andreas_ku990 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 An eisai tixeros omws! Δεν συμβαίνει πάντα αυτό όμως. Μερικά κινητά (όπως τα WM) οι cooked ROMS (χακαρισμένες αν θέλετε) δουλεύουν πολύ καλύτερα από τις official. Δεν είναι θέμα τύχης είναι θέμα πιστεύω λογισμικού και εμπειρίας του δημιουργού. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Μου έδωσαν λύση στο φόρουμ απ οπου κατεβασαμε την Firmware. Είναι λέει γνωστό bug και απλά αντικατέστησα το Nyx file με το clean Nyx Εμπειρο Clean nyx !!!!! Εχει σώσει ζωές ! Από τα καλύτερα και πιο χρήσιμα χακαρισμένο αρχείο για το κινητό μας πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runnergp1 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Λοιπον φιλαρακια ειδα το κινητο αυτο σημερα και εχω ψηθει τρελα να το παρω... ειναι καλο?? εχει τπτ προβληματα? το τouch pad το φοβαμε λιγο δν νομιζω να χαλαει ευκολα.... επισησ wi-fi δν εχει εεε???προγραμματα παιχνιδια εφαργογες παιρνει αλλες??? Γενικοτερα ποιες οι αποψεις σας για το κινητο αυτο??? Επισης απο ηχειο πως παει??? αποδιδει τπτ??? καμερα καλη?? γενικοτερα αργει να επεξεργαζεται αρχεια και να σωζει φωτο??Απο βιντεο?? Ξερω πως αυτο που κανω ειναι κουραστικο γτ στανταρ θα εχετε γραψει σε προιγουμενες σελιδες εντυπωσεις κλπ αλλα ομως δν γινεται να διαβασω τοσες σελιδες... :D Ευχαριστω για την προσοχη σας...... Παράθεση [/sIGPIC]To XrEpI mOu!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Οποιος ενδιαφερεται εχω βαλει αγγελια πωλησης στο buy and sell general για usb καλωδιο και πενακι. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Λοιπον φιλαρακια ειδα το κινητο αυτο σημερα και εχω ψηθει τρελα να το παρω... ειναι καλο?? εχει τπτ προβληματα? το τouch pad το φοβαμε λιγο δν νομιζω να χαλαει ευκολα.... επισησ wi-fi δν εχει εεε???προγραμματα παιχνιδια εφαργογες παιρνει αλλες??? Γενικοτερα ποιες οι αποψεις σας για το κινητο αυτο??? Επισης απο ηχειο πως παει??? αποδιδει τπτ??? καμερα καλη?? γενικοτερα αργει να επεξεργαζεται αρχεια και να σωζει φωτο??Απο βιντεο?? Ξερω πως αυτο που κανω ειναι κουραστικο γτ στανταρ θα εχετε γραψει σε προιγουμενες σελιδες εντυπωσεις κλπ αλλα ομως δν γινεται να διαβασω τοσες σελιδες... :D Ευχαριστω για την προσοχη σας...... Εγω εχω το ΚΡ500.Θα σου πω ομως κατι λιγα που ξερω γιατι δεν βλεπω να σου απαντανε... wi-fi δεν εχει.Το ηχειο του μια χαρα ειναι.Παιζει σχεδον ολα τα java.Η καμερα ειναι παρα πολυ καλη.Video δεν ξερω.Μαλλον και αυτο πολυ καλο.Σιγα καλε 224 σελιδες ειναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runnergp1 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ρε φιλε ξερεισ τι απο ιντερνετ πως τα παει???και ας μην εχει wi-fi αλλα τουλαχιστον μεσω προγραμματων της καθε συνδεσης μπαινει.Δλδ ειναι γρηγορο βγαζει τις σελιδες κανονικα ή τις βγαζει να ειναι περιεργεσ δλδ να ειναι καπως πεπλατισμενεσ??? το δικο σου λεει τπτ??Ποσα μεγαπιξελ καμερα εχει εσενα?το touch pad πως το βλεπεις κανει τπτ κολπα??η γενικοτερα σαν κινητο ειναι ανθεκτικο?? Παράθεση [/sIGPIC]To XrEpI mOu!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ρε φιλε ξερεισ τι απο ιντερνετ πως τα παει???και ας μην εχει wi-fi αλλα τουλαχιστον μεσω προγραμματων της καθε συνδεσης μπαινει.Δλδ ειναι γρηγορο βγαζει τις σελιδες κανονικα ή τις βγαζει να ειναι περιεργεσ δλδ να ειναι καπως πεπλατισμενεσ??? An to les se emena den kserw.Egw exw to KP500(Cookie).Auto kalo exei(dn einai 3G).To Viewty sigoura grigoro einai giati einai 3G.An to pareis kai den exei kalo WEB mporeis na katebaseis to Opera Mini pou einai to kalitero programma gia WEB sta kinita! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Εγω μονο στο wind plus εμπαινα αλλα ετρεχε μια χαρα! Αλλωστε ειναι 3,6Mbit/s. Αν αυτο το κινητο και το Cookie ειχαν wi-fi θα ηταν κορυφαιο το surfing με τις οθονες τους! Γιατι μπορεις να σερφαρεις και σε ολη την οθονη οριζοντια, πραγμα που ειναι πολυ βολικο και βλεπεις περισσοτερα στοιχεια. Γενικα αξιζουν και τα δυο για τα χρηματα τους. Προτιμησε το Viewty μονο αν σε νοιαζουν οι καλες φωτογραφιες(και τα βιντεο). Το Cookie εχει χειροτερη καμερα(3 megapixel)αλλα καλυτερο interface με widgets κλπ. Και παιρνει καρτα μεχρι 8 giga απροβληματιστα ενω το Viewty με πανω απο 2 ζοριζεται! (αν και προσωπικα δεν μου εχουν χρειαστει πανω απο 2 giga) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runnergp1 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ευχαριστω πολυ ρε παιδια για τις πληροφοριες... Με 2 γιγα που χω τωρα ειμαι μια χαρα δλδ δν υπαρχει προβλημα για την μνημη ;) Αυτο που ειπες για το interface με widgets τι ειναι αυτο??? Επεισησ προγραμματα κλπ παιρνει μπολικα??δλδ βρησκω?? Παράθεση [/sIGPIC]To XrEpI mOu!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ευχαριστω πολυ ρε παιδια για τις πληροφοριες... Με 2 γιγα που χω τωρα ειμαι μια χαρα δλδ δν υπαρχει προβλημα για την μνημη ;) Αυτο που ειπες για το interface με widgets τι ειναι αυτο??? Επεισησ προγραμματα κλπ παιρνει μπολικα??δλδ βρησκω?? Ta wibgets einai 7 mikra programmata(pws na to pw?)san ta gadgets sta Vista einai. Paixnidia iparxoun para polla alla se liges selides. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 παιδες εχω καλα νεα.παιζει κατα την αλλη βδομαδα να πηγαινω να το παιρνω.:p.και κατι αλλο ασχετο.η μπαρτσα το πηρε οπως ηταν αναμενομενο.yesssssss:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariposa Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Ρε παιδιά τί διαφορά έχει το 990 από το 990i??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Ρε παιδιά τί διαφορά έχει το 990 από το 990i??? Ειπαμε σε πιο πισω σελιδες αλλα θα σου απαντησω εγω για να μην ψαχνεις. Καμια ουσιαστικη.Για να αλλαξουν το κουτι μαλλον και να μην βαζουν USB και αλλα. Αυτοματη περιστροφη αλλα δεν ξερω που,οσοι το εχουν δεν εχουν καταφερει να κανουν και λειτουργια πτησης.Σε καποιες εικονες ειχα δει το ασπρο με καλυμα φακου(στην καμερα εννοω)αλλα οσοι το εχουν δεν εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runnergp1 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Λοιπον τλκ δν νομιζω να παρω το 990 τλκ γτ μετα απο παροτρινση γνωστων μου εδειξαν πως οντωσ εχει παλιοσει λιγακι και μαλλον παω για το renoir που νταξει ειναι απεχτο εχει αρκετα παραπανω σημαντικα χαρακτηριστικα και αρκετα πιο φρεσκο απο το 990.... Παράθεση [/sIGPIC]To XrEpI mOu!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Λοιπον τλκ δν νομιζω να παρω το 990 τλκ γτ μετα απο παροτρινση γνωστων μου εδειξαν πως οντωσ εχει παλιοσει λιγακι και μαλλον παω για το renoir που νταξει ειναι απεχτο εχει αρκετα παραπανω σημαντικα χαρακτηριστικα και αρκετα πιο φρεσκο απο το 990.... Σε λιγο καιρο θα βγει το νεο Viewty!Μπορεις να κανεις λιγη υπομονη και να παρεις αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Σε λιγο καιρο θα βγει το νεο Viewty!Μπορεις να κανεις λιγη υπομονη και να παρεις αυτο! οντως οσοι διαθετουν πανω απο 300Ε μπορουν να κανουν υπομονη.αν καποιος διαθετει μονο 100Ε?τοτε τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 οντως οσοι διαθετουν πανω απο 300Ε μπορουν να κανουν υπομονη.αν καποιος διαθετει μονο 100Ε?τοτε τι γινεται? Δινει αλλα 70 ευρω και παιρνει το μπισκοτο(ΚΡ500).Αν δεν εχει ενα SE η NOKIA! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATHARMA_100 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Paides exei kana 4 hmeres p egw exw to Viewty k eimai euxaristimenos,parolou p dn gnorizw k polla..(sxedon tpt..):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runnergp1 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 δυστηχως δν καθομαι να περιμενω καποιο καινουργιο κινητο για δυο λογουσ... καταρχας δν θα ναι δοκιμασμενο.. αρα γτ να το δοκιμασω εγω :lol: και αμα βγει μουφα?? :O και κατα δευτερον η τιμη του πιστευω θα περασει τα 400...... γτ και το πρωτο viewty που βγηκε ξεκινησε απο πολυ ψηλα ;) Παράθεση [/sIGPIC]To XrEpI mOu!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Paides exei kana 4 hmeres p egw exw to Viewty k eimai euxaristimenos,parolou p dn gnorizw k polla..(sxedon tpt..):) Mεγια σου! H μπαταρια πως σου φαινεται; δυστηχως δν καθομαι να περιμενω καποιο καινουργιο κινητο για δυο λογουσ... καταρχας δν θα ναι δοκιμασμενο.. αρα γτ να το δοκιμασω εγω :lol: και αμα βγει μουφα?? :O και κατα δευτερον η τιμη του πιστευω θα περασει τα 400...... γτ και το πρωτο viewty που βγηκε ξεκινησε απο πολυ ψηλα ;) Για αυτο υπαρχουν τα forum! Καποιος πορωμενος με αυτο θα το παρει μολις κυκλοφορησει η μεσω web απο τωρα και θα πει αποξεις! Στη τιμη εχεις απολυτο δικιο!Δυστυχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Ο κυριότερος λόγος που μου αρέσει το viewty είναι επειδή το θεωρώ "μαγκιά" μας που έχουμε τόσο καλό κινητό και είναι τόσο οικονομικό:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Παιδια σας παρακαλω καποιος αν γινεται να κανει τις οδηγιες και αντιστροφα για το viewty.Θελω να κανω το κινητο οπως ηταν και δεν θυμαμαι τι ειχαν στις επιλογες...Μονο το get data που ηταν 1500 θυμαμαι....Σας παρακαλω βοηθηστε... Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Ο κυριότερος λόγος που μου αρέσει το viewty είναι επειδή το θεωρώ "μαγκιά" μας που έχουμε τόσο καλό κινητό και είναι τόσο οικονομικό:!: 3 χρονων ειναι ομως!Δεν ειναι νεο!Για αυτο κανει τοσο!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 ναι αλλα για τα χαρακτηριστικα του! ποσα μεγκαπιξελ θες στην καμερα; πανω απο 3 ολα ιδια ειναι. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Παιδια, αν ξερει καποιος σωστες οδηγιες για αυξηση εντασης μεγαφωνο στις κλησεις, θα ημουν ευγνωμων.Αναφερομαι σε renoir με την v10k... ευχαριστω προκαταβολικά... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts