savvas_crypton_x Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 den einai sigouro ayto pou les! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 den einai sigouro ayto pou les! Το μηχανάκι έχει και καταλύτη και αισθητήρα λ. Πήγαινε μερικές σελίδες πίσω και θα δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 paidia kamia selida gia na parageilw apo ekswteriko paizei;;;; apo tailandh as poume;;;; gia mhxanika http://www.miobikerboyz.thaigerweb.be/Aftermarket_parts_&_accessories_for_T135.html http://www.mototrade.gr/osCommerce/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 http://www.miobikerboyz.thaigerweb.be/Aftermarket_parts_&_accessories_for_T135.html http://www.mototrade.gr/osCommerce/ alex εβαλες τιποτα αλλο στο παπι σου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 alex εβαλες τιποτα αλλο στο παπι σου??? υπαρχουν τετοια αξεσουαρ στην ελλαδα???πωσ μπορουμε να τα παραγγειλουμε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdk_M3 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Το μηχανάκι έχει και καταλύτη και αισθητήρα λ. Πήγαινε μερικές σελίδες πίσω και θα δεις. Dn exei aisthitira λ.outws h allws tha fainotan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 δεν υπαρχει αισθητηρας λρε παιδια πως δεν εχει αισθητηρα Λ;ειναι δυνατων καταλυτικο και euro3.εξαλου στο κοντερ η μηχανη που εχει γιαυτο ειναι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Παιδια το μηχανακι εχει εσθιτηρα "λ" διοτι οπος στο καρμπιρατερ εχουμε το τσοκ για να ριθμιζουμε τον αερα !! Ετσι και στο Χ εχουμε εσθιτηρα "λ" για να ριθμιζει τον κινητηρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Dn exei aisthitira λ.outws h allws tha fainotanΦίλε μου δεν υπάρχει καταλυτικό όχημα χωρίς αισθητήρα λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Αφου εχει αισθητηρα Λ ρε παιδια γιατι δεν αναβει τοτε κανα φωτακι η κατι αλλο που να δηλωνει οτι ληπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 alex εβαλες τιποτα αλλο στο παπι σου??? σε 1 μηνα που τελειωνει η εξεταστικη και θα κατεβω Σύρο,θα αλλαξω σιγουρα μπροστινο δισκοφρενο κ θα παραγγειλω καλυμμα για το ψυγειο...λεω να βαλω κ στη σελα καλυμμα σαν κ αυτο που εχει ο αγγελος...θελω να βγαλω κ το πισω φτερο αλλα πρεπει να σκεφτω τροπο να βαλω και την πινακιδα:O βασικα σκεφτομαι να βαλω και κανα αυτοκολλητο χρυσο να και το μπούνια μου: :D http://www.imageshack.gr/files/f7iupv0gqux60z9vk29m_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/gmist7iv7vjlbnr5vg8s_thumb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 παντως μ τον αισθητηρα λ,οσοι αλλαξαμε εξατμιση δεν εχουμε προβλημα ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 σε 1 μηνα που τελειωνει η εξεταστικη και θα κατεβω Σύρο,θα αλλαξω σιγουρα μπροστινο δισκοφρενο κ θα παραγγειλω καλυμμα για το ψυγειο...λεω να βαλω κ στη σελα καλυμμα σαν κ αυτο που εχει ο αγγελος...θελω να βγαλω κ το πισω φτερο αλλα πρεπει να σκεφτω τροπο να βαλω και την πινακιδα:O βασικα σκεφτομαι να βαλω και κανα αυτοκολλητο χρυσο να και το μπούνια μου: :D http://www.imageshack.gr/files/f7iupv0gqux60z9vk29m_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/gmist7iv7vjlbnr5vg8s_thumb.jpg τι λες να κανεις με την εξατμιση οταν ερθεις στη ΣΥΡΟ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhst_crypton13 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 συμφωνω και εγω οτι θα επρεπε να βαλουν συμπλεκτη στο crypton μιας και στην παρουσιαση ελεγαν οτι ειναι ο τετραχρονος διαδοχος του Z125. Αν υπαρχει πατεντα θα το κανω προσωπικα. Μου αρεσαν και τα φαρδια ζαντολαστιχα που ειδα στις φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 τι λες να κανεις με την εξατμιση οταν ερθεις στη ΣΥΡΟ??? τι εννοεις τι θα κανω με την εξατμιση???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 τι εννοεις τι θα κανω με την εξατμιση???:confused: ναι :confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhst_crypton13 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Συμφωνω εγω ψαχνωμαι για να βαλω συμπλεκτη σε παπι απο το παιλο crypton ειμαι φαν βλεπεις αλλα δεν ειχαν κατι για yamaha μονο για το honda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 τι λες να κανεις με την εξατμιση οταν ερθεις στη ΣΥΡΟ??? καλα δεν βλεπεις οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η μαμισια???? τη motosport εχω πανω...γτ να την αλλαξω?πριν 1 μηνα την εβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhst_crypton13 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Ρε παιδια υπαρχει ασφαλιστικη εταιρια που ασφαλιζει μηχανακια για κλοπή? γιατι εδω στην Καβαλα που μενω εγω μου λενε οτι δεν ασφαλιζει καμια για κλοπη η για καποια αλλα οπως καιρικα φαινομενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 καλα δεν βλεπεις οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η μαμισια???? τη motosport εχω πανω...γτ να την αλλαξω?πριν 1 μηνα την εβαλα βλεπω οτι ειναι η motosport αλλα επειδη δεν εχει σιγαστηρα θα κανεισ συλλογη απο τισ κλησεις που θα μαζεψεις:wacko::wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 βλεπω οτι ειναι η motosport αλλα επειδη δεν εχει σιγαστηρα θα κανεισ συλλογη απο τισ κλησεις που θα μαζεψεις:wacko::wacko::wacko::wacko: ε πες το ετσι!!! ε νταξει θα το ρισκαρω...μεχρι να με γραψουνε...μετα η θα βαλω την μαμισια ή θα μαζεψω φραγκα για την GPR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Ρε παιδια υπαρχει ασφαλιστικη εταιρια που ασφαλιζει μηχανακια για κλοπή? γιατι εδω στην Καβαλα που μενω εγω μου λενε οτι δεν ασφαλιζει καμια για κλοπη η για καποια αλλα οπως καιρικα φαινομενα... Εγώ ξέρω ότι μόνο η Interamerican ασφαλίζει για κλοπή τα μηχανάκια κάτω από 650cc. Είναι όμως ακριβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDaglas Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 ειμαι αναμεσα στο crypton x135 και στο modenas dynamic εσεισ τι λετε σασ παρακαλο αν μπορειτε πειτε γνωμεσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Ρε παιδια υπαρχει ασφαλιστικη εταιρια που ασφαλιζει μηχανακια για κλοπή? γιατι εδω στην Καβαλα που μενω εγω μου λενε οτι δεν ασφαλιζει καμια για κλοπη η για καποια αλλα οπως καιρικα φαινομενα... Υπαρχουν 2-3 που κανουν τετοιες ασφαλειες με κστος κοντα στα 500 ευρο. τωρα παιζει ρολο και η αξια της μοτοσκλετας για να σου το ασφαλισει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 eisai o monos onlineκαλος ηρθες!!αλλα προσεχε και μην σε ποιανει αμοκ και δεν ειναι Chat!!θα σου απαντησουν στο θεμα που εχεις κανεις ηδη.λοιπον.αμα θες τρελα γκαζια θα παρεις το Dinamik ενω αμα θες οικονομια και περισσοτερα χλμ το Χ.περιμενε και τον αλλων τις γνωμες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts