isidorosr20595 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα κ μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο σε λιγο... Σιγα που θα σε παρουν.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arrostaki Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Σιγα που θα σε παρουν.;) Θα τους παρω ομως εγω...:cool: Με πηραν τηλ. κ μου ειπαν οτι αυτο εχει να κανει αναλογα με τους εισαγωγεις κ οτι θα ηταν καλυτερο να απευθυνθω στα κεντρικα τους οι οποιοι μπορουν λεει να κανουν κ κατι παραπανω(ισως στελνοντας μ καποια hands-free),πραγμα το οποιο μου φαινεται αδιανοητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Με πηραν τηλ. κ μου ειπαν οτι αυτο εχει να κανει αναλογα με τους εισαγωγεις κ οτι θα ηταν καλυτερο να απευθυνθω στα κεντρικα τους οι οποιοι μπορουν λεει να κανουν κ κατι παραπανω(ισως στελνοντας μ καποια hands-free),πραγμα το οποιο μου φαινεται αδιανοητο! Μια τετοια βλακεια της εταιριας εχει γινει και με την καμερα μου SONY που δεν εβαλαν μεσα πενα!Μου ειπαν το ιδιο...:mad::X Παρτους αυριο τηλεφωνο(LG) καπες τι σου ειπαν.Τι αλλο μπορεις να κανεις;Αμα ειναι ηλιθειοι οι ανθρωποι και δεν ξερουν τι βαζουν μεσα στα κουτια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 παιδια εμενα δν ειναι το κουτι αυτο που δειχνουν πιο πανω αλλα ενα μικρο ασπρο αλλα εμενα μεσα ειχε και hands free και πενα και το ειχα παρει απο τον γερμα νο και μεσα αντι για broswer εχει myview {ρε παιδια στην lg εχει ενα προγραμμα το οποιο κανει αναβαθμιση του λογισμικου στις υποστηριζομενες συσκευες εχει κu990i_v10a και οχι ku990 πως τωρα θα κανω αναβαθμιση?. και στο mygreatphone εχει hacking και μεσω efs και παρουσιαζονται πολλα προβληματα } Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arrostaki Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 παιδια εμενα δν ειναι το κουτι αυτο που δειχνουν πιο πανω αλλα ενα μικρο ασπρο αλλα εμενα μεσα ειχε και hands free και πενα και το ειχα παρει απο τον γερμα νο και μεσα αντι για broswer εχει myview {ρε παιδια στην lg εχει ενα προγραμμα το οποιο κανει αναβαθμιση του λογισμικου στις υποστηριζομενες συσκευες εχει κu990i_v10a και οχι ku990 πως τωρα θα κανω αναβαθμιση?. και στο mygreatphone εχει hacking και μεσω efs και παρουσιαζονται πολλα προβληματα } Κι εμενα δεν ειναι αυτο το κουτι.Ειναι ενα πολυ μικροτερο μαυρο.Πηρα σημερα στα κεντρικα τους κ μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ. για να δουμε τι θα κανουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Εγώ που το πήρα απο cosmote στα Mall το άσπρο είχε μέσα και άσπρη γραφιδα όπως στην φωτο ποιο πάνω και άσπρα ακουστικά αλλα τα έχασα και τα 2 και τωρα δεν ξέρω που τα πουλάνε ξέρετε μήπως εσείς θελω ασπρα πάλι όχι τα μαυρα!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 ρε παιδια για την αναβαθμιση τπτ κανεις μπαα??:O:@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Εγώ που το πήρα απο cosmote στα Mall το άσπρο είχε μέσα και άσπρη γραφιδα όπως στην φωτο ποιο πάνω και άσπρα ακουστικά αλλα τα έχασα και τα 2 και τωρα δεν ξέρω που τα πουλάνε ξέρετε μήπως εσείς θελω ασπρα πάλι όχι τα μαυρα!:) Δυσκολα να βρεις ακουστηκα LG...ασπρα κιολας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Ακουστικα ειχα βρει στο e-shop αλλα μαυρα μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Ακουστικα ειχα βρει στο e-shop αλλα μαυρα μονο. Για αυτο ειπα δυσκολα βρησκεις,ειδικα ασπρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 μηπως να πας σε κανενα καταστημα και να παραγγειλεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 μηπως να πας σε κανενα καταστημα και να παραγγειλεις?? Δεν νομιζω να υπαρχουν.Αν υπαρχουν ομως καποιο καταστημα της LG θα τα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbarossa_7 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Καλημέρα παίδες. Πήρα και εγω το LG από VODAFONE και είχε μέσα όλα τα παρελκώμενα. Το μόνο κακό είναι ότι έβαλα ατσούμπαλα το screen protector και τώρα ψάχνω για να πάρω καινούριο γιατι φαίνονται στρογγυλές "φουσκάλες" στην οθόνη:(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 δες εδω http://shop.ebay.com/items/?_nkw=lg+viewty+screen+protector&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=kg+viewty+screen+protector&_osacat=0 εχει πολλα screen protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbarossa_7 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν μπορούμε να βρούμε σε μαγαζιά στην ελλάδα και όχι eshop (γιατι το κόστος αγοράς απ'ότι είδα είναι πολύ μικρό και δεν αξίζει να πληρώσεις και μεταφορικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 παιδια στον γερμανο το lg viewty το εχουν ονομασει ku990i δειτε{και οχι ku990 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=49640&selectedCategoryId=93 μηπως αυτο ειναι που περιστρεφεται και αυτοματα η οθονη που λεγαται και οχι manual?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 παιδια στον γερμανο το lg viewty το εχουν ονομασει ku990i δειτε{και οχι ku990 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=49640&selectedCategoryId=93 μηπως αυτο ειναι που περιστρεφεται και αυτοματα η οθονη που λεγαται και οχι manual?? Αυτο πρεπει να ειναι γιατι παλιοτερα που ειχα ασχοληθει με το ΚU990i(oχι με το ΚU990)ειχα δει το αυτοματη περιστροφη(που λες και εσυ)και καλυμα στον φακο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbarossa_7 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Αυτο πρεπει να ειναι γιατι παλιοτερα που ειχα ασχοληθει με το ΚU990i(oχι με το ΚU990)ειχα δει το αυτοματη περιστροφη(που λες και εσυ)και καλυμα στον φακο! Εγώ πριν μία εβδομάδα το πήρα απο vodafone http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-21600.action αλλά δεν κατάλαβα τι εννοεί ο ποιητής αυτόματη περιστροφή και κάλυμα στο φακο Παρατήρησα σήμερα ότι καθώς φόρτιζα το κινητό (κλειστό) δεν έλαβα ειδοποιήσεις ότι με είχαν καλέσει κατά τη διάρκεια που το είχα κλείστο. Αυτό είναι λόγω τηλεφώνου ή σύνδεσης? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATHARMA_100 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Piga shmera na parw to VIEWTY kai dn to eixan..:(ELEINOI!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Παρατήρησα σήμερα ότι καθώς φόρτιζα το κινητό (κλειστό) δεν έλαβα ειδοποιήσεις ότι με είχαν καλέσει κατά τη διάρκεια που το είχα κλείστο. Αυτό είναι λόγω τηλεφώνου ή σύνδεσης? Ευχαριστώ Δεν φτεει το κινητο για αυτο.Κανενα κινητο δεν φτεει για αυτο.Η συνδεση σου φτεει! Piga shmera na parw to VIEWTY kai dn to eixan..:(ELEINOI!!! Και τον Ιανουαριο δεν το ειχαν.Ετσι αναγκαστηκα να παρω το ΚΡ500 που δεν το εχω μετανιωσει καθολου γιατι ειναι πιο ομορφο και ποιο ωραιο λογισμικο και καλυτερα χαρακτηριστηκα.Εκτος καμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbarossa_7 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Δεν είναι όμως λίγο περίεργο το ότι με το προηγούμενο κινητό και την ίδια σύνδεση δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τέλος πάντων θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα που θα ολοκληρωθεί η φορητότητα στην vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Δεν είναι όμως λίγο περίεργο το ότι με το προηγούμενο κινητό και την ίδια σύνδεση δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τέλος πάντων θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα που θα ολοκληρωθεί η φορητότητα στην vodafone Παρτους τηλεφωνο να τους το πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbarossa_7 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Παρτους τηλεφωνο να τους το πεις. Τελικά είχατε δίκιο απλά άργησε να έρθει το μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Τελικά είχατε δίκιο απλά άργησε να έρθει το μήνυμα Δεν μου εχει συμβει ποτε αυτο.Ποιος ειπε οτι αργουσε το SMS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 παιδια το κινητο την ωρα που ακουτε ενα τραγουδι το εχετε παθει να σταματησει και να το βαλει απο την αρχη? πολλες φορες το εχω παθει:!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts