ekamitis Δημοσιεύτηκε June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 30, 2007 το κινητό μου έχει wi-fi.Σήμερα πήρα κ γω ενα λαπτοπ με wifi τι ακριβώς πρεπει να κανω για να συδεθει το κιν μου με το internet(exw valei usb dsl sto laptop)? Παράθεση Ν80 rocks! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aritoni Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 το κινητό μου έχει wi-fi.Σήμερα πήρα κ γω ενα λαπτοπ με wifi τι ακριβώς πρεπει να κανω για να συδεθει το κιν μου με το internet(exw valei usb dsl sto laptop)? Να δημιουργήσεις κάποιο ασυρματο δίκτυο και μετα να μπεις από το κινητο. Παράθεση akouseto.gr - το καλύτερο ελληνικό blog, όπως όλα τ'αλλα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Η να φτιάξεις ενα ad-hoc μεταξύ του laptop και του κινητού σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Επειδή είχα και εγώ το Ν80 διάβασε αυτό το thread Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts