honda_Vtec Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Από ότι άκουσα, εδώ στο Αγρίνιο που μένω υπάρχει πίσω φανάρι με ενσωματωμένα φλας και κοστίζει περί τα 55 ευρώ. Μου φαίνεται όμως κομματάκι ακριβό. Την yoshimura από που την παρήγγειλες; Μπορείς να δώσεις κάποιο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamposs Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Από ότι άκουσα, εδώ στο Αγρίνιο που μένω υπάρχει πίσω φανάρι με ενσωματωμένα φλας και κοστίζει περί τα 55 ευρώ. Μου φαίνεται όμως κομματάκι ακριβό. Την yoshimura από που την παρήγγειλες; Μπορείς να δώσεις κάποιο link; σε αντιπροσοπεια τις γιαμαχα την εβαλα φιλε δυστηχως δεν εχω λινκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 ευχαριστω φιλε λεω να του βαλω οπως ειπες μια σελα και ενα φαναρι πισω να φυγουν και αυτα τα φλας που πεταγονται σαν π..... :lol: με τα φωτα που αναβουν τι να κανω? δεν καταλαβα? σκεφτομαι να βαλω ξενον αλλα δεν ξερω αμα μπαινουνε !!! Επηδει ειχε αναφερθει οτι μπορεις να περασεις ενα μικρο διακοπτακι για να σβηνουν τα φωτα και να μην ειναι παντα ανοιχτα.. Ξενον θα ειναι ολα τα λευτα παντως... ψαξτο λιγο να δεις αν γινεται Απο θεσσαλονικη εισαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 σε αντιπροσοπεια τις γιαμαχα την εβαλα φιλε δυστηχως δεν εχω λινκ!! Άμα την έχουν στη Yamaha ακόμα καλύτερα. Θα την παραγγείλω από εκεί και θα μου την περάσουν οι ίδιοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 http://w3.bikepics.com/pics/2008%5C02%5C26%5Cbikepics-1197132-full.jpg τωρα που την ξαναβλέπω!!! ψηφίζω GPR !!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:) (μακαρι να μπορουσαμε να εχουμε και ηχο...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamposs Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Επηδει ειχε αναφερθει οτι μπορεις να περασεις ενα μικρο διακοπτακι για να σβηνουν τα φωτα και να μην ειναι παντα ανοιχτα.. Ξενον θα ειναι ολα τα λευτα παντως... ψαξτο λιγο να δεις αν γινεται Απο θεσσαλονικη εισαι ? και που το προβλημα να αναβουν συνεχεια?? καλο κανει κακο δεν κανει σε βλεπουν τα αυτοκινητα πιο ευκολα !!! αποο θεσσαλονικη ειμαι ναι!! εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 ρε παιδια, τι γινεται με το πισω ταμπουρο?ειναι αρκετο η θελει δισκο? ξερει κανενας αν μπαινει δισκος σε ζαντα αλουμινιου πισω και ποσο κανει περιπου?? Thnx Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 ρε παιδια, τι γινεται με το πισω ταμπουρο?ειναι αρκετο η θελει δισκο? ξερει κανενας αν μπαινει δισκος σε ζαντα αλουμινιου πισω και ποσο κανει περιπου?? Thnx Αν και δεν έχω πάρει ακόμα το μηχανάκι, πιστεύω ότι δεν έβαλαν πίσω δισκόφρενο, ώστε να κρατήσουν το κόστος χαμηλά. Είδη είναι ακριβό το μηχανάκι, φαντάσου να είχε και πίσω δίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Ξέρετε σε τι τιμή κιμένεται η GPR ? :bow: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Ξέρετε σε τι τιμή κιμένεται η GPR ? :bow: 220 euros lemeeee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 και που το προβλημα να αναβουν συνεχεια?? καλο κανει κακο δεν κανει σε βλεπουν τα αυτοκινητα πιο ευκολα !!! αποο θεσσαλονικη ειμαι ναι!! εσυ? Ναι οκ δεν υπαρχει προβλημα.. το σκευτικα καπως αλλιως εγω για αυτο το ειπα. Πτολεμαιδα, ρωτησα γιατι σκευτομαι ποιο bike να αγορασω τωρα.. αναμεσα στο crypton και modenas dinamik. Και αν παρω crypton θα χρειαστει να κατεβω σαλονικα (ερχομαι συχνα) να κανω γυρο απο μαγαζια γιατι εδω δεν εχουν ιδεα ακομα απο crypton γιατι ειναι καινουργιο και δεν το εχει φτιαξει κανεις.. αλλα επηδει δεν εχω ψαχτει ξανα για μηχανακι δεν ξερω τη παιζει στα μαγαζια απο σαλονικα Βεβαια κατσε μια να το παρ και μετα τα βρεισκω τα αλλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Πήγα σήμερα το πρωί στη Yamaha και ρώτησα για τη Yoshimura. Μου είπε γύρω στα 150 ευρώ με τοποθέτηση. Επίσης μου είπε ότι αν τη βάλω χάνω την εγγύηση από το μηχανάκι, ακόμα και αν μου την τοποθετήσουν αυτοί οι ίδιοι εκεί στη Yamaha. Παίζει να γίνει καμιά στραβή και να χάσω τζάμπα την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Πήγα σήμερα το πρωί στη Yamaha και ρώτησα για τη Yoshimura. Μου είπε γύρω στα 150 ευρώ με τοποθέτηση. Επίσης μου είπε ότι αν τη βάλω χάνω την εγγύηση από το μηχανάκι, ακόμα και αν μου την τοποθετήσουν αυτοί οι ίδιοι εκεί στη Yamaha. Παίζει να γίνει καμιά στραβή και να χάσω τζάμπα την εγγύηση; αφου σου το παν αυτοι... :whistle: ΙΣΩΣ κατι να ξερουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamposs Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Πήγα σήμερα το πρωί στη Yamaha και ρώτησα για τη Yoshimura. Μου είπε γύρω στα 150 ευρώ με τοποθέτηση. Επίσης μου είπε ότι αν τη βάλω χάνω την εγγύηση από το μηχανάκι, ακόμα και αν μου την τοποθετήσουν αυτοί οι ίδιοι εκεί στη Yamaha. Παίζει να γίνει καμιά στραβή και να χάσω τζάμπα την εγγύηση; ΜΑΛ@ΚΙΕΣ αδιανοητο !!!!!!!!!!! ελεος ρε με τον καθε μ@λακα που μπλεκουμε !!!!!!!:mad::mad::mad::mad: τι λες ρε φιλε πες τον εισαι μ@λακας ??!!!!!!!!!! κατι τετοιο δεν υσχυει αν ειναι δυνατον εγω σε αντιπροσωπο γιαμαχα την περασα και τα παιδια εκει ειναι εξερετικα κανουν πολυ καλη δουλεια και δεν εχω κανενα παραπονο , και χερι να βαλω στο μηχανακι δεν θα χασω την εγγυηση γιατι ειναι ενταξει τα παιδια!! αν εισαι απο Θεσσαλονικη πες μου να σε φτιαξω !!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Λενε πως τα γραναζια στη μεταδοση αντιστιχουν 3 προς 1 δηλ. αν βαλεις ενα δοντι ποιο μεγαλο μπροστα ειναι σαν να βαζεις τρια πισω. ειναι αληθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 ΜΑΛ@ΚΙΕΣ αδιανοητο !!!!!!!!!!! ελεος ρε με τον καθε μ@λακα που μπλεκουμε !!!!!!!:mad::mad::mad::mad: τι λες ρε φιλε πες τον εισαι μ@λακας ??!!!!!!!!!! κατι τετοιο δεν υσχυει αν ειναι δυνατον εγω σε αντιπροσωπο γιαμαχα την περασα και τα παιδια εκει ειναι εξερετικα κανουν πολυ καλη δουλεια και δεν εχω κανενα παραπονο , και χερι να βαλω στο μηχανακι δεν θα χασω την εγγυηση γιατι ειναι ενταξει τα παιδια!! αν εισαι απο Θεσσαλονικη πες μου να σε φτιαξω !!!!!;) Δυστυχώς φίλε μου, μένω επαρχία, αν και η Θεσσαλονίκη είναι η πατρίδα μου. Τεσπα σε λίγες ώρες που θα μου φέρουν το moto θα τους ξαναρωτήσω. Πάντως μου φάνηκε απίστευτο. Να σου τοποθετήσει η ίδια η Yamaha εξάτμιση και να σου λέει ότι ακυρώνεται η εγγύησή σου; Δηλαδή άμα αλλάξω λάδια μόνος μου θα μου την ακυρώσουν πάλι;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 lipon nomizw pws se ka8e yamaha sou lene alla.. analogos me to an tous sumferei..tou filou mou tou eipan oti me tin GPR an pa8ei kati to moto dn tou to kalivei h egkihsh.. enw me ton yoshimura.. pou tou tin poulisan san anonimh eksatmish dn exei an8rakonima panw.. tou eipan oti to kalivei.. Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 lipon nomizw pws se ka8e yamaha sou lene alla.. analogos me to an tous sumferei..tou filou mou tou eipan oti me tin GPR an pa8ei kati to moto dn tou to kalivei h egkihsh.. enw me ton yoshimura.. pou tou tin poulisan san anonimh eksatmish dn exei an8rakonima panw.. tou eipan oti to kalivei.. AN TIN PARO EGO KAI TIN VALO MONOS MOU KAI OTAN EINAI NA PAO GIA SERVISE THA VAZO TIN MANISIA. DEN PISTEVO NA XATHEI I EGIISI :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 AAA PEDES STO BIKEPICS EXEI ENA CRYPTON X STA CRYPTON R 137 OLA TA LEFTA......... DITETO AKSIZEI...!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 AN TIN PARO EGO KAI TIN VALO MONOS MOU KAI OTAN EINAI NA PAO GIA SERVISE THA VAZO TIN MANISIA. DEN PISTEVO NA XATHEI I EGIISI :rolleyes: Θα μπορούσε να γίνει και αυτό που λες. Έξυπνο, δεν το είχα σκεφτεί να σου πω την αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 FILE PANE DES AYTO STO BIKEPICS!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 FILE PANE DES AYTO STO BIKEPICS!! Για διευκρίνισέ μου τι ακριβώς να δω το bikepics; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Για διευκρίνισέ μου τι ακριβώς να δω το bikepics; ENA CRYPTON X STIN ENOTITA TON CRYPTON R 137 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 ENA CRYPTON X STIN ENOTITA TON CRYPTON R 137 Αν και έχει πολλά X στην ενότητα ξεχώρισα 2 Αυτό και Αυτό Εννοείς κάποιο από αυτά τα 2 ή κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Αν και έχει πολλά X στην ενότητα ξεχώρισα 2 Αυτό και Αυτό Εννοείς κάποιο από αυτά τα 2 ή κάποιο άλλο; AYTA KAI TA 2 TA ANEVASA EGO EINAI APO ALLES KSENES SELIDES DES AYTO POU EINA MOLIS BEIS STA CRYPTON R 137 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts