kaiba Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Παιδιά θέλω να βάλω αυτό τον συναγερμό http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductDet.asp?PID=2028&CatID=394&CatPosition=388 ,το θέμα είναι θα χωράει να μπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamposs Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 kai poso peripou kanei ayto??????? ftino ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamposs Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 οπως????;);););) :whistle::whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Παιδιά θέλω να βάλω αυτό τον συναγερμό http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductDet.asp?PID=2028&CatID=394&CatPosition=388 ,το θέμα είναι θα χωράει να μπει; Το θεμα ειναι να πας στην Yamaha και να σου προτεινουν αυτοι εναν συναγερμο.πολλες μαρκες εχουν εναν μικρο ορο στην περιπτωση του συναγερμου.(εγγυηση) Πηγαινε ρωτα πρωτα και μετα βαλε οτι γουσταρεις..για να μην βρεθεις προ εκπληξεως :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaiba Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Είχα βάλει ένα απλό και μετά του είπα να ψάξει για κανένα άλλον και δεν βρήκε τπτ και του μου είπε να του πάω οποίον θέλω και τον βάζει αυτός. Αντιπροσωπεία μιλάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Είχα βάλει ένα απλό και μετά του είπα να ψάξει για κανένα άλλον και δεν βρήκε τπτ και του μου είπε να του πάω οποίον θέλω και τον βάζει αυτός. Αντιπροσωπεία μιλάμε. Τοτε εισαι ok ;) ψαξε για συναγερμο (meta,spybal) τον παραπανω δεν τον ξερω..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaiba Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Τοτε εισαι ok ;) ψαξε για συναγερμο (meta,spybal) τον παραπανω δεν τον ξερω..:cool: Για αυτούς έψαχνα στην αρχή. Θέλω με τηλεειδοποιήση και ο Meta τον έχει με μήνυμα στο κινητό ενώ ο spyball έχει ίδιο σύστημα με αυτόν. Αυτός από τι διάβασα έχει μεγάλη εμβέλεια για αυτό τον διάλεξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alk_fu Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 ego ths katharizo me panaki vregmeno me venzina!!1 +1000:D kai gw me venzinh thn ka8arizw kai pinelaki gia tis aktines.kai ginontai tzami!!!! Παράθεση the new manager is here! beware :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Παιδιά θέλω να βάλω αυτό τον συναγερμό http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductDet.asp?PID=2028&CatID=394&CatPosition=388 ,το θέμα είναι θα χωράει να μπει;Koίτα, επειδή έβαλα ο ίδιος στο δικό μου, το μηχανάκι έχει πρόβλημα χώρου. Αν τον αγοράσεις για να τον βάλεις μόνος σου και δεν βρεις χώρο τον έφαγες. ¨Αν όμως στον τοποθετήσει το μαγαζί που θα τον αγοράσεις τότε δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί αν δεν χωρέσει θα σου βρει άλλον.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamposs Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 geias sas paidia ! osoi exete to x eistai g**toi !!! to mixanaki fysaei ! file XAMPOS to kamari soy ta spaei ! se parakalw an mporeis na mou peis to thlefwno apo to magazi pou pires thn yoshimura thn carbon sou ! H opoios allos gnwrizei as me enhmerwsei. epishs xamposs poso to poulas ? file den ksero poso tha to doso gi ayto to grapsa kai edo na paro kamia idea gia to posa pianei!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 paidia lete na me tous kathreptes na fainete asxhma? na tous vgalw apeutheias giati xalane thn eikona tou ''papiou''???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 paidia lete na me tous kathreptes na fainete asxhma? na tous vgalw apeutheias giati xalane thn eikona tou ''papiou''???? εννοειται!! το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις οταν παιρνεις μηχανη( μικρου κυβισμου) ειναι να παιζεις 2 χαστουκια στους καθρεπτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 παιδια η gpr επιτελουσ ηρθε στα χερια μου,φοβερη >>>...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 παιδια η gpr επιτελουσ ηρθε στα χερια μου,φοβερη >>>...... 220 eyro???? perimenoume entyposis!!1:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 220 eyro???? perimenoume entyposis!!1:D δεν την εχω βαλει ακομα περιμενω να κανω το πρωτο σερβισ κ μετα.παντωσ ειναι φοβερη δε το περιμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 δεν την εχω βαλει ακομα περιμενω να κανω το πρωτο σερβισ κ μετα.παντωσ ειναι φοβερη δε το περιμενα THN parigiles h apo magazi thn phres???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 THN parigiles h apo magazi thn phres???? την εχω σπιτι αυριο θα την βαλω>>.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 nai ayto to katalava!!! rotao an thn phres apo magazi h thn parigiles esi kai sou thn estilan me courier??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 nai ayto to katalava!!! rotao an thn phres apo magazi h thn parigiles esi kai sou thn estilan me courier??? ειχα παρει στην περκο κ μ την στειλανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 ειχα παρει στην περκο κ μ την στειλανε timi???? 220??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 timi???? 220??? 220 και 20 κουριερ.θα κανω υπομονη μεχρι αυριο.παντοσ ποιοτικα ειναι κορυφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 220 και 20 κουριερ.θα κανω υπομονη μεχρι αυριο.παντοσ ποιοτικα ειναι κορυφη την εβαλα κ αλλαξε ολο το μηχανακι.ξερει κανεισ για το σωλινακι του καταλυτη τι παιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 την εβαλα κ αλλαξε ολο το μηχανακι.ξερει κανεισ για το σωλινακι του καταλυτη τι παιζει??? ειναι για την εισαγωγη αερα στον καταλυτη ωστε να εχει λιγοτερους ριπους κατα την εξαγωγη των καυσαεριων. φροντισε να το ταπωσεις ομως γιατι μπορει να επιστρεψει κανενα σκουπιδακι μεσα αυτο μου ειπαν στο συνεργειο που εκανα το πρωτο σερβις. εγω εχω βαλει την yoshimura και αν μενεις αθηνα και θες μπορουμε να βρεθουμε γιατι θελω να την δω για να την συγκρινω με την δικια μου. Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 ειναι για την εισαγωγη αερα στον καταλυτη ωστε να εχει λιγοτερους ριπους κατα την εξαγωγη των καυσαεριων. φροντισε να το ταπωσεις ομως γιατι μπορει να επιστρεψει κανενα σκουπιδακι μεσα αυτο μου ειπαν στο συνεργειο που εκανα το πρωτο σερβις. εγω εχω βαλει την yoshimura και αν μενεις αθηνα και θες μπορουμε να βρεθουμε γιατι θελω να την δω για να την συγκρινω με την δικια μου. ευχαριστω για την πληροφορια.δε το ηξερα.δε μενω αθηνα ειμαι απο νησι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_kalymnos Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 paidia gia peite pali apo pou vazeis to mhxanaki sto forum;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts