ntinoscrypton Δημ. June 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 το Crypton εχει δυο μειον(-)1>οι διακοπτες που ειναι πλαστικοι και 2>οι μπουκαλες που ειναι πολυ λεπτες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDaglas Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 paidia euxaristo gia tis gnomes sas alla tora tis eida den mphka x8es alla kai pali euxaristo.ki ego pros auto phgaina dioti oute to ladi me aroma fraoula mou aresei(xaxaxa)oute kai 8elo na phgaino suxna gia benzinh kai an mporeite 8a h8ela kai kati allo otan to paro kai to stroso ti exatmish na tou balo???sas rotao giati to mhxanaki to exo sxedon dioti to eixe sto magazi kai tou eipa na to krathsei.an mporeite peite gnomes.euxaristo akoma an mporeite na mou peite posa xiliometra xreiazetai to mhxanaki gia na stro8ei giati dn 3ero ti 8a leei to manual kai an 8a einai sosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 akoma an mporeite na mou peite posa xiliometra xreiazetai to mhxanaki gia na stro8ei giati dn 3ero ti 8a leei to manual kai an 8a einai sosta το manual ειναι αναλυτικοτατο. ακολουθησε το πιστα για το στρωσιμο. για εξατμιση εχεις επιλογες μεταξυ GPR, Yoshimura, MotorSport προς το παρον. η σειρα που σου τις εγραψα ειναι απο την ακριβοτερη προς την φθηνοτερη. εξτρα αποδοση απο την εξατμιση μαλλον δεν θα δεις. προτεινω ομως ανεπιφυλακτα ενα γραναζι 14 μπροστα. δλδ ενα δοντι μικροτερο απο αυτο που εχει. το γραναζι μπορεις να το βαλεις και πριν το στρωσιμο διοτι δεν ειναι για τελικες αλλα για ποιο γρηγορο ανοιγμα. με λιγα λογια δεν θα ζοριζεται το μηχανακι με το γραναζι ισα ισα που θα ειναι και ποιο ανετο. παρτο πρωτα και εδω ειμαστε να τα ξαναπουμε...:cool::D Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDaglas Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 enta3ei kosta125 euxaristo kai ontos otan to paro 8a rothso kai gia alla dn xanomaste kiolas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Εμενα το σταντ μου το εβαλε αμεσως, το αγορασα το μηχανακι μαζι με αυτο και μου πηγε πιο φθηνα ;) Απορω ρε μαγκες πως πηρατε το μηχανακι χωρις το μονο! Εγω δεν θα την παλευα ουτε μια μερα :wacko: Παντως απο οτι μου ειπε αυτος που το αγορασα, οταν το ρωτησα πως ειναι δυνατον να μην εχει και το μονο σταντ, μου ειπε οτι κατι παιζει με τις νεες προδιαγραφες που λενε οτι αν ειχε μονο σταντ επρεπε να ειχε μηχανισμο να ανεβαινει αυτοματα ή να μην μπορουσε το μηχανακι να παρει μπρος για λογους ασφαλειας... και αν το καναν αυτο, θα ανεβαζε κι αλλο το ηδη υψηλο του κοστος... Φυσικα αυτο δεν τους συμφερε λογο του ανταγωνισμου που υπαρχει (νομιζω ειναι το πιο ακριβο παπι, σωστα?) και ετσι βγαινει μονο με το διπλο :)Ακριβώς για αυτό το λόγο που αναφέρεις δεν έχει πλαινό στάντ. Για τον ίδιο λόγο πιστεύω ότι δεν έχει και πίσω δισκόφρενο, αν και νομίζω πως έπρεπε να υπάρχει μια ακόμα έκδοση του χ με μονό στάντ και πίσω δισκόφρενο ώστε να μπορείς να διαλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 λοιπον παιδια γιατι δεν το βαζετε μονοι σας? εγω το πηρα 9,50 και το μονο που χρειαστηκα ηταν ενα δραπανο με 10αρι σιδεροτρυπανο και ενα 4αρι σιδεροτρυπανο τα οποια τα ειχα ηδη. Μια τρυπα μεγαλη για να περασει η μεγαλη βιδα (εκει χρειαζεται λιγη υπομονη γιατι ειναι χοντρο το σιδερο) και μια μικρη για να μαγκωσει το ελατηριο. Υπ οψιν οτι ολα αυτα τα εκανα νυχτα χωρις να βγαλω την μαρσπιεδερα απο πανω απο το μηχανακι και μου πηρε μια ωρα περιπου. Με λιγα λογια δεν ειναι πολυ δυσκολο.....Εγώ παράγγειλα το στάντ από την Μοτοδυναμική στην Καλλιρόης 10 ευρώ και θα μου το φέρει αύριο. Η μεγάλη βίδα που λες, και την οποία σου δίνουν, στερεώνει το στάντ στην βάση σωστά; Στην τρύπα που θα πιάσει το ελατήριο τι βάζεις; ¨Ενας συνάδελφος στην δουλειά που έχει βάλει στο δικό του και θα με βοηθήσει να βάλω το δικό μου, έβαλε έναν πείρο και του έκανε μια εγκοπή για να πιάνει το ελατήριο πάνω. Αυτό θα κάνουμε και στο δικό μου. Γιατί δεν δίνουν κάτι έτοιμο και για το ελατήριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 το manual ειναι αναλυτικοτατο. ακολουθησε το πιστα για το στρωσιμο. για εξατμιση εχεις επιλογες μεταξυ GPR, Yoshimura, MotorSport προς το παρον. η σειρα που σου τις εγραψα ειναι απο την ακριβοτερη προς την φθηνοτερη. εξτρα αποδοση απο την εξατμιση μαλλον δεν θα δεις. προτεινω ομως ανεπιφυλακτα ενα γραναζι 14 μπροστα. δλδ ενα δοντι μικροτερο απο αυτο που εχει. το γραναζι μπορεις να το βαλεις και πριν το στρωσιμο διοτι δεν ειναι για τελικες αλλα για ποιο γρηγορο ανοιγμα. με λιγα λογια δεν θα ζοριζεται το μηχανακι με το γραναζι ισα ισα που θα ειναι και ποιο ανετο. παρτο πρωτα και εδω ειμαστε να τα ξαναπουμε...:cool::D και η dragon δεν κανει στο x??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 και η dragon δεν κανει στο x??? exei vgei dragon gia to x!!1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 aaaaa akoma exei sigasthra???h 8a mazeuo tis klhseis deka deka???:) εχει σιγαστηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Εγώ παράγγειλα το στάντ από την Μοτοδυναμική στην Καλλιρόης 10 ευρώ και θα μου το φέρει αύριο. Η μεγάλη βίδα που λες, και την οποία σου δίνουν, στερεώνει το στάντ στην βάση σωστά; Στην τρύπα που θα πιάσει το ελατήριο τι βάζεις; ¨Ενας συνάδελφος στην δουλειά που έχει βάλει στο δικό του και θα με βοηθήσει να βάλω το δικό μου, έβαλε έναν πείρο και του έκανε μια εγκοπή για να πιάνει το ελατήριο πάνω. Αυτό θα κάνουμε και στο δικό μου. Γιατί δεν δίνουν κάτι έτοιμο και για το ελατήριο; εγω εκανα κατι ποιο απλο. πηρα μια μαυρη σιδεροβιδα απο ενα χρωματοπωλειο και εκανα μια τρυπα λιγο μικροτερη απο την διαμετρο της βιδας. την βιδωσα εκει και απλα γατζωσα το ελατηριο. εδω και περιπου εξι μηνες ειναι μια χαρα. δυστυχως δεν δινουν κατι για το ελατηριο γιατι υποτιθεται οτι η μαρσπεδιερα εχει και ενα σιδερο πανω της κολημενο γι αυτη την δουλεια. αν εχεις ηλεκτροκοληση ειναι καλυτερο τον πειρο να τον κολησεις και οχι να τον βιδωσεις. Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 και η dragon δεν κανει στο x??? κανει αλλα εχει αναφερθει ελαχιστα εδω. οσοι την εχουν ας μας πουν αποψεις. επισης οταν εψαχνα να αγορασω δεν μπορουσα να βρω στο δικτυο τιποτα απο dragon. μηπως ειναι για αλλο μηχανακι και απλα μπαινει και στο Χ??? Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 κανει αλλα εχει αναφερθει ελαχιστα εδω. οσοι την εχουν ας μας πουν αποψεις. επισης οταν εψαχνα να αγορασω δεν μπορουσα να βρω στο δικτυο τιποτα απο dragon. μηπως ειναι για αλλο μηχανακι και απλα μπαινει και στο Χ??? και η energy πρεπει να κανει στο x:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_kalymnos Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Παιδιά πουλάω την Βαλίτσα που είχα στο Crypton X μαζί με την σχάρα που είναι για το Crypton X, είναι της Kappa 28λιτ ολοκαίνουργια, φορεμένη μόνο μία φορά για 5km. Τιμή 50€ όλα μαζί, Βαλίτσα (μαύρη αβαφη), βάση, σχάρα για Crypton X http://www.ycamotoshop.com/im/articles/topcase28l.jpg http://www.kappamoto.com/catalogoonline/tabid/55/Product/18/K28.aspx ti egine tha poulame kiolas sto forum;;;; kai ti den exoume kanei edw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 gia pwlhseis kai tetoia pragmata yparxei katallhlh enothta re paidia.!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Καλά ρε παιδία μην βαράτε :) το έκανα εδώ το ποστ γιατί ήταν σχετικό με το συγκεκριμένο μηχανάκι. Το έσβησα το ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 μαζι με την gpr ειχε κ 2 χαρτια ξερει κανεισ τι ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDaglas Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 re paidia sorry pou 8a rothso kati asxeto... me to crypton alla epeidh den 3ero pos na anoi3o neo 8ema... 8elo na sas rothso kati.8elo na paro ston mikro mou aderfo mia mhxanh pou einai 16 xronon kai bgazei diploma gia 50cc to kalokairi 8elei h derbi gpr 50 h aprilia rs 50 h aprilia rx 50 poia einai kaluterh???8elo entuposeis na peite telikes kai tetoia.. mporo na dia8eso mexri 4000 euro an 3erete kapoia kaluterh mexri auth thn timh.peite an a3izei akoma h einai tsampa leuta. euxaristo olous...thanks u all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 re paidia sorry pou 8a rothso kati asxeto... me to crypton alla epeidh den 3ero pos na anoi3o neo 8ema... 8elo na sas rothso kati.8elo na paro ston mikro mou aderfo mia mhxanh pou einai 16 xronon kai bgazei diploma gia 50cc to kalokairi 8elei h derbi gpr 50 h aprilia rs 50 h aprilia rx 50 poia einai kaluterh???8elo entuposeis na peite telikes kai tetoia.. mporo na dia8eso mexri 4000 euro an 3erete kapoia kaluterh mexri auth thn timh.peite an a3izei akoma h einai tsampa leuta. euxaristo olous...thanks u all μονο την derbi εχω δει απο κοντα...ηθελα να την παρω κιολας αλλα εκανε 3000ευρω...κ πηρα τλκ lifan:p:lol: (για πρν 2 χρονια λεμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Παιδια μπροστα το γραναζι τι ειναι τελικα ?15αρι ? Λεω να βαλω ενα δοντακι ποο μικρο. Το γραναζι που παιρνει ειναι απο το Crypton R ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Παιδια μπροστα το γραναζι τι ειναι τελικα ?15αρι ? Λεω να βαλω ενα δοντακι ποο μικρο. Το γραναζι που παιρνει ειναι απο το Crypton R ? το γραναζι ειναι 15 το γνησιο. εγω εβαλα 14 γνησιο απο yamaha αλλα ηθελε μια ψιλοπατεντουλα στην ασφαλεια για να μπει. ηθελε τροχισμα η μια τρυπουλα της ασφαλειας για πεσει ακριβως στην υποδοχη της βιδας. οχι τιποτα το ιδιαιτερο με μια λιμα σε πεντε λεπτα ξεμπερδεψες. εχω δει διαφορα με αυτη την αλλαγη παντως. βεβαια παιζει και η εξατμιση που εχω πανω να μου εχει δωσει κατι σημερα κατεβαινα πριφερειακη ημητου και για πρωτη φορα ειδα τα 130 στο κοντερ. δεν ξερω αν θα ανεβαζε κι αλλο αν δεν αναγκαζομουν να αφησω το γκαζι Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Βγεικε και ανταγωνιστικο παππι απο την modenas που κοντραρει το Crypton X modeas x cite 135, προσωπικα δεν μαρεσε εμφανισιακα και σε σχεση με το crypton x το δευτερο ειναι πολυ ποιο ομορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Βγεικε και ανταγωνιστικο παππι απο την modenas που κοντραρει το Crypton X Τί βγήκε??? :lol: Τί κάνει??? :lol: :lol::lol::lol::lol::rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 re paidia sorry pou 8a rothso kati asxeto... me to crypton alla epeidh den 3ero pos na anoi3o neo 8ema... 8elo na sas rothso kati.8elo na paro ston mikro mou aderfo mia mhxanh pou einai 16 xronon kai bgazei diploma gia 50cc to kalokairi 8elei h derbi gpr 50 h aprilia rs 50 h aprilia rx 50 poia einai kaluterh???8elo entuposeis na peite telikes kai tetoia.. mporo na dia8eso mexri 4000 euro an 3erete kapoia kaluterh mexri auth thn timh.peite an a3izei akoma h einai tsampa leuta. euxaristo olous...thanks u all καλυτερη μαρκα απο τις 2 ειναι η aprilia αλλα κανουν λιγο ακριβα ;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 φιλαρακι? αυτο ειναι το μανισιο η με ενσωματομενα? :blink::love: http://i230.photobucket.com/albums/ee101/gigolo16/dsc00222nl8.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 με ενσωματωμενα ειναι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts