chris7_ Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 πολύ όμορφο δείχνει!!!!!!!έχει πάρει φόρα η samsung!!!!:):D ontos amorfo alla einai san ton sosia tou prada!:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Και πανάκριβο για αυτά που προσφέρει!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Και πανάκριβο για αυτά που προσφέρει!!:blink:as einai kala h leksh ARMANI pou tou anevazei thn timh katakorifa:X(vlepe prada;)) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost00 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 krima pou den exi 16ekatomiria omos ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 :cool: FULL Review: Mobile-Review.com http://img90.imageshack.us/img90/849/october1934ca6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 :) Και ένα ακόμα Review από το MobileBurn. http://img57.imageshack.us/img57/9793/p520vw8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Αν δεν είχε πάνω το χαζο-λογότυπο GEORGIO ARMANI το κόβω γύρω στην 370άρα.Πόσο κάνει τελικά?550?Πανάκριβο γι'αυτά που προσφέρει!Από τέτοια κινητά μακριά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Αν δεν είχε πάνω το χαζο-λογότυπο GEORGIO ARMANI το κόβω γύρω στην 370άρα.Πόσο κάνει τελικά?550?Πανάκριβο γι'αυτά που προσφέρει!Από τέτοια κινητά μακριά! Δεν θα το έλεγα και πανάκριβο για αυτά που προσφέρει.. είναι Touch με 2.6", και κάμερα 3 megapixel, συν το Wi-Fi, και απίστευτα μικρές διαστάσεις (88 x 54 x 8,9 mm, 102 γραμ.) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Με 580 ευρώ παίρνεις το Ν82 όμως που φαντάζομαι ξέρεις πόσα παραπάνω πράγματα έχει...Αλλά και το F700 με 3,2 ίντσες οθόνη,auto-focus και qwerty πληκτρολόγιο αλλά χωρίς wi-fi και τόσο μικρές διαστάσεις στα 430 ευρώ.Κατα την δική μου άποψη είναι πανάκριβο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Πολύ καλό το Ν82 αλλά δεν είναι Touch.. και όπως είπες το F700 δεν έχει Wi-Fi. Δύο βασικά κριτήρια για μένα προσωπικά :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Το ότι μπορεί να καλύπτει τις απαιτήσεις σου από ένα κινητό δεν σημαίνει ότι έχει καλή τιμή!Δες αυτό http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000964 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Γιατί νομίζω ότι ούτε το Armani έχει Wi-Fi; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Ναι, βρε παιδιά, ΔΕΝ έχει: http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=157339 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Όντως!Μάλλον θα είχαν λάθος πληροφορίες τα site!Το gsm arena έγραφε ότι είχε και τώρα το άλλαξε http://www.gsmarena.com/samsung_armani-2046.php Μάλλον θα έγινε κάτι αντίστοιχο με το F700 που έλεγαν ότι είχε 5mp camera και έχει 3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Με 580 ευρώ παίρνεις το Ν82 όμως που φαντάζομαι ξέρεις πόσα παραπάνω πράγματα έχει...Αλλά και το F700 με 3,2 ίντσες οθόνη,auto-focus και qwerty πληκτρολόγιο αλλά χωρίς wi-fi και τόσο μικρές διαστάσεις στα 430 ευρώ.Κατα την δική μου άποψη είναι πανάκριβο. kai oxi mono! apo N95 mexri HTC kai MIO perneis me auta ta lefta peripou!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 kai oxi mono! apo N95 mexri HTC kai MIO perneis me auta ta lefta peripou!;) eleos ti sxesi exei to n 95 me to p 520?? diladi exei to n 95 pio polla?? xaxaxa ali katigoria to ena kinito alli to allo na to sigkrinete me to prada na po ok alla oxi kai me o n 95 tin pantofla oute me to n 82 pali pantofla ,alla pou na kserete apo gousta . lipon gia na mathete otan exeis kati omorfo pano s niotheis kai si oraia niotheis tin piotita ayta prosfereis to p 520. alla exete mathei na pernete oti ma...kia sas plasaroun px n95 xoris piotita ogkodes kai kakasxima mono kai mono gia tis dinatotites gia na mathete ayto to kinito otan pas na to pareis opos kai to prada den kitas dinatotites an kai kata tin gnomi mou an valoume megethos exei tis kaliteres dinates. alla to perneis gia na kaneis tin diafora kai giati s aresei kai pote den skeftese n 95 h to samsung p520 .. epieseis ayto to kinito to eftiakse i samsung apantisei sto prada Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 eleos ti sxesi exei to n 95 me to p 520?? diladi exei to n 95 pio polla?? xaxaxa ali katigoria to ena kinito alli to allo na to sigkrinete me to prada na po ok alla oxi kai me o n 95 tin pantofla oute me to n 82 pali pantofla ,alla pou na kserete apo gousta . lipon gia na mathete otan exeis kati omorfo pano s niotheis kai si oraia niotheis tin piotita ayta prosfereis to p 520. alla exete mathei na pernete oti ma...kia sas plasaroun px n95 xoris piotita ogkodes kai kakasxima mono kai mono gia tis dinatotites gia na mathete ayto to kinito otan pas na to pareis opos kai to prada den kitas dinatotites an kai kata tin gnomi mou an valoume megethos exei tis kaliteres dinates. alla to perneis gia na kaneis tin diafora kai giati s aresei kai pote den skeftese n 95 h to samsung p520 .. epieseis ayto to kinito to eftiakse i samsung apantisei sto prada +1000 Είμαι συλλέκτης κινητών και έχω όλες τις παντόφλες και όλα τα κουκλιά (μου λείπει για την ώρα το συγκεκριμένο). Σαν βασικό κινητό προτιμώ πάντα κάποιο που να μου φτιάχνει τη διάθεση όταν το βλέπω, που είναι μικρό και πρακτικό, αλλά και να αποπνέει κύρος. Γι΄αυτό και ποτέ δε χώνεψα το N95 8GB μου ή το Kaiser μου, ενώ λατρέυω το Sirocco και από χθες το καταπληκτικό Nokia 6500 Classic Bronze. Βέβαια, κουβαλάω καθημερινά τόσο τα όμορφα, όσο και τα τούβλα, αλλά ποτέ δε θα μπορούσα να τα συγκρίνω. Άλλα τα μεν, άλλα τα δε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Εγώ δεν είμαι της άποψης ότι ένα κινητό πρέπει να είναι μόνο όμορφο...Βέβαια δεν μπορώ να κάνω κάποιον που θέλει όμορφο κινητό να πάρει κάποιο άσχημο μόνο και μόνο για τις δυνατότητες που έχει...konstantinos19,σύγκρινα το Ρ520 με το Ν82 ως προς τις δυνατότητες και όχι ως προς όλους τους τομείς!!!!Το κινητάκι είναι πολύ στυλάτο,σε αυτό συμφωνώ.ΑΛΛΑ τι θέλει το Armani και δεν έμενε στο P520?Ξέρεις πόσα λ7 παραπάνω πάει?Όπως και το αντίστοιχο Prada...Πιστεύω πως με το να δώσεις 580 ευρώ για κινητό δεν πρέπει να κοιτάς ΜΟΝΟ αν είναι όμορφο...Και κάτι ξέρουμε και εμείς..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 :) Review: GSMarena.com http://img242.imageshack.us/img242/6416/p520zm7.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 ARMANI kai PRADA +200 euroulakia parapanw mono kai mono gia to onoma!!! an eixan kodikous gia onoma tha vlepate... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 ARMANI kai PRADA +200 euroulakia parapanw mono kai mono gia to onoma!!! an eixan kodikous gia onoma tha vlepate... Μήπως το ίδιο δε γίνεται και με τα ρούχα; Και όμως, τα αγοράζουμε σα τρελοί, μόνο για τη στάμπα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Εμένα θα μου έφτανε και το Samsung!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosimo20 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 τελικα εχει internet WI-FI? 'Η μονο wap? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespa_250 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 ΜΟΝΟ WΑP ΔΥΣΤΥΧΩΣ................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Αναμένεται Σύντομα στο Πλαίσιο.. τιμή 589.00 ευρώ :). [ Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts