onasisg Δημοσιεύτηκε July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 13, 2007 Το autotriti είχε μέχρι τον Ιούνιο έναν διαγωνισμό για τα ζημιάρικα αυτοκίνητα που ήταν ΣΚΤΕΤΗ ΑΠΑΤΗ!!! Σου έλεγε ότι κερδίζεις ένα ρολόι SEIKO ή ένα Camel και έδειχνε με ένα βέλος χαρακτηριστικά την φώτο όπου είχε ένα SEIKO 1000euro. Όλοι οι νικητές λάβαν άσχετα ρολόγια των 80ευρώ άσχετα με αυτά που διαφήμιζαν! Εγώ έλαβα ένα Mandarina Duck (ούτε για ξέρασμα δεν είναι) ενώ μου είχαν ανακοινώσει ότι κέρδισα το SEIKO ή το CAMEL και είπα ΟΚ, το SEIKO. Κι όμως ένα περιοδικό μεγάλο, με ένα site με πάρα πάρα πολλά έσοδα ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ, όταν κοροϊδεύει όλους αυτούς που τροφοδοτούν με υλικό τα τεύχη του και την πανάκριβη υπερπαραγωγή που κάνουν στην TV (τα αποτελέσματα που βγαίνουν από την έρευνα παρουσιάζονται και από μια μεγάλη εκπομπή που κάνουν κάθε χρόνο) εδώ και χρόνια! ΑΙΣΧΟΣ!!!! Με όποιον συζήτησα, σε κανέναν δεν ήρθαν τα εικονιζόμενα ρολόγια που διαφήμιζαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Α τους γύφτους!:mad: Στείλε τους mail και βρίσε τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Μου φαινεται αποστευτο!Και το ειχα σε εκτιμηση το autotriti Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onasisg Δημ. July 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Έχω κάνει καταγγελίες ΕΚΠΟΙΖΩ (καταγγελία) Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (καταγγελία) WIN4Free (που τους διαφήμιζε) Auto Motor Und Sport Ελλάδας Auto Motor Und Sport Γερμανίας και ειδποποιήσεις σε άλλους που δεν θυμάμαι τώρα (νομίζω και στο ΙΝΚΑ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onasisg Δημ. July 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Ιδού και η διαφήμισή τους: (είναι σαν να λεν κερδίστε ένα σπίτι ή ένα κουτί, και τελικά σου λέει "ένα κουτί ήταν για σκύλο αλλά μπορείτε να το πείτε και σκυλόσπιτο, απλά και αυτό τελείωσε και θα σας στείλουμε κάτι για μην φωνάζετε") http://62.103.162.30/jpg/NL_XRYSOS.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Ήθελα να'ξερα αυτός που κέρδισε τη "ράβδο χρυσού βάρους ενός κιλού", τελικά τι πήρε στα χέρια του... Καλώς έκανες τις καταγγελίες. Αν κάνουν και οι άλλοι, ακόμα καλύτερα. Και το τελικό δώρο που πήρες είναι το λιγότερο (τι είχες τι έχασες). Το χειρότερο είναι ο εμπαιγμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Καλά για τις γουρούνες δε χρειάζεται να αναρωτηθούμε. Κάτι μου λέει πως ο άνθρωπος που κέρδισε μια από δαύτες τώρα... ψάχνει μαντρί :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Περαν της πλακας,περιμενουμε νεα απο αυτη την ιστορια.Μεγαλη ξεφτυλα παντως... Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onasisg Δημ. July 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Εγώ πήρα Πάπια με Μανταρίνια (=Mandarina Duck). Φαΐ είναι και αυτό! Πήρα τηλ στον αντιπρόσωπο και μου είπε πως το ρολόι μου έχει 248ευρώ λιανική, που σημαίνει γύρω στα 200ευρώ σε κατάστημα. Δεν λέω πως είναι λίγα, ούτε πως έδωσα λεφτά (πέραν των 21 ευρώ για την αποστολή, άλλη απάτη!), αλλά αν δεν είχα δει το SEIKO που δείχνει το βέλος ούτε που θα έδινα σημασία. Ρολόγια έχω, τα νεύρα είναι για την ψευτιά! Ακριβώς φίλε, Captum. Το ίδιο και με τις γουρούνες μπορούν να δώσουν ό,τι, μα ό,τι θέλουν!!! Έχει διάφορες KLV, αλλά θα δώσουν; ΓΥΦΤΙΑ! Για τον χρυσό, μάλλον θα στείλουν 100gr και θα πουν αυτό έμεινε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού δεν διευκρίνιζε τι μοντέλα είναι; Το ότι το βέλος έδειχνε δυο συγκεκριμένα μοντέλα, δε νομίζω ότι συνεπάγεται οτί αυτά είναι και τα πραγματικά δώρα. Είναι σαν τις διαφημίσεις αυτοκινήτων που σου λένε από 8900€, αλλά στη διαφήμιση φαίνεται η έκδοση που κοστίζει 12000€. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού δεν διευκρίνιζε τι μοντέλα είναι; Το ότι το βέλος έδειχνε δυο συγκεκριμένα μοντέλα, δε νομίζω ότι συνεπάγεται οτί αυτά είναι και τα πραγματικά δώρα. Είναι σαν τις διαφημίσεις αυτοκινήτων που σου λένε από 8900€, αλλά στη διαφήμιση φαίνεται η έκδοση που κοστίζει 12000€. Σωστά η φωτογραφία δεν παίζει ρόλο (συνήθως το λέει κάπου αυτό με ψιλά ψιλά γράμματα...) αλλά όταν σου λέει SEIKO ή Camel πρέπει να έιναι SEIKO ή Camel! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onasisg Δημ. July 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Αυτοί ήταν οι όροι: *Πώς θα συμμετέχετε στην κλήρωση των δώρων του διαγωνισμού «Η γνώμη σας αξίζει χρυσάφι» Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό «Η γνώμη σας αξίζει χρυσάφι» πρέπει να συμπληρώσετε το σχετικό δελτίο που θα βρείτε στο http://www.autotriti.gr. Μπορείτε να συμμετέχετε έως και την Τρίτη 12 Ιουνίου 2007. Δεν είναι απαραίτητο να ψηφίσετε όλες τις κατηγορίες. Θα μας ενδιέφερε πολύ να απαντήσετε καθώς η γνώμη σας είναι σημαντική, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως φύλλου ή ηλικίας, εκτός από τους εργαζόμενους στην Motor Press Hellas και τους συγγενείς τους. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2007 στα γραφεία της εταιρίας μας με τη δέουσα νομική επιτήρηση και τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευτούν μαζί με τα αποτελέσματα στο http://www.autotriti.gr και στο περιοδικό Auto Τρίτη. Και αυτό με τα αυτοκίνητα είναι ολίγον από παρανομία, καθώς πολλοί το αναφέρουν και ειδικά σε περιοδικά και λεν ότι η εικονιζομενη έκδοση δεν είναι αυτή του βασικού εξοπλισμού (ή λεν ότι οι ζάντες, το χρώμα και οι προβολείς δεν ανήκουν στην βασική έκδοση). Και πάλι, πριν αγοράσεις ενημερώνεσαι. Εγώ (όπως και όλοι) δεν ενημερώθηκα πριν συμμετάσχω (που θα έπρεπε να είναι αναλυτικά στους όρους) τι θα κερδίσω, πως θα το παραλάβω, και τι θα χρεωθώ (21 ευρώ για courier, που κανένας δεν σου χρεώνει την παραλαβή των δώρων!!!). Και πήρα και τηλ, και με ρώτησαν τι θέλω, είπα SEIKO, και μου είπαν "εντάξει"! Τίποτα άλλο! Μετά Από μερικές ημέρες ο διαγωνισμός άλλαξε και βάλαν το Mandarina Duck στο διαφημιστικό (μετά την δική μου συμμετοχή, κλήρωση και επικοινωνία). Ε, τότε τους στέλναν τα εικονιζόμενα (μάλλον δηλαδή). Όταν δεν είναι το δώρο που εικονίζεται το γράφεις, όπως λες φίλε htrul18 κάπου, και σίγουρα δεν βάζεις κάτι βέλη έντονα να δείχνουν πάνω στις φώτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Μεγαλη γκαφα :down: Αλλα τι περιμενει κανεις απο ενα τοσο κακοσχεδιασμενο web site; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastmanstand Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 απο κληρωσεις μονο απο τον βεροπουλο και απο την κοκα κολα εχω παρει αυτα που λενε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onasisg Δημ. July 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Εγώ δεν παίζω τυχερά παιχνίδια, παρά μόνο αν είναι δωρεάν η συμμετοχή και το να κερδίσεις ένα μικρό δώρο έχει πολλές πιθανότητες. πχ. 1) Carrefour δωρο-επιταγή 300€, άδειο κατάστημα βράδυ, ενώ έπρεπε να δώσει δωράν καλάθι μέσα στο δεκάλεπτο, άρα κάποιος (5 άτομα ήμασταν) έπρεπε να τα πάρει. 2) Winston έναν φακό με τα χαρτάκια που μου έδωσαν σε προώθηση τσιγάρων. Ο φακός ήρθε ΤΣΑΜΠΑ! όχι πλήρωνε courier και βλακείες. 3) Auto Τρίτη (το εν λόγω περιστατικό) που έλεγε κάθε μία ώρα ένα ρολόι και ποιος να συμετάσχει παρασκευή 7-8 το απόγευμα ενώ όλοι ασχολούνταν με την έκθεση αυτοκινήτου. 4) Έστειλα την κοπέλα μου στην ρίψη της ανθοδέσμης σε γάμο και της είπα δυνατά "Αν δεν φέρεις την ανθοδέσμη, να μην γυρίσεις!". Ε, γύρισε με την ανθοδέσμη! χεχε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Μεγαλη γκαφα :down: Αλλα τι περιμενει κανεις απο ενα τοσο κακοσχεδιασμενο web site; πραγματι..ακομα κι εγω καλυτερα θα το εφτιαχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 για το site θα τους βαλει κανεις χερι π πεταει διαφημισεις video με το ετσι θελω? οτι πιο αθλιο εχω δει στο ινετ μεχρι τωρα...autotriti,mototriti k allo ena paromoio. μουφα δωρα μουφα ερευνα...αυτοι ειναι..:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Εγώ πήρα Πάπια με Μανταρίνια (=Mandarina Duck). Αυτό ήταν μάλλον για εμένα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onasisg Δημ. July 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Mr Papias, σε έψαχνα! Ρολόγια είναι αυτά που φτιάχνεις; :) Mr kage αυτό το σύστημα το έχει όλος ο εκδοτικός όμιλος και είναι ακριβώς τα ίδια δυναμικά sites με άλλο θέμα και περιεχόμενο. Δεν μπορείς να φανταστείς με αυτά τα διαφημιστικά και με τις επισκέψεις που έχουν, τι χρήμα βγάζουν (έπρεπε κάθε 1 ώρα να κληρώνουν μια hayabussa, όχι μόνο SEIKO) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onasisg Δημ. July 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Αγαπητοί φίλοι, Με μια απλή καταγγελία μέσω email εκκινηθηκε διαδικασία από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ και έστειλε επιστολή στο MotorPress A.E. με προθεσμία 10 ημερών να απολογηθεί. Εύγε, για την ανταπόκριση και μάλιστα σε ηλεκτρονική (email) καταγγελία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Πέριμένουμε νέα, είμαι περίεργος να δω αν γίνεται τίποτα σε αυτή τη χώρα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Αγαπητοί φίλοι, Με μια απλή καταγγελία μέσω email εκκινηθηκε διαδικασία από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ και έστειλε επιστολή στο MotorPress A.E. με προθεσμία 10 ημερών να απολογηθεί. Εύγε, για την ανταπόκριση και μάλιστα σε ηλεκτρονική (email) καταγγελία! Ποια ήταν η κατάληξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 sthn kremala:) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onasisg Δημ. August 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Περιμένω και εγώ... (δεν έχω νέα) Φαντάζομαι πως λόγω των διακοπών όλοι υπολειτουργούν. Το autotriti θα θέλει να κάνει την πάπια, αλλά θέλω και εγώ να δω τι θα γίνει από την Προστασία Καταναλωτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onasisg Δημ. September 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 H Γραμματεία καταναλωτή απάντησε απλά ενημερώνοντάς με για το έγγραφό που έστειλε ως απάντηση η motor press, που λίγο πολύ λέει: Ήταν όλα καλά, ο δικαιούχος έιχε ενημερωθεί για την χρέωση courier, τα ρολόγια ήταν όπως ανακοινώθηκαν και όταν τελείωσαν (γιατί είχε μεγάλη συμμετοχή) στείλαμε άλλα ίδια αξίας. Δεν ξέρω αν θα γίνει κάποια άλλη ενέργεια από την Γραμματεία καταναλωτή, αλλά μάλλον θα έπρεπε να υπάρχουν πολλές καταγγελίες για να επιβεβαιώνεται η καταγγελία και όχι να φωνάζει ένας μόνο. Οπότε, συνεχίζω να ζω για την πάρτυ μου μόνο, και όσο με αφήνει η συνείδησή μου να είμαι και εγώ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ για το συμφέρον μου!!!! Σημείωση η Motor Press μου έστειλε πίσω τα χρήματα για την courier (21€). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts