HellasLover Δημοσιεύτηκε June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 29, 2007 epeidh perase o kairos kai prepei twra poia na mai sigouros yia to klado mou thelw ti voithia/sumvouli sas. spoudazw stin ameriki kai exw teleiwsei tis general education (tis genikes) takseis, kai prepei na arxisw na pairnw takseis yia to major. Mexri stigmis m'aresei to marketing alla yia na mai eilikrinis de kserw ti akrivos einai auto. pou mporeis na poiaseis douleia kai ti mporeis na kanei m'auto? Thelw mia douleia stress-free, oxi vareti kai na plhrwnei kala. de mou aresei na douleuw se grafeio sunexeia oute na anagazomai na ntunomai me gravata kathe mera...kai mia douleia pou na metraei kai stin ellada otan apofasisw na gurisw. Episis tha tan kalo na mporw na anoiksw tis dikies mou business mia mera... :confused: Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Εχεις σκεφτει να γίνεις ντελιβεράς? 1) Είναι stress free καθώς και να σε απολύσουν βρίσκεις αμέσως δουλειά σε άλλο μαγαζί 2)δεν είναι βαρετή!Τι στο καλό παίζεις όλη την ώρα κορώνα γράμματα τη ζωή σου ειδικά στους ελληνικούς δρόμους 3)Οληρώνει πολύ καλα καθώς οι περισσότεροι ντελιβεράδες που ξέρω με κανονική δουλειά καθαρίζουν 1300 με 1500 το μήνα 4)Δεν θα είσαι ποτέ σε γραφείο και θα ντύνεσαι όπως θες και εννοείται πως μετράει καθότι αποκτάς θαυμασμο όταν λες τι κάνεις!Ντελιβεράς Μμμμμμμμμ! 5)Και φυσικά μπορείς να κάνεις δικιές σου μπιζνες αργότερα! ΥΓ Καλά μας δουλέυεις εσύ θες να γίνεις εισοδηματίας όχι να δουλέυεις.Πλάκα μας κάνεις αν υπήρχε τέτοια δουλειά θα την κάναμε όλοι μας!!!!!!!!Χωρις παρεξήγηση! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 epeidh perase o kairos kai prepei twra poia na mai sigouros yia to klado mou thelw ti voithia/sumvouli sas. spoudazw stin ameriki kai exw teleiwsei tis general education (tis genikes) takseis, kai prepei na arxisw na pairnw takseis yia to major. Mexri stigmis m'aresei to marketing alla yia na mai eilikrinis de kserw ti akrivos einai auto. pou mporeis na poiaseis douleia kai ti mporeis na kanei m'auto? Thelw mia douleia stress-free, oxi vareti kai na plhrwnei kala. de mou aresei na douleuw se grafeio sunexeia oute na anagazomai na ntunomai me gravata kathe mera...kai mia douleia pou na metraei kai stin ellada otan apofasisw na gurisw. Episis tha tan kalo na mporw na anoiksw tis dikies mou business mia mera... :confused: δεν ξερω αν υπαρχει καμια δουλεια που να καθεσαι κ να πληρωνεσαι!αυτο το θελουμε ολοι αλλα πολυ λιγοι το πετυχαινουν πχ.ετοιμες επιχειρησεις απο τους γονεις!καλυτερα ελλαδα να μην ερθεις για δουλεια!εδω εμειες κ το σκεφτομαστε για εξωτερικο!καλα για λεφτα δεν το συζηταμε με το ζορι κανενα 700€!κανε τα μαστερ η οτι αλλες σπουδες θελεις αλλα μην ερθεις ελλαδα ξεχνατο!προσωπικη μου γνωμη για τυχον παρεξηγησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 den eipa na mh douleuw! apla de thelw na mai kleismenos se ena grafeio olh mou ti zwh...epeidh kserw ta business sxetizontai me grafeia kostoumia ktl k yia auto dialeksa to marketing yiati to thewrw to pio monterno klado apo business... Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 den eipa na mh douleuw! apla de thelw na mai kleismenos se ena grafeio olh mou ti zwh...epeidh kserw ta business sxetizontai me grafeia kostoumia ktl k yia auto dialeksa to marketing yiati to thewrw to pio monterno klado apo business... το να καθεσαι η να μην δουλευεις ειναι σχημα λογου!δηλαδη δεν θελεις δημοσιος υπαλληλος κ καλα κανεις!για το marketing που λες ενδιαφερον ακουγεται!χωρις να γνωριζω γι' αυτο πολλα αλλα θεωρω οτι κ εκει για να δουλεψεις σε μια εταιρια χρειαζονται γνωριμιες κοινως δημοσιες σχεσεις αφου τα ιδια κ τα ιδια ατομα παιζουν για την ελλαδα μιλαω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 den eipa na mh douleuw! apla de thelw na mai kleismenos se ena grafeio olh mou ti zwh...epeidh kserw ta business sxetizontai me grafeia kostoumia ktl k yia auto dialeksa to marketing yiati to thewrw to pio monterno klado apo business... Ε και το μαρκετινγκ που θα το ασκεις, στις οικοδομες, σε γραφεια βεβαια.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 To stress free αλλά και με λεφτά είναι σα να ζητάς γυναίκα και παρθένα αλλά και που**να! Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 epeidh kserw ta business sxetizontai me grafeia kostoumia ktl k yia auto dialeksa to marketing yiati to thewrw to pio monterno klado apo business... Το μάρκετινγκ δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα κομμάτι του business. Είναι τμήμα της συνολικής λειτουργίας της επιχείρησης και φυσικά χαρακτηρίζεται απο μεγάλο stress. Και τα κοστούμια θα χρειαστουν και το άγχος σου θα το έχεις και στο γραφείο θα πρέπει να κάθεσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν αντιλέγω, και μοντέρνο είναι και ενδαιφέρον έχει (ίσως το περισσότερο από κάθε άλλη λειτουργία μιας επιχείρησης), αλλά δεν πάυει να είναι πολύ απαιτητικό. Ένας εν δυνάμει marketer που προσπαθεί να τελειώσει το μεταπτυχιακό του. :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spash Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 k yia auto dialeksa to marketing yiati to thewrw to pio monterno klado apo business... Marketing στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . Μάθανε την λέξη marketing και εδώ και την βάζουν σε όλες τις αγγελίες για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Μέχρι και τον ορό “marketing δρόμου “ :hypno: έχω διαβάσει (πλασιέ δηλαδή). Είναι ελάχιστες οι μεγάλες εταιρίες που έχουν πραγματικά τμήμα marketing. Στην Αμερική θα βρεις εργασία πάνω στο marketing εδώ όχι. Προσωπική μου άποψη , μην αφήσεις την Αμερικα για να έρθεις Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Αν έχεις σκοπό να έρθεις στην Ελλάδα, σε πληροφορώ ότι οι σπουδές σου θα μετρήσουν... από ελάχιστο εώς καθόλου!!! Εδώ μετράει μόνο το "κονέ" και στον δημόσιο, αλλά και στον ιδιοτικό τομέα... :wink: Το 90% των γνωστών/φίλων κλπ που έχω, δουλεύει σε εντελώς άσχετα μέρη/δουλειές από αυτό που σπούδασε, όπως και εγώ... Οπότε, ότι και να σπουδάσεις το ίδιο είναι... :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Αν έχεις σκοπό να έρθεις στην Ελλάδα, σε πληροφορώ ότι οι σπουδές σου θα μετρήσουν... από ελάχιστο εώς καθόλου!!! Εδώ μετράει μόνο το "κονέ" και στον δημόσιο, αλλά και στον ιδιοτικό τομέα... :wink: Το 90% των γνωστών/φίλων κλπ που έχω, δουλεύει σε εντελώς άσχετα μέρη/δουλειές από αυτό που σπούδασε, όπως και εγώ... Οπότε, ότι και να σπουδάσεις το ίδιο είναι... :lol: Μην τα ισοπεδώνουμε όλα παιδιά...ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΤΥΧαΙΝΕΙ...το ξέρω ότι η Ελλάδα δεν ειναι η πιο αξιοκρατική χώρα αλλά με το κλαιγόμαστε ότι στην Ελλάδα οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσοι πλουσιότεροι μόνο την οπισθιδρόμηση πετυχαίνουμε.Εγώ πάλι έχω παραδείγματα πολλών πετυχημένων που δεν είχανε καμία υποστήριξη. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Μην τα ισοπεδώνουμε όλα παιδιά...ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΤΥΧαΙΝΕΙ...το ξέρω ότι η Ελλάδα δεν ειναι η πιο αξιοκρατική χώρα αλλά με το κλαιγόμαστε ότι στην Ελλάδα οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσοι πλουσιότεροι μόνο την οπισθιδρόμηση πετυχαίνουμε.Εγώ πάλι έχω παραδείγματα πολλών πετυχημένων που δεν είχανε καμία υποστήριξη. Δεν αντιλέγω... και ο φτωχός μπορεί να γίνει πλούσιος, απλά διαφέρει λίγο η "διαδικασία"... Για τις σπουδές... Η διαφορά βρίσκεται στο ΠΟΣΟΙ κάνουν αυτό που έχουν σπουδάσει... Αν ψάξουμε και το πόσοι πετύχανε σε αυτό που σπουδάσανε θα απογοητευτούμε όλοι μαζί παρέα... Τους πωλητές στα εμπορικά να πάρεις για παράδειγμα... όπου δε νομίζω να σπούδασε κανείς κάτι τέτοιο... Για το δημόσιο και το πόσο έχει σχέση με τα "κονέ", ας μη μιλήσουμε καλύτερα... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts