evvi Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 ναι μου δωσανε στο voice box και ενα ασυρματο δωρο απο το δικο τους ασυρματο παιρνω τηλεφωνο και στο παλιο μου με παιρνουνε ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 ναι μου δωσανε στο voice box και ενα ασυρματο δωρο απο το δικο τους ασυρματο παιρνω τηλεφωνο και στο παλιο μου με παιρνουνε Η φορητοτητα δεν καθυστερει πολυ. Οταν θα σταματησει να λειτουργει το σταθερο ΟΤΕ θα σε καλουν στο voice box Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Η φορητοτητα δεν καθυστερει πολυ. Οταν θα σταματησει να λειτουργει το σταθερο ΟΤΕ θα σε καλουν στο voice box ευχαριστω πολυ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Nα καλεις απο τον ασυρματο που εχεις δωρεαν χρονο μεχρι να ολοκληρωθει η φορητοτητα. Δεν ειναι αναγκη να χρησιμοποιεις τον ΟΤΕ και να χρεωνεσαι χωρις λογο. http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Nα καλεις απο τον ασυρματο που εχεις δωρεαν χρονο μεχρι να ολοκληρωθει η φορητοτητα. Δεν ειναι αναγκη να χρησιμοποιεις τον ΟΤΕ και να χρεωνεσαι χωρις λογο. ετσι κανω βρε ειμαι ποντια αλλα οχι και τοσο ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 ακομα δεν κοπηκε του οτε ποσες μερες κανει να συνδεθει? ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 10 με 15 εργασιμες. http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Νεα παραταση δοθηκε για αρκετες πολεις απο Hol-Vodafone στην προβλεπομενη ημερομηνια καλυψης απο το ιδιοκτητο δικτυο. Και οι ρυθμοι χελωνας συνεχιζονται... :down: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Οντως. Στην Αλεξανδρουπολη ειχαν πει τελη Δεκεμβριου, μετα το πηγανε τελη Απριλίου και περιμενουμε και νεα ανακοινωση.... http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Γνωριζει καποιος αν οι συνδεσεις στο 1mbps θα αναβαθμιστουν στα 2mbps? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Η Vodafone δε σχετιζεται με τις προσβασεις του ΟΤΕ. Ολες οι προσβασεις 768 ανεξαρτητα ποιον παροχο εξυπηρετουν θα αναβαθμιστουν σταδιακα σε 1024/256. Δεν υπαρχει καμια χρονικη δεσμευση γι' αυτη τη διαδικασια οποτε δεν υπαρχει λογος διαμαρτυριας/ερωτησης. Να διευκρινισω οτι δεν θα ακολουθησει αναβαθμιση της γραμμης σου απο 6 σε 24mbps εκτος αν εσυ μεταφερθεις... Αυτά που αναφέρεις τα ξέρεις εκ πείρας όσον αφορά την VF ή απλά μεταφέρεις...........διότι εγώ που ρώτησα τίποτα απο τα δύο δεν έχει ανακοινωθεί........ούτε η αναβάθμιση ταχύτητας.....ούτε οτι για να μεταφερθεί κάποιος θα πρέπει ο ίδιος να το ζητήσει (σε ερώτηση που έκανα δεν υπάρχει ακόμα διαδικασία.)..... Γνωριζει καποιος αν οι συνδεσεις στο 1mbps θα αναβαθμιστουν στα 2mbps? Το 13830 το πήρες διότι εκεί θα μάθαινες την απάντησή σου............οι νέες ταχύτητες για ΑΡΥΣ είναι μόνο για νέες συνδέσεις.......... [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Αυτό που πραγματικά θα τάραζε τα νερά θα ήταν να έδιναν κάτι σε vodafone σταθερό (δυνατότητα για σταθερό νο με φτηνές εισερχόμενες εντός ζώνης) σε καρτοκινητά... Φανταστείτε μόνο τους φοιτητές που είναι οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι... "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 οι νέες ταχύτητες για ΑΡΥΣ είναι μόνο για νέες συνδέσεις.......... Και οι υπαρχοντες συνδρομητες τιποτα... Πολυ ωραια κινηση! Θα διαμαρτυρηθω... cabj παραθετεις 3 post και απαντας μονο στο τελευταιο? Οσο για το 13830 αν μας ελυνε ολα τα προβληματα τοτε το forum τι ρολο θα ειχε στο σιριαλ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Και οι υπαρχοντες συνδρομητες τιποτα... Πολυ ωραια κινηση! Θα διαμαρτυρηθω... cabj παραθετεις 3 post και απαντας μονο στο τελευταιο? Οσο για το 13830 αν μας ελυνε ολα τα προβληματα τοτε το forum τι ρολο θα ειχε στο σιριαλ? Θα γινει η αναβαθμιση, οχι αμεσως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 βρε παιδια εχω adsl vodafone συνδεση και θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει περιπτωση η vodafone να μου αναβαθμισει την ταχυτητα απο 768 σε 1mbps? οπως εκαναν και οι αλλες εταιριες? γιατι σε 6 mpbs που ειναι κανονικα δεν το βλεπω.συνεχως αναβαλεται η ημερομηνια ιδιοκτητου δικτυου.αρχισαμε απο δεκεμβρη και εχουμε καταληξει στις 30-06...και αν...ελεος... kai 3erei kaneis mporo na kano diakopi prin kliso xrono? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 kai 3erei kaneis mporo na kano diakopi prin kliso xrono? Η ταχυτητα σου θα γινει 1024 και αυτο εξαρταται απο τον ΟΤΕ οχι απο τη Vodafone. Η διακοπη πριν του πρωτου χρονου σε επιβαρυνει με 45€ τελος διακοπης + αποσβεση εξοπλισμου + πληρωμη του πρωτου 3μηνου αν ησουν σε αυτη την προσφορα με τους 3 πρωτους μηνες δωρεαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Η ταχυτητα σου θα γινει 1024 και αυτο εξαρταται απο τον ΟΤΕ οχι απο τη Vodafone. Η διακοπη πριν του πρωτου χρονου σε επιβαρυνει με 45€ τελος διακοπης + αποσβεση εξοπλισμου + πληρωμη του πρωτου 3μηνου αν ησουν σε αυτη την προσφορα με τους 3 πρωτους μηνες δωρεαν. Ο ΟΤΕ εχει στην περιοχη μου ταχυτητα εως 24 mbps. οποτε δεν επρεπε να ειχε αναβαθμιστει εφοσον παρεχει μεχρι και τοσο υψηλες ταχυτητες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Ο ΟΤΕ εχει στην περιοχη μου ταχυτητα εως 24 mbps. οποτε δεν επρεπε να ειχε αναβαθμιστει εφοσον παρεχει μεχρι και τοσο υψηλες ταχυτητες? Ο ΟΤΕ παρεχει 24 σε πελατες που πληρωνουν 24. Εσυ δεν εισαι πελατης του ΟΤΕ απο πλευρας ADSL αλλα της Vodafone. Η Vodafone ειναι ο πελατης του OTE και πληρωνει προσβαση 768 για σενα τον πελατη της στον ΟΤΕ. Τα 6mbps για τα οποια εχεις υπογραψει θα σου τα παρεχει μεσω του δικτυου της HOL οταν υπαρξει διαθεσιμοτητα στην περιοχη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Για αίτημα αποσύνδεσης πληρώνεις μόνο 45€ τελος διακοπης + αναπόσβεστο ποσό εξοπλισμού που θα αντιστοιχεί την στιγμή που θα το ζητήσεις εαν είναι πριν το τέλος του πρώτου χρόνου και ΤΙΠΟΤΑ άλλο .......... [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Ο ΟΤΕ παρεχει 24 σε πελατες που πληρωνουν 24. Εσυ δεν εισαι πελατης του ΟΤΕ απο πλευρας ADSL αλλα της Vodafone. Η Vodafone ειναι ο πελατης του OTE και πληρωνει προσβαση 768 για σενα τον πελατη της στον ΟΤΕ. Τα 6mbps για τα οποια εχεις υπογραψει θα σου τα παρεχει μεσω του δικτυου της HOL οταν υπαρξει διαθεσιμοτητα στην περιοχη. καλα αμα περιμενω απο την hol διαθεσιμοτητα την βαψαμε. περιμενω απο το δεκεμβρη και τωρα λεει 30-06..και βλεπουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Για αίτημα αποσύνδεσης πληρώνεις μόνο 45€ τελος διακοπης + αναπόσβεστο ποσό εξοπλισμού που θα αντιστοιχεί την στιγμή που θα το ζητήσεις εαν είναι πριν το τέλος του πρώτου χρόνου και ΤΙΠΟΤΑ άλλο .......... Δεν πληρωνεις και οποιαδηποτε προσφορα σου παραχωρηθει εντος του πρωτου χρονου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 ΟΧΙ και αυτό σου δείχνω με τα post σου αναφέρεις πράγματα που θεωρείς οτι είσαι σίγουρος χωρίς να ξέρεις ή να ρωτήσεις 13830 για να ενημερώσεις μετά σωστά αυτους που ενδιαφέρωνται........ [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 euxaristo pantos cabj... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 εμένα ακομα δεν συνδέθηκε........:( ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: :dance::dance::dance::dance::dance: συνδέθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!(επιτελους) ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts