crableg Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Παιδιά εγώ σήμερα τοποθέτησα τον συναγερμό στο special μου (είμαι της δουλειάς). Το μηχανάκι δεν έχει καθόλου χώρους, ούτε για συναγερμό. Με το ζόρι βρήκα χώρο. To Kaze R που είχα και είχα βάλει συναγερμό είχε πολλούς κρυφούς χώρους. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 2.390 me dwro kranos. to special. thn allh evdomada tha to exw!!!!!!!!!!!Φιλε μου μεγεια και καλοταξιδο!!!με πολλα καλα και απροβληματιστα χλμ!!:):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Φιλε μου μεγεια και καλοταξιδο!!!με πολλα καλα και απροβληματιστα χλμ!!:):D ρε παιδεσ εχω 3 ερωτηματα να κανω.΄¨1 η gpr τιτανιου αν ειναι καλη? 2αν υπαρχει κατι για δισκοφρενο πισω?κ 3 το φτερακι που φοραει το zet125 αν κανει στο δικο μασ κρυπτον 135χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alk_fu Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 file sakismad kai kourou13,kalota3ides oi papies kai opws eipan kai ta alla paidia,panta kranaki!!:rolleyes:) Παιδιά εγώ σήμερα τοποθέτησα τον συναγερμό στο special μου (είμαι της δουλειάς). Το μηχανάκι δεν έχει καθόλου χώρους, ούτε για συναγερμό. Με το ζόρι βρήκα χώρο. To Kaze R που είχα και είχα βάλει συναγερμό είχε πολλούς κρυφούς χώρους. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όμως. etsi einai opws to les.de boroume na ta xoume kai ola!kai h plaka einai oti h8ela kai sunagermo me autonomh bataria:ppou na th xwresw.:lol: Παράθεση the new manager is here! beware :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 etsi einai opws to les.de boroume na ta xoume kai ola!kai h plaka einai oti h8ela kai sunagermo me autonomh bataria:ppou na th xwresw.:lol: Ακριβώς φίλε alk_fu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 paidia exw ena provlima ( an theoreite provlima) sto spasimo tis protis kai tis deuteras to mixanaki mpoukonei. (les kai telionei i venzina, kanei kati san kena opws otan meneis apo venzini) ti lete eseis einai provlima to exei pathei kai allos; to mixanaki exei 2735 km Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourou13 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 paidia exw ena provlima ( an theoreite provlima) sto spasimo tis protis kai tis deuteras to mixanaki mpoukonei. (les kai telionei i venzina, kanei kati san kena opws otan meneis apo venzini) ti lete eseis einai provlima to exei pathei kai allos; to mixanaki exei 2735 km Αυτος πρεπει να ειναι ο κοφτης! υγ. ευχαριστω ολα τα παιδια για τα καλα σας λογια! ....και ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 paidia exw ena provlima ( an theoreite provlima) sto spasimo tis protis kai tis deuteras to mixanaki mpoukonei. (les kai telionei i venzina, kanei kati san kena opws otan meneis apo venzini) ti lete eseis einai provlima to exei pathei kai allos; to mixanaki exei 2735 km Στο σπάσιμο των ταχυτήτων μπαίνει ο κόφτης. Θα τον καταλάβεις από τις διακοπές που κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Στο σπάσιμο των ταχυτήτων μπαίνει ο κόφτης. Θα τον καταλάβεις από τις διακοπές που κάνει.δλδ δεν κοφτιαζει κανονικα οπως τα αλλα.να τερματιζεις το γκαζι και να απολαμβανεις εκεινω το ντρρρρρρρρρρρρρρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Φιλε μου μεγεια και καλοταξιδο!!!με πολλα καλα και απροβληματιστα χλμ!!:):D na sai kala ntino. gia na doume kai auto to crypton ti leei........:D apo to prohgoumeno emeina euxaristimenos an kai den to kratisa poly kairo. ® Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodomenos3 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 re file ti eksatmisi foras ego psinome na balo gpr esy ti ksereis gia aytin tin ekstmisi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo4gr Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Καλησπέρα σε όλους παιδιά, διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τα όσα έχετε γράψει για το Crypto X, μιας και σκοπεύω σύντομα να το τσιμπήσω και εγώ.. :p , και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια όσους το έχουν αποκτήσει ήδη. Βασικά απ'οτι διάβασα.. τα μοναδικά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής, είναι κάποια ελαφριά τριξίματα σε μερικούς και κάποια μεμονομένα μπερδέματα στο κινητήρα.. Οι αποριες μου λοιπόν ειναι: α. Επειδή θέλω το συγκεκριμένο http://www.yamaha-motor.gr/Images/LOW07YAMCRYPTONX-STUDIO-13_prv_tcm28-212995.jpg Αν υπάρχουν μαύρες ζάντες, τιμή περίπου και απο που μπορώ να τις προμηθευτω β. Όσοι έχουν βάλει τα Μ45 αν τους έκοψαν καθόλου σε ταχύτητα γ. (και τελευταίο :p ) Σκέφτομαι να το πάρω απο το Βίνιο.. και θα ήθελα να ρωτήσω όσους το πήραν απο εκεί αν είχαν κανένα πρόβλημα.. Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους φίλους ασχοληθούν. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Καλησπέρα σε όλους παιδιά, διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τα όσα έχετε γράψει για το Crypto X, μιας και σκοπεύω σύντομα να το τσιμπήσω και εγώ.. :p , και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια όσους το έχουν αποκτήσει ήδη. Βασικά απ'οτι διάβασα.. τα μοναδικά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής, είναι κάποια ελαφριά τριξίματα σε μερικούς και κάποια μεμονομένα μπερδέματα στο κινητήρα.. Οι αποριες μου λοιπόν ειναι: α. Επειδή θέλω το συγκεκριμένο http://www.yamaha-motor.gr/Images/LOW07YAMCRYPTONX-STUDIO-13_prv_tcm28-212995.jpg Αν υπάρχουν μαύρες ζάντες, τιμή περίπου και απο που μπορώ να τις προμηθευτω β. Όσοι έχουν βάλει τα Μ45 αν τους έκοψαν καθόλου σε ταχύτητα γ. (και τελευταίο :p ) Σκέφτομαι να το πάρω απο το Βίνιο.. και θα ήθελα να ρωτήσω όσους το πήραν απο εκεί αν είχαν κανένα πρόβλημα.. Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους φίλους ασχοληθούν. :p Από τον Βίνιο πήρα το special εγώ την προηγούμενη Πέμπτη. Του έδωσα το KazeR και τα υπόλοιπα μετρητά. Εκτός το ότι περίμενα μια εβδομάδα για πινακίδες (μου φαίνεται πολύ), μου έβαλαν λάθος διεύθυνση στην άδεια και στο σήμα κυκλοφορίας και τώρα περιμένω να μου βγάλουν καινούργια άδεια. Δώρο μου έκανε ένα κράνος και μια σχάρα για μπαγκαζιέρα. Για τα υπόλοιπα δώρα που διαφημίζει (κλειδαριά,αδειάβροχα,γάντια κ.λ.π.) όταν ρώτησα μου είπε ότι έχουν τελειώσει. Παραμύθια! δλδ δεν κοφτιαζει κανονικα οπως τα αλλα.να τερματιζεις το γκαζι και να απολαμβανεις εκεινω το ντρρρρρρρρρρρρρρ ¨Ετσι πιστεύω ότι κοφτιάζει και αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyx Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Από τον Βίνιο πήρα το special εγώ την προηγούμενη Πέμπτη. Του έδωσα το KazeR και τα υπόλοιπα μετρητά. Εκτός το ότι περίμενα μια εβδομάδα για πινακίδες (μου φαίνεται πολύ), μου έβαλαν λάθος διεύθυνση στην άδεια και στο σήμα κυκλοφορίας και τώρα περιμένω να μου βγάλουν καινούργια άδεια. Δώρο μου έκανε ένα κράνος και μια σχάρα για μπαγκαζιέρα. Για τα υπόλοιπα δώρα που διαφημίζει (κλειδαριά,αδειάβροχα,γάντια κ.λ.π.) όταν ρώτησα μου είπε ότι έχουν τελειώσει. Παραμύθια! φίλε μου όντως αδιάβροχα σε large δεν είχανε... εμένα μου έμεινε ο συναγερμός την πέμπτη μέρα κιόλας... δεν οπλίζει/αφοπλίζει... θα το αφήσω ένα απόγευμα εκεί που έρχεται ο ηλεκτρολόγος να τον αλλάξουνε τον συναγερμό... πάντως φίλε crableg να τους πρήξεις το πέος να στα δώσουνε όλα... ειδάλλως να απαιτήσεις να σου δώσουνε λεφτά πίσω (που σιγά μη σου δώσουνε τα λαμόγια, αλλά οκ)... 2.300 ευρώ κάνει το μηχανάκι... αυτοί λένε 2.400 + 80 ευρώ άδεια κλπ, πας στα 2,5 χιλιάρικα... και δεν σου δίνουνε και τα δώρα? έλεος... πρήξτους, κάθε μέρα τηλέφωνα... Βασικά απ'οτι διάβασα.. τα μοναδικά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής, είναι κάποια ελαφριά τριξίματα σε μερικούς και κάποια μεμονομένα μπερδέματα στο κινητήρα.. Οι αποριες μου λοιπόν ειναι: α. Επειδή θέλω το συγκεκριμένο... Αν υπάρχουν μαύρες ζάντες, τιμή περίπου και απο που μπορώ να τις προμηθευτω β. Όσοι έχουν βάλει τα Μ45 αν τους έκοψαν καθόλου σε ταχύτητα γ. (και τελευταίο :p ) Σκέφτομαι να το πάρω απο το Βίνιο.. και θα ήθελα να ρωτήσω όσους το πήραν απο εκεί αν είχαν κανένα πρόβλημα.. Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους φίλους ασχοληθούν. :p αυτά που είπα^^ στον φίλο για τον Βύνιο... τριξίματα ιδιαίτερα δεν έχω δει εκτός από τέρμα δεξία τιμόνι, νομίζω πως βρίσκει λίγο το σωληνάκι των φρένων... μπροστά στο innova π.χ. είναι πταίσμα :lol: ούτε μπερδέματα έχω παρατηρήσει... αν εξαιρέσουμε την νωχελική πρώτη, το μηχανάκι είναι κορυφή... όσον αφορά τις ζάντες, μπορείς να πάρεις από το Special τις χρυσές που είναι και Enkei και να τις βάψεις μαύρες? δεν ξέρω κατά πόσο θα του πηγαίνουνε όμως του μπλε... λάστιχα δεν έχω αλλάξει ακόμα δεν έχω ιδέα για τα Μ45... αλλά οτι βάλω θέλω να έχει μαλακή γόμα να ζεσταίνεται γρήγορα... btw tom12 και kourou13 καλώς ήρθατε και καλορίζικο... πάντα κράνος και πάντα όρθιοι... καλά χιλιόμετρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 β. Όσοι έχουν βάλει τα Μ45 αν τους έκοψαν καθόλου σε ταχύτητα εγω εβαλα τα Μ45 αλλα τα εβαλα οταν ειχα γυρω στα 500-600χλμ κ δεν το ανοιγα ιδιαιτερα για να σ πω αν εκοψε.Παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος.κρατανε καλα στο δρομο(αφου φαγωθουν λιγο,οχι δλδ μολις τα βαλεις στο παπι) κ πλαγιαζω οκ στις στροφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Από τον Βίνιο πήρα το special εγώ την προηγούμενη Πέμπτη. Του έδωσα το KazeR και τα υπόλοιπα μετρητά. Εκτός το ότι περίμενα μια εβδομάδα για πινακίδες (μου φαίνεται πολύ), μου έβαλαν λάθος διεύθυνση στην άδεια και στο σήμα κυκλοφορίας και τώρα περιμένω να μου βγάλουν καινούργια άδεια. Δώρο μου έκανε ένα κράνος και μια σχάρα για μπαγκαζιέρα. Για τα υπόλοιπα δώρα που διαφημίζει (κλειδαριά,αδειάβροχα,γάντια κ.λ.π.) όταν ρώτησα μου είπε ότι έχουν τελειώσει. Παραμύθια! λοιπον παιδια εγω το πηρα απο τον βινιο καλιθεας πριν 2μηνες και τα πηρα ολα τα δωρα. περιμενα 3 μερες και ολα καλα με τα χαρτια. το βιβλιο σερβις μου ηρθε ταχυδρομικα μετα απο μια εβδομαδα. οσον αφορα προβληματα δεν εχω να παρατηρησω τιποτα εκτος της παναργης πρωτης στο ξεκινημα. το εχω λυσει ομως με συμπλεκταρισμα κατα την εκκινηση. επισης στα 700 κλμ αλλαξα εξατμιση και μπροστα γραναζι. εξατμιση yoshimura carbon (πιθηκι την εχουμε ονομασει λιγο ποιο πισω) και γραναζι 14 απο 15. μονο με αυτες τις αλλαγες μπορω να πω οτι το εργαλειο ανασανε και πλεον δουλευει και ανοιγει σαν τρελο. αυτα... καλοριζικα και καλοοδηγητα τα μοτορια σε οσους τα πηραν προσφατα και παντα κρανος μαγκες... Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_kalymnos Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 paides pws mporw na valw to mhxanaki sto forum;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 φίλε μου όντως αδιάβροχα σε large δεν είχανε... εμένα μου έμεινε ο συναγερμός την πέμπτη μέρα κιόλας... δεν οπλίζει/αφοπλίζει... θα το αφήσω ένα απόγευμα εκεί που έρχεται ο ηλεκτρολόγος να τον αλλάξουνε τον συναγερμό... πάντως φίλε crableg να τους πρήξεις το πέος να στα δώσουνε όλα... ειδάλλως να απαιτήσεις να σου δώσουνε λεφτά πίσω (που σιγά μη σου δώσουνε τα λαμόγια, αλλά οκ)... 2.300 ευρώ κάνει το μηχανάκι... αυτοί λένε 2.400 + 80 ευρώ άδεια κλπ, πας στα 2,5 χιλιάρικα... και δεν σου δίνουνε και τα δώρα? έλεος... πρήξτους, κάθε μέρα τηλέφωνα αυτά που είπα^^ στον φίλο για τον Βύνιο... τριξίματα ιδιαίτερα δεν έχω δει εκτός από τέρμα δεξία τιμόνι, νομίζω πως βρίσκει λίγο το σωληνάκι των φρένων... μπροστά στο innova π.χ. είναι πταίσμα :lol: ούτε μπερδέματα έχω παρατηρήσει... αν εξαιρέσουμε την νωχελική πρώτη, το μηχανάκι είναι κορυφή... όσον αφορά τις ζάντες, μπορείς να πάρεις από το Special τις χρυσές που είναι και Enkei και να τις βάψεις μαύρες? δεν ξέρω κατά πόσο θα του πηγαίνουνε όμως του μπλε... λάστιχα δεν έχω αλλάξει ακόμα δεν έχω ιδέα για τα Μ45... αλλά οτι βάλω θέλω να έχει μαλακή γόμα να ζεσταίνεται γρήγορα... btw tom12 και kourou13 καλώς ήρθατε και καλορίζικο... πάντα κράνος και πάντα όρθιοι... καλά χιλιόμετρα :D Μου είπε και μένα να μου κάνει δώρο συναγερμό και μόλις τον ρώτησα τι μάρκα? μου είπε ότι είναι της πλάκας και του απάντησα ότι έχω παραγγείλει ήδη και θα τον βάλω μόνος μου. ¨Οσο για τα δώρα, όταν μου έδωσε το κράνος του ζήτησα και μα κλειδαριά και μου είπε: Ότι κανόνισες στην αρχή. Δεν με πειράζει όμως γιατί εγώ ήθελα μόνο το μηχανάκι, αλλά κάνουν διαφήμιση και πηγαίνει ο κόσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Μου είπε και μένα να μου κάνει δώρο συναγερμό και μόλις τον ρώτησα τι μάρκα? μου είπε ότι είναι της πλάκας και του απάντησα ότι έχω παραγγείλει ήδη και θα τον βάλω μόνος μου. ¨Οσο για τα δώρα, όταν μου έδωσε το κράνος του ζήτησα και μα κλειδαριά και μου είπε: Ότι κανόνισες στην αρχή. Δεν με πειράζει όμως γιατί εγώ ήθελα μόνο το μηχανάκι, αλλά κάνουν διαφήμιση και πηγαίνει ο κόσμος. εμασ εδω στη μυτιληνη δεν δινουνε τιποτα...ουτε μπρελοκ για το κλειδι.δραμα η κατασταση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 φίλε μου όντως αδιάβροχα σε large δεν είχανε... εμένα μου έμεινε ο συναγερμός την πέμπτη μέρα κιόλας... δεν οπλίζει/αφοπλίζει... θα το αφήσω ένα απόγευμα εκεί που έρχεται ο ηλεκτρολόγος να τον αλλάξουνε τον συναγερμό... πάντως φίλε crableg να τους πρήξεις το πέος να στα δώσουνε όλα... ειδάλλως να απαιτήσεις να σου δώσουνε λεφτά πίσω (που σιγά μη σου δώσουνε τα λαμόγια, αλλά οκ)... 2.300 ευρώ κάνει το μηχανάκι... αυτοί λένε 2.400 + 80 ευρώ άδεια κλπ, πας στα 2,5 χιλιάρικα... και δεν σου δίνουνε και τα δώρα? έλεος... πρήξτους, κάθε μέρα τηλέφωνα... αυτά που είπα^^ στον φίλο για τον Βύνιο... τριξίματα ιδιαίτερα δεν έχω δει εκτός από τέρμα δεξία τιμόνι, νομίζω πως βρίσκει λίγο το σωληνάκι των φρένων... μπροστά στο innova π.χ. είναι πταίσμα :lol: ούτε μπερδέματα έχω παρατηρήσει... αν εξαιρέσουμε την νωχελική πρώτη, το μηχανάκι είναι κορυφή... όσον αφορά τις ζάντες, μπορείς να πάρεις από το Special τις χρυσές που είναι και Enkei και να τις βάψεις μαύρες? δεν ξέρω κατά πόσο θα του πηγαίνουνε όμως του μπλε... λάστιχα δεν έχω αλλάξει ακόμα δεν έχω ιδέα για τα Μ45... αλλά οτι βάλω θέλω να έχει μαλακή γόμα να ζεσταίνεται γρήγορα... btw tom12 και kourou13 καλώς ήρθατε και καλορίζικο... πάντα κράνος και πάντα όρθιοι... καλά χιλιόμετρα :D Μου είπε και μένα να μου βάλει συναγερμό και μόλις του είπα τι μάρκα είναι μου είπε ότι είναι της πλάκας και του απάντησα ότι έχω παραγγείλει και θα τον βάλω μόνος μου. ¨Οσο για τα δώρα όταν μου έδωσε το κράνος του ζήτησα και μια κλειδαριά και μου είπε: ¨Οτι κανόνισες στην αρχή. Δεν με πειράζει γιατί εγώ το μηχανάκι ήθελα αλλά κάνουν διαφημίσεις και παραμυθιάζουν τον κόσμο. εμασ εδω στη μυτιληνη δεν δινουνε τιποτα...ουτε μπρελοκ για το κλειδι.δραμα η κατασταση.... ¨Οχι και έτσι. Κάτι πρέπει να απαιτείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo4gr Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 φίλε μου όντως αδιάβροχα σε large δεν είχανε... εμένα μου έμεινε ο συναγερμός την πέμπτη μέρα κιόλας... δεν οπλίζει/αφοπλίζει... θα το αφήσω ένα απόγευμα εκεί που έρχεται ο ηλεκτρολόγος να τον αλλάξουνε τον συναγερμό... πάντως φίλε crableg να τους πρήξεις το πέος να στα δώσουνε όλα... ειδάλλως να απαιτήσεις να σου δώσουνε λεφτά πίσω (που σιγά μη σου δώσουνε τα λαμόγια, αλλά οκ)... 2.300 ευρώ κάνει το μηχανάκι... αυτοί λένε 2.400 + 80 ευρώ άδεια κλπ, πας στα 2,5 χιλιάρικα... και δεν σου δίνουνε και τα δώρα? έλεος... πρήξτους, κάθε μέρα τηλέφωνα... αυτά που είπα^^ στον φίλο για τον Βύνιο... τριξίματα ιδιαίτερα δεν έχω δει εκτός από τέρμα δεξία τιμόνι, νομίζω πως βρίσκει λίγο το σωληνάκι των φρένων... μπροστά στο innova π.χ. είναι πταίσμα :lol: ούτε μπερδέματα έχω παρατηρήσει... αν εξαιρέσουμε την νωχελική πρώτη, το μηχανάκι είναι κορυφή... όσον αφορά τις ζάντες, μπορείς να πάρεις από το Special τις χρυσές που είναι και Enkei και να τις βάψεις μαύρες? δεν ξέρω κατά πόσο θα του πηγαίνουνε όμως του μπλε... λάστιχα δεν έχω αλλάξει ακόμα δεν έχω ιδέα για τα Μ45... αλλά οτι βάλω θέλω να έχει μαλακή γόμα να ζεσταίνεται γρήγορα... btw tom12 και kourou13 καλώς ήρθατε και καλορίζικο... πάντα κράνος και πάντα όρθιοι... καλά χιλιόμετρα :D Α τόσο ευχαριστημένοι είσαστε απο το Βύνιο?? :p Αν είναι έτσι θα το πάρω απο το Κορυδαλλό (μη τρέχω και καλλιθέα τσάμπα..) Έχω δει μια foto απο μπλέ Crypto X με μάυρη ζάντα και μου άρεσε πολύ, http://www.yamahat135.com/forum/album_picm.php?pic_id=497 εγω εβαλα τα Μ45 αλλα τα εβαλα οταν ειχα γυρω στα 500-600χλμ κ δεν το ανοιγα ιδιαιτερα για να σ πω αν εκοψε.Παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος.κρατανε καλα στο δρομο(αφου φαγωθουν λιγο,οχι δλδ μολις τα βαλεις στο παπι) κ πλαγιαζω οκ στις στροφες Εγώ τα είχα στο Glx και τα λάτρεψα! το ξέρω οτι άμα ζεσταθούν δε γλυστράνε στα νερά με τίποτα! :p Απλά ενημερωτικά ρότησα για εντυπώσεις του πρίν και του μετά, σε ταχύτητα και εκίνηση μήπως παρουσιάζουν καμία διαφορα. Παίδες είναι εύκολο να βάλω μόνος μου το συναγερμό? Η θα ψάχνω για ηλεκτρολόγο μετά? :lol: (έχει να προτίνει κανείς κανένα μέχρι 100 euro περίπου? ) Για εκφοβισμό σε κανα βλ@μένο βασικά γιατί αμα ο άλλος το θέλει στο σηκώνει ολόκληρο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyx Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 paides pws mporw na valw to mhxanaki sto forum;;;; έχεις pm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 80 ευρώ άδεια τι 80ε για αδεια;;:cry::blink::blink:με 15ε την πηρες!εγω το δικο μου το πηρα απο θεσ/νικη και δεν εβγαλα εκει πινακιδες,και πηγα και τις εβγαλα εγω εδω στην καστορια 15ε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 τι 80ε για αδεια;;:cry::blink::blink:με 15ε την πηρες!εγω το δικο μου το πηρα απο θεσ/νικη και δεν εβγαλα εκει πινακιδες,και πηγα και τις εβγαλα εγω εδω στην καστορια 15ε!! Παντου σε αυτα τα χρηματα ειναι οι αδεια κυκλοφοριας.δεν εχει σχεση η περιοχη. μονο 15 ευρο θελεις για σημα.κι εσυ τα εβγαλες 15 ολα!!! :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourou13 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Εγω παντως το μηχανακι το πηρα απο τον Παπαγεωργιου 2270 ευρω (το special και χωρις δωρα)! Λιγα μετρα πιο κατω ο Βυνιος μου το εδινε 2300... Γενικα να πω και εγω την γνωμη μου για τα δωρα: Παιδες μην δινεται σημασια σε αυτα...ειναι πολυ μουφα και δεν αξιζουν, ειδικα το κρανος! Το κρανος που σας δινει το πολυ να κανει 40 ευρω!!! Αποψη μου ειναι, στο κρανος να δωσεται λεφτα και να παρετε κανα καλο, για να εχετε το κεφαλι σας...ησυχο, που λενε! Εγω για παραδειγμα πηρα το κρανος (170 απο 200, Airoh mathisse RS) επισης απο εκει, εβαλα και το μονο σταντ (το οποιο ο Παπαγεωργιου μου εβαλε αυτο που βγαζει η Yamaha σαν aftermarket, ενω ο Βυνιος θα εκανε "πατεντα" για να το βαλει). Συνολικα εδωσα 2520 μαζι με την αδεια και τελικα μου εκανε δωρα μια κουλουρα και κλειδαρια για το δισκοφρενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts