babis200sx Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 τι εννοείς κόλλησε ??? εβγαλα μια φωτο, και σταματησε εκει, με το σκοπευτρο και την φωτο που αβγαλα, δεν εκανε τιποτα, δεν εκλεινε, δεν πατιοταν κανενα κουμπι είτε στην οθόνη, είτε στην συσκευη. Εβγαλα την μπαταρια και το ξανανοιξα τωρα... Τι να εφταιγε? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 κάρτα μνήμης έχεις βάλει ? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 κάρτα μνήμης έχεις βάλει ? οχι δεν εχω βαλει καρτα μνημης Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 οκ ... επειδή εγώ έχω βάλει και το έπαθα 2 φορές γιατί δεν την διάβαζε ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Μπάμπη καλορίζικο κι απο'μένα και μακριά τα προβλήματα απο'μας..!! Τί έγινε τελικά με το θεματάκι που σου δημιούργησε; Το ξαναδοκίμασες μετά, ξανακόλλησε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Μπάμπη καλορίζικο κι απο'μένα και μακριά τα προβλήματα απο'μας..!! Τί έγινε τελικά με το θεματάκι που σου δημιούργησε; Το ξαναδοκίμασες μετά, ξανακόλλησε; Eυχαριστώ πολύ για τα καλορίζικα Γιάννη, όχι δεν μου έχει ξαναδημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, και έχω τραβήξει βίντεο, φωτό, κλπ.. Μάλλον έφταιγε η θερμοκρασία από την πρώτη φόρτιση, τι να πω? Το κινητάκι έκαιγε όταν το έβγαλα απο τον φορτιστή... Συνέδεσα και απροβλημάτιστα το bluetooth ακουστικό που περιλάμβανε η συσκευασία και πραγματοποίησα κλήσεις, όλα ok! Τώρα ξεκίνησε το ψάξιμο για εφαρμογές, βίντεο converter, και Themes.. Αυτό το iPhone Theme εχω βάλει στο μάτι! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Μια χαρα τοτε. Ισως εφταιγε η παρθενικη του λειτουργια.. ποιος ξερει; :lol: Ολο και κατι θα βρεις απο αυτα που ζητας. Για αρχη κανε μια αναζητηση με τις αντιστοιχες λεξεις κλειδια στο "Αναζήτηση σε αυτό το θέμα" (περιπου στην αρχη της σελιδας).. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manisteo Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 babis200sx ειχε μεσα bluetooth ακουστικο? τυχερε!! για στειλε μια φωτο να δουμε ποσο ωραιο ειναι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 babis200sx ειχε μεσα bluetooth ακουστικο? τυχερε!! για στειλε μια φωτο να δουμε ποσο ωραιο ειναι :P Aπ'ότι είδα και στο site της Cosmote έχει κάτι σαν προσφορά, το Viewty μαζί με το bluetooth ακουστικό στην ίδια τιμή με το "κανονικό" Viewty.. To μοντέλο του ακουστικού είναι το HBM-770, και είναι αυτό στην φωτό, μόνο που το δικό μου αντί για γκρι πιαστράκι για το αυτι έχει μαύρο. Ηποιότητα ήχου πάντως όπως και η ένταση είναι πάρα πολύ καλή. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 ωχ?! Όντως δεν το "έπιασα αυτο με το ακουστικό που είπες παραπάνω.. Μια χαρά, πολύ καλή περίπτωση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkLord888 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Paidia mia erotisi exo! Agorasa to kinito k meta apo peripou ena mina, exo mia diskolia sto menou ton "Minimaton" na mpo sta "eiserxomena", k sto menou ton "Arxeia" sto "Eikones mou". K stis dio periptoseis otan akoumpao tin epilogh "eiserxomena" k "eikones mou", to kinito kanei scroll mono tou k paei terma kato ... :( einai poly diskolo na to katafero na mpo k fisika auto exei arxisei na me eknevrizei. exete eseis tetoio provlima h na to koitakso perissotero mipos epathe kati to diko mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Paidia mia erotisi exo! Agorasa to kinito k meta apo peripou ena mina, exo mia diskolia sto menou ton "Minimaton" na mpo sta "eiserxomena", k sto menou ton "Arxeia" sto "Eikones mou". K stis dio periptoseis otan akoumpao tin epilogh "eiserxomena" k "eikones mou", to kinito kanei scroll mono tou k paei terma kato ... :( einai poly diskolo na to katafero na mpo k fisika auto exei arxisei na me eknevrizei. exete eseis tetoio provlima h na to koitakso perissotero mipos epathe kati to diko mou? κανε μια βασικη ρυθμιση την οθονη (ρυθμίσης τηλεφώνου - > βαθμονομηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 και εγώ το έπαθα 2-3 φορές αλλά επειδή καθώς πήγενα να το πατήσω κουνούσα λίγο το δάχτυλο μου και η λίστα μετακινόταν ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkLord888 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 eprepe na ksana kano vathmonomisi apla...thnx kpilidi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Το ξαναποστάρω και ελπίζω κάποιος που να έχει Wind να με βοηθήσει : Στο wind plus, όταν πηγαίνω στο Internet & Community -> gmail για έλεγχο του email μου, ξεκινάει να φορτώνει την σελίδα και μετά μου βγάζει το μύνημα "σφάλμα περιεχομένου" το βγάζει σε κανέναν σας αυτό??? Στο Κ800 που είχα πριν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα μου δούλευε κανονικά. ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν μιλάω για την επιλογή του κινητού που έχει ήδη για το Gmail, αλλά μέσα από το Wind plus. Μια άλλη ερώτηση τώρα στην επιλογή Αρχεία -> Παιχνίδια & οι εφαρμόγές μου σας έχει τίποτα αρχεία του τύπου *.jar κλπ. Γιατί κάτι έσβησα και δεν ξέρω αν έκανα μλκ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemens_s65 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 kalimera !!! simera pira to ku990 !!!! otan to vazo na fortizei kanei ena thorivo o fortistis!!! einai sosto i einai lathos??? ena fsssss kanei !!! xaxa!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 paidia epeidi to exw psaksei poli to thema me ta 5aria kinita vlepw oti to lg einai to kalitero mazi me to nokia n82!i erwtisi pou thelw na kanw einai gia tin diarkeia tis mpatarias...poso krataei i mpataria gt se merika sites diavazw 2 wres se alla 4!!!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με greeklish γιατί απαγορεύεται από τους όρους χρήσης του φόρουμ ... εμένα το viewty μου κρατάει περίοπου 2-5 με 3 μέρες ... η μπαταρία του Ν82 είναι καλύτερη αλλά επειδή είναι διαφορετικά κινητά έχουν διαφορετικές απετήσεις έτσι μπορεί και του Ν82 να κρατάει τόσο ή περισότερο ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 paidia epeidi to exw psaksei poli to thema me ta 5aria kinita vlepw oti to lg einai to kalitero mazi me to nokia n82!i erwtisi pou thelw na kanw einai gia tin diarkeia tis mpatarias...poso krataei i mpataria gt se merika sites diavazw 2 wres se alla 4!!!! Καταρχήν, φαντάζομαι ήθελες να πεις 2 "μέρες" και όχι ώρες..!! :lol: Τώρα η διάρκεια της μπαταρίας, ίσως είναι το μόνο μείον του κινητού αυτού. Σ'εμένα και σε κάποιους άλλους από εδώ μέσα δεν μας κρατάει με τίποτα πάνω από δύο μέρες και όχι με τρελή χρήση. Αν θες όμως ρίξε και μια ματιά σε αυτή τη σελίδα, σε μια μικρή συζήτηση που είχαμε επί του θέματός σου, δηλαδή για το πόσο κρατάει περίπου//σε γενικές γραμμές η μπαταρία του Viewty. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 ρε το γίαννη ... καιρό να σε δούμε ... σε πνήγει δουλεία ε??? τεσπα εμένα όπως σας είπα κράταει 3 μέρες ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 paidia kserei kanenas kana link na katebasw to cd tou viewty? giati thelw na perasw ta arxeia video mesw kalwdiou kai exw egkatasthsei to modem usb driver pou brhka kapou alla den mou bgazei ta arxeia! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Κι εμένα προς το παρόν 2 μέρες περίπου διαρκεί η μπαταρία, προφανώς ανοιχτό συνέχεια, και το βράδυ, απλά επειδή όλο και λίγο θα το συνδέσεις με τον υπολογιστή για Συγχρονισμό, να περάσεις φωτό, κλπ, φορτίζειε νδιάμεσα οπότε μπορεί να προλάβεις και 3η μερα. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Παιδιά μια-δυο γρήγορες απορίες, αν και ξέρω ότι θα έχουν απαντηθεί.. 1. Μετέτρεψα με το AVI Recomp κατι βιντεο που είχα σε avi, και ενσωμάτωσα υπότιτλους, ώστε να δω κατι βιντεο στο κινητο, αλλα με το που τα πέρασα στην καρτα μνήμης και πηγα να τα δω στο κινητό, δεν τα διαβαζει. Βγάζει πρόβλημα: " Δεν υποστηρίζεται! Έξοδος" Τι να φταίει? Ίσως ότι το AVI Recomp Λογικα χρησιμοποιεί Xvid encoder? 2. Τράβηξα ένα βίντεο, και όταν πήγα να το περάσω στον υπολογιστή είδα ότι έχει κατάληξη 3gp. Εγώ νόμιζα ότι το κινητό θα καταγράφει βίντεο σε avi μορφη, λόγω DivX. Μήπως πρέπει να το επιλέξω από κάπου? Ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σας. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 γιατί δεν χρησιμοποιείς το πρόγραμμα που έχει μέσα στο cd για να την κάνεις convert σε divx format ??? ... τώρα για το φίλο ποιο πάνω που θέλει το cd για να το κατεβάσει κάπου το είχα βρει και εγώ όμως τώρα να το ψάξω γιατί δεν ξέρω που βρίσκεται... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 γιατί δεν χρησιμοποιείς το πρόγραμμα που έχει μέσα στο cd για να την κάνεις convert σε divx format ??? ... τώρα για το φίλο ποιο πάνω που θέλει το cd για να το κατεβάσει κάπου το είχα βρει και εγώ όμως τώρα να το ψάξω γιατί δεν ξέρω που βρίσκεται... Aυτό έκανα τώρα, χρησιμοποίησα το DivX Converter που περιλαμβάνεται στην συσκευασία, απλά αυτό το μόνο που κάνει είναι re-encode. Δεν έχει επιλογές επεξεργασίας του αρχείου, resize, ενσωμάτωση υπότιτλων, κλπ.. Οπότε είναι λίγο χρονοβόρα η διαδικασία.. Έλεγα μήπως γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να τα κάνει όλα μαζί.. Μήπως γνωρίζεις κάτι και για το 2ο θέμα που ανέφερα, την εγγραφή βίντεο κατευθείαν σε avi/divx και όχι 3gp? Ευχαριστώ, Μπάμπης Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts