Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σιγα που θα σε παρουν.;)

Θα τους παρω ομως εγω...:cool:

Με πηραν τηλ. κ μου ειπαν οτι αυτο εχει να κανει αναλογα με τους εισαγωγεις κ οτι θα ηταν καλυτερο να απευθυνθω στα κεντρικα τους οι οποιοι μπορουν λεει να κανουν κ κατι παραπανω(ισως στελνοντας μ καποια hands-free),πραγμα το οποιο μου φαινεται αδιανοητο!

Με πηραν τηλ. κ μου ειπαν οτι αυτο εχει να κανει αναλογα με τους εισαγωγεις κ οτι θα ηταν καλυτερο να απευθυνθω στα κεντρικα τους οι οποιοι μπορουν λεει να κανουν κ κατι παραπανω(ισως στελνοντας μ καποια hands-free),πραγμα το οποιο μου φαινεται αδιανοητο!

Μια τετοια βλακεια της εταιριας εχει γινει και με την καμερα μου SONY που δεν εβαλαν μεσα πενα!Μου ειπαν το ιδιο...:mad::X

Παρτους αυριο τηλεφωνο(LG) καπες τι σου ειπαν.Τι αλλο μπορεις να κανεις;Αμα ειναι ηλιθειοι οι ανθρωποι και δεν ξερουν τι βαζουν μεσα στα κουτια...

παιδια εμενα δν ειναι το κουτι αυτο που δειχνουν πιο πανω αλλα ενα μικρο ασπρο αλλα εμενα μεσα ειχε και hands free και πενα και το ειχα παρει απο τον γερμα νο και μεσα αντι για broswer εχει myview {ρε παιδια στην lg εχει ενα προγραμμα το οποιο κανει αναβαθμιση του λογισμικου στις υποστηριζομενες συσκευες εχει κu990i_v10a και οχι ku990 πως τωρα θα κανω αναβαθμιση?. και στο mygreatphone εχει hacking και μεσω efs και παρουσιαζονται πολλα προβληματα }

παιδια εμενα δν ειναι το κουτι αυτο που δειχνουν πιο πανω αλλα ενα μικρο ασπρο αλλα εμενα μεσα ειχε και hands free και πενα και το ειχα παρει απο τον γερμα νο και μεσα αντι για broswer εχει myview {ρε παιδια στην lg εχει ενα προγραμμα το οποιο κανει αναβαθμιση του λογισμικου στις υποστηριζομενες συσκευες εχει κu990i_v10a και οχι ku990 πως τωρα θα κανω αναβαθμιση?. και στο mygreatphone εχει hacking και μεσω efs και παρουσιαζονται πολλα προβληματα }

Κι εμενα δεν ειναι αυτο το κουτι.Ειναι ενα πολυ μικροτερο μαυρο.Πηρα σημερα στα κεντρικα τους κ μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ. για να δουμε τι θα κανουμε!

Εγώ που το πήρα απο cosmote στα Mall το άσπρο είχε μέσα και άσπρη γραφιδα όπως στην φωτο ποιο πάνω και άσπρα ακουστικά αλλα τα έχασα και τα 2 και τωρα δεν ξέρω που τα πουλάνε ξέρετε μήπως εσείς θελω ασπρα πάλι όχι τα μαυρα!:)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Εγώ που το πήρα απο cosmote στα Mall το άσπρο είχε μέσα και άσπρη γραφιδα όπως στην φωτο ποιο πάνω και άσπρα ακουστικά αλλα τα έχασα και τα 2 και τωρα δεν ξέρω που τα πουλάνε ξέρετε μήπως εσείς θελω ασπρα πάλι όχι τα μαυρα!:)

Δυσκολα να βρεις ακουστηκα LG...ασπρα κιολας!

μηπως να πας σε κανενα καταστημα και να παραγγειλεις??

Δεν νομιζω να υπαρχουν.Αν υπαρχουν ομως καποιο καταστημα της LG θα τα εχει.

Καλημέρα παίδες. Πήρα και εγω το LG από VODAFONE και είχε μέσα όλα τα παρελκώμενα.

Το μόνο κακό είναι ότι έβαλα ατσούμπαλα το screen protector και τώρα ψάχνω για να πάρω καινούριο γιατι φαίνονται στρογγυλές "φουσκάλες" στην οθόνη:(.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν μπορούμε να βρούμε σε μαγαζιά στην ελλάδα και όχι eshop (γιατι το κόστος αγοράς απ'ότι είδα είναι πολύ μικρό και δεν αξίζει να πληρώσεις και μεταφορικά)

παιδια στον γερμανο το lg viewty το εχουν ονομασει ku990i δειτε{και οχι ku990 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=49640&selectedCategoryId=93 μηπως αυτο ειναι που περιστρεφεται και αυτοματα η οθονη που λεγαται και οχι manual??

παιδια στον γερμανο το lg viewty το εχουν ονομασει ku990i δειτε{και οχι ku990 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=49640&selectedCategoryId=93 μηπως αυτο ειναι που περιστρεφεται και αυτοματα η οθονη που λεγαται και οχι manual??

Αυτο πρεπει να ειναι γιατι παλιοτερα που ειχα ασχοληθει με το ΚU990i(oχι με το ΚU990)ειχα δει το αυτοματη περιστροφη(που λες και εσυ)και καλυμα στον φακο!

Αυτο πρεπει να ειναι γιατι παλιοτερα που ειχα ασχοληθει με το ΚU990i(oχι με το ΚU990)ειχα δει το αυτοματη περιστροφη(που λες και εσυ)και καλυμα στον φακο!

Εγώ πριν μία εβδομάδα το πήρα απο vodafone http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-21600.action

αλλά δεν κατάλαβα τι εννοεί ο ποιητής αυτόματη περιστροφή και κάλυμα στο φακο

Παρατήρησα σήμερα ότι καθώς φόρτιζα το κινητό (κλειστό) δεν έλαβα ειδοποιήσεις ότι με είχαν καλέσει κατά τη διάρκεια που το είχα κλείστο.

Αυτό είναι λόγω τηλεφώνου ή σύνδεσης?

Ευχαριστώ

Παρατήρησα σήμερα ότι καθώς φόρτιζα το κινητό (κλειστό) δεν έλαβα ειδοποιήσεις ότι με είχαν καλέσει κατά τη διάρκεια που το είχα κλείστο.

Αυτό είναι λόγω τηλεφώνου ή σύνδεσης?

Ευχαριστώ

Δεν φτεει το κινητο για αυτο.Κανενα κινητο δεν φτεει για αυτο.Η συνδεση σου φτεει!

Piga shmera na parw to VIEWTY kai dn to eixan..:(ELEINOI!!!

Και τον Ιανουαριο δεν το ειχαν.Ετσι αναγκαστηκα να παρω το ΚΡ500 που δεν το εχω μετανιωσει καθολου γιατι ειναι πιο ομορφο και ποιο ωραιο λογισμικο και καλυτερα χαρακτηριστηκα.Εκτος καμερα!

Δεν είναι όμως λίγο περίεργο το ότι με το προηγούμενο κινητό και την ίδια σύνδεση δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Τέλος πάντων θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα που θα ολοκληρωθεί η φορητότητα στην vodafone

Δεν είναι όμως λίγο περίεργο το ότι με το προηγούμενο κινητό και την ίδια σύνδεση δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Τέλος πάντων θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα που θα ολοκληρωθεί η φορητότητα στην vodafone

Παρτους τηλεφωνο να τους το πεις.

παιδια το κινητο την ωρα που ακουτε ενα τραγουδι το εχετε παθει να σταματησει και να το βαλει απο την αρχη? πολλες φορες το εχω παθει:!::!: