Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Τα πάντα. Η συσκευή επανέρχεται στην εργοστασιακή της κατάσταση όπως όταν την ανοίγεις πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 γραφετε οτο την συσκευη μπορουμε να την μετατρεψουμε απο wm6.1 σε adroid. απο wm 6.0 μπορει να γινει η μετατροπη και αν ναι η συσκευη μετα θα δουλευει κανονικα χωρις κοληματα? επισης το αντιστροφο θα μπορει να γινει? να ξαναγυρισω δηλαδη παλι στα wm6.0? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoGG Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Δες στις ρυθμίσεις / πληροφορίες για το ποια έκδοση φοράει η συσκευή σου. Η τελευταία είναι η 3.13.405.0. Για τα ελληνικά της θα πρέπει να τα ανεβάσει κάποιος κάτοχος εδώ και να τα κατεβάσεις μιας και το imobile.gr δεν είναι διαθέσιμο πια. . Τα ελληνικά τα έχει κανείς παιδιά. Αν μπορεί κάποιος να τα ανεβάσει θα ήμουν ευγνώμων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) Το εχω σε ένα συρτάρι και το έβγαλα ξανά λίγο και ήθελα να ασχοληθώ μαζί του έτσι από αγάπη γι αυτό του έκανα hard reset το έστησα πάλι να θυμηθώ τα παλιά μόνο που δε βρίσκω ένα πρόγραμμα που κάνεις αντιστοίχηση τα hard keys. δε θυμάμαι και πως το λένε μιας και έχει περάσει καιρός δεν είναι όμως το AE button αυτό το εχω γιατί το χρησιμοποιω στο Leo μου. Αν κάποιος έχει το cabακη θα ήμουν υποχρεως! σσ το είχα ξαναρωτηση και πριν 3 μήνες, ελπίζω να το γνωρίζει κάποιος αυτή τη φορά γιατί ήταν super στο TC και με βόλευε πολύ και δυστυχώς το εχω διαγράψει απ τα αρχεία μου και δε το θυμάμαι πως το λένε να το Googlαρω! Edited August 28, 2011 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 γραφετε οτο την συσκευη μπορουμε να την μετατρεψουμε απο wm6.1 σε adroid. απο wm 6.0 μπορει να γινει η μετατροπη και αν ναι η συσκευη μετα θα δουλευει κανονικα χωρις κοληματα? επισης το αντιστροφο θα μπορει να γινει? να ξαναγυρισω δηλαδη παλι στα wm6.0? Ευχαριστω Ναι, όλα γίνονται αρκεί να διαβάσεις στο σχετικό θέμα στο xda-developers.com. Εδώ δεν θα βρεις κάποιον που ασχολείται τόσο με αυτή τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcpillager Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Καλημέρα, ξέρω οτι το μοντέλο είναι πολύ παλιό, ξέρω οτι το thread έχει 363+ σελίδες, ξέρω οτι ίσως δεν πάρω ποτέ απάντηση αλλά επειδή το συγκεκριμμένο κινητό είναι ακόμα αυτό που χρησιμοποιώ :blink: θέλω βοήθεια στα εξής: Ο φορτιστής που είχα χάλασε. Που θα βρω καινούργιο; Η μπαταρία τα έχει φτύσει και μια που έφερα απο hong kong δεν μου τα λέει καλά. Που θα βρω καινούργια; Θέλω οπωσδήποτε θήκη προστασίας. Δεν εννοώ ζελατίνες. Θέλω θήκη κανονική, π.χ. δερμάτινη ή πλαστική που να μπαίνει μέσα η συσκευή. Υπάρχει κάτι ακόμα στην αγορά; Αν κάποιος/κάποια μπορεί να βοηθήσει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Ο φορτιστής που είχα χάλασε. Που θα βρω καινούργιο; Η μπαταρία τα έχει φτύσει και μια που έφερα απο hong kong δεν μου τα λέει καλά. Που θα βρω καινούργια; Θέλω οπωσδήποτε θήκη προστασίας. Δεν εννοώ ζελατίνες. Θέλω θήκη κανονική, π.χ. δερμάτινη ή πλαστική που να μπαίνει μέσα η συσκευή. Υπάρχει κάτι ακόμα στην αγορά; 1. http://www.ebay.co.uk/itm/Original-HTC-TC-E100-Ladegerat-Touch-HD-Diamond-Cruise-/130524509806?pt=DE_Handy_PDA_Ladeger%C3%A4te_Dockingstationen&hash=item1e63ddf66e 2. http://www.ebay.co.uk/itm/Original-HTC-BA-S240-Akku-XDA-Orbit-2-Touch-Cruise-/130456785751?pt=DE_Handy_PDA_Akkus&hash=item1e5fd49357#ht_1313wt_929 3. http://www.ebay.co.uk/itm/original-HTC-Touch-3G-Touch-Cruise-09-Tasche-Pouch-Case-/190572000236?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item2c5ef9f3ec#ht_2661wt_1139 Όλα original. Αν και για θήκη μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία ανάλογα του γούστου σου... http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=htc+touch+cruise+case&_sacat=0&LH_PrefLoc=2&_dmpt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&_odkw=htc+touch+cruise+gel+case&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 πριν μερικες μερες μερες μεταφερθηκα στο δικτυο της cosmote μετα απο πολλα χρονια στην wind. εκει που δειχνει το σημα G ενω για καποιες ωρες μπορει και πανω απο μερα να το εμφανιζει να το δειχνει μετα δεν το δειχνει και δειχνει ενα Χ και οτι ψανει. κλησεις μπορω να κανω εχω κανονικα σημα. το τηλεφωνο το εχω ρυθμισμενο στο στο gsm για να μην μου τρωει ενεργεια απο το 3g. τι φταει η cosmote η πρεπει να ρυθμισω τιποτα στην συσκευη? στην wind δεν ειχα τετοιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Παιδια καλησπερα . Εχω προβλημα με το τηλεφωνο . Το ειχα τρια χρονια στο κουτι και τωρα πηγα να το δουλεψω και δεν δουλευει καθολου η οθονη .. Προσοαθω κανω hard reset (μηπως και εχει φαει καποιο κολημα λογισμικου ) με τα κουμπια πλοηγησης μυνηματος και με την πενα στην τρυπουλα απο κατω και δεν πιανει . Καμια ιδεα ; κριμα τετοιο τηλεφωνο να φαει πεταμα... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Κοιτα αν ειναι φορτισμενο για αρχη γιατι μετα απο τοσο καιρο και γεματο να το ειχες θα εχει αδειασει! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Κοιτα αν ειναι φορτισμενο για αρχη γιατι μετα απο τοσο καιρο και γεματο να το ειχες θα εχει αδειασει! λες να ξερω οτι δεν πατιεται τιποτα στην οθονη ενω το κινητο δεν εχει μπαταρια;;; λολ! ανοιγει το τηλεφωνακι μου αλλα ... Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozag Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Καλησπερα παιδια... Εχω ενα προβληματακι με το touch cruise τα windows 6.1 δεν φορτωνουν κολλαει και το προβλημα ειναι οτι επειδη εχω αλλαξει την storage card δεν εχω κανει back up (encryption) στην καινουρια καρτα και θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποιος ;αλλος τροπος να κανω hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλημέρα, ξέρω οτι το μοντέλο είναι πολύ παλιό, ξέρω οτι το thread έχει 363+ σελίδες, ξέρω οτι ίσως δεν πάρω ποτέ απάντηση αλλά επειδή το συγκεκριμμένο κινητό είναι ακόμα αυτό που χρησιμοποιώ :blink: θέλω βοήθεια στα εξής: Ο φορτιστής που είχα χάλασε. Που θα βρω καινούργιο; Η μπαταρία τα έχει φτύσει και μια που έφερα απο hong kong δεν μου τα λέει καλά. Που θα βρω καινούργια; Θέλω οπωσδήποτε θήκη προστασίας. Δεν εννοώ ζελατίνες. Θέλω θήκη κανονική, π.χ. δερμάτινη ή πλαστική που να μπαίνει μέσα η συσκευή. Υπάρχει κάτι ακόμα στην αγορά; Αν κάποιος/κάποια μπορεί να βοηθήσει ... Για μπαταρία από εδώ.. Μπορείς να βρεις ότι θες γενικά αν googlάρεις γενικά ή ποιο συγκεκριμένα στο skroutz.gr και στο bestprice.gr ;) Να κάνω μια ερώτηση αλλά μη με αποπάρετε.. Android ROM για την συσκευή αυτή έχει βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Για μπαταρία από εδώ.. Να κάνω μια ερώτηση αλλά μη με αποπάρετε.. Android ROM για την συσκευή αυτή έχει βγει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Βεβαιως η ice cream sandwitch :p Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 μήπως έχουμε και το link από τους XDA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 μηπως ξερει κανεις σας κανενα site που να δινει οδηγιες πως να αντικαταστησω το NAVIGATION WHEEL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 μηπως ξερει κανεις σας κανενα site που να δινει οδηγιες πως να αντικαταστησω το NAVIGATION WHEEL? Ρίξε μια ματιά στο service manual. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 πολυ μπελας φαινετε. μηπως υπαρχει τροπος να το απενεργοποισω τελειως μεσω registry? και να μην δουλευει καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mintzax Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Καλησπέρα. Εχω περάσει την _HTC Touch Cruise_RUU_Polaris_HTC_WWE_3.13.405.0_radio_sign_25.85.30.07_1.59.42.15_Ship αλλά δεν υπάρχουν Ελληνικά να φορέσω πάνω σε αυτήν την έκδοση και έχω ξεμεινει στα Αγγλικά. Εχει κανείς υπόψην κάτι? Ευχαριστώ. Παράθεση be yourself....:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Κάποιος κάτοχος θα χρειαστεί να σου δώσει το αρχείο των ελληνικών. Έχε υπόψιν ότι δουλεύει μόνο σε ελληνικές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mintzax Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Μα είχα Ελληνικά. Απλά έκανα εγκατάσταση τα windows από την αρχή και είχα ξεχάσει να τσεκάρω το αρχείο των Ελληνικών, & δυστυχώς το είχα διαγράψει. Το πρόβλημα είναι πως το έχω δώσει σε φίλο το κιν. και νιώθω άσχημα. Παράθεση be yourself....:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Δεν λέω κάτι διαφορετικό... το αρχείο των ελληνικών που είχες και τώρα δεν έχεις, να σου το δώσει κάποιος που το έχει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Δεν λέω κάτι διαφορετικό... το αρχείο των ελληνικών που είχες και τώρα δεν έχεις, να σου το δώσει κάποιος που το έχει ακόμα. Γιαννη το κινητο το εχω ακομα και καθετε σε 1 συρταρι και οπως ξερεις ειναι ελληνικο. Που θα βρω το αρχειο που θελει ο παραπανω φιλος να του το στειλω? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Γιαννη το κινητο το εχω ακομα και καθετε σε 1 συρταρι και οπως ξερεις ειναι ελληνικο. Που θα βρω το αρχειο που θελει ο παραπανω φιλος να του το στειλω? Είναι ένα ξεχωριστό αρχείο, ή σε κατάληξη .exe που το εγκαθιστάς από τον υπολογιστή, ή σε κατάληξη .pkg που το εγκαθιστάς μέσα από τη συσκευή. Τώρα το όνομα του αρχείου δεν είμαι σε θέση να το θυμάμαι μιας και το έχω δώσει από το 2008 βλέπεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts