Alexel Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Ούτε και μένα μου αρέσει να ψαχουλεύουν το κινητό ή οτιδήποτε άλλο προσωπικό. Αλίμονο! Και δεν έχω κάτι να κρύψω απλά για κάποια πράγματα τίθεται και θέμα δεοντολογίας. Σαφώς και πρέπει να υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε μια σχέση, αυτό δεν σημαίνει όμως πώς λόγω αυτής είναι αναγκαίο να καταστρέφεται η υπόλοιπη προσωπική ζωή μας! Και γιατί να μην μπορώ να πω κάτι ας πούμε με τον αδελφό μου ή με φίλους μου το οποίο δεν χρειάζεται να το μάθει το έτερον ήμισυ γιατί πολύ απλά μπορεί να δημιουργηθούν πρόβληματα στη σχέση; Ο καθένας εκ των δύο πρέπει να καταλάβει τον ρόλο του. Η εμπιστοσύνη πρέπει να είναι δεδομένη και να μην ισχύει παροδικά και όσο μπορεί ο ένας να διαβάζει το μηνύματα του άλλου. Αν χρειάζεται να αποδεικνύουμε καθημερινά πως είμαστε πιστοί, ζήτω που καήκαμε! Μιλάμε για σχέση - φόβου και αβεβαιότητας. Εξάλλου αν είναι κάτι να γίνει, ας γίνει και όταν αυτό συμβεί θα το καταλάβουμε. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το διαπιστώσεις από το να κοιτάς ποιον έχει καλέσει, πόσες φορές και τα σχετικά. Εδώ ακριβώς παραθέτω το εξής άρθρο που βρήκα στο in.gr. Πολλοί ενδεχομένως να το έχουν διαβάσει ήδη:"Γιατί οι άνθρωποι απατούν τον/την σύντροφό τους;" Πιστεύω πως όλοι έχουμε μυστικά, κάποια από τα οποία δεν θέλουμε να τα μάθει ούτε καν πρόσωπο της οικογενείας μας. Αλήθεια υπάρχει κάποιος που να τα έχει πει ΟΛΑ στο άλλο μισό της σχέσης του; Και δεν είναι το ότι αυτά τα μυστικά πρέπει να μείνουν κρυμμένα, απλά δεν είναι απαραίτητο να μαθευτούν, δεν επιδιώκουμε την δημοσίευσή τους τέλος πάντων! Αυτή είναι η άποψή μου λοιπόν...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel ( 3 Ιαν. 2004 , 10:45) Αυτή είναι η άποψή μου λοιπόν...! Άψογος! Ολοκληρωμένη άποψη. ;) Και επί της ευκαιρίας....... ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ! :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Δε θα ειχα πρόβλημα φτάνει να μην δω ότι έχει γίνει αυτοσκοπός κάποιου...Τότε αλλάζουν τα πραγματα.... :mad: ;) :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoni Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 2 Ιαν. 2004 , 20:11) Εχμ... Oροι πρόσβασης και χρήσης στο myPhone.gr : Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή τον admin του forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή/ και φυλετική προσβολή. Εκτός και αν ήταν αστείο που δεν κατάλαβα. :stupid: Αγαπητέ vampyre, Σαφώς πρόκειται για αστείο και ...αν είναι λίγο καυστικό...ε...δεν νομίζω ότι χάθηκε ο κόσμος :)...δεν πιστεύω να χαρκτηρισθώ ανεπιθύμητος γι΄αυτό... (τα κόκκινα, μάλλον είναι υπερβολικά για την περίπτωσή μου) :) :) :) Καλή χρονιά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMatch Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος perdika ( 1 Ιαν. 2004 , 03:09) egw pantws den symfwnw sto na psaxnw h na psaxnei to kinhto mou giati to pi8anotero einai na eksfendonistei kanena kinhto! k ante na einai diko sou an einai kanenos allou ti kanoume... Vre ti mou thymizei... ti mou thymizei.... kai ksana ti mou thymizei? :whistle: Perdikoula mou tyxaia to egrapses? :alien: Παράθεση Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdika Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Μπα δεν μιλάω για κάτι συγκεκριμένο! Απλά θυμάμαι ένα 7250 που έκανε σβούρες στον αέρα μέτα από μια εξιχνίαση των τελευταίων κλήσεων πρόσφατα. :!: Παράθεση perdika speaking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMatch Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος perdika ( 7 Ιαν. 2004 , 04:04) Μπα δεν μιλάω για κάτι συγκεκριμένο! Απλά θυμάμαι ένα 7250 που έκανε σβούρες στον αέρα μέτα από μια εξιχνίαση των τελευταίων κλήσεων πρόσφατα. :!: Fysika kai o andras na psaxnei! E! h gyneka na mhn mplekete me to kinhto tou kalou ths! :p 7650 htan babe ;) Παράθεση Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 E oxi na psaxnei kryfa einai san na sou erxetai ena gramma kai na sto anoigoun ,esas diladi den tha sas peiraze, to gramma wpos kai ta sms exoun paralipti kai apostolea den mporei na ta anoigei o wpoisdipote ,vevaia den lew oti i kopelia moy einai o opiosdipote alla wpos kai na to kanoume einai prwsopika.Vevaia ama tha me rwtouse ean mporei na dei ta sms mou tha tis to epetrepa,wpos kai tis to exw epitrepsei (afou exw svisei ta akatalila :whistle: ).Twra teleutaia wmos (afoume vlepei kai lysaw me auto to forum kai wpote mou erxetai mail eimai kollimenos stin othoni)diavazei poly to forum tou myphone kai mou eipe xerw na dw kai auta pou exeis steilei kai se pion (pou tis les mms kai den xerei ti einai etsi)kai ta vrike!!!!!!!Ax myphone ti mas kaneis :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Oyte kai egw exw problima ,gnwmi moy einai apo tin stigmi poy eimai kauaros den paei na psaxnei oti uelei,?!!?1? As apodeijei oti egw eimai elefantas,twra ama exw kanei tin.... ntajei kriboyme pragmata ! :D alla den einai aparaitito oti exw kanei kati kai den uelw na dei email sms ktl... mporei na eimai stis kakies moy ekeini tin stigmi :P AYta apo emena :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Και έτσι για να είμαστε και μέσα στις εξελίξεις πλέον! Είναι σωστό για εσάς να έχει το έτερον ήμισυ τον κωδικό του Facebook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλά με τα προφίλ τύπου Μάκης-Μαρια Τάδε πεθαίνω Χαχχααχχαχα κατάντια... Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Άλκη Άσε βρε καλό μου παιδί κανένα θέμα να ησυχάσει.. Σεβασου λίγο τα πεθαμένα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 δεν ειναι καθολου σωστο να εχει το ετερον ημισυ προσβαση στα προσωπικα μου δεδομενα...μονο εγω ειναι σωστο να εχω στα δικα της:lol::lol::lol::p ..βλεπω μια παντοφλα να .....ερχεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλά με τα προφίλ τύπου Μάκης-Μαρια Τάδε πεθαίνω Χαχχααχχαχα κατάντια... Xαχαχαχαχ συμφωνώ απόλυτα! Και το τραγικότερο είναι ότι δεν τα βλέπεις μόνο από άτομα 18-19-20. Το βλέπεις και από ζευγάρια 30+ χρόνων :p Άλκη Άσε βρε καλό μου παιδί κανένα θέμα να ησυχάσει.. Σεβασου λίγο τα πεθαμένα :lol: :lol::lol: Είπα να συνεχίσω τη δουλειά του άλλου Νίκου! Έτσι για υπάρχουν επιλογές στο Chat and Fan ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts