Jump to content

Samsung SGH-G600

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατα την διάρκεια μία συνομιλίας, άν πατήσεις Επιλογές (αριστερό πλήκτρο) εμφανίζονται, μεταξύ των άλλων, και οι εξής επιλογές :

1) Ενεργοποίηση καθαρότητας φωνής

2) Ενεργοποίηση διακριτικής λειτουργίας

Μήπως ξέρει κανείς τί κάνουν αυτές οι λειτουργίες; :O

Έμαθε κανείς τι'ν τούτα; :O

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 833
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ενεργοποίηση καθαρότητας φωνής νομίζω είναι ξεκάθαρο τι κάνει το άλλο είναι το περίεργο και το άθλιο manual της Samsung δεν βοηθάει. Τί τσιγκουνιές νέου τύπου είναι αυτές;

Μια ερωτηση κ απο μενα απο περιεργια.Ειχα το G800 και μου αρεσε που μπορουσες να κανεις προσθηκη και αποθηκευση λεξεων στο Ελληνικο λεξικο Τ9.Επισεις στα sms μπορουσες να κανεις δημιουργια νεων φακελων.Στο G600 υπαρχουν αυτες οι δυνατοτητες;

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Φκέλους μπορείς να φτιάξεις, προσθήκη λέξης ναι, αποθήκευση δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται γιατί όσες έχω κάνει προσθήκη δεν είνα διαθέσιμες άλλη φορά.

Μιας και ειπατε για sms, καμια πατεντα για "προσωπακια" εχει βρει κανεις ή υπαρχει καπου κρυμμενη?

Αν δεν εχει, μεγαλη βλακεια γιατι ειναι ολοκληρη διαδικασια μεχρι να φτιαξεις ενα..

Φκέλους μπορείς να φτιάξεις, προσθήκη λέξης ναι, αποθήκευση δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται γιατί όσες έχω κάνει προσθήκη δεν είνα διαθέσιμες άλλη φορά.

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μιας και ειπατε για sms, καμια πατεντα για "προσωπακια" εχει βρει κανεις ή υπαρχει καπου κρυμμενη?

Αν δεν εχει, μεγαλη βλακεια γιατι ειναι ολοκληρη διαδικασια μεχρι να φτιαξεις ενα..

Υποθέτω οτι εννοείς τα πλάγια emoticons...

Εκει που γράφεις το sms πάτα επιλογή>εισαγωγή>emoticon.

Εχει πολύ πράγμα:)

Με συνομιλία μέσω bluetooth πώς τα πάτε;

Εγώ πάντως ΟΧΙ καλά.

Σύνδεσα ένα IPlay της Vodafone (Bluetooth V.2) και η ποιότητα συνομιλίας είναι χάλια (ο απέναντι ακούει με διακοπές). Το συγκεκριμένο bluetooth, αν και “φτηνιάρικο” το έχουν πολλοί γνωστοί σε άλλα κινητά και δουλεύει άψογα.!

Σύνδεσα επίσης ένα Motorola H500 (το οποίο το έχω δουλέψει χωρίς πρόβλημα με τουλάχιστον 10 κινητά) και συνδέεται και αποσυνδέεται συνεχώς (κάθε 5 δευτερόλεπτα). Ούτε σκέψη λοιπόν για κλήση!

Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει;

Μήπως το G600 συνεργάζεται με κάποιο Bluetooth SAMSUNG καλύτερα; (το WEP 200 ή 500 ας πούμε; )

Παρόμοιο πρόβλημα έχω και με το Ε900 της γυναίκας μου. Μήπως γενικά τα Samsung έχουν ένα ψιλοπρόβλημα σε αυτόν τον τομέα;

Γενικά εσείς με ποιο bluetooth είστε 100% ικανοποιημένοι; (σε συνεργασία με Samsung κινητό βέβαια!)

Υποθέτω οτι εννοείς τα πλάγια emoticons...

Εκει που γράφεις το sms πάτα επιλογή>εισαγωγή>emoticon.

Εχει πολύ πράγμα:)

-Ναι, αυτα εννοουσα.Δουλευω συνεχεια με την διαιση και δεν τα ειχα δει. Σ'ευχαριστω πολυ Carlos!

-Οσο για το bluetooth το προβλημα που εχω εγω ειναι οτι ξεσυνδεεται μονο του αρκετα συχνα.Και αναφερομαι σε κατασταση αναμονης.Οταν μιλαω παντως ακουγεται καμπανα.

Επισης οταν ξεσυνδεεται εξ'αιτιας μου(λογω αποστασης) μετα οταν βρεθει παλι κοντα του δεν συνδεεται αυτοματα.Δεν ξερω αν αυτο ειναι προβλημα ή απλα μια ευκολια του προηγουμενου μου κντ.

Και τελος, οταν μιλας με το τηλεφωνο δεν μπορεις να μεταφερεις τον ηχο στο bluetooth.Αυτο ειναι σιγουρα μια ευκολια του προηγουμενου.

-Και κατι αλλο,ασχετο με το bluetooth. Οταν παιρνεις τηλ, πριν ακουστει το πρωτο "τουτ" περνανε καμποσα δευτερολεπτα και ακουγεται και ενας ηχος του τηλεφωνου.Παρ'ολα αυτα, σε ολο αυτο το διαστημα το τηλ του αλλου χτυπαει κανονικα!Βλακεια δηλαδη. Το αναφερω πιο πολυ για να το ξερετε, γιατι εχω ηδη χρεωθει πολλες κλησεις που προοριζονταν για αναπαντητες.

-Ναι, αυτα εννοουσα.Δουλευω συνεχεια με την διαιση και δεν τα ειχα δει. Σ'ευχαριστω πολυ Carlos!

-Οσο για το bluetooth το προβλημα που εχω εγω ειναι οτι ξεσυνδεεται μονο του αρκετα συχνα.Και αναφερομαι σε κατασταση αναμονης.Οταν μιλαω παντως ακουγεται καμπανα.

Επισης οταν ξεσυνδεεται εξ'αιτιας μου(λογω αποστασης) μετα οταν βρεθει παλι κοντα του δεν συνδεεται αυτοματα.Δεν ξερω αν αυτο ειναι προβλημα ή απλα μια ευκολια του προηγουμενου μου κντ.

Και τελος, οταν μιλας με το τηλεφωνο δεν μπορεις να μεταφερεις τον ηχο στο bluetooth.Αυτο ειναι σιγουρα μια ευκολια του προηγουμενου.

-Και κατι αλλο,ασχετο με το bluetooth. Οταν παιρνεις τηλ, πριν ακουστει το πρωτο "τουτ" περνανε καμποσα δευτερολεπτα και ακουγεται και ενας ηχος του τηλεφωνου.Παρ'ολα αυτα, σε ολο αυτο το διαστημα το τηλ του αλλου χτυπαει κανονικα!Βλακεια δηλαδη. Το αναφερω πιο πολυ για να το ξερετε, γιατι εχω ηδη χρεωθει πολλες κλησεις που προοριζονταν για αναπαντητες.

1) Ποιό bluetooth έχεις (μάρκα);

Εσύ ακούς καθαρά. Οι συνομιλητές σου σε ακούνε καθαρά; Το έχεις εξακριβώσει;

Τηλέφωνο και bluetooth headset - heandfree ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ απο μόνα τους! :mad:

Επίσης μετά απο αποσύνδεση λόγω οπόστασης, άν ξαναπλησιάσεις σε λογικό χρoνικό διάστημα (συνήθως 3-5 λεπτά), ΠΡΕΠΕΙ να συνδέεσαι κατευθείαν! :mad:

Θα ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχει η επιλογή μεταφοράς ήχου απο την συσκευή στο bluetooth και αντίστροφα! :mad:

Αυτά τα κάνουν τα κινητά ΣΩΣΤΑ απο το 2002! :(

Γιαυτό λέω οτι μάλλον η samsung είναι λίίίίίγο πίσω σε αυτό τον τομέα.

Μήπως ξέρουμε ποιά bluetooth profile υποστηρίζει το G600.

2) Μενού - Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις Κλήσης - Όλες οι κλήσεις - Ήχοι κατάστασης - Ήχος σύνδεσης ---> ξετσέραρέ το. Τώρα θα ακούς κατευθείαν το "τουτ" . ;)

Εγώ πάντως που έχω ένα bluetooth της SE μια χαρά δουλεύει. Ούτε αποσυνδέσεις χωρίς λόγο ούτε κακή ποιότητα ήχου. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Όντως μεταφορά ήχου δεν κάνει στο bluetooth από το τηλέφωνο και είναι βλακία μιας και όσα κινητά είχα το έκαναν πάντα.

ρε παιδιά τί εννοούμε μεταφορά ήχου?? Εγώ πάντως με SE και εγώ ακουστικό είμαι μια χαρά. Δεν έχω δοκιμάσει άλλα, αλλά σκέφτομαι να το κάνω με αυτά που λέτε να δούμε τι παίζει

Ενώ μιλάς στο τηλέφωνο κανονικά να μεταφέρεις τον ήχο στο συζευγμένο ακουστικό και να συνεχίσεις την ομιλία από εκεί (bluetooth). Σκέφτομαι να πάρω και ένα samsung bluetooth να το δοκιμάσω..... Πάντως με το SE όλα καλά!

Σ'ευχαριστω πολυ Pavlidisk!Ηταν πολυ ενοχλητικο.

Ενα σωστο μανουαλ δεν μπορουσε να βγαλει η Σαμσουνγκ..?Ευτυχως που υπαρχουν καποιοι πιο εμπειροι στα Σαμσουνγκ και μας βοηθανε..Τεσπα

Το blutooth μου ειναι ενα της i-tech με καλωδιο.Μονοφωνικο.Και ναι και εγω ακουω τελεια και ο συνομιλητης ποτε δεν μου εχουν κανει παραπονα.

Παντως σχετικα με το χασιμο της συνδεσης κ τη μη αυτοματη συνδεση, μαλλον ειναι αυτο που ειπες.Αν το υπστηριζει πληρως ή οχι δηλαδη.Αφου σε αλλα δεν βγαζει τετοια προβληματα, δεν εξηγειται αλλιως.Βλακεια παντως.Εμενα αυτο με βολευει που εχει και καλωδιακι.Και δεν λεει να δωσεις κι αλλα λεφτα μεχρι να πετυχεις το ιδανικο για σαμσουνγκ.

Excatacy ολα τα κινουμενα wallpappers για ολα τα κινητα αναλυσης 320*240 κανουν και για το g600.Εκτος κι αν εννοεις κινουμενο θεμα οποτε και δεν.

Καλημέρα και καλη χρονιά σε όλους.

Λιγο χαζή η ερώτηση μου, αλλα το manual δεν βοηθάει καθόλου...

Υπάρχει αλλαγή ποιότητας φωτογραφίας στην κάμερα? Γιατι δεν μπορω να το βρω...

-Επίσης, εντελώς πληροφοριακά, έχω το ίδιο πρόβλημα με το pc studio (τρέχει άλλη εγαρμογή pc suite η κατι τετοιο) σε Win XP, ενω όταν το πήρα και το συγχρόνισα σε laptop με vista δεν είχα τετοιο πρόβλημα. (κατέβασα όμως την εφαρμογή απο το site της samsung). Κατι θα βρώ να κάνω, προς το παρόν περνάω αρχεία με card reader...

Γενικά απο τις πρώτες μέρες αρκετά ευχαριστημένος.

Αν βρούμε και καμια αξιόλογη εφαρμογή όλα καλα.

--(Πόσο άκυρο ειναι το "Σφραγίδα εικόνας"??? Η μόνο εμένα μοθ φαίνεται περίεργο? Καμια χρησιμοτητα βρίσκει κανεις?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, τα λέμε πάλι σύντομα

.

Εγώ πάντως που έχω ένα bluetooth της SE μια χαρά δουλεύει. Ούτε αποσυνδέσεις χωρίς λόγο ούτε κακή ποιότητα ήχου. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Όντως μεταφορά ήχου δεν κάνει στο bluetooth από το τηλέφωνο και είναι βλακία μιας και όσα κινητά είχα το έκαναν πάντα.

Κανένα απολύτως πρόβλημα;

Ποιό ΑΚΡΙΒΩΣ μοντέλο bluetooth SE έχεις; Για να πάρω και εγώ το ίδιο και να μην πειραματίζομαι με άλλα. :O

Έχει κανείς bluettoth της samsung; WEP 200 ή 500 ας πούμε; Προφανώς η συνεργασία μεταξύ Samsung κινητού και Samsung bluettoth θα πρέπει να είναι ΑΡΙΣΤΗ (έστι λέω τουλάχιστον!)

Λοιπόν το bluetooth της SE είναι το HBH 608 Akono. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κουράζει στο αυτί και γιαυτό λέω να πάρω κανένα της Samsung χωρίς γαντζάκι για το αυτί.

Λοιπόν το bluetooth της SE είναι το HBH 608 Akono. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κουράζει στο αυτί και γιαυτό λέω να πάρω κανένα της Samsung χωρίς γαντζάκι για το αυτί.

Και εγώ για samsung σκέφτομαι.

Είμαι μεταξύ wep 200 και wep 500.

Θα είναι όμως 100% συμβατά ή θα μας κάνουν νούμερα; :confused:

Γι’αυτό λέω να πάρω κάτι δοκιμασμένο. Φαντάζεσαι να δώσεις 70 euros για το 500άρι και να σου αποσυνδέεται; :cry:

Επίσης αν φτάσω στα 70 Ε σιγά μην πάρω Samsung! Θα πάω σε Platronics που είναι αστέρια!. Θα δουλεύει όμως ΣΩΣΤΑ; :confused:

Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι για Samsung Bluetooth είναι γατί πιστεύω ότι τουλάχιστον αυτό θα συνεργάζεται ΑΡΙΣΤΑ με το G600!

Δεν ξέρω … :!:

Παιδιά τα wep200 και 500 δεν αξίζουν μιάς και το μικρότερο μοντέλο το 185 έχει καλύτερους χρόνους αναμονής και ομιλίας. Τώρα για plantronic ενδιαφέρομαι και εγώ αλλά θέλω κριτική από κάποιον που έχει δοκιμάσει κάποιον με κινητό samsung αλλά bluetoth χωρίς γαντζάκι.

Ευχαριστώ

Παιδιά τα wep200 και 500 δεν αξίζουν μιάς και το μικρότερο μοντέλο το εκατόν εξήντα κάτι έχει καλύτερους χρόνους αναμονής και ομιλίας. Τώρα για plantronic ενδιαφέρομαι και εγώ αλλά θέλω κριτική από κάποιον π[ου έχει δοκιμάσει κάποιον με κινητό samsung αλλά bluetoth χωρίς γαντζάκι.

Ευχαριστώ

Δέν είναι το πάν οι χρόνοι αναμονής. Εδώ έχω το motorola H500 το οποίο έχει αναμονή ένα μήνα (ξεχνάς να το φορτίσεις!!!) και δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα.

Εγώ μιλάω μόνο για ποιότητα συνομιλίας και συνδεσιμότητα. Και ας το φορτίζω κάθε μέρα. Το W500 όπως και το W200 έχουν πολύ καλές κριτικές στα ξένα forum. Το θέμα είναι κατα πόσο συνεργάζοναι με το G600!

Αν ήταν ρε παιδιά θα τα εβγαζαν με μπαταρία 2 ωρών. Μην τρελαθούμε. Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η μπαταρία, η ποιότητα συνομιλίας και η εφαρμογή. Τώρα bluetooth samsung και να μην συνεργάζεται με κινητό της το θεωρώ απίθανο. Το θέμα είναι ότι πέρα απο ντιζαιν τα 200 και 500 δεν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά. Εγώ πάντως με ακόμη ένα παλιότερο μοντέλο SE που δοκίμασα είναι ΟΚ και με NOKIA επίσης. Με ποιά ακριβώς bluetooth υπήρξε πρόβλημα;

Αν ήταν ρε παιδιά θα τα εβγαζαν με μπαταρία 2 ωρών. Μην τρελαθούμε. Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η μπαταρία, η ποιότητα συνομιλίας και η εφαρμογή. Τώρα bluetooth samsung και να μην συνεργάζεται με κινητό της το θεωρώ απίθανο. Το θέμα είναι ότι πέρα απο ντιζαιν τα 200 και 500 δεν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά. Εγώ πάντως με ακόμη ένα παλιότερο μοντέλο SE που δοκίμασα είναι ΟΚ και με NOKIA επίσης. Με ποιά ακριβώς bluetooth υπήρξε πρόβλημα;

Ε καλά! Μην το ξεφτυλίζεις το θέμα! :confused:

Λέω το εξής : Τί να την κάνω την μέγιστη αναμονή αν δεν μπορώ να μιλήσω; Δεν νομίζω να είμαι παράλογος;

Φυσικά και μου φάινεται αδιανόητο ένα bluetooth και ένα κινητό ΙΔΙΑΣ εταιρίας να μην συνεργάζονται. Επειδή όμως όλα είναι πιθανά, ρωτάω : είναι κάποιος που έχει το wep 500 και είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος;

Το WEP 500 (όπως και το Platronics 655 και 665) το θεωρώ πολύ καλό. Γιατί;

1) μικρό μέγεθος

2) 2 μικρόφωνα

3) Advanced Audio Technology (ο εισερχόμενος ήχος αυξομειώνεται ανάλογα με τον θόρυβο του περιβάλλοντος)

4) noise-cancellation

5) echo reduction

Όλα αυτά ΜΑΖΙ δεν υπάρχουν σε πολλά bluetooth!

Όσο για το ποιά bluetooth δοκίμασα και είχα πρόβλημα διάβασε το post 636 για να μην ξαναγράψω τα ίδια και μας βάλουν χέρι οι mods :p

• The title was changed to Samsung SGH-G600