xabai Δημοσιεύτηκε July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 9, 2007 Πριν 7 μήνες τελείωσα με το πανεπιστήμιο(οικονομικές επιστήμες) και όλο αυτό το διάστημα ψάχνω να βρω τι θα ήταν καλύτερο να κάνω.1ον)μεταπτυχιακό,προγράμματα εξειδίκευσης,σεμινάρια κτλ? 2ον)Να βρω μια δουλειά ως πρακτική άσκηση προκειμένου να λάβω τις απαιτούμενες γνώσεις(σχεδόν όμως χωρίς μισθό)? 3ον)Να βρω μία άσχετη με το τομέα μου δουλειά προκειμένου να έχω δικά μου έσοδα?...Τείνω στη πρώτη λύση αλλά βρίσκομαι σε αναζήτηση help:wacko: Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 μπορεις να συνδιασεις μια ασχετη δουλεια με την πρακτικη νομιζω,αφου στην πρακτικη οι ωρες ειναι λιγες.. ετσι ωστε να εισαι καλυμενος οικονομικα. επειτα αν σε πληρωνουν καλα στην πρακτικη σου...δεν ειναι και κακο. αλλα και καλο ειναι να κανεις συνδιασμο αυτων γιατι αν μπλεξεις με δουλεια..πανε πισω οι σπουδες...:( ψιλο offtopic:οπως μου ειπε χθες μια φιλη...αν δεν εχεις δουλεια..στον πουλκα κατευθιαν :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Στον ποιονανε? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Πριν 7 μήνες τελείωσα με το πανεπιστήμιο(οικονομικές επιστήμες) και όλο αυτό το διάστημα ψάχνω να βρω τι θα ήταν καλύτερο να κάνω.1ον)μεταπτυχιακό,προγράμματα εξειδίκευσης,σεμινάρια κτλ? 2ον)Να βρω μια δουλειά ως πρακτική άσκηση προκειμένου να λάβω τις απαιτούμενες γνώσεις(σχεδόν όμως χωρίς μισθό)? 3ον)Να βρω μία άσχετη με το τομέα μου δουλειά προκειμένου να έχω δικά μου έσοδα?...Τείνω στη πρώτη λύση αλλά βρίσκομαι σε αναζήτηση help:wacko: καταρχας συγχαρητηρια για το πτυχιο σου!!! :D αντε και στα δικα μας! :X ο τομεας σου, αυτος των οικονομικων, ειναι δουλεια με πολυ μελλον, γι αυτο κατα τη γνωμη μου ψαξε οπου μπορεις για δουλεια και στο ιντερνετ ακομα, θα βρεις απο τα γνωστα σαιτ, skywalker κτλ... και παραλληλα, ειναι δυσκολο βεβαια, αλλα αν θελουμε ολα μπορουμε να τα κανουμε, μπορεις να ασχοληθεις και με καποιο μεταπτυχιακο. δεν σου λεω να γινει προτεραιοτητητα σου, να το πας αναλογα με τις αντοχες σου και το χρονο σου, αλλα να ειναι μεσα στα σχεδια σου.... μου εχει πει δικος μου ανθρωπος οτι αυτη η πρακτικη που γινεται σε εσας, οπως και σε πολλες δουλειες, ειναι σκετη κοροιδια, γιατι ικανοποιουνται τα αφεντικα που σε εχουν να δουλευεις ή απληρωτος ή με ψιχουλα... κυνηγα κατι καλυτερο για σενα, δεν πρεπει να σου αρκει η ημιαπασχοληση, ξεκινα να κανεις τη δουλεια που σπουδασες, δεν σου λεω να γινεις διευθυντης, σιγουρα απο τα χαμηλα θα ξεκινησεις, αλλά άλλο αυτο και άλλο να σε πατανε και να σε εκμεταλλευονται επειδη ετσι ειναι το συστημα και ετσι ειθισται... και στο λεω γιατι το εχω ζησει στο πετσι μου αυτο... :mad: ψαξε για κανονικη δουλεια, με κανονικο μισθο και κανονικη ασφαλεια και τα υπολοιπα θα τα βρεις στην πορεια, εκτος κι αν σε νοιαζει αμεσα η ειδικευση σου σε καποιο τομεα και θες να συνεχισεις τις σπουδες σου τωρα. η γνωμη μου ειναι αυτη, μπορει για σενα και για αλλους να ειναι λαθος! καλη τυχη παντως ο,τι κι αν κανεις!!! :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 η πρακτικη στο πτυχιο σου ειναι σημαντικη για σενα ....προσωπικη μου γνωμη ειναι να την κανεις ασχετως αν δεν σε πληρωνουν...να ξερεις θα ειναι ενα + στο βιογραφικο σου... ;) ειδικα να σε ενδιαφερει μια δουλεια σχετικη με το πτυχιο σου κ στον κλαδο-εταιρια που θα κανεις την πρακτικη... Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 τα επιπλεον πτυχια ειναι ενα συν στην ευρεση εργασιας, δηλαδη περισσοτερες πιθανοτητες να βρεις εργασια!αν δεν σκοπευεις για συνεχιση των σπουδων σου η δουλεια(πρακτικη) που θα κανεις ειναι καλο να εχει σχεση με τις σπουδες που εκανες διοτι ετσι εφαρμοζεις τις γνωσεις σου στο αντικειμενο που ξερεις κ θα αποτελεσει εφοδιο οταν θα εργαστεις αργοτερα σε μονιμη βαση διοτι παντου δημοσιο κ ιδιωτικο τομεα κοιταζουν για προυπηρεσια!τωρα να δουλευεις μονο για το χαρτζιλικι ναι μεν εχεις ενα οικονομικο οφελος αλλα ειναι προσωρινο χωρις κανενα μελλοντικο οφελος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Σουβλατζίδικο και μπορείς να εκτυπώσεις τα πτυχία στη λαδόκολα και τις χαρτοπετσέτες για διαφήμιση... Δεν το λέω για σένα,γενικά μιλάω για όλους όσοι έχετε και για εμάς που παιδευόμαστε να αποκτήσουμε ένα χαρτί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Σουβλατζίδικο και μπορείς να εκτυπώσεις τα πτυχία στη λαδόκολα και τις χαρτοπετσέτες για διαφήμιση... αυτο το εχει κανει ενα παληκαρι στη σαλονικα sorry gia to :offtopic: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 να πας φανταρος να τελειωνεις. ειναι κατι που πρεπει να κανεις, και μετα θα βρεις ευκολοτερα μια καλυτερη δουλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 αυτο το εχει κανει ενα παληκαρι στη σαλονικα sorry gia to :offtopic: Και γω κάτι τέτοιο μπορεί να κάνω αν δεν βρω δουλειά.Προς Τούμπα μεριά λέω.Να δούμε ποιος θα έχει καλύτερο πτυχίο(επομένως και περισσότερη πελατεία:lol:) γιατί από σουβλάκια και ψήσιμο δεν ξέρω και πολλά:p .Θα έχουμε συναγωνισμό ποιος θα έχει τα περισσότερα και καλύτερα "χαρτιά"! Συγνώμη για ένα ακόμη (τελευταίο) :offtopic:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 να πας φανταρος να τελειωνεις. ειναι κατι που πρεπει να κανεις, και μετα θα βρεις ευκολοτερα μια καλυτερη δουλεια... +10' απο μενα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Προτείνω να κάνεις το 1 με συνδυασμό το 2 και θα είσαι μια χαρά μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. July 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 να πας φανταρος να τελειωνεις. ειναι κατι που πρεπει να κανεις, και μετα θα βρεις ευκολοτερα μια καλυτερη δουλεια... Tώρα υπηρετώ σε 4 μήνες απολύομαι...ευτυχώς έφυγα αμέσως Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amarilis Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Θα συμφωνησω με το να πας φανταρος. Να τελειωνεις, να μην σε διακοψει αυτο μετα. Κανε πρακτικη και παραλληλα κανε και σεμιναρια, το kariera.gr εχει πολλα. Παράθεση What comes around, goes around ! So, beware your Karma:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts