trellosgauros Δημοσιεύτηκε July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 1, 2007 Παιδακια χρησιμοποιω το winamp και κανω μια εκπομπη στο shoutcast και θελω να χρησιμοποιησω και το μικροφωνο,μου ειπανε οτι αν συνδεσεις το μικροφωνο μπορεις να μιλας κατευθειαν αλλα εμενα δεν το κανει! Μηπως φταει το οτι το μικροφωνο μου συνδεεται μεσω usb? Αν ξερει καποιος μπορει να μου πει πως θα το κανω να δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Λοιπον φιλε θα πας στην τελευταια καρτελα που εχει το input. Εκει θα επιλεξες το Input device το soundcard input και μετα εκει που λεει soundcard mixer θα επιλεξεις ποια συσκευη θελεις να χαμιλωνει οταν πατας το push to talk για να μιλησεις. Ρυθμισε και την ενταση του μικροφωνου απο κατω στα 0dB, music level -11dB, BG Music Level -20dB(για να ακουγεται ισα ισα οταν θα μιλας) και τελος το fade time βαλτο οσο θελεις, ειναι ο χρονος που γινεται η μιξη στο μικροφωνο και στη μουσικη. Τα 1000ms ειναι μια χαρα πιστευω.. Απλα οταν παιζεις μουσικη να κανεις αναλογες ρυθμισεις στις εντασεις της μουσικης ωστε εκει που εχει τις μπαρες με τα Input Levels να μην ξεπερναει τα -5dB γιατι θα μπουκωνει ο ηχος.. ΑΥΤΑ!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. July 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Σ'ευχαριστω πολυ φιλαρακι εισαι αρχοντας αλλα να σε ρωτησω κατι αλλο? Οταν παταω το push to talk που εχει εκει μειωνεται η μουσικη αλλα μετα επανερχεται λιγο οχι οπως ηταν πριν πατησω το κουμπακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Πατησε το open mixer και πατησε το push to talk να δεις πως ανεβοκατεβαινουν οι μπαρες και θα καταλαβεις που υπαρχει προβλημα!! Οταν θες να μιλησεις και πατησεις το push to talk πρεπει να το κρατας πατημενο. Αν θες να πατησεις το Lock το πατας μια φορα, μιλας, και μετα το ξαναπατας για να επανελθει και να δυναμωσει η μουσικη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. July 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Οταν παταω το open mixer δεν ανοιγει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Eπρεπε να σου ανοιγει το volume control και το recording control.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. July 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Den anoigei tipota! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Να μας πεις και πως να σε ακούσουμε ! λινκ ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Μπες να ακουσεις http://www.steelfm.gr Εχουμε εκπομπες απο απογευμα μεχρι το πρωι οποιος απο μας αντεξει!!! 15 Ιουλιου θα κανουμε και beach party να ερθετε ολοι!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. July 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Μπες να ακουσεις http://www.steelfm.gr Εχουμε εκπομπες απο απογευμα μεχρι το πρωι οποιος απο μας αντεξει!!! 15 Ιουλιου θα κανουμε και beach party να ερθετε ολοι!! file sagonia to dokimasa sto net mpike enas filos na akouei tin wra pou to dokimazw alla tin wra pou milaw kobetai teleiws i mousiki kai kollaei! exeis ipopsin sou ti paizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Σου ειπα για να μην κοβεται τελειως η μουσικη βαλε το BG Music μια σκαλα πριν το τελος..εγω τουλαχιστον εκει το εχω!! Τωρα γιατι κολλαει δεν ξερω... Αυτο που κανει το plugin του shoutcast ειναι να ρυθμιζει τον ηχο, στην ουσια οτι ρυθμισεις κανεις στο shoutcast θα γινονται αυτοματα στο volume και στο recording control του pc σου. Δοκιμασε να παιξεις μουσικη και να ηχογραφησεις να ακουσεις μετα πως ακουγεσαι... Καπου στον πινακα ελεγχου εχει επιλογη για ηχογραφηση... Και κατι ακομα, στο recording control εχει διαφορες επιλογες για το ποια θελεις να ειναι η συσκευη εισοδου. Εγω εχω επιλεξει το stereomix που στην ουσια γραφεται οτι ακουγεται στο pc (μουσικη, μικροφωνο, ηχοι μσν κλπ κλπ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. July 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 pou einai auto to recording control? to BG music ekei pou mou eipes to exw! Mipws paizei rolo auto to fade? i to upload mou? 256 einai! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Δεν νομιζω να φταει το upload σου.. Το recording control στο ανοιγει οταν πατησεις open mixer. Αλλιως μπορεις να πας στο volume control και να το ανοιξεις εσυ μονος σου καπου στις επιλογες..δεν θυμαμαι ακριβως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts