Jump to content

[Εφαρμογή] Εορτολόγιο Greek Today Screen

WindowsNT
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταπληκτικο προγραμματακι! Ευχαριστω και εγω!

Οταν εχει καποιοσ Γενεθλια, μου το γραφει το ιδιο % φορε! π.χ. Γενεθλια Μαριος, Μαριος, Μάριος, Μάριος, Μάριος.

Μάλιστα δεν τα χωραει ολα στο παραθυρο......αυτα!

• Απαντήσεις 942
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε δοκίμασα την πιο πρόσφατη έκδοση, πάντως είναι πολύ καλό και συγχαρητήρια:)

Αλλά έχω το εξής πρόβλημα: σε WM6 έχω ρίξει ένα κλικ κάτω από το default το μέγεθος των γραμμάτων στις ρυθμίσεις της οθόνης αλλά το plugin κρατάει το ίδιο μέγεθος και ξεχωρίζει άσχημα. Γίνεται να στηθεί ώστε να παίρνει τη ρύθμιση του font size από το λειτουργικό;:D

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Υποτίθεται ότι αυτό κάνει ,παίρνει το font size από το default των Windows.

Θα το δώ για τα γενέθλια

Δε δοκίμασα την πιο πρόσφατη έκδοση, πάντως είναι πολύ καλό και συγχαρητήρια:)

Αλλά έχω το εξής πρόβλημα: σε WM6 έχω ρίξει ένα κλικ κάτω από το default το μέγεθος των γραμμάτων στις ρυθμίσεις της οθόνης αλλά το plugin κρατάει το ίδιο μέγεθος και ξεχωρίζει άσχημα. Γίνεται να στηθεί ώστε να παίρνει τη ρύθμιση του font size από το λειτουργικό;:D

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ... Η γραμματοσειρά του προγράμματος είναι κάπως μεγαλύτερη από αυτή των WM6 και η διαφορά φαίνεται αρκετά. Το πρόβλημα και η διαφορά φαίνεται μεγαλύτερη, όταν οι γιορτές που αναγράφονται είναι γραμμένες σε 2 ή περισσότερες σειρές. Είμαι σίγουρος ότι θα βγει και για αυτό αναβάθμιση!!! ;)

Κατά τα άλλα, η εφαρμογή σκίζει!

Update 0.993

- Διόρθωση φάσεων σελήνης όταν δεν υπάρχει auto resize

- Διόρθωση εμφάνισης γενεθλίων πολλές φορές

- Διόρθωση γραμματοσειράς εαν έχει αλλάξει

Μ.Χ.

Είναι άψογο (σιγά που δεν θα ήταν ;) )

Και εμένα μου εμφανίζει την φάση της σελήνης κανονικά.

Ξέρεις τώρα γιατί αναρωτιέμαι μόνο...; τι άλλο θα σκεφτείς να βάλεις σε αυτό το ήδη τέλειο πρόγραμμα.... για να διουμε...... ;)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Οποιος βλέπει γενικά τα προγράμματά μου ξέρει ότι από ιδέες έχω άπειρες ... στο design ψιλοκολλάμε λίγο :P

Άψογο, δουλεύει μια χαρά:) Αν μπορούσες καλό θα ήταν να κατέβαζες λίγα πίξελ το κείμενο των εορτών για να κεντράρεται σωστά δίπλα στο εικονίδιο (να έχει σωστά περιθώρια πάνω-κάτω δηλαδή), αλλά αυτό είναι μικροπράγμα.

Άψογο και πάλι!

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

καλησπέρα, έπεσα πάνω σε ένα ζουζούνι.

Όταν υπολογίζει τους προσεχείς εορτάζοντες φίλους και βγάζει το notification, δεν τους βάζει με ημερομηνιακή σειρά αλλά με αλφαβητική. Ενδέχεται λοιπόν το πρώτο όνομα στη λίστα που εμφανίζεται να γιορτάζει στις 15 το δεύτερο στις 16, το τρίτο στις 17 και το τεταρτο στις 15 πάλι. Απλό ;)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Κι εγώ βρήκα ένα άλλο, το πρόγραμμα βρίσκει εορτάζοντες φίλους ψάχνοντας και στο πεδίο του επωνύμου. Έχω μία συμφοιτήτρια που τη λένε Σοφία στο επώνυμο και μου τη βγάζει στην επερχόμενη γιορτή Σοφίας, Ελπίδας κ.ο.κ.

Επίσης απλό πιστεύω:D

Κι εγώ βρήκα ένα άλλο, το πρόγραμμα βρίσκει εορτάζοντες φίλους ψάχνοντας και στο πεδίο του επωνύμου. Έχω μία συμφοιτήτρια που τη λένε Σοφία στο επώνυμο και μου τη βγάζει στην επερχόμενη γιορτή Σοφίας, Ελπίδας κ.ο.κ.

Επίσης απλό πιστεύω:D

To Θέμα του επωνύμου δεν μπορώ να το αλλάξω διότι απλούστατα πολλοί έχουν βάλει στο επώνυμο το όνομα ή ανακατεμένα. Τώρα εσύ που την βρήκες τέτοια συμφοιτήτρια ?

καλησπέρα και πάλι, βρήκα τι δεν έχει το πρόγραμμα και νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμο να υπάρχει. Η ιδεά μου ήρθε από την δική μου γιορτή μια και είναι κινητή. Θα ήταν χρήσιμο λοιπόν να ξέρω πότε 'πέφτει' μια κινητή εορτή μια συγκεκριμένη χρονιά. :)

To Θέμα του επωνύμου δεν μπορώ να το αλλάξω διότι απλούστατα πολλοί έχουν βάλει στο επώνυμο το όνομα ή ανακατεμένα. Τώρα εσύ που την βρήκες τέτοια συμφοιτήτρια ?

Και όχι μόνο! Έχω και συμφοιτητή που τον λένε Παντελή στο επώνυμο:D:D Το φαντάστηκα πως θα ήταν feature γι' αυτόν τον λόγο αλλά είπα μήπως - αν έβαζες ένα option "Αναζήτηση εορτών και στα άλλα πεδία";

Α, και κάτι ακόμα, όταν ανοίγω την κατάσταση με τις γιορτές μου βγάζει δεξιά scrollbar αλλά δε σκρολλάρει το περιεχόμενο της λίστας, αλλά το παράθυρο μέσα στο οποίο βρίσκεται η λίστα (το parent της λίστας δηλαδή, βλέπω το κάτω άκρο της). Fixάκι...;:D

Update 0.995

- Διόρθωση προβλήματος που παρουσιάστηκε σήμερα με την γραμματοσειρά

- Κινητές εορτές επιλογή έτους

- Διόρθωση επιλογών

Μ.Χ.

Τι να πω.... για άλλη μια φορά έχω μείνει άφωνος όχι μόνο από την ικανότητα αλλά και από την ταχύτητα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!

Εύγε για άλλη μια φορά ;)

Καλησπέρα, ο ενοχλητικός debuger πάλι :)

Έχω ένα θεματάκι Μιχάλη, το οποίο είναι κάπως δύσκολο να περιγράψω, οπότε πήρα screen captures για να καταλάβεις τι βλέπω.

Το πρώτο screen είναι όταν δεν είναι επιλεγμένο το resize. Το δεύτερο με το resize. Το πρόβλημα για μένα υπάρχει στο πρώτο και είναι αφενώς μεν η πρώτη κενή γραμμή που μενη ανεκμετάλευτη και δεύτερον ότι δεν εμφανίζει τα γενέθλια που ακόμα και αν δεν τα εμφάνιζε οπωσδήποτε, νομίζω πως καλό θα ήταν να υπάρχει επιλογή αν τα εμφανίζει (με resize) ή όχι. Αυτό γιατί αν και πολλές φορές δεν μας ενδιαφέρει να δούμε τις 500 γιορτές της ημέρας, θα θέλαμε να εμφανίζονται τα γενέθλια πάντα μια και είναι και επιλογή. Με άλλα λόγια όπως η φάση της σελήνης εμφανίζεται πάντα (και καλά κάνει) έτσι νομίζω πως θα έπρεπε και τα γενέθλια. Αυτα :)

Δύο προτάσεις:

α) Το εικονίδιο της φάσης της σελήνης να αλλάζει ώστε να απεικονίζει κατά προσέγγιση τη φάση.

β) Ανατολή και δύση ήλιου;

a) Θα πάρει χώρο αρκετό και θα μεγαλώσει το setup :)

b) Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την ώρα, αλλά και απο τις γεωγραφικές συντεταγμένες. Στο σχετικό μου project T-GPS έχω κάνει σχετική προσπάθεια.