ermis3 Δημοσιεύτηκε July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2007 Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές το αρχείο c:\windows\system32\svchost.exe σε vista λειτουργικό, αρχίζει και κατεβάζει αυθαίρετα από το διαδίκτυο στην πόρτα 995. Έκλεισα όλα τα προγράμματα και αυτό συνέχιζε να κατεβάζει με ταχύτητα περίπου 50KB/sec, σε σημείο που κάποια στιγμή είδα ότι είχε κατεβάσει 130ΜΒ μέσα σε 3 ώρες. Χρησιμοποιώντας το netlimiter είδα ότι οι IP διευθύνσεις ανήκουν όλες στο google! Μάλιστα είναι της μορφής nf-in-fΧΧΧ.google.com, όπου ΧΧΧ αριθμός διψήφιος ή τριψήφιος. Δεν έχω εγκαταστήσει ποτέ το google desktop, αλλά κατεβάζω το gmail μου με το ms outlook. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Έψαξα στο διαδίκτυο αλλά χωρίς επιτυχία. Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές το αρχείο c:\windows\system32\svchost.exe σε vista λειτουργικό, αρχίζει και κατεβάζει αυθαίρετα από το διαδίκτυο στην πόρτα 995. Έκλεισα όλα τα προγράμματα και αυτό συνέχιζε να κατεβάζει με ταχύτητα περίπου 50KB/sec, σε σημείο που κάποια στιγμή είδα ότι είχε κατεβάσει 130ΜΒ μέσα σε 3 ώρες. Χρησιμοποιώντας το netlimiter είδα ότι οι IP διευθύνσεις ανήκουν όλες στο google! Μάλιστα είναι της μορφής nf-in-fΧΧΧ.google.com, όπου ΧΧΧ αριθμός διψήφιος ή τριψήφιος. Δεν έχω εγκαταστήσει ποτέ το google desktop, αλλά κατεβάζω το gmail μου με το ms outlook. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Έψαξα στο διαδίκτυο αλλά χωρίς επιτυχία. Δεν έχεις λόγο ανησυχίας. Κάτι με το email είναι. Και btw όλες οι εσωτερικές διευθύνσεις της google έτσι είναι. 2γραμματα-in-νούμερο :) 64 bytes from py-in-f99.google.com (64.233.167.99): icmp_seq=3 ttl=247 time=33.5 ms 64 bytes from kc-in-f99.google.com (216.239.51.99): icmp_seq=5 ttl=245 time=1.73 ms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis3 Δημ. July 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Πώς γίνεται να είναι το εμαιλ, όταν έχω κλειστά όλα τα προγράμματα και κατεβάζει πάνω από 100ΜΒ μέσα σε λίγες ώρες; Τί κατεβάζει;;; Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δίνει περισσότερες πληροφορίες από το netlimiter ώστε να δω "ποιός" ελέγχει το svchost; Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Πληροφορίες για τα processes θα πάρεις με το Process Explorer ή το Process monitor από τη Microsoft. Για να δεις τι είναι αυτά τα πακέτα, κατέβασε το Wireshark. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis3 Δημ. July 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Τελικά δεν την γλιτώνω τη δουλειά του ντεντέκτιβ... :confused: Ευχαριστώ, και θα ενημερώσω για όποιες εξελίξεις... Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis3 Δημ. August 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Παιδιά το βρήκα το πρόβλημα! ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ PDA!!! Έχω ένα pocket loox N560 και είχα ρυθμίσει ένα λογαριασμό gmail στο mail πρόγραμμα του windows mobile 5. Χωρίς να τρέχω το πρόγραμμα, αυτό φαίνεται ότι έμενε πάντα ενεργό, ακόμα και μετά από ρεσετ της συσκευής. Επομένως, όποτε το θυμόταν, όταν είχα το Ν560 στη βάση, ...κατέβαζε, κατέβαζε και κατέβαζε. Τελικά έσβησα τις ρυθμίσεις για να σταματήσει. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημά μου! :) Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts