Jump to content

[Εφαρμογή] Εορτολόγιο Greek Today Screen

WindowsNT
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 942
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμ....ανέβηκε καινούργια έκδοση....;;;;;
HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Πάλι μας ξέχασες εμάς που ακόμα έχουμε WM2003SE :( (όχι για πολύ ακόμα :p).

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να ανεβάζεις τα .cab και για τα δύο λογισμικά κάθε φορά που υπάρχει αναβάθμιση;

Για να κάνεις το update δε χρειάζεσαι το CAB, παρα μόνο να κανεις Internet Update από το μενού όταν είσαι σε ActiveSync Session για να έχει Internet το PPC.

μα ναι για αυτό ρωτάω γιατί το κάνω και δεν βρίσκει new version (συνέχεια έτσι το κάνω).... το προσπάθησα αρκετές φορές....ξαναπροσπαθώ.....
HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

άκυρο, μόλις έκανε update... τι να πεις....του διαόλου μηχανήματα!!! :wacko:

Άψογος, έχεις γράψει το απόλυτο application..... ότι και να πω θα είναι ειλικρινά λίγο....

Είμαι σίγουρος ότι έχεις ένα ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ ευχαριστώ από όλους τους έλληνες χρήστες pdas (τουλάχιστον αυτούς που το γνωρίζουν) :D

Μια πρόταση, αν γίνεται στις λίστες των εορτών να μπεί ένα φίλτρο της μορφής πχ αβγ-δεζ- κλπ όταν είναι ταξινομημένες αλφαβητικά και 1-2-3-....12 όταν είναι ταξινομημένες με την ημερομηνία.

Με την 9.72 δεν βγαίνουν διπλές οι γιορτές σήμερα. Μόνο που αν παώ στις ρυθμίσεις μένει το εικονίδιο του πληκτρολογίου κάτω δεξια και πρέπει να μπεις και να βγεις σε κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο, οπότε και φεύγει το εικονίδιο.

Επίσης πρέπει να τονιστεί οτι δεν κάνει update με GPRS παρά μόνο με ActiveSync. Με GPRS σου λέει πάντα οτι έχεις την τελευταία έκδοση, δεν κάνει καν προσπάθεια να συνδεθεί στο internet.

Τέλος θα συμφωνήσω κι εγώ οτι θα ήταν καλό να υπάρχει ένα cab και για μας με τα απαρχαιωμένα WM2003 !!

Φίλε cyberenec, λυπάμαι που θα σε αφήσω μόνο με τα απαρχαιωμένα WM2003! :-)

Από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος ενός P3600 με WM5. Τώρα που βγήκαν τα WM6 πήρα κι εγώ την απόφαση να προχωρήσω στα WM5. :-)

Συγχαρητήρια και απο εμένα για το Εορτολόγιο !

Είμαι νέος κάτοχος ενός HTC Touch και μπορώ να πω ότι είναι από τις πρώτες εφαρμογές που πέρασα και δουλεύει άψογα.

Μπράβο και πάλι ...

Update 0.973... διόρθωση προβλημάτων resize/update στα Windows Mobile 6.

Απλα ΤΕΛΕΙΟΣ!!

Αλλαξε το ονομα σου και κανε το POCKETPC:D

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Πραγματικά διαβολικά αυτά τα μηχανήματα !!

Σήμερα πάλι διπλά ονόματα βγάζει !

Λείπει και η γιορτή της "Δέσποινας", πως σου ξέφυγε Μιχάλη ?

Την έβαλα την Δέσποινα. Η ιστορία με τα διπλά ονόματα μου έτυχε μια φορά αλλα δεν ξέρω γιατί και δεν έχω βρεί τι ακριβώς φταίει, γιατι δεν μου έχει ξανατύχει.

..Η ιστορία με τα διπλά ονόματα μου έτυχε μια φορά αλλα δεν ξέρω γιατί και δεν έχω βρεί τι ακριβώς φταίει, γιατι δεν μου έχει ξανατύχει.

Κάτι υποψιάζομαι...

Όποτε γίνεται το update, μπαίνει στο /Windows ανανεωμένο το eortologio.dll. Την ίδια στιγμή το προϋπάρχον μετονομάζεται σε eortologio.dll.old.

Διέγραψα το old, ξετσέκαρα την εφαρμογή απο τα today plugin, την ξανατσέκαρα και τώρα δεν τα βλέπει διπλά πλέον.

To έβαλα να το διαγράφει μόνο του με την επανεκκίνηση, για να δούμε αν δώσει αυτό λύση.

Update 0.975:

- Διαγραφή παλιού αρχείου με επανεκκίνηση

- Τοποθέτηση updown στις ρυθμίσεις εαν δε σας βγαίνει το πληκτρολόγιο

- Διόρθωση προβλήματος εμφάνισης γενεθλίων.

Update 0.98.

Δυνατότητα να βάλετε μέσα δικές σας εορτές.

Μ.Χ.

πολυ καλο.

το προβλημα ειναι οτι στην προσθηκη δικων μου γιορτων δεν μου εμφανιζεται πληκτρολογιο και αρα δεν μπορω να προσθεσω κατι. μηπως ξερεις γιατι? καμια λυση?

σε ευχαριστουμε

Update 0.98.

Δυνατότητα να βάλετε μέσα δικές σας εορτές.

Μ.Χ.

μιχαλη δεν παλευεσαι με τπτ :D:D

απλα απαικτος!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Update 0.981

Εβαλα και λίστα με τα ονόματα αυτών που δεν εορτάζουν σε συγκεκριμένη ημερομηνία, και επίσης τώρα φορτώνει ελαφρώς γρηγορότερα λόγω μίας αλλαγής στο XML library.

M.X.

πολυ καλο.

το προβλημα ειναι οτι στην προσθηκη δικων μου γιορτων δεν μου εμφανιζεται πληκτρολογιο και αρα δεν μπορω να προσθεσω κατι. μηπως ξερεις γιατι? καμια λυση?

σε ευχαριστουμε

τιποτα με αυτο γινεται φιλε μου?