ntinoscrypton Δημ. August 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 μπραβο στο παλικαρι εχει πολυ φαντασια.το εκανε σουπερ τουμπανο μηχανακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Κοιτα απο ειναι το παληκαρι:From: bekasi Indonesia εκει κανουνε τα παντα και εχουνε τα παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metallas Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 kala re seis ti na leme twra ? to pio panw den einai apla papi... einai to upertato papi :!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Εκει τα παπακια κοστιζουν οσο εδω τα ποδηλατα.με αυτα τα λεφτα που εχεις ριξει αυτος...εμεις εδω αγοραζουμε 1000αρι :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metallas Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 distixws gia emas RAVER exeis dikio...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos77 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Alania autoi exoun kai ta katkalhla ulika.Emeis edw akoma den mporoume na vroume ta ulika!!!Afou oloi ftiaxnoume thn papia mas sto MOTO MHTSOS ths geitonia mas mhn dwsoume kanena eurw parapanw... Veltiwsh xwris xrhma den ginete REEEEEEEEEE:w00t: Ti na peis?? + oti oi etairies rixnoun kai pli8os diaforetimcn modelwn sthn agora ths Idonisia,kinas,Jap ktl kai emeis den pernoume oute ta misa! :angry: Παράθεση σημείωση: αφαίρεση αγγελίας - αγγελίες μόνο στο B&S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Εκει τα παπακια κοστιζουν οσο εδω τα ποδηλατα.με αυτα τα λεφτα που εχεις ριξει αυτος...εμεις εδω αγοραζουμε 1000αρι :lol: Σωστος!! Εισαγωγη απο εκει νομιζω μπορεις να κανεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos77 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Apo pantou mporeis arkei na vreis t katalhlo site h t katalhlo kone... ELLADA!!! Παράθεση σημείωση: αφαίρεση αγγελίας - αγγελίες μόνο στο B&S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McGeo Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 ξέρει κανείς αν το crypton x είναι με διπλούς εκκεντροφόρους ή με έναν?συμπλέκτη δέν έχει το είδα απο κοντά στο μαγαζί του χωριού μου είναι με ημιαυτόματο σασμάν.θα βγει με συμπλέκτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 με εναν φυσικα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 poloi pou exoun dei to crypton x apo konta mou lene pws den einai omorfo..dn kserw isws einai 8ema goustou..kai isws kai na zilevoun pou 8elw na to parw :P(egw dn to exw dei apo konta kai dn mporw na krinw apo eikones) Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 poloi pou exoun dei to crypton x apo konta mou lene pws den einai omorfo..dn kserw isws einai 8ema goustou..kai isws kai na zilevoun pou 8elw na to parw :P(egw dn to exw dei apo konta kai dn mporw na krinw apo eikones) κοιτα να δεις αμα δεν το καβαλησης εσυ ο ιδιος να πας μια βολτα να κατσεις στην σελα γενικα.δεν θα πιστευεις κανεναν.ολοι λενε αυτα που θελουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 mporei kapios apo esas pou to exei h 8a to apoktisei suntoma.. na traviksei ena videaki kai na to anevasei sto internet?(px youtube)giati kales vre aderfe oi fotos alla ena videaki 8a itan oti prepei.. na akousoume kai ligo 8orubo apo tin ergostasiakh eksatmish :P Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 ξέρει κανείς αν το crypton x είναι με διπλούς εκκεντροφόρους ή με έναν?συμπλέκτη δέν έχει το είδα απο κοντά στο μαγαζί του χωριού μου είναι με ημιαυτόματο σασμάν.θα βγει με συμπλέκτη? Μονοκυλινδρο ειναι το παπι...ποσσους εκκεντροφορους θελεις να εχει :wacko: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos77 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 EEEEEEEEEEEE :!:to papi exei 2 ekentroforous:!: San to fx einai!!!! H yamaha ta spaei ksana! Παράθεση σημείωση: αφαίρεση αγγελίας - αγγελίες μόνο στο B&S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McGeo Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Δέν έχει σχέση που είναι μονοκύλινδρο αλλά το πόσες βαλβίδες έχει και αν είναι υδραβλικές ή με οστίρια.To FX είναι με διπλούς εκκεντροφόρους επικεφαλής με 4 βαλβίδες υδραβλικές.Όπως και το Crypton X είναι τετραβάλβιδο αλλά δεν ξέρω αν είναι με διπλούς εκκεντροφόρους.τα απλά παπιά είναι με μονό εκκεντροφόρο με 2 βαλβιδές με οστίρια.Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Τι ειπε το ατομο τωρα!! Ωραιος!!:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos77 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Δέν έχει σχέση που είναι μονοκύλινδρο αλλά το πόσες βαλβίδες έχει και αν είναι υδραβλικές ή με οστίρια.To FX είναι με διπλούς εκκεντροφόρους επικεφαλής με 4 βαλβίδες υδραβλικές.Όπως και το Crypton X είναι τετραβάλβιδο αλλά δεν ξέρω αν είναι με διπλούς εκκεντροφόρους.τα απλά παπιά είναι με μονό εκκεντροφόρο με 2 βαλβιδές με οστίρια.Σωστά? Seira den kserw sigoura.Ti na sou pw?8a rwthsw kai 8a ma8w. H ali8eia einai oti o epsaksa gia aftermarket ekk kai evlepa paketa me mono ena ekk kai paraksenevomoun.Alla les na exei 1 ekk????:( Krima! Παράθεση σημείωση: αφαίρεση αγγελίας - αγγελίες μόνο στο B&S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 mporei kapios apo esas pou to exei h 8a to apoktisei suntoma.. na traviksei ena videaki kai na to anevasei sto internet?(px youtube)giati kales vre aderfe oi fotos alla ena videaki 8a itan oti prepei.. na akousoume kai ligo 8orubo apo tin ergostasiakh eksatmish :P εχει βιντεακια στο ιντερνετ.πανε στο youtube και βαλε yamaha jupiter.νομιζω υπαρχει και σελιδα.σε ενα βιντεακι το λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 eida polla videakia.. kai einai gamato telika to papi..alla ti sto kalo ekei exei alla onomata?as mou eksigisei kapios :P Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatiotis Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 δεν ξερω πως παει απο επιδοσεις αλλα απο εμφανιση δεν λεει μια Παράθεση Yamaha Z & Modenas Dinamik 2 Μικροι Θεοι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Η εμφάνιση είναι υποκειμενική, σε άλλος αρέσει σε άλλος όχι....σε μένα ας πούμε μου αρέσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatiotis Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 σιγουρα ειναι υποκειμενικη.παντα μιλαω απο μεριας μου;) τωρα απο επιδοσεις δεν μπορω να ξερω γτ δεν το εχω οδηγισει ουτε το εχει κανας γνωστος μου για να μου πει Παράθεση Yamaha Z & Modenas Dinamik 2 Μικροι Θεοι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Εξαρτάτε για τη χρήση το θελει ο καθε ενας το μηχανακι.. Αμα το θελει για να κανει βολτες και μακρινες αποστασεις θα το επιλεξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatiotis Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 σου ειπα,δεν εχω ασχοληθει οποτε ιδεα δεν εχω.ασε που ετσι και αλλιος εγω αργω ακομα οποτε δεν με νιαζει.ενα 50αρι θα παρω και μετα βλεπουμε:D Παράθεση Yamaha Z & Modenas Dinamik 2 Μικροι Θεοι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts