apostolis15 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 κανει κορυφαιο ηχο αρκετα μπασο(κ αυτο το παιδι εχει βγαλει κ τον σιγαστηρα)και κανει τον θορυβο λεμε η μπουκα ειναι τεραστια.παρΑτηρησα μια καλυτερη επιταχυνση...ετσι νομιζω κ ειναι κ ομορφουτσικη Και ποσο στιχιζει αθτη η εξατμιση?Μοιαζει πολυ με αυτη που εχει βγαλει η yoshimura αλλα εχει αλλο σημα δηπλα ειναι η ιδια ομως ξερει κανεις? η sp?οχι αλλη ειναι....νομιζω 160-170 ευρω Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroulis Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Και ποσο στιχιζει αθτη η εξατμιση?Μοιαζει πολυ με αυτη που εχει βγαλει η yoshimura αλλα εχει αλλο σημα δηπλα ειναι η ιδια ομως ξερει κανεις? η sp?οχι αλλη ειναι....νομιζω 160-170 ευρω φωτογραφια της sp μπορουμε να δουμε αν εχει κανεις ας ανεβασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagkaram Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 φιλαρακι thespsesie την προτεκτ την εχεις ακουσει?τι λεει εχει διαφορα το μχν? Η Protech ειναι πανέμορφη και με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης (δεν σκουριαζει) και απο θορυβο πολυ ωραιο. Απο επιδωσεις δεν ξερω τι γινεται. ]φιλαρακι τι λεει η protech αν εχεις αφησει τον σιγαστηρα επανω κανει θορηβο? Κανει μπασο και οχι τοσο σπαστικο οπως μουφα-Yoshimura. οταν τη βαλω θα σου απαντήσω,αν και δεν θα αφήσω σιγηστηρα ....οχι γιατι μου αρεσει ο θόρυβος αλλα εχω ακουσει για προβλιμα στη βαλβιδα εξαγωγης μ τν σιγαστηρα επανω ... Δεν υπαρχει περιπτωση να παθει προβλημα με τον σιγαστηρα, αυτα που λενε ειναι βλακειες. με το σιγαστηρακι επανω σε γραφουν οι μπατσοι? Δεν σε γραφουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thespesios Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Εχει κανει κανεις απο εσας νεα χαρτογραφιση στον εργοστασιακο εγκεφαλο?......αν καποιος εχει κανει ας μ πει εντυπωσεις γιατι προκειται να κανω μεσα στις 2 επομενες εβδομαδες...και θελω επειγοντως να μαθω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smitsakos Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 ερώτηση!μπορεί να μου πει κάποιος τους τρόπους που μπορεί μπροστά το ψυγείο του παπιού μας όπως το βλέπουμε να στραβώσει εννοώντας τα μεταλλικά φυλλαράκια που είναι σαν κύματα!κάποιος μου είπε ότι μπορεί να έγινε από την πίεση στο πλύσιμο στο πλυντήριο.αν ισύει να ξέρω αν πρέπει να βρίσω αυτόν που μου το έπλυνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 ερώτηση!μπορεί να μου πει κάποιος τους τρόπους που μπορεί μπροστά το ψυγείο του παπιού μας όπως το βλέπουμε να στραβώσει εννοώντας τα μεταλλικά φυλλαράκια που είναι σαν κύματα!κάποιος μου είπε ότι μπορεί να έγινε από την πίεση στο πλύσιμο στο πλυντήριο.αν ισύει να ξέρω αν πρέπει να βρίσω αυτόν που μου το έπλυνε.Μπορεί να γίνει αυτό από το πλύσιμο με υψηλή πίεση και από πολύ κοντινή απόσταση. Εγώ σε ένα kaze-r που είχα παλιά και το έπλενα μόνος μου με υψηλή πίεση σε βενζινάδικο, έριξα το παπί κάτω με την πίεση που έριχνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smitsakos Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Μπορεί να γίνει αυτό από το πλύσιμο με υψηλή πίεση και από πολύ κοντινή απόσταση. Εγώ σε ένα kaze-r που είχα παλιά και το έπλενα μόνος μου με υψηλή πίεση σε βενζινάδικο, έριξα το παπί κάτω με την πίεση που έριχνε. ναι αυτό με την πίεση το έχω προσέξει και εγώ ότι είναι πολύ δυνατή οπότε μάλλον θα πρέπει να τον χέσω που το έκανε έτσι!όχι τίποτε άλλο μιας και πρόβλημα δεν πρέπει να δημιουργεί απλά γιατί να γίνει έτσι λες και το έχω χτυπήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroulis Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Παιδια καμια φοτο της SP που λεγαμε βρηκαμε θελω να δω ποια ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thespesios Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Παιδια να σας πω το 1ο μ προβλημα.Χαλασε η ανλτια βενζινης!!!! και το καλο ειναι οτι κανει 280 e(!?)......ευτυχως θα τα καλυψει (?) η εγγυηση.......πριν απο μια βδομαδα εκανα το δρομολογιο Εδεσσα-Σαλονικη......φανταστιτε να το παθαινα στο δρομο...! ο μηχανικος μου περασε αντλια απο αλλο Χ (καινουριο που ειχε στ μαγαζι) ....παρατηρησα οτι ο θορυβος ειναι εντελως διαφορετικος απο πριν .......οταν εχω ευκαιρια θα δω αν εχει καμια διαφορα στις επιδοσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Παιδια να σας πω το 1ο μ προβλημα.Χαλασε η ανλτια βενζινης!!!! και το καλο ειναι οτι κανει 280 e(!?)......ευτυχως θα τα καλυψει (?) η εγγυηση.......πριν απο μια βδομαδα εκανα το δρομολογιο Εδεσσα-Σαλονικη......φανταστιτε να το παθαινα στο δρομο...! ο μηχανικος μου περασε αντλια απο αλλο Χ (καινουριο που ειχε στ μαγαζι) ....παρατηρησα οτι ο θορυβος ειναι εντελως διαφορετικος απο πριν .......οταν εχω ευκαιρια θα δω αν εχει καμια διαφορα στις επιδοσεις280 ευρώ δεν κάνει στα αυτοκίνητα η τρόμπα βενζίνης, και κάνει σε παπί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thespesios Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 280 ευρώ δεν κάνει στα αυτοκίνητα η τρόμπα βενζίνης, και κάνει σε παπί? κι ομως......τοσο κανει.....8α παρω τα λεφτα μου πισω .....αρα δν με νοιαζει και πολυ...το θεμα ειναι να μη γινει τιποτα τετοιο μετα την εγγυηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 προβληματα παιδια σχετικα με το χ εχουν αναφερθει?μιλαμε οτι η αθηνα εχει γεμισει απο χ135 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroulis Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Για εψαξα και βρηκα φοτο τις SP http://img504.imageshack.us/img504/7690/93989359.png Αλλα θελω να μαθω αν ειναι αρκετα καλη δηλαδη θα ειναι καλητερη απο την tsuyoshi που ειχα πριν?Θα χανει στα χαμιλα?Με λιγα λογια αξιζει να τιν παρω η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Για εψαξα και βρηκα φοτο τις SP http://img504.imageshack.us/img504/7690/93989359.png Αλλα θελω να μαθω αν ειναι αρκετα καλη δηλαδη θα ειναι καλητερη απο την tsuyoshi που ειχα πριν?Θα χανει στα χαμιλα?Με λιγα λογια αξιζει να τιν παρω η οχι? Με λιγα λογια--->Αξιζει Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroulis Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Με λιγα λογια--->Αξιζει Θα τιν παρω μαλλον μεταχιρισμενη λετε να υπαρχει κανενα προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Θα τιν παρω μαλλον μεταχιρισμενη λετε να υπαρχει κανενα προβλημα? κοιταξε την καλα πριν την παρεις....γιατι μπορει να εχει καμια τρυπα η τπτ τετοιο Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroulis Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 κοιταξε την καλα πριν την παρεις....γιατι μπορει να εχει καμια τρυπα η τπτ τετοιο Ναι περιμενω να μου στιλει και φοτο αυτος να τιη δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ναι περιμενω να μου στιλει και φοτο αυτος να τιη δω ποσο σου την πουλαει?ναι αλλα με φωτο δεν ειναι ευκολο να δεις γιατι αν ειναι τρυπια τοτε τσαμπα τα λεφτα σ... Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 παιδια μηπως ξερεται ποσο εχει η αεροτομη για το μηχανακι μας????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroulis Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 παιδια μηπως ξερεται ποσο εχει η αεροτομη για το μηχανακι μας????????? αεροτομη ?υπαρχει κατι τετοιο ?εχεις φωτο να δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 αεροτομη ?υπαρχει κατι τετοιο ?εχεις φωτο να δω? την χειρολαβη λεει που εχει πισω στο τελοσ της σελασ το μηχανακι Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagkaram Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 την χειρολαβη λεει που εχει πισω στο τελοσ της σελασ το μηχανακι Υπαρχει και carbon. Την εχω δει σε φωτο και ειναι παρα πολυ ωραια. Που μπορουμε να τη βρουμε ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Υπαρχει και carbon. Την εχω δει σε φωτο και ειναι παρα πολυ ωραια. Που μπορουμε να τη βρουμε ξερει κανεις; μπορει κ να εχει η yamaha.... Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagkaram Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 μπορει κ να εχει η yamaha.... Αυτο σκεφτομουν γιατι σχεδον ολα τα ανταλακτικα και αξεσουαρ που βλεπουμε στα Χ ειναι γνησια, αρα λογικα θα τα εχει η Yamaha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakis Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Geia sas palikaria . polu kairo eixame na ta poume. eseis pou asxoleiste akoma me to 8ema eksatmisi exete dei tin xeiropoiiti pou exei o hippis?ta spaei k ksekoliste ligo apo yoshimura k tsu ktl. giati einai xamena lefta Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts