Michael234 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 παιδια με το theme manager ειναι αληθεια και εγς οτΑΝ το ειχα το κινητο σερνοτανε αλλα ςτρα το εβγαλα και εινια οκ {δηλαδη ισα με 30 δευτ. για να ανοιξει 10 photos eελεος} αα και πως εγκαταστω και απο που κατεβαζω το τελευταιο λογισμικο γιατι η σελιδα που ηταν 3 σελιδες πριν δεν την βρισκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Πρέπει να επεξεργαστείς το προφίλ μεγάλε :( Δεν είναι και τίποτα που θα σου πάρει πολύ ώρα βέβαια αλλά όσο να'ναι είναι ένας κόπος να κάνεις το ίδιο πράγμα κάθε φορά Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! By the way η πιο μεγαλη μ@λ@κια σε κινητο τετοιας κλασης. Δηλαδη αν χρησιμοποιω το handsfree σε καθημερινη βαση και καποια στιγμη να θελω να κανω το κινητο αθορυβο πρεπει να μπαινω και να κανω edit το προφιλ αντι απλα να παταω ενα πληκτρο ή εστω να εχω τη δυνατοτητα να αλλαξω προφιλ...Το σκεφτηκαν πολυ να το κανουν αποκλειστικο το προφιλ για το handsfree?... Οσο χρησιμοποιω αυτο το κινητο τοσο πιο συχνα λεω Ericsson και παλι Ericsson... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias2008 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 γειά σας παιδιά, μόλις έκανα εγγραφή, αν και σας παρακολουθώ εδω και καιρό! εχω πάρει το viewty εδω και 10 μέρες Είμαι πολύ ευχαριστημένος! έΧΕΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΌ V 10B έψαξα για αναβάθμιση αλλά δέν καταφέρνω τίποτα! Στο ελληνικό site δέν κάνει, το πρόγραμμα που έχει... πού θα βρώ;, ποιά version είναι η τελευταία και η καλύτερη;; η αγγλική σελίδα πρίν κάποιες σελίδες δεν λειτουργει... Α και κάτι τελευταίο, το πήρα απο το ηλεκτρονικό κατάστημα e-click και στην συσκευασία δέν είχε ελληνικό βιβλίο οδηγειών.... να προοριζόταν για άλλη αγορά;; είχε μόνο γερμανικά και αγγλικά. Σας κούρασα λίγο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Παίδες, σημαντική ΣΟΣ-ερώτηση: στο κινητό αυτό παίζει κανονικά το Cosmote My View και μέσω του μηνιαίου πάσου της Cosmote (40MB) παίζουν εφαρμογές όπως το GMail και ο Opera Mini (δηλαδή παίζουν μέσω του wap-proxy της Cosmote)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Παίδες, σημαντική ΣΟΣ-ερώτηση: στο κινητό αυτό παίζει κανονικά το Cosmote My View και μέσω του μηνιαίου πάσου της Cosmote (40MB) παίζουν εφαρμογές όπως το GMail και ο Opera Mini (δηλαδή παίζουν μέσω του wap-proxy της Cosmote)? Nαι θα παιζουν αλλα θα χρεωθεις μετα απο τα πρωτα 40ΜΒ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Nαι θα παιζουν αλλα θα χρεωθεις μετα απο τα πρωτα 40ΜΒ... Καλό το ότι παίζουν! :) ΥΓ: στο κινητό που έχω ήδη (QTEK8500) έχω στον OperaMini να μην φορτώνει τις εικόνες και δεν έχω περάσει ποτέ τα 40ΜΒ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Καλό το ότι παίζουν! :) ΥΓ: στο κινητό που έχω ήδη (QTEK8500) έχω στον OperaMini να μην φορτώνει τις εικόνες και δεν έχω περάσει ποτέ τα 40ΜΒ! ;) Kαι εγω αυτο κανω!Vodafone εχω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Kαι εγω αυτο κανω!Vodafone εχω.... το viewty έχεις ή αυτό του avatar σου? (με μπέρδεψες!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 το viewty έχεις ή αυτό του avatar σου? (με μπέρδεψες!) Ναι...Συγνωμη...Σωστη παρατηρηση...Το cookie εχω...:O...Το Opera Mini εννουσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestispap Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Παιδια η μαλα*** δεν εχει τ ορια της...Εκανα μια(προσπα8ησα να κανω backup τα αρχεια τ κινητου μ τ media builder κ μαλλον κατι πηγε στραβα...μου βγαζει τν κιτρινη οθονη π λεει refreshing κ δν κανει τπτ) και τωρα βρηκα ενα φακελο στο κινητο μεσα π λεγεται TOTO κ τν διαγραφω για να τον αλλαξω με εναν αλλο π υπηρχε στον σκληρο μ δισκο απο τν προηγουμενη φορα π τ εκανα...κανω καλα η' δεν επρεπε καν να υπαρχει ο φακελοσ αυτοσ?Θελω βοηθεια γιατι εληξε κ η εγγυηση μου κ δν μπορω ν τ κανω κατι αν παθει τπτ!Αν γινεται καποιοσ να ανεβασει το φακελο TOTO για ν τν κατεβασω απο κει θα με χαροποιουσε ιδιεταιρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias2008 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 γειά σας παιδιά, μόλις έκανα εγγραφή, αν και σας παρακολουθώ εδω και καιρό! εχω πάρει το viewty εδω και 10 μέρες Είμαι πολύ ευχαριστημένος! έΧΕΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΌ V 10B έψαξα για αναβάθμιση αλλά δέν καταφέρνω τίποτα! Στο ελληνικό site δέν κάνει, το πρόγραμμα που έχει... πού θα βρώ;, ποιά version είναι η τελευταία και η καλύτερη;; η αγγλική σελίδα πρίν κάποιες σελίδες δεν λειτουργει... Α και κάτι τελευταίο, το πήρα απο το ηλεκτρονικό κατάστημα e-click και στην συσκευασία δέν είχε ελληνικό βιβλίο οδηγειών.... να προοριζόταν για άλλη αγορά;; είχε μόνο γερμανικά και αγγλικά. Σας κούρασα λίγο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κάποιος να βοηθήσει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Κάποιος να βοηθήσει;;; Μεγια για το κινητο σου...και εγω εχω το Cookie και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Εδω θα δεις για το λογισμικο και τετοια: http://uk.lgmobile.com/web/web.support.manualSoftwareRF.laf Δεν ξερω ποιο ειναι το καλυτερο αλλα μαλλον θα ειναι το τελευταιο...για να το εφτιαξαν. Νομιζω πως υπαρχει ποιο νεο αναβαθμιση Οντως το ελληνικο site δεν εχει τιποτα για το λογισμικο.Μονο το αγγλικο.Εγω εχω το Cookie και δουλευει το LG Software Update Καλως ηρθες στην online παρεα μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnyboring Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Καλημερα έχει ένας φίλος μου ένα ku990 viewty και εδώ και αρκετό καιρό όταν πατάει το πλήκτρο να βγάλει φωτογραφία του βγάζεθι το μήνυμα not enough memory ή κάτι τέτοιο. Από ότι είδα έχει αρκετή διαθέσιμη μνήμη και στο κινητό κια στην κάρτα. τι συμβαίνει όμως και δεν τον αφήνει να βγάλει φωτογραφία. Κάποιες άσχετες φορές όπως προχθές άνοιξε και έβγαλε μερικές χωρίς να του πει τίποτα, αλλά εχθές πάλι τα ίδια. Τι είναι αυτό μπορεί να διορθωθεί;;; Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestispap Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Παιδια βοηθεια!!!Τ ν κανω?Πειτε καποιοσ κατι πλζ εχω απελπιστει!ειμαι χωρισ τηλεφωνο απο χτες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Johny υποψιαζομαι οτι εχει προβλημα με την καρτα μνημης. Ποια καρτα εχει; orestis δωστο καλυτερα για service και μην κανεις αλλα πειραματα. Αν εχει καποιος αλλος να προτεινει διαφορετικη λυση ας δωσει μια χειρα βοηθειας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Μηπως κατα τυχη το ασπρο ku990 που ειναι και πιο καινουργιο εχει συστημα οπως περιστρεφεις το κινητο να περιστρεφεται και η οθονη απο μονη της οχι manual? το μαυρο δεν το χε σιγουρα παλια. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Στα χαρακτηριστικα του δεν αναφερει κατι τετοιο οποτε μαλλον δεν το εχει. Προσωπικα δεν το θεωρω και κατι σημαντικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Δεν το εχει κανενα Viewty.Και εγω δεν το θεωρω σημαντικο.Μονο στο web και στα μυνηματα μπορει να χρησιμευσει λιγο που θα ειναι σε Landscepe Mode(το landscepe ειναι λαθος γραμμενο:O) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestispap Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 ΤΥ Conception αλλα δν νομιζω οτι μ καλυπτει η εγγυηση κ αν ισχυει....τελοσ παντων...εχει βαλει κανεισ theme manager?Πειτε μ ναι καποιος σασ παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Στο Viewty(και στο Cookie λογικα)μπορεις ουτως η αλλως να κανεις surfing σε οριζοντια οθονη(Landscape). Και τις φωτο μπορεις να δεις ετσι αλλα το καλυτερο απ'ολα ειναι το βιντεο σε widescreen που λιγα κινητα το εχουν. Theme manager ειχα βαλει και το εβγαλα γιατι ολα τα θεματα ειχαν τις ατελειες τους και οχι τοσο γρηγορη αποκριση. Δεν ασχοληθηκα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Στο Viewty(και στο Cookie λογικα)μπορεις ουτως η αλλως να κανεις surfing σε οριζοντια οθονη(Landscape). Και τις φωτο μπορεις να δεις ετσι αλλα το καλυτερο απ'ολα ειναι το βιντεο σε widescreen που λιγα κινητα το εχουν. Theme manager ειχα βαλει και το εβγαλα γιατι ολα τα θεματα ειχαν τις ατελειες τους και οχι τοσο γρηγορη αποκριση. Δεν ασχοληθηκα πολυ. Το Cookie εχει Landscape και αισθητηρα κινησης ωστε να γυριζει απο μονο του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnyboring Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Johny υποψιαζομαι οτι εχει προβλημα με την καρτα μνημης. Ποια καρτα εχει; Θα το δω αυριο και θα σου πω να δούμε. Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATHARMA_100 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Geia sas Paides..Eimai NEW Melos kai den skampazo k polla..:)Pws ginetai na kanw anavathmish??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestispap Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Geia sas Paides..Eimai NEW Melos kai den skampazo k polla..:)Pws ginetai na kanw anavathmish??? Αυτο θα ηθελα να τ ακοθσω...Α κ ευχαριστω π κανεισ δν μ ειπε τπτ π να μ βοηθησει...Τ βρηκα μονος μ τν ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 orestis τι εκανες τελικα; Αν ηξερα θα σου ελεγα εγω τι να κανεις ρε φιλε αλλα δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα. Μια φορα εβαλα και εβγαλα το theme manager και τιποτε αλλο. Παντως μην πειραζετε πολυ κατι κρυφα μενου και τετοια γιατι μπορει να τα παιξει το κινητο. Ασχοληθειτε μεχρι εκει που ξερετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts