lazman Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Σημερα παραγγειλα το special και θα το παραλαβω την Τεταρτη. Τους ειπα να μου βαλουν μονο stand και μου ειπαν οτι δεν παιρνουν την ευθυνη να το κανουν!!! Τι λαλακιες ειναι αυτα ρε....μου ειπαν οτι καποιοι βαζουν αλλα οχι το μαγαζι που το πηρα εγω. Ξερει καποιος στην Καλλιθεα που να παω γιατι θελω να παρω κλειδαριες και κουκουλα???? Απο κλειδαριες τι προτεινετε?? Thnx oλοι βαζουν και αυτοι οι λαλακες γιατι δεν βαζουν σηγα την ευθηνη που θα παρουν :lol:και εγω απο γιαμαχα το πηρα με ελατηριο και βηδα ολα γνησια 10 ευρω. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 oλοι βαζουν και αυτοι οι λαλακες γιατι δεν βαζουν σηγα την ευθηνη που θα παρουν :lol:και εγω απο γιαμαχα το πηρα με ελατηριο και βηδα ολα γνησια 10 ευρω. μου ειπαν οτι κανουν μια τρυπα στο σιδερο για να το προσαρμοσουν και δεν παιρνουν αυτοι την ευθυνη:wacko: θα το παω στην αντιπροσωπεια της Καλλιθεας για να τελειωνω. Απο κλειδαριες τι να παρω Cryptonite πεταλο η για δισκοφρενο?? Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 το πειρα στα χχερια μου σημερα το κουκλι , τελειο !!! :D :rolleyes::happy: Τον ειπα και εγω για stand με ειπε δεν εχει που να μπει το ελατηριο οποτε δεν αξιζει και θα ρωτηση αν εχει βγει τιποτα ετοιμο με stand για να αλαξουμε τα ποδια απο κατω Το εχει περασει κανεις πανω στο ιδιο και να μπορεσει να βαλει και το ελατηριο ? Η απλως το εχετε το stand χωρις ελατηριο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 το πειρα στα χχερια μου σημερα το κουκλι , τελειο !!! :D :rolleyes::happy: Τον ειπα και εγω για stand με ειπε δεν εχει που να μπει το ελατηριο οποτε δεν αξιζει και θα ρωτηση αν εχει βγει τιποτα ετοιμο με stand για να αλαξουμε τα ποδια απο κατω Το εχει περασει κανεις πανω στο ιδιο και να μπορεσει να βαλει και το ελατηριο ? Η απλως το εχετε το stand χωρις ελατηριο ? δες ενα κρυπτον πιο παλιο και δες ακρηβος τη χρειαζετε δεν ειναι κατι τρελο ...αν πιανουν τα χερια σου το κανεις και μονος σου:) ενοητε οτι μπενει το ελατηριο. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Τον ειπα και εγω για stand με ειπε δεν εχει που να μπει το ελατηριο οποτε δεν αξιζει και θα ρωτηση αν εχει βγει τιποτα ετοιμο με stand για να αλαξουμε τα ποδια απο κατω. Το εχει περασει κανεις πανω στο ιδιο και να μπορεσει να βαλει και το ελατηριο ? Η απλως το εχετε το stand χωρις ελατηριο ? http://www.imageshack.gr/view.php?file=bzx7dm99q0af7qi2zzqa.jpg http://www.imageshack.gr/view.php?file=5rj4ntzx1x6d2czkg05v.jpg http://www.imageshack.gr/view.php?file=e0x72sxr0s0yhye0fcr6.jpg http://www.imageshack.gr/view.php?file=6hijc6b3icx4vm3wfoke.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 και μερικες φωτο απ το μωρο μου...σε 2 βδομαδες μπαινει η motosportακλα και χρυση σελα!! http://www.imageshack.gr/view.php?file=xx5k9r3yingdib8qpd2t.jpg http://www.imageshack.gr/view.php?file=e96hc97ay0rl68ivbzow.jpg http://www.imageshack.gr/view.php?file=5oc3pvnxpvszyh9epf6v.jpg http://www.imageshack.gr/view.php?file=89mdq15xphir8jubdzrn.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 FILE AN DEIS THN EKSATMHSH KONTA STO LAIMO POU EXEI ENA MPALONAKI APO EKEI KSEKINAEI ENA SOLINAKI POU PREPEI NA EINAI O AISTHITIRAS (L)... TH THA KANEIS ME AYTO???? THA TO TAPOSEIS??? PAIDIA TI LETE GIA TA MICHELLIN PILOT SPORTY????? NA TA VALO???? EINAI KALA??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 vale mprosta to pilot sporty 2araki kai pisw vale 2.25 michelin m45.. ta spaei autos p sundiasmos teriazoun koukli sto X..! Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 PAIDIA TI LETE GIA TA MICHELLIN PILOT SPORTY????? NA TA VALO???? EINAI KALA??? Ego pantos edo kai 2 xronia auta exo sto mixanaki mou kai exo meinei ipereuxaristinmenos.Ase pou einai kai oraia se emfanisi. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 vale mprosta to pilot sporty 2araki kai pisw vale 2.25 michelin m45.. ta spaei autos p sundiasmos teriazoun koukli sto X..! de pisteyo na einai kalos aytos o sindiasmos..... Ego pantos edo kai 2 xronia auta exo sto mixanaki mou kai exo meinei ipereuxaristinmenos.Ase pou einai kai oraia se emfanisi. kai ego edo ston topo mou ta idia akouo..... lene oti exoun poli kala kratimata.... file poso peripou tha pareis thn xrisi sela.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 δεν εχω ρωτησει...σε μαγαζι με τεντες θα το παω...ε πανω απο 30 ευρω δεν νομιζω να εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Μαγκες το πηρα το εργαλιο χτες.Η μονη παρατηρηση που εχω να κανω ειναι οτι χρειαζεται εξατμιση γιατι δεν ακουγεται καθολου!!!Μετα τις 2000 κλμ σκεφτομαι να την βαλω. Ειναι καλα στα τοσα κλμ ή να περιμενω και να την βαλω στα 5000 πχ??? κατα τα αλλα ειναι αψογο... Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Μαγκες το πηρα το εργαλιο χτες.Η μονη παρατηρηση που εχω να κανω ειναι οτι χρειαζεται εξατμιση γιατι δεν ακουγεται καθολου!!!Μετα τις 2000 κλμ σκεφτομαι να την βαλω. Ειναι καλα στα τοσα κλμ ή να περιμενω και να την βαλω στα 5000 πχ??? κατα τα αλλα ειναι αψογο... Bαλτην μετα το στρωσιμο.για να αανοιξει και το μοτερ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Bαλτην μετα το στρωσιμο.για να αανοιξει και το μοτερ :) δηλαδη στα 1500?? Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 e kai sta 5.000 na sou poun.. dn 8a antekseis pistepse me.. sta 2000 pou les ki esu einai mia xara.. siga more..!! Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 OK THANKS RAVER KAI RIMMAS ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΜΟΝΟ STAND ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ 60€ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 9€ ΧΩΡΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ CRYPTON, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ Χ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΜΕ 25€ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ. ΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ????? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΕΩΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ή ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΧΩΡΙς ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟ??? Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 OK THANKS RAVER KAI RIMMAS ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΜΟΝΟ STAND ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ 60€ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 9€ ΧΩΡΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ CRYPTON, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ Χ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΜΕ 25€ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ. ΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ????? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΕΩΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ή ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΧΩΡΙς ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟ??? Τα εξουσιοδοτημενα παντα σε :food: εκει στο 30αρικο πιστευω οτι ειναι μια χαρα.σιγα την σπουδαια τοποθετηση που κανουν.μια βιδα βιδωνουν :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 kaneis lathos file. exw vgalei 150 kai exw allksei eksatmish kai granazia mono se ligo kathfora kai granagi 41 anti 39 gia neyra. h apostash htan ena xiliometro kai pistepse me oute modenas den me kovei sthn mikrh apostash ayth για να τελιωνουν και τα παραμυθεια και να μην παρασυρουμε τους ανθρωπους που διαβαζουν το φορουμ εχουμε και λεμε:rolleyes: το κρυπτον 135 με τα γραναζια που λες δηλαδη μανισιο μπροστα και πισω 41 αντι για 39 το μηχανακη σε κατηφορα παει ακρηβος 130 χιλιομετρα ουτε 1 παραπανω γιατι ενεργοπιητε ο κοφτης .η δευτερα παει 67 με κοφτη η τριτη 98 με κοφτη και η τεταρτη σε κατηφορα οπως ειπα παει 130 με κοφτη .:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Μαγκες το πηρα το εργαλιο χτες.Η μονη παρατηρηση που εχω να κανω ειναι οτι χρειαζεται εξατμιση γιατι δεν ακουγεται καθολου!!!Μετα τις 2000 κλμ σκεφτομαι να την βαλω. Ειναι καλα στα τοσα κλμ ή να περιμενω και να την βαλω στα 5000 πχ??? κατα τα αλλα ειναι αψογο... kaloriziko kai kalotksido file:D panta kranos kai na prosexeis..:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 kaloriziko kai kalotksido file:D panta kranos kai na prosexeis..:ninja: ευχαριστω συναδελφε...Κρανος παντα και παντου!!!:!: Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_kalymnos Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Τα εξουσιοδοτημενα παντα σε :food: εκει στο 30αρικο πιστευω οτι ειναι μια χαρα.σιγα την σπουδαια τοποθετηση που κανουν.μια βιδα βιδωνουν :whistle: paidia egw me 7$ to evala apo eksousiodothmeno pantws kai einai tou paliou crypton to stand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 ego 5 eyro to peira kai to evala monos mou!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΤΕΝΤΑ. ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΒΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ. ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΤΕΝΤΑ. ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΒΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ. ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ file prepei na kaneis mia trypa gia to stand kai mia allh pio pano pio mikri gia na vidoseis mia bida sthn opoia tha skaloseis thn sousta gia na klinei to standa. Gia leptomeries edo eimai oti thes rwta me!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 file prepei na kaneis mia trypa gia to stand kai mia allh pio pano pio mikri gia na vidoseis mia bida sthn opoia tha skaloseis thn sousta gia na klinei to standa. Gia leptomeries edo eimai oti thes rwta me!! ΟΚ ΣΑΒΒΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟς. ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts