Jump to content

[MOTO] Yamaha Crypton-X 135

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδες τι γραναζι φοραει μπροστα απο τη μανα τ?

τωρα που θα το παω για πρωτη αλλαγη λαδιων σατ 1000 αξιζει να το κοντυνω ενα δοντι??

&απλα θα αλλαξω το γραναζι,η θελει πατεντες για να μπει??

αυτο το μπουκωμα στις χαμηλες μ εχει σπασει τα νευρα!!!!!!!

ναι αλλαξε ενα δοντι μικροτερο μπροστα και βγαλε τον πνιχτη απο το φιλτρο.

η αλλαγη δεν θελει καποια πατεντα μονο λιγο τεντωμα η αλυσιδα,ευκολο ειναι.

παιδες ποσο κοστιζει το σερβις των 1000χλμ?

το πρωτο service κοστιζει οσο ακριβως κανει η αγορα των λαδιων. ο μαστορας δεν χρεωνει τιποτα σε εξουσιοδοτημενο της yamaha.;)

Need For Speed

το πρωτο service κοστιζει οσο ακριβως κανει η αγορα των λαδιων. ο μαστορας δεν χρεωνει τιποτα σε εξουσιοδοτημενο της yamaha.;)

ναι αλα βιβλιαρακι ενγηησης δεν εχω παρει ακομα,ουτε ταξινομηση τουχω κανει

ναι αλλαξε ενα δοντι μικροτερο μπροστα και βγαλε τον πνιχτη απο το φιλτρο.

η αλλαγη δεν θελει καποια πατεντα μονο λιγο τεντωμα η αλυσιδα,ευκολο ειναι.

οκ αρα παω παιρνω ενα δοντι μικροτερο(ξεουμε απο τη μανα τ ποσο φοραει?)&το βαζω μονος μ.

δεν θελω ακομα να αφαιρεσω τον πνιχτη,γιατι ακουσα απο καποιους οτι στις τελικες τ μηχανακι τραβαει πολυ αερα&μπουκωνει(δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο...)

οκ αρα παω παιρνω ενα δοντι μικροτερο(ξεουμε απο τη μανα τ ποσο φοραει?)&το βαζω μονος μ.

δεν θελω ακομα να αφαιρεσω τον πνιχτη,γιατι ακουσα απο καποιους οτι στις τελικες τ μηχανακι τραβαει πολυ αερα&μπουκωνει(δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο...)

isos fteei to oti piraksan tin rithmisi tou aera giauto tous mpoukoni pantos egw pou ton exw aferesi dn exw kapio provlima

Paidia rwtisa gia to power commander kai to rapid bike kai mou eipan oti ginete na valeis sto papi alla den exoun vgei etoima maps kai to kostos toy einai sta 400 euro kai peite mou twra eseis axizei na ta dwseis gia to papi tha deis diafora, piaseis kanena xiliometro parapanw.. akouw gnwmes..

Paidia rwtisa gia to power commander kai to rapid bike kai mou eipan oti ginete na valeis sto papi alla den exoun vgei etoima maps kai to kostos toy einai sta 400 euro kai peite mou twra eseis axizei na ta dwseis gia to papi tha deis diafora, piaseis kanena xiliometro parapanw.. akouw gnwmes..

&πες οτι δινεις τα 400 ευρα για να το αγορασεις μονο,maps που θα βρεις??

σιγουρα ολο το πακετο θα δωσει αρκετα,αλλα το κοστος θα ειναι πολυ μεγαλο...

εκτος αν βγαλουν ετοιμα maps,που δεν το κοβω...:worry:

Εχτες εφτιαξα κατι ωραιο.εβαλα μικρα φλας μεσα στο κολοφαναρο το μαμα

εγινε τελειο, εβαλα led ψιρες ασπρες μεταξυ φλας διασταυροσεων και ποριας

στο σημειο που εχει κατι μικρες τρυπουλες 15 τεμαχια σε καθε μερια.

μιλαμε για το κατι αλλο,εσκαψα την σελα μπροστα και χρησιμοποιεισα το ιδιο

πλαστικο καλυμα εγινε super και τελος πηρα το μεγαλο δισκο μπροστα θα τον

βαλω απο δευτερα.θελω να βαψω τις ζαντες μαυρες και να αλλαξω τα λαστιχα πιο

χοντρα μηπως ξερει κανεις το μεγαλυτερο σε παχος λαστιχο που μπαινει εμπρος πισω πιο ειναι??εαν θελει καποιος πληροφοριες ευχαριστως.επισης πως μπορω

να ανεβασω photo εδω....????

90ari mprosta kai 100ari piso prepei na einai to megalitero lastixo pou xoraei stin mama zanta twra ama allaksis zantes kai valis px apo TZR perni kai megaliteres

FOSFOROS apo pia perioxi tou irakliou eisai re?

Δεν το εχω κανει ακομα γιατι ειμαι στα 300 χλμ αλλα απο οτι εχω διαβασει σε ολο το forum δεν εχει συμβει το χειροτερο ισα ισα ολοι λενε οτι αναπνεη καλυτερα.

ok. exeis msn na milisoume steile mou to an einai se pm.THNX

το email μου ειναι sv9fbn2002@yahoo.gr στειλε μου διευθυνση και οτι θελεις και εγω θα σου το στειλω.θα παω απο την αντυπροσωπεια τριτη τεταρτη γιατι εχω παρει το μεγαλο δισκο και πρεπει να παρω το μπρατσο της δαγκανας δεν το ειχαν.

βεβαια εχει πολυ πραμα εκει ......

κοιτα εαν εισαι τρελαμενος με το παπι η σε ενδιαφερουν οι κοντρες να τον παρεις.

και εγω ψαχνωμουν για cdi αλλα ειδα οτι θα μου φυγουν πολλα λεφτα γιατι θα πρεπει να δυναμομετρησης το παπι πρωτα και μετα να επιλεξεις το χαρτι βελτιωσεις

και στην συνεχεια να το ξαναβαλεις σε δυναμομετρηση και παει λεγοντας και στο τελος τι νομιζεις

παπι πηρες δεν πηρες αεροπλανο.δωσε αυτα τα λεφτα και φτιαξτο απο εξω να το βλεπεις και να το γουσταρεις

90ari mprosta kai 100ari piso prepei na einai to megalitero lastixo pou xoraei stin mama zanta twra ama allaksis zantes kai valis px apo TZR perni kai megaliteres

οχι θα αφισω τις ιδιες ζαντες θα της βαψω μαυρες και θα βαλω το πιο χοντρο λαστιχο.εαν ηξερες ακριβως τον τυπο του λαστιχου και την μαρκα(metzeler)

που μπορει να μπει θα σου χρωστουσα χαρη

FOSFOROS apo pia perioxi tou irakliou eisai re?

cryptox απο την πολη του ηρακλειου περιοχη (πατελες).γιατι εχεις κανενα φιλο:rolleyes:;)

εχει αλλαξει κανενασ την πιπα κ το καλωδιο κ εχει δει διαφορα>????

πιστευω οτι θα εχει καλυτερη καυση γιατι η πιπα εχει αντισταση καποια ΚΩ το ειχα διαβασει

στο service manual αρα κοβει καποια ρευματα

πιστευω οτι θα εχει καλυτερη καυση γιατι η πιπα εχει αντισταση καποια ΚΩ το ειχα διαβασει

στο service manual αρα κοβει καποια ρευματα

mpouzokalodio silikonis kai ilektroniki mpouzopipa ti kerdisa? tpt xD agorasa o mlks kai 100euro pollaplasiasti alla douleui mono se carbiraterata mixanakia (dn to ixa ipologisi muhaha):lol::lol:

mpouzokalodio silikonis kai ilektroniki mpouzopipa ti kerdisa? tpt xD agorasa o mlks kai 100euro pollaplasiasti alla douleui mono se carbiraterata mixanakia (dn to ixa ipologisi muhaha):lol::lol:

καλωδιο συλικονης ο.κ και πιπα απλη χωρις αντισταση.

fosfore to exeis petixi to crypton mou pote ?

to SP einai me gratzounismeni tin deksia pleura lipi to mprosta ftero kai foraei mia yoshimura :D

Χμμμμ... δεν νομιζω ετσι και αλλιως το μηχανακι το εχω 20 μερες το αγορασα λιγο μετα την εγγραφη μου εδω, αρα απο τωρα και στο εξης θα κοιταω στο δρωμο τα χ το δικο μου ειναι το

SP με μαυρο φτερο και χωρις φλας

Χμμμμ... δεν νομιζω ετσι και αλλιως το μηχανακι το εχω 20 μερες το αγορασα λιγο μετα την εγγραφη μου εδω, αρα απο τωρα και στο εξης θα κοιταω στο δρωμο τα χ το δικο μου ειναι το

SP με μαυρο φτερο και χωρις φλας

simvouli vgale pnixti alla min allaksis granazia 8a to katastrepsis kata tin gnomi mou

episis vgale to ftero ! :D

ps: min anisixis to diko mou einai apo afta pou ksexorizoun (apo tis toumpes) :P

msn dn exeis?

Παιδιά μπορει καποιοσ να πει πως βγαινει τπ πισω φτερο? Βγαινει η θελει κόψιμο? Και τι γίνεται με την κλειδαριά?

simvouli vgale pnixti alla min allaksis granazia 8a to katastrepsis kata tin gnomi mou

episis vgale to ftero ! :D

Γιατι θα το καταστρεψεις βαζοντας ενα δοντι μικροτερο γραναζι,ισα ισα θα εχεις τα χιλιομετρα μπαμ μπαμ.αφου βλεπεις η τεταρτη και αν δεν εχεις καποιες στροφες

δεν την σηκωνει.Η γνωμη η σχεση τεταρτης ειναι μεγαλη,αναγκαιω το γραναζι.

το μπροστα φτερο εχω βαψει μαυρο:;)

ps: min anisixis to diko mou einai apo afta pou ksexorizoun (apo tis toumpes) :P

msn dn exeis?

οχι να ενεργοποιησουμε το skype???

Παιδιά μπορει καποιοσ να πει πως βγαινει τπ πισω φτερο? Βγαινει η θελει κόψιμο? Και τι γίνεται με την κλειδαριά?

πρεπει να κοπει σιριζα με την βαση του φτερου και στην κλειδαρια να κοπει το πλαστικο διπλα στην κλειδαρια αλλα η κλειδαρια θα μεινει επανω.η δουλεια γινεται ωραια με ενα μινι ισο τροχακι με αναλογο δισκακι το λεγομενο (dremel).

ισιο τροχο με καταλληλο δισκακι

οχι να ενεργοποιησουμε το skype???

πρεπει να κοπει σιριζα με την βαση του φτερου και στην κλειδαρια να κοπει το πλαστικο διπλα στην κλειδαρια αλλα η κλειδαρια θα μεινει επανω.η δουλεια γινεται ωραια με ενα μινι ισο τροχακι με αναλογο δισκακι το λεγομενο (dremel).

ισιο τροχο με καταλληλο δισκακι

egw pali evgala tis 8me 10 vides pou exei pano tou kai efige monokomata kai apla gia na aniksis tin sela vazis apo kato to xeraki sou kai travas elafros ena sideraki