flik Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Απο post του manisteo: Οποιος θελει να γυρισει τα θεματα οπως ηταν απλα κατεβαζει αυτο το theme_bg2.swf, διαγραφει το τροποποιημενο απο το φακελο /LGAPP/Media/swf/theme/ και βαζει αυτο.. Μάλλον δεν έπρεπε να τα σβήσεις όλα, ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_ Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Το κατέβασα, το στέλνω και πριν ολοκληρωθεί μου λέει error και δεν το περνάει. Επίσης, στο φάκελο swf έχω περασμένα μόνο τα widget2.swf και widget4.swf. Μήπως θά 'πρεπε να υπάρχει και κάτι άλλο? ΠΑΡΑΚΑΛΩ όποιον έχει κάποια λύση να απαντήσει...Όλο το βράδυ θα είμαι μέσα στο forum. Έχω πανικοβληθεί..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Εγώ στον φάκελο swf έχω αυτά που λες, αλλά και ακόμα πολλά άλλα. Οπότε επειδή έσβησες τα πάντα απο εκείνους τους φακέλους, σβήστηκαν και τα προηγούμενα. Δηλαδή πατάς write και δεν γίνεται, έτσι? Τι να πω, ξαναπροσπάθησε, και αν δεν γίνει, ίσως πρέπει να κάνεις αλλαγή firmware, δεν είναι τόσο δύσκολη. Καλύτερα να γράψει κάποιος απο εδώ που έχει ήδη κάνει, εμπρός παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_ Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Την αλλαγή firmware(επειδή το κινητό δεν ξεκλειδώνει καν) γίνεται να την κάνω μόνος μου? Γιατί έχω απελπιστεί τόσο πολύ που σκέφτομαι αύριο να το πάω στο ΓΕΡΜΑΝΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Ναι, μπορείς. Αλλά απο αυτήν την σελίδα, λέει οτι πρέπει να κάνεις πρώτα backup το δικό σου firmware. Και αυτό γίνεται εύκολα, αλλά το δικό σου ήδη δεν είναι "καλό" οπότε δεν ξέρω που μπορεί να το επηρεάσει αυτό. Βέβαια αφού ούτε σ ξεκλειδώνει, δεν έχεις πολλά να χάσεις νομίζω. Στη σελίδα έχει και οδηγίες πως να κάνεις backup το firmware σου, αλλα δεν ξέρω ποιο απ όλα είναι καλό να βάλεις. Καλύτερα να βάλεις unbranded, δηλαδή όχι κάποιας εταιρείας, αλλά δεν ξέρω αν όλα έχουν ελληνικά. Περίμενε λίγο μπας και απαντήσει και κανείς άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_ Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Kατ' αρχήν σ' ευχαριστώ και πάλι που ασχολείσαι μαζί μου. Τώρα, απ' ότι μου λες καταλαβαίνω ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου. Θα περιμένω μήπως απαντήσει και κανένας άλλος και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisxt95 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΛΟΔΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟ LG 990 ME THN TV ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Kατ' αρχήν σ' ευχαριστώ και πάλι που ασχολείσαι μαζί μου. Τώρα, απ' ότι μου λες καταλαβαίνω ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου. Θα περιμένω μήπως απαντήσει και κανένας άλλος και βλέπουμε. βαλε απο την σελιδα που σου δινει παραπάνω ο flik την έκδοση 10c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Εγώ θυμάμαι ένα απο τα δυο δείχνει μόνο, δεν θυμάμαι ποιο. Edit: Αναφέρομαι στο καλώδιο για την τηλεόραση, προφανώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_ Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 βαλε απο την σελιδα που σου δινει παραπάνω ο flik την έκδοση 10c Από αυτή τη σελίδα βλέπω ότι η 10c είναι τις Orange, δηλαδή branded. Μου προτείνετε να βάλω αυτήν ή μήπως να βάλω την 10e η οποία είναι unbranded (επειδή ο φίλος flik μου είπε ότι είναι καλύτερο να βάλω unbranded). Μπορεί κάποιος να μου πει αν η 10c υπάρχει unbranded κι αν ναι, που μπορώ να τη βρω και να την κατεβάσω? Το μόνο που θέλω είναι να έχει ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Σου είπα βάλε unbranded αν έχεις πολλές επιλογές μεταξύ ελληνικών firmwares, αλλά και πάλι, το είπα χωρίς πείρα, μιας και φαντάστηκα οτι μπορεί να έχει κανα εικονίδιο τύπου vodafone live κτλ (πραγματικά δεν ξέρω). Αλλά είχα διαβάσει και σε προηγούμενο ποστ (η 10c είναι που έχει ελληνικά) και για να το λέει και ο kpilidis, έτσι θα ναι. Απο εδώ έχει link: http://www.ku990.co.uk/forum/showthread.php?t=3117 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΛΟΔΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟ LG 990 ME THN TV ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΧΑΡΙΣΤΩ Δυστυχως μονο βιντεο φιλε μου :(. Σιγουρα προκειτε για πολυ μ@λ@κες..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Ρε παιδιά γιατί ενώ η πρώτη γραμμή της μπαταρίας κρατάει ικανοποιητικά αρκετά, οι άλλες δεν κρατάνε ούτε μια μέρα όλες μαζί? Και δεν το κάνει μόνο σε μένα. Την πρώτη φορά το φόρτισα 9-10 ώρες όταν ήταν κλειστό, αν και το άνοιξα λίγο, για λίγα λεπτά πρώτα, και απο εκεί και πέρα έσβηνε εντελώς και το φόρτιζα, αλλά το φόρτιζα και όταν το συνέδεα στον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KimiR Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Δοκιμασα να κανω update το firmware μονος μου αλλα δεν τα καταφερα και τωρα το κινητο δεν δουλευει κανονικα. κολλαει πολυ οταν κλειδωνο το πληκτρολογιο δεν ανοιγει ξανα. Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει step by step πως να κανω ξανα το κινητο μου να δουλευει;Ειχα Firmware version 10a και το κινητο δεν ειναι σε καμια εταιρια.(δεν ειναι branded) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Ρε παιδιά, γιατί το κινητό δεν βλέπει το laptop μου μέσω bluetooth, και το αντίστροφο. Στα προηγούμενα κινητά το κάνει κατευθείαν, σαν να είναι ο φορητός απλό τηλέφωνο. Γιατί? KimiR δεν έχω κάνει αλλαγή firmware, οπότε καλύτερα μην ανακατευτώ. Αλλά θυμάμαι οτι για να αλλάξεις ένα firmware, λέει κάνεις αλλαγή του φακέλου LGAPP σε ΤΟΤΟ, μεταφέρεις εκεί τα δεδομένα που θες, και το ξανααλλάζεις όνομα. Απλά πρέπει να αλλάξεις ένα αρχείο που έχεις κατεβάσει, να είναι ίδιο ακριβώς με το αντίστοιχο του τηλεφώνου σου. Ένα .ini αρχείο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Εχει κανενας KINGSTON 4GB που να του δουλευει κανονικα??εχω μια,την γεμισα και αφησα καπου στο 1.3GB free,και τωρα οταν παω να βγαλω φωτο/βιντεο μην την κανει corrupted...και πρεπει να κανω restart το κινητο... Εχω κανει οτι λενε στο KU990.co.uk αλλα τπτ... Για πειτε καμια ιδεα.Την εκανα format με τα Windows(XP) σε FAT32... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 γιατι εχω την εντυπωση οτι μπορει να δει μέχρι 2 gb? (εκτος εαν εχει βγει κάποιο update που να το "διόρθωσε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 γιατι εχω την εντυπωση οτι μπορει να δει μέχρι 2 gb? (εκτος εαν εχει βγει κάποιο update που να το "διόρθωσε" Ναι,αλλα αν παρεις μια 4gb(ή 6gb ή 8gb) και την γεμισεις τοσο,ωστε να εχει κατω απο 1,6gb ελευθερα,λειτουργει μετα ΟΚ... Αλλα απ'οτι καταλαβα,την διαβαζει μια χαρα,αλλα δεν μπορεις να γραψεις απ'ευθειας...:( Καλα στην LG δεν παιζονται... Μεχρι 2 gb σε κινητο με 5MP καμερα... Περιπου 50ΜΒ ειναι ενα βιντεο 4-6 λεπτα... Ελεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 me to parapanw thema poy lete gia tin mnhmh egw evala 2 giga.exw vodafone.mhpws exei ftiaksei kaneis to profil oxi sto kinhto ston ypologisth toy;an nai mporei na tis pei;thanks prokatavolika Παράθεση That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 me to parapanw thema poy lete gia tin mnhmh egw evala 2 giga.exw vodafone.mhpws exei ftiaksei kaneis to profil oxi sto kinhto ston ypologisth toy;an nai mporei na tis pei;thanks prokatavolika τι εννοεις?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Ναι,αλλα αν παρεις μια 4gb(ή 6gb ή 8gb) και την γεμισεις τοσο,ωστε να εχει κατω απο 1,6gb ελευθερα,λειτουργει μετα ΟΚ... Αλλα απ'οτι καταλαβα,την διαβαζει μια χαρα,αλλα δεν μπορεις να γραψεις απ'ευθειας...:( Καλα στην LG δεν παιζονται... Μεχρι 2 gb σε κινητο με 5MP καμερα... Περιπου 50ΜΒ ειναι ενα βιντεο 4-6 λεπτα... Ελεος... πρωτη φορα το ακουω αυτο , αλλα για να το γραφουν στο ku990 ετσι θα ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Μάλλον θα εννοεί να έχεις 1,6 γίγα και πάνω ελεύθερα. Έτσι δεν είναι? Εγώ είχα ακούσει οτι μπορείς να βάλεις, με περιορισμό 2 γίγα, που πρέπει να είναι άδεια. Για την απευθείας εγγραφή δεδομένων δεν κατάλαβα. Πως μπορείς να γράψεις δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 τι εννοεις?????? sto programma poy mas dinei to kinhto lg pc suite wraia;ekei den exei 3 pragmatakia;ergalia mesa epikoinwnia.ok;egw lew stin epikoinwnia sto internet kit.gia na kanw syndesh prepei na ftiaksw profil.apla rwtaw mhpws kserei kanenas tis rythmiseis giati egw exw vodafone (sto kin)k gia na ginoyn theloyn kapoia sygkekrimena dedomena. Παράθεση That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Μάλλον θα εννοεί να έχεις 1,6 γίγα και πάνω ελεύθερα. Έτσι δεν είναι? Εγώ είχα ακούσει οτι μπορείς να βάλεις, με περιορισμό 2 γίγα, που πρέπει να είναι άδεια. Για την απευθείας εγγραφή δεδομένων δεν κατάλαβα. Πως μπορείς να γράψεις δηλαδή? ενοω,να βγαζω μια φωτο και να αποθηκευεται στην καρτα.. Αν βαλεις μια καρτα με ελευθερο χωρο,πανω απο 1,9 GB ,δεν τη βλεπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 kalhspera paidia exw ena provlhma me to thl..pataw sthn othonh k kollaei ti na kanw???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts