savvas_crypton_x Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 auto lew kai egw x kai mono x YAMAHA KAI MONO YAMAHA Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_kalymnos Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 YAMAHA KAI MONO YAMAHA etsi mpravo. modenas leei o allos.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 YAMAHA KAI MONO YAMAHA etsi mpravo. modenas leei o allos.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol: auto lew kai egw x kai mono xσωστα!!Yamaha For Ever!!:):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakismad Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Παρηγγειλα σημερα το πισω φαναρι απο ενα ατομο στην ταυλανδη. Ειναι απο μαγαζι της ταυλανδης αλα δεν ειναι online. Του εστειλα σημερα τα λευτα 50 ευρω (80$) μαζι με μεταφορικα. Για να δουμε αν ειναι αληθεια και ποτε θα φτασει. αντε με το καλο να ερθει να το βαλεις να μας διαφωτισεις!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakismad Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 kai pali.......... http://img329.imageshack.us/img329/5103/dsc00202em0.th.jpg ρε φιλαρακι επειδη θελω να το κανω και εγω -γυφτικο- για πες μου η σελα ειναι καλυμα εμποριο η σε μαγαζι ταπετσαπια με μεταξοτυπια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Μεχρι στιγμης πανω του εχω βαλει μονο καλυμα σελας και τα ξενον. Θα βαλω φοτο σιγουρα μολις το περασω, μαζι με τα νεον απο κατω για το ξενον και για το φαναρι. Απλα να μπουνε και θα σας τα βαλω ολα μαζι. Σειρα εχει μια εξατμιση, GPR μαλλον που ειναι και μεσα στα ορια της ΕΕ και δεν μπορουν να σε γραψουν. Μια δισκοπλακα και τελος. Μετα μονο αμα γινει κανα βαψιμο με καμια αερογραφια πανω Αγγελε με κανα daytona πειραγμενο εχεις βαλει ? κανα 54 χιλιοστα και πανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_kalymnos Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 ρε φιλαρακι επειδη θελω να το κανω και εγω -γυφτικο- για πες μου η σελα ειναι καλυμα εμποριο η σε μαγαζι ταπετσαπια με μεταξοτυπια? einai apo thn luxus an thes exw to thlefwno gia na paragkeileis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_kalymnos Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Μεχρι στιγμης πανω του εχω βαλει μονο καλυμα σελας και τα ξενον. Θα βαλω φοτο σιγουρα μολις το περασω, μαζι με τα νεον απο κατω για το ξενον και για το φαναρι. Απλα να μπουνε και θα σας τα βαλω ολα μαζι. Σειρα εχει μια εξατμιση, GPR μαλλον που ειναι και μεσα στα ορια της ΕΕ και δεν μπορουν να σε γραψουν. Μια δισκοπλακα και τελος. Μετα μονο αμα γινει κανα βαψιμο με καμια αερογραφια πανω Αγγελε με κανα daytona πειραγμενο εχεις βαλει ? κανα 54 χιλιοστα και πανω ? sou lew oti den plhsiazoun. ta phga me to crypton r me takegawa carb eksatmish kai ekentroforo kai me epsaxne apo pou efuga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_kalymnos Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΙΠΑΜΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ....... exei dikio o kostas, mhn tou dinete shmasia einai zwo to paidi den katalavenei. polu tha goustara na ta sthsoume me stoixima na ton kapsei kiolas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakismad Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 einai apo thn luxus an thes exw to thlefwno gia na paragkeileis να σαι καλα ρε αγγελε,πως θα το παρω το τηλ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 einai apo thn luxus an thes exw to thlefwno gia na paragkeileis απο τιμες;;αμα μπορεις φιλε στειλε ενα πμ.:rolleyes::rolleyes:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_kalymnos Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 απο τιμες;;αμα μπορεις φιλε στειλε ενα πμ.:rolleyes::rolleyes:. 50 eurw thn phra egw syn courier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 50 eurw thn phra egw syn courier δεν εχω παρει τιποτα.εχω ηχο απο προτεκτ. αλλα δεν ξερω πωσ να το περασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Παιδιά έχω 100km και οι ταχύτητες μπαίνουν σκληρά. Μήπως επειδή δεν έχουν δουλευτεί ακόμα πολύ και είναι καινούργιο; ¨Ετσι είναι και στα δικά σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Παιδιά έχω 100km και οι ταχύτητες μπαίνουν σκληρά. Μήπως επειδή δεν έχουν δουλευτεί ακόμα πολύ και είναι καινούργιο; ¨Ετσι είναι και στα δικά σας; στην αρχη ειναι ολα σφιχτα.με τον καιρο θα ανοιξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Καλημερα και απο μενα. Ειμαι και εγω ενας νεοησαρθεντας στο χωρο και περιμενο το κριπτονακι μου. Αν βεβαια αποφασισει ποτε ο βινιος να μου το φερει. Εχω σπαστει με το ολο θεμα γιατι περιμενω 20 μερες για το μηχανακι. Μια μου λενε για ελειψη της yamaha στο συγκεκριμενο μοντελο μια οτι περιμενουν τα πιστοποιτηκα και μια που θα τους πεταξω κανα ζαντολαστιχο στο κεφαλι αν δε το παρω πεμπτη. Του ειπα του ντολμαδοκεφτε στο βινιο να αφησει τα δωρα και να βαλει κανα καλο συναγερμο. Ξερω καμια μαλ@#ια θα μου βαλει αλλα δεν ηξερα και την πατησα που πηγα εκει. Αν ξερει κανεις καμια αλλη απατεωνια που κανει ας ενημερωσει να εχω το νου μου. Και παιδια μακρια απο τον Βινιο(στην πατησιων τουλαχιστων που πηγα εγω) ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΠΑΙΔΕΣ ΥΓ. Οσο περναει παντως ο καιρος παραγινετε το κακο με το crypton x. Μεχρι τον αυγουστο θα υπαρχουν 2-3 σε καθε φαναρι. ΥΓ2. Το κριπτον χ το σπεσιαλ τοσο που πουλαει μονο αυτο δεν θα ειναι το σπεσιαλ. Θα μετανομασουνε το απλο σε σπεσιαλ σε λιγο. ΥΓ3. Στην γειτονια μου εχουμε 5 κριπτον χ και με το δικο μου 6. 4 σπεσιαλ και 2 μπλε. μολις παρω και το δικο μου θα τα μαζεψω για μια αναμνηστικη φοτο και θα την σηκωσω εδω. Εμένα ο Vinios στην Καλλιθέα έκανε 1 εβδομάδα να φέρει το μηχανάκι, 1 εβδομάδα να μου βγάλει πινακίδες και μου έφερε την άδεια και το σήμα με λαθος διεύθυνση, και μου έβγαλε καινούργια άδεια σε άλλες δυο μέρες. Πολύ ταλεπωρία δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 στην αρχη ειναι ολα σφιχτα.με τον καιρο θα ανοιξει Ευχαριστώ anagno. Ετσι σκέφτηκα και εγώ αλλά ήθελα να πάρω και άλλη γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 εχει κανεισ ηχο gpr????εχει σιγαστηρα πισω κ βγαινει???help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakismad Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 na sou to steilw edw;;;; ναι ρε αγγελε,δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakismad Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 na sou to steilw edw;;;; ευχαριστω αγγελε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 50 eurw thn phra egw syn courier file aggele esi parigiles to kalima ths selas h meso magaziou to pires??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_kalymnos Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 file aggele esi parigiles to kalima ths selas h meso magaziou to pires??? egw. phra thl tous eipa ti thelw kai dieuthunsh kai mou to esteilan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 egw. phra thl tous eipa ti thelw kai dieuthunsh kai mou to esteilan ok thanks file!~!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Δεν πάτε καλά μου φαίνεται.Καθόλου καλά :!: Όσοι έχουν διάθεση να μιλήσουν για το crypton-x 135 ας το κάνουν.Οι υπόλοιποι θα αποχωρήσουν είτε οικειοθελώς είτε με το ζόρι.Αντε μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyx Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Δεν πάτε καλά μου φαίνεται.Καθόλου καλά :!: Όσοι έχουν διάθεση να μιλήσουν για το crypton-x 135 ας το κάνουν.Οι υπόλοιποι θα αποχωρήσουν είτε οικειοθελώς είτε με το ζόρι.Αντε μπράβο. να 'σαι καλά για το καθάρισμα Βασίλη... είπαμε να ανταλάσσουμε ιδέες και πληροφορίες για το crypton-x και φτάσαμε να συζητάμε ποιος την έχει πιο μεγάλη... την επιτάχυνση... έλεος για παπιά μιλάμε :O Άγγελε αν μπορέσεις τράβα ένα video με τη φωτογραφική ή το κινητό σου και ανέβασε το κάπου να ακούσουμε την GPR... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts