stefidis Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Kαλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Πήρα και εγώ το εν λόγω τηλέφωνο με επιδότηση από την cosmote (επιδότηση του πατέρα βασικά :p ). Το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιώ wind και το κινητό είχε μέσα προφανώς ρυθμίσεις wap για cosmote. Έτσι, με ένα σύντομο googlάρισμα βρήκα τις εξής ρυθμίσεις: Όνομα Υπηρεσίας: Wind plus (αν και δε νομίζω να αλλάζει κάτι) Αρχική σελίδα: http://portal.wind.gr Τρόπος Σύνδεσης: TCP με proxy Διεύθυνση IP: 192.168.200.010 Θύρα proxy server:9401 Ασφάλεια: Μη ασφαλής (είναι γκρίζο και δε μπορώ να το μεταβάλλω) Σημείο πρόσβασης: Εδώ έχουμε το FAIL. Μου αφήνει μόνο τις επιλογές Cosmote wap/internet/mms/e-mail. Ενώ κανονικά έπρεπε να ήταν Wind plus. Κάποιος να βοηθήσει γιατί είναι κρίμα να πετάξω 3gb net μέχρι τις 30/04 και 1,5gb κάθε μήνα και έπειτα. Καλώς μας ήρθες. Επειδή κι εγώ από Cosmote το πήρα (αλλά με δική μου επιδότηση οπότε το χρησιμοποιώ με το δίκτυο της Cosmote εννοείται), η συσκευή ΔΕΝ είχει απλά τις "ρυθμίσεις της Cosmote"! Είναι Cosmote CUSTOMIZED! Πήγαινε [Μενού -> Ρυθμίσεις Τηλεφώνου -> Συνδεσιμότητα -> Σημεία πρόσβασης] και κάτω αριστερά θα δεις ένα μικρό κουμπάκι "Προσθ.". Τα υπόλοιπα από την εξυπηρέτηση πελατών της Wind. Και ένα τελευταίο, έχει καταφέρει κανείς να φτιάξει divx αρχείο με ενσωματωμένους υπότιτλους που να παίζει στο viewty;; Αν ναι θα με ενδιέφερε να μάθω πως :D Ευχαριστώ προκαταβολικά :D Έχεις βάλει στο τηλέφωνο αρχείο DivX με ενσωματωμένους υπότιτλους και δεν το παίζει; Αν ναι, τότε σίγουρα το αρχείο έχει πρόβλημα κι όχι το τηλέφωνο. Το δικό μου παίζει κανονικότατα αρχεία DivX με ενσωματωμένους υπότιτλους. Όσο για τη διαδικασία παραγωγής αρχείου DivX και ενσωμάτωσης υποτίτλων... Γνωρίζω τη διαδικασία αλλά θα βγούμε εντελώς offtopic. Ρώτα εδώ καλύτερα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=10696 Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το ίντερνετ όντως δούλεψε έτσι. Τα προβλήματα που προέκυψαν είναι ότι πλέον το opera mini βγάζει network problem (ενώ το μαμά-browser δουλεύει μια χαρά) και το youtube δε φορτώνει video (πρόβλημα που προκύπτει από το flash του utube και δε μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό απ' ότι διάβασα αλλού). Σχετικά με τους υπότιτλους: Το topic το είχα δεί και πρίν γίνω μέλος, κατέβασα το aviaddxsub και πειραματίστηκα λίγο, αν υπάρξουν απορίες θα επανέλθω στο ανάλογο τομέα. Ευχαριστώ :D Εdit: Τα βρήκα με τους υπότιτλους :p Τόσο απλό και δε μπορούσα να το βρώ ο βλάκας :p Thanks! Edit 2: Haha, ενσωμάτωσα τους υπότιτλους και τώρα δε μπορώ να βρώ κάποιο κουμπί για να εμφανίζονται στο τηλέφωνο. Edited March 24, 2010 by matt21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denise_ Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Δε θα το βρείς πουθενά. Όσο για το ότι "Λογικα αφου είναι πιο παλιο θα ειναι πιο φτηνό, σωστα?", καμία σχέση! Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο κι ούτε ίσχυσε ποτέ σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Η διαφορά τιμής ΔΕΝ οφείλεται μόνο στην αντικατάσταση του Schneider Kreuznach με απλό φακό της LG (όπου αν δεις φωτογραφίες του παλιού και του καινούριου, δεν έχουν καμία διαφορά). Οφείλεται κυρίως στην αφαίρεση των συνοδευτικών αξεσουάρ τα οποία μπορείς να τα βρεις μεμονωμένα και μάλιστα σε πολύ καλύτερη τιμή σε σχέση με το παλιό Viewty. Για να μη μακρηγορήσω άλλο, η πρότασή μου είναι ακριβώς αυτό που έκανα κι εγώ: 1. Αγοράζεις το KU990i από όπου θέλεις/όπου το βρεις φθηνότερα (εγώ το πήρα τζάμπα με επιδότηση από Cosmote). 2. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006121&u=LG-STEREO-%C7ANDSFREE-KG800-/-KE970-/-KU990---BLACK 3. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006382&u=LG-CCL-240-CASE-BLACK 4. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006343&u=LG-UTC-100-TV-OUT-CABLE 5. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003811&u=SCREEN-PROTECTOR-%C3%C9%C1-LG-KU990-VIEWTY Έτσι με συνολικά λιγότερα από 200 €, έχεις το πιο ολοκληρωμένο Viewty που υπήρξε ποτέ! :D ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου! Αυτό ακριβώς θα κάνω, το παρήγγειλα ήδη απο Vodafone. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου! Αυτό ακριβώς θα κάνω, το παρήγγειλα ήδη απο Vodafone. :) Παρακαλώ! :D Αν επιτρέπεται... Πόσο έχει στη Voda; Στο Saturn στη Θεσσαλονίκη, την πρώτη μέρα που άνοιξαν το είχαν 119 € αλλά την επόμενη που πήγα... Δεν είχε ούτε ένα κομμάτι! :lol: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavakas Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Παιδια μια βοηθεια οποις γνωριζει... Εχω το ku990i και οποτε παω να δω βιντεο στο youtube μου βγαζει στο μηνυμα "αποτυχια συνδεσης" Τι μπορει να φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denise_ Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Παρακαλώ! :D Αν επιτρέπεται... Πόσο έχει στη Voda; Στο Saturn στη Θεσσαλονίκη, την πρώτη μέρα που άνοιξαν το είχαν 119 € αλλά την επόμενη που πήγα... Δεν είχε ούτε ένα κομμάτι! :lol: το είχε οσο λεει και στο site της Vofafone, 159 ευρώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki101996 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Παιδια εχω προβλημα με το internet με το που παω να μπω μου βγαζει "αποτυχια συνδεσης"εχω κανει τις απαραιτητες ρυθμισεις αλλα μου βγαζει και εμενα cosmote wap,cosmote mms,cosmote internet τι να κανω για να μπω επιτελους στο internet.(εχω q καρτα) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Παιδια εχω προβλημα με το internet με το που παω να μπω μου βγαζει "αποτυχια συνδεσης"εχω κανει τις απαραιτητες ρυθμισεις αλλα μου βγαζει και εμενα cosmote wap,cosmote mms,cosmote internet τι να κανω για να μπω επιτελους στο internet.(εχω q καρτα) Ευχαριστω Κάνε ότι μου είπε και μένα ο φίλος παραπάνω. Πήγαινε [Μενού -> Ρυθμίσεις Τηλεφώνου -> Συνδεσιμότητα -> Σημεία πρόσβασης] και κάτω αριστερά θα δεις ένα μικρό κουμπάκι "Προσθ.". Τα υπόλοιπα από την εξυπηρέτηση πελατών της Wind. Όπου wind βάλε Q και είσαι οκ :p Παίζει να τις έχουν και στο internet τις ρυθμίσεις του σημείου πρόσβασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Ορίστε και οι "χειροκίνητες ρυθμίσεις" για το δίκτυο της Q: http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageid=114&tablepageid=33&langid=1 :D Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki101996 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 ευχαριστω πολυ παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FingolfinGR Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Πριν ένα μήνα αγόρασα το εξής bluetooth i.Tech Bluetooth Clip Vibrate Silver και ενώ την πρώτη εβδομάδα δούλεψε κανονικά μετά κάθε μέρα ήθελε φόρτιση. Το πήγα για service και το άλλαξα. Και με το καινούργιο τα ίδια. Το ξαναπήγα για service και πάλι τα ίδια!!! Αλλά αυτή τη φορά παρατήρησα ότι και το Viewty δεν κράταγε η μπαταρία του για περισσότερο από 1-1,5 μέρα. Σκέφτηκα ότι κάτι άλλο μπορεί να συμβαίνει και απενεργοποίησα το bluetooth για να δω αν πράγματι έχει πρόβλημα η μπαταρία του Viewty, αλλά φαίνεται μια χαρά καθώς μέσα σε μία μέρα τώρα δεν έχει πέσει ούτε μία γραμμή, ενώ πριν μέσα σε μία μέρα έπεφτε στις 2 γραμμές και μετά κατευθείαν χωρίς γραμμές και έσβηνε, το πολύ σε 1,5 μέρα. Οπότε λέω ότι ίσως το bluetooth handsfree να είναι μια χαρά. Ίσως κάτι γίνεται με την σύνδεση bluetooth από το κινητό και ξεζουμίζει και τις δύο μπαταρίες, του κινητού και του handsfree. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Αγόρασα την εν λόγο συσκευή δώρο για κάποιον πριν ένα μήνα, και το σήμα πέφτει στο μηδέν ακαριαία ενώ άλλη συσκευή δίπλα με SIM ίδιας εταιρείας, έχει σήμα καμπάνα. Και πρέπει να γίνει επανεκκίνηση για να ξαναβρεί σήμα. Θα πάρω την LG να δω τι παίζει, αλλά λέτε να είναι θέμα λογισμικού και αν ναι μπορώ εγώ να το αναβαθμίσω όπως τα SE ή πρέπει να το κάνει η LG? Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosbrabus Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 καλησπερα παιδια χριστος ανεστη κ χρονια πολλα. εχς ενα προβλημα,οταν παταω το 1 βγαζει 9 στο πληκτρολογιο μηπωσ ξερετε τι παιζει? κ κατι αλλο μπορουμε να κανουμε αναβα8μιση το τηλ μεσω ιντερνετ οπωσ στα σονυ εριξον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 καλησπερα,το αγορασα απο το ebay για την αδερφη μου,και απ οτι βλεπω δεν εχει ελληνικα πως μπορω να περασω? εψαξα για firmware update αλλα to site της lg ειναι τρισαθλιο και δε βγαζει τιποτα.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 (edited) τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε για να μπαινουμε στο ιντερνετ με την προσφορα του f2g? αυτο το gint.b-online.gr που πρεπει να το βαλουμε. γιατι στη συνδεσιμοτητα εχω ρυθμιση wind.gr με gint.b-online.gr αλλα στον browser μου εμφανιζει μονο το wind plus, και οταν κανω προσθεση νεας ρυθμισης εχει κατι αρχικες σελιδες και proxy και δεν ξερω τι να βαλω εκει. και τον οπερα μινι πρεπει να συνδεθουμε για να το εγκαταστησει? υπαρχει και κανενας τροπος να βλεπουμε ποσα ΜΒ εχουμε ξοδεψει? Edited April 7, 2010 by dimis51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Γεια σας! Εχω καρτοκινητό wind κ δωρεαν ιντερνετ. Θελω να βλέπω βιντεο στο youtube αλλα μου βγαζει την ενδειξη "αποτυχια συνδεσης" οταν το επιχειρω. Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις; Να κατεβασω καποιον player; Και αν ναι, τι ακριβως κανω; Και μια 2η ερωτηση. Μπορω να μπαινω στο msn χωρις να πρεπει να κανω ανανεωση για να δω αν μου απαντησε ο αλλος; Σαν τον messenger του pc δηλαδη. Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 παιδια τον οπερα δεν μπορουμε να το βαλουμε full screen οπως τον browser που εχει το κιν. γιατι τα πληκτρα ελεχου που εχει το κιν δεν φευγουν ακομη και αν τον βαλω full screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 καλημερα απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του ελ λογω κινητου,μπορει να βοηθησει καποιος στα παρακατω? πως μπορω να δω την εκδοση λογισμικου? πως κανω firmware update?σπαω την εγγυηση? μπορω να εγκαταστησω μεσα απο καποιο προγραμμα παιχνιδια η και δικα μου application πχ οπερα μπορω καπως να βαλω αλλα θεματα? και ενα τελευταιο...στα μηνυματα βρηκα πως γυρναει το πληκτρολογιο ελληνικα και να το βλεπεις fullscreen.οταν ομως παω αποθυκευσω ενα νουμερο πως μπορω κανω το πληκτρ. οπως και στα μηνυματα?το βλεμω μονο αγγλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε για να μπαινουμε στο ιντερνετ με την προσφορα του f2g? αυτο το gint.b-online.gr που πρεπει να το βαλουμε. γιατι στη συνδεσιμοτητα εχω ρυθμιση wind.gr με gint.b-online.gr αλλα στον browser μου εμφανιζει μονο το wind plus, και οταν κανω προσθεση νεας ρυθμισης εχει κατι αρχικες σελιδες και proxy και δεν ξερω τι να βαλω εκει. Ακυρο το βρηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 καλημερα απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του ελ λογω κινητου,μπορει να βοηθησει καποιος στα παρακατω? πως μπορω να δω την εκδοση λογισμικου? πως κανω firmware update?σπαω την εγγυηση? μπορω να εγκαταστησω μεσα απο καποιο προγραμμα παιχνιδια η και δικα μου application πχ οπερα μπορω καπως να βαλω αλλα θεματα? και ενα τελευταιο...στα μηνυματα βρηκα πως γυρναει το πληκτρολογιο ελληνικα και να το βλεπεις fullscreen.οταν ομως παω αποθυκευσω ενα νουμερο πως μπορω κανω το πληκτρ. οπως και στα μηνυματα?το βλεμω μονο αγγλικα. παιχνιδια η εφαρμογες απλα τα στελνεις με bluetooth η με το καλωδιο τα αποθηκευει στα αλλα, και μετα πας και κανεις εγκατασταση, ειναι πολυ ευκολο. θεματα δεν παιρνει κανονικα πρεπει να κανεις ολοκληρη διαδικασια, η οποια υπαρχει εδω αν ψαξεις. για τα ελληνικα κατω αριστερα το πληκτρο γλωσσα εισαγωγης- επιλεγεις ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Ακυρο το βρηκα! Μηπως μπορεις να πεις ακριβως που βρηκες τις ρυθμίσεις γιατι μαλλον κατι κανω λαθος... χρησιμοποιεισες opera mini με αυτες τις ρυθμίσεις??? Εχω εβαλα μια καρτα wind F2GO, πέρασα αυτόματα απο το σαιτ της wind τις ρυθμισεις ιντερνετ κλπ και απο τον αρχικο browser του μπαινει κανονικα στο νετ. Πηγαινοντας να κατεβασω την εφαρμογη opera mini κατευθειαν στο κινητο μου ενω ξεκιναει εγκατασταση κ λεει ...ληψη... σταματαει κ βγαζει μηνυμα ''αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας''. Ακόμη κ οταν το στελνω με bluetooth το αρχειο jar της εφαρμογης στο κινητο, ενω το κανει εγκατάσταση δεν μπαινει στο ιντερνετ. Πρεπει να κανω τιποτα εξτρα ρυθμισεις ωστε να αναγνωριζεται ο οπερα?????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 παιχνιδια η εφαρμογες απλα τα στελνεις με bluetooth η με το καλωδιο τα αποθηκευει στα αλλα, και μετα πας και κανεις εγκατασταση, ειναι πολυ ευκολο. θεματα δεν παιρνει κανονικα πρεπει να κανεις ολοκληρη διαδικασια, η οποια υπαρχει εδω αν ψαξεις. για τα ελληνικα κατω αριστερα το πληκτρο γλωσσα εισαγωγης- επιλεγεις ελληνικα τι ειδους παιχνιδια μπορεις να εγκαταστησεις?java? οσο αφορα τα ελληνικα...στα ελληνικα το εχω αλλα το πληκτρολογιο που μου δειχνει ειναι αγγλικα στο στυλ κουμπια τηλεφ. πως μπορω να το γυρισω σαν πληκτρολογιο(οριζοντια) με τα ελληνικα και οχι οπως ειναι τωρα που πρεπει να μαντευβ που ειναι το καθε γραμμα. οι επιλογες που μου δινει τωρα ειναι αγγλικα κεφαλαια,αγγλικα μικρα και αριθμοι. παταω αγγλικο χαρακτηρα και βγαινει ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Μηπως μπορεις να πεις ακριβως που βρηκες τις ρυθμίσεις γιατι μαλλον κατι κανω λαθος... χρησιμοποιεισες opera mini με αυτες τις ρυθμίσεις??? Εχω εβαλα μια καρτα wind F2GO, πέρασα αυτόματα απο το σαιτ της wind τις ρυθμισεις ιντερνετ κλπ και απο τον αρχικο browser του μπαινει κανονικα στο νετ. Πηγαινοντας να κατεβασω την εφαρμογη opera mini κατευθειαν στο κινητο μου ενω ξεκιναει εγκατασταση κ λεει ...ληψη... σταματαει κ βγαζει μηνυμα ''αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας''. Ακόμη κ οταν το στελνω με bluetooth το αρχειο jar της εφαρμογης στο κινητο, ενω το κανει εγκατάσταση δεν μπαινει στο ιντερνετ. Πρεπει να κανω τιποτα εξτρα ρυθμισεις ωστε να αναγνωριζεται ο οπερα?????:confused: nai me opera kai f2g mpainw. pas paixnidia kai efarmoges apto 2 koutaki sto menou dipla sto radiofwno pou einai, kai ekei rythmiseis, prosthiki neou onoma yphresias oti thes, tropos syndesis tcp xwris proxy, kai shmeia prosvashs wind.gr (emena eixe tis rrithmiseis wind,gr giati to agorasa aptin win mallon). AN DEN exei epilogh wind.gr pigaine prwta rithmiseis tilefwnou syndesimothta shmeia prosvasis pata prosthiki kai ekei vale foreas gprs, xwris elegxo taytothtas, kai sto APN gint.b-online.gr kai onomase to wind.gr ston titlo syndeshs, kai meta kane ayta pou sou eipa pio panw. elpizw na voithisa τι ειδους παιχνιδια μπορεις να εγκαταστησεις?java? οσο αφορα τα ελληνικα...στα ελληνικα το εχω αλλα το πληκτρολογιο που μου δειχνει ειναι αγγλικα στο στυλ κουμπια τηλεφ. πως μπορω να το γυρισω σαν πληκτρολογιο(οριζοντια) με τα ελληνικα και οχι οπως ειναι τωρα που πρεπει να μαντευβ που ειναι το καθε γραμμα. οι επιλογες που μου δινει τωρα ειναι αγγλικα κεφαλαια,αγγλικα μικρα και αριθμοι. παταω αγγλικο χαρακτηρα και βγαινει ελληνικα. nai java. mpes http://www.umnet.com epelekse to tilefwnaki mas kai exei ekatontades. gia to allo dn kserw egw dn exw tetoio provlima.alla nomizw oti kati kaneis lathos. rikse mia matia sto egxeiridio. emena moy ta vgazei kai sto orizontio pliktrologio kai sta agglika kai sta ellinika.arkei na patisw to koumpaki panw aristera. to 2o apo panw aristera,to megalo.mou vgazeiprwta agglika meta allinika kai meta arithmous παιδια τον οπερα δεν μπορουμε να το βαλουμε full screen οπως τον browser που εχει το κιν. γιατι τα πληκτρα ελεχου που εχει το κιν δεν φευγουν ακομη και αν τον βαλω full screen kaneis kamia voithtia?! kai episis an mporoume na metrame ta mb pou ksodeyoume? ---------------- Μη γράφεις με GREEKLISH,έχουν απαγορευθεί. Edited April 12, 2010 by Spidey Χρησιμοποίησε την "Πολλαπλή παράθεση" για να απαντήσεις σε 2 ή περισσότερους.Μerci :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 nai me opera kai f2g mpainw. pas paixnidia kai efarmoges apto 2 koutaki sto menou dipla sto radiofwno pou einai, kai ekei rythmiseis, prosthiki neou onoma yphresias oti thes, tropos syndesis tcp xwris proxy, kai shmeia prosvashs wind.gr (emena eixe tis rrithmiseis wind,gr giati to agorasa aptin win mallon). AN DEN exei epilogh wind.gr pigaine prwta rithmiseis tilefwnou syndesimothta shmeia prosvasis pata prosthiki kai ekei vale foreas gprs, xwris elegxo taytothtas, kai sto APN gint.b-online.gr kai onomase to wind.gr ston titlo syndeshs, kai meta kane ayta pou sou eipa pio panw. elpizw na voithisa εμενα διπλα στο κουμπι παιχνιδια κ εφαρμογες εχει το κουμπι της vodafone και μεσα εχει ρυθμισεις browser και μετα προφιλ. αυτο εννοείς? Αν ναι αυτο το εκανα οπως τα ειπες αλλα...παλι τίποτα.Ξεκιναει την εγκατασταση του οπερα και μετα βγαζει οτι ειναι αδυνατη η συνδεση στο ιντερνετ. Καμια αλλη λύση??????:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 nai java. mpes http://www.umnet.com epelekse to tilefwnaki mas kai exei ekatontades. gia to allo dn kserw egw dn exw tetoio provlima.alla nomizw oti kati kaneis lathos. rikse mia matia sto egxeiridio. emena moy ta vgazei kai sto orizontio pliktrologio kai sta agglika kai sta ellinika.arkei na patisw to koumpaki panw aristera. to 2o apo panw aristera,to megalo.mou vgazeiprwta agglika meta allinika kai meta arithmous στα βγαζει ετσι στο μυνημα η στην αποθυκευση επαφης?γιατι στο μηνυμα και εγω δεν εχω προβλημα.μονο στη επαφη. η σωστη επιλογη ειναι πληκτρολογιο κινητου....σε εμενα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.μονο στα μηνυματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts