DEADMAN Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Ρυθμιζεις το κινητο οπως σου ειπε ο φιλος πριν το συνδεσεις και μετα(οταν το συνδεσεις)το βλεπει σαν σκληρο δισκο οπου μπορεις ν'αποθηκευσεις οποια αρχεια θες στους καταλληλους φακελους.. πχ στο φακελο sounds βαζεις τα mp3 σου και στο pictures τις φωτογραφιες. Πολυ ωραια! Σας ευχαριστω πολυ παιδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestispap Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Επειδη μου αρεσει πολυ η μουσικη και συνεχως ακουω τραγουδια απο το κινητο ειχα ενα προβλημα...Το ηχειο του κινητου ακομα και στην τελευταια επιλογη της εντασης δεν ακουγοταν αρκετα δυνατα...ετσι εψαξα και βρηκα τον τροπο να το κανω να ακουγεται πιο δυνατα.... Λοιπον.. Βημα 1 πληκτρολογουμε (εκει π παιρνεις τηλ) τον κωδικο 3845#*990# και αυτοματα μπαινουμε σε ενα κρυφο μενου.. Βημα 2 Επιλεγουμε το Device Test (2) Βημα 3 Επιλεγουμε το Sound (8) Βημα 4 Επιλεγουμε το Audio CAL Tool (7) Βημα 5 Επιλεγουμε το Sound Calibration (1) Βημα 6 επιλεγουμε το CHANGE SOUND DB (3) Βημα 7 Στην πρωτη επιλογη (Device type) επιλεγουμε το SND_Speaker_Media Μετα στην δευτερη (snd_method_type) επιλεγουμε Method_MIDI Στο Ιtem Title διαλεγουμε το rx_volume_db_7 και στο set data Μπορουμε να βαλουμε οποια επιλογη θελουμε απο 600-1000 ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!! Υπαρχει κινδυνος καταστροφης του ηχειου αν το βαλετε κατω απο 600 - 1000!!!!! Δεν σας εγγυωμαι τιποτα!!! Προτεινω 700... Βημα 8 Παταμε Οκ και μετα το βελακι της επιστροφης και ΟΧΙ το "c" Μετα παταμε στο Write SND DB to EFS Τελος βγαινουμε και βλεπουμε τη διαφορα στα τραγουδια...... Καλω στο 3854#*990# κ μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει αιτηση κ φροτωνει..Μετα μου λεει μη αναμενομενη τιμη δεδομενων κ με πεταει...αν το κανεισ πολλεσ φορεσ κ δν γινει σου κανει φραγη τσ συγκεκριμενησ κλησησ...Κατι π ν μ βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Σε ευχαριστω φιλε. Ηδη παρηγγειλα απο 1 φιλο που εχει μαγαζι με κινητα στην αθηνα microsd premier 2gb , usb cable, screen protectors, γραφιδα κτλ... Μια ερωτηση μονο παιδες. Επειδη δεν πολυσυμπαθω τις σουιτες κτλ, μπορω να μεταφερω αρχεια .mp3 , divx, .jar κατευθειαν με το καλωδιο του usb στο κινητο? Πρεπει να κανω καμια ρυθμιση? Και ποσο θα πανε περιπου ενδεικτικα? Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEADMAN Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Και ποσο θα πανε περιπου ενδεικτικα? Δεν ξερω ακομα φιλε, του ειπα να βρει ολα τα... κομματια να κανει την σουμα και να μου πει. Μολις μαθω θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Εχω το νοκια 6220c,και ψαχνομαι για ΚU990 η 910,ως πιο φαντεζι κινητο. Αλλα να μην σηκωνει 4gb καρτα?τουλαχιστον το 990....... Στο 6220c εχω 4gb και παει σφαιρα! Τι σκεφτονται αραγε οταν βαζουν εναν επεξεργαστη σε συσκευη....... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Εχω το νοκια 6220c,και ψαχνομαι για ΚU990 η 910,ως πιο φαντεζι κινητο. Αλλα να μην σηκωνει 4gb καρτα?τουλαχιστον το 990....... Στο 6220c εχω 4gb και παει σφαιρα! Τι σκεφτονται αραγε οταν βαζουν εναν επεξεργαστη σε συσκευη....... Οντως ειναι αληθεια αυτο.Αν του βαλεις πανω απο 2GB "σερνεται" το κινητο!Μεγαλη βλακεια απο την LG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 isolove γιατι θες ν'αλλαξεις το 6220; Δεν σε καλυπτει εμφανισιακα η απλα θελεις touch screen κινητο; Εχουν περιπου την ιδια καμερα με το Viewty μη σου πω οτι το Nokia βγαζει καλυτερες φωτο τη νυχτα! Παντως αν και μλκια που ζοριζεται με τις μεγαλυτερες καρτες εμενα δεν μου χρειαστηκαν πανω απο 2 giga μεχρι στιγμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksoul1 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Paidia exw to parakatw provlhma me to viewty mou... Poly syxna mnmata pou stelnw phgainoun sta exerxomena xwris na apostaloun.... ti prepei na kanw?? Eyxaristw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izabella1356 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Καλημερα έχει ένας φίλος μου ένα ku990 viewty και εδώ και αρκετό καιρό όταν πατάει το πλήκτρο να βγάλει φωτογραφία του βγάζεθι το μήνυμα not enough memory ή κάτι τέτοιο. Από ότι είδα έχει αρκετή διαθέσιμη μνήμη και στο κινητό κια στην κάρτα. τι συμβαίνει όμως και δεν τον αφήνει να βγάλει φωτογραφία. Κάποιες άσχετες φορές όπως προχθές άνοιξε και έβγαλε μερικές χωρίς να του πει τίποτα, αλλά εχθές πάλι τα ίδια. Τι είναι αυτό μπορεί να διορθωθεί;;; Ευχαριστώ πολύ!!! κανε διαμορφωση την καρτα μνημης!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 μηπως εχεις λαθος το κεντρο μηνυματων; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 παιδια τι λεει το κινητο καλο; σκεφτομαι να το αγορασω με καμια προσφορα που προβλεπω να βγει μια και αποσυρετεαι και ερχεται το viewty smart.. η μπαταρια καλη; και το μενου ειναι γρηγορο; ευχαριστω Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksoul1 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 οχι το εχω ελεγξει .. Δεν ξερω τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 τι εταιρια εχεις cosmote? Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Ηδη ειναι σε καλη τιμη πιστευω. Εγω θα το δωσω γιατι δεν μ'εξυπηρετει παντα το touch screen, προτιμω να εχει και αλφαριθμητικα κουμπακια. Η μπαταρια του ειναι καλη, αν ρυθμισεις καποιες παραμετρους για εξοικονομηση ενεργειας κλπ. Τελειωνει γρηγορα αν χρησιμοποιεις την καμερα και ειδικα με φλας. Γενικα δεν εχω παραπονο, μου βγαζει κανα 3ημερο με 10 λεπτα ομιλια τη μερα και μερικα sms. Τωρα οσο αφορα το μενου ειναι σχετικη η ταχυτητα, το scrolling δεν καθυστερει αλλα αν πχ εχεις αποθηκευσει καμια 200ρια φωτογραφιες και πας να τις δεις θα καθυστερει λιγακι. Η αποκριση δεν πιανει παντα με την πρωτη και θελει μια εξοικειωση. Ολα ειναι θεμα συνηθειας για μενα.. αν το βολευτεις δεν θα κολλας σε λεπτομερειες! Οι φωτο του ειναι παρα πολυ καλες στο φως της ημερας και τα βιντεο κορυφαια και σε widescreen με κωδικοποιηση avi. Δεν εχω δει σε κανενα κινητο τοσο καλο βιντεο! Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksoul1 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 ναι ναι what s up cosmote ,εχει ακουστει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 αν πριν λιγο εβαλες καρτα τοτε πρεπει να περιμενεις να αρθει η φραγη μηνυματων απο το συστημα αλλα γενικα η cosmote εχει μια υπερφορτωση δικτυου τον τελευταιο χρονο οπου δεν μπορεις καποιες φορες να στειλεις μηνυμα η και να παρεις τηλεφωνο σε ωρες αιχμης. παρατηρησε το και αν σε ωρες μη αιχμης απο τη μια τα ξημερωματα και μετα στελνεις κανονικοτα μηνυματα αυτο ειναι . ειδαλλως καλεσε και το 1313 μην τυχον εχει προβλημα η γραμμη σου. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksoul1 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 dhladh den exei problhma to kinhto moy etsi? Αυτο με την υπερφορτωση το εχω παρατηρησει , ειδικα σε 3g δικτυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 λογικα οχι δοκιμασε και με καμια αλλη sim. αν παρατηρεις προβληματα με το 3G αλλαξε τις ρυθμισεις του κινητου σου ωστε να πιανει μονο 2G. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Σεφτομαι να του περασω το θεμα του iphone αξιζει? Μετα θα εχω ελληνικα στο μενου? Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Σεφτομαι να του περασω το θεμα του iphone αξιζει? Μετα θα εχω ελληνικα στο μενου? Eχεις iPhone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Οχι βρε εννοει το θεμα του i-phone που υπαρχει στο theme manager! Καλο ειναι αλλα στα αγγλικα απ'οτι θυμαμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Οχι βρε εννοει το θεμα του i-phone που υπαρχει στο theme manager! Καλο ειναι αλλα στα αγγλικα απ'οτι θυμαμαι... Oυπς:OΤα ειχα διαβασει γρηγορα γιατι επρεπε να κλεισω τον υπολογιστη και δεν καταλαβα. Αν δεν εχει ελληνικα μην το περασεις.Θα σου καλλαει κιολας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Σεφτομαι να του περασω το θεμα του iphone αξιζει? Μετα θα εχω ελληνικα στο μενου? Δεν ξέρω για την γλώσσα,για την ταχύτητα όμως μπορώ να σου πώ.Θα αργεί πολύ το κινητό σου,τώρα αν δεν σε πειράζει το θέμα ταχύτητας dunno :p Eχεις iPhone; Αυτό που κολλάει? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Δεν ξέρω για την γλώσσα,για την ταχύτητα όμως μπορώ να σου πώ.Θα αργεί πολύ το κινητό σου,τώρα αν δεν σε πειράζει το θέμα ταχύτητας dunno :p Αυτό που κολλάει? :p Αναφερα τι εγινε πανω απο το μυνημα σου.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Αναφερα τι εγινε πανω απο το μυνημα σου.:O Βασικά άμα προσέξεις θα δεις οτι τα μηνύματα είναι σταλμένα την ίδια ώρα για αυτό δεν το είδα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts