το επόμενο μοντέλο; Μη ξεχνάμε ότι μόλις τώρα η Nokia έβαλε 3G στη σειρά 8 της. Της έλειπε η τεχνογνωσία μήπως; Αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει μία μερίδα της αγοράς που ενδιαφέρεται μόνο για το κύρος, την εμφάνιση και το να κάνει τηλέφωνα και να στέλνει SMS και τίποτα άλλο. Φαντάζεσαι τη Μαριάννα Λάτση να μπαίνει στο internet μέσω WiFi από το κινητό της, ή να κρατάει μία γκουμούτσα Ε90; Μάλλον όχι, ε; nai sumfwnoi:)aplws lew oti dn axizei ta lefta t to kinhto!tsp exeis to r380s?:Oexeis kiala ericsson? Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Έχω τa T68 (χρυσό), T68i, 2 R520 (χρυσό και ασημί), T39m, R380s. Τα επόμενα ήταν πλέον SonyEricsson και έχω μπόλικα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 to είδα και μου μίλησε... μου είπε "εδώ είμαι ..." πολύ καλό κι εχω φορτωθεί προσφάτως ενα nokia n81 και ένα moto z8...τα βλέπω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι ...θα τα δώσω πακέτο για ένα τέτοιο....είναι κορυφή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris06 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ Ρ520 ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΥΓ.ΑΚΡΙΒΟ ΑΛΛΑ ΑΣΤΕΡΙ!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris06 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Θέλω να πέρασω στο κινητό τα ρώσσικα για μία φίλη και ο Γερμανός μου λέει ότι πρέπει η να το στείλουν αυτοί στη Σαμσουνγκ ή να το πάω μόνος μου. Μήπως γνωρίζεται αν γίνεται αυτό μεσω φλασαρισματος απο WEB ή με άλλο τρόπο. Εχω χάσει λίγο επαφή με τα Σαμσουνγκ εδω και καιρό και δεν ξέρω τι παίζει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια... Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 από ποιότητα ήχου όταν μιλάς και ένταση τί λέει? γενικώς προτείνετε να το αγοράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris969 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Geia sas paidia! Kapou eida oti exei wi-fi alitheuei? Kai kati akomi, exei kapoio leitourgiko symbian h' windows mobile h' aplo menou tis samsung? Euxaristw! Παράθεση p.k. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris06 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 ΕΧΕΙ ΑΠΛΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Wi-fi. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΗΧΕΙΟ ,ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΤΡΙΑ. ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΧΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ SAMSUNG ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Αν θες μη γράφεις με κεφαλαία γιατί στη γλώσσα του φόρουμ είναι σα να φωνάζεις! :) Να σε ρωτήσω, διάβασα ότι έχει κακό σήμα, ισχύει κάτι τέτοιο? Επίσης, αυτό για την δόνηση σίγουρα δεν αλλάζει από τις ρυθμίσεις? Γιατί στα τελευταία Samsung το είχαν διορθώσει. Δεν θέλω να φανταστώ ότι σε 600Ε συσκευή επανέφεραν την προ διετίας τακτική με τον ήχο! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Αν θες μη γράφεις με κεφαλαία γιατί στη γλώσσα του φόρουμ είναι σα να φωνάζεις! :) ...και επίσης απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης & Χρήσης του myphone!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris06 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 sorry!!!!!!! Κακο σημα οχι, αλλα αυτο με την δονηση ισχυει.Εχει μελωδια-δονηση-δονηση και μετα μελωδια-μελωδια αυξανομενης εντασης.Δεν εχει μελωδια και δονηση μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts