Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Και η ace Hellas την official αγγλική χρησιμοποιεί, απλά περνά από πάνω το αρχείο εξελληνισμου. Αυτό το αρχείο χρειάζεσαι μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Δε το βρίσκω πουθενά! Μπορείς μα με βοηθήσεις λίγο περισσότερο; Με ένα PM, ίσος, αν απαγορεύονται Links? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) Δε το βρίσκω πουθενά! Μπορείς μα με βοηθήσεις λίγο περισσότερο; Με ένα PM, ίσος, αν απαγορεύονται Links? Ευχαριστώ πολύ. Εδώ υπάρχουν τα πάντα... http://www.htc.com.gr/download.html Κατέβασε το Touch Cruise - Αναβάθμιση σε Windows Mobile 6.1 (Αγγλικά) 02/10/2008 και μετά τα ελληνικά του... Touch Cruise - Ελληνικά έκδοση 1.2.3.2 για Windows Mobile 6.1. (χωρίς Installer) 15/10/2008 Edited January 9, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ρε παιδιά τι παίζει με τα WM έχουν αρχίσει και μένουν πίσω; Να κυκλοφορίσει eBanking της Εθνικής πρώτα για iPhone? Έλεος! Τι μάρκετινγκ είναι αυτό; Anyway, Μου έδειξε ο bro το Shazam στο iPhone του και καθότι και δύσπιστος το τέσταρα live σε music recognition στα χέρια μου (έπαιζα μουσική απο το polaris) και έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Το κατέβασα για WM και δεν το βλέπω να δουλεύει.... γκρρρρ.... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Μιλάς για διαφορετικά λειτουργικά που προσφέρουν διαφορετικά πράγματα, ας μην μπούμε στη λογική σύγκρισης. Για θέματα software μπορείς να απευθυνθείς και στο αντίστοιχο section του windows mobile software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) Παιδιά καλησπέρα! Ενας ασφαλής τρόπος γενικότερα να "δίνεις" ιντερνετ στον Η/Υ σου, εφ'όσον έχεις Internet απο το κινητό σου, ποιός είναι? Τι ρυθμίσεις θέλει στα wm?Στο αυτόματο δεν γίνεται! Με καλώδιο συνδεδεμένος καλύτερα ή και με Bluetooth? Αν παίζει ρόλο, αναφέρομαι στη σύνδεση δίχως Activesync κ δή με Windows Vista Edited March 15, 2010 by kontow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Μάγκες ένα θα σας πω: D1_3D .- Απίστευτα Γρήγορη, Απίστευτα Σταθερή! Ο Κώστας γράφει ιστορία Τα υπόλοιπα στο γνωστό μέρος: Official XDA Thread - Direct DL Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Παιδιά καλησπέρα! Ενας ασφαλής τρόπος γενικότερα να "δίνεις" ιντερνετ στον Η/Υ σου, εφ'όσον έχεις Internet απο το κινητό σου, ποιός είναι? Τι ρυθμίσεις θέλει στα wm?Στο αυτόματο δεν γίνεται! Με καλώδιο συνδεδεμένος καλύτερα ή και με Bluetooth? Αν παίζει ρόλο, αναφέρομαι στη σύνδεση δίχως Activesync κ δή με Windows Vista Όλοι οι δυνατοί τρόποι... την ίδια ασφάλεια παρέχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Καλησπερα σας, επειδη εχω δωσει στον αδερφο μου το παλιο μου cruise και εχω να ασχοληθω εναμισυ χρονο με αυτο, μπορειτε να μου προτεινετε 2 cooked roms που να ειναι κατα γενικη ομολογια απο comments των παιδιων εδω μεσα σταθερη και γρηγορη? θα ηθελα μια Ελληνικη και μια αγγλικη. αν δεν εχει και καθολου το manila θα το προτιμουσα μιας και χρησιμοποιει το spm mobile shell. θελω επισης να μου δωσετε ενα link για ποιο spl χρειαζομαι και ποιο radio. εχει την ελληνικη εκδοση τωρα και δεν εχει ξεκλειδωθει ποτε. εχει πανω win6.1 (build 19965.1.2.3) και ρομ 3.13.405.0 wwe ελληνικα 1.2.3.2 radio 1.59.42.15 ευχαριστω εκ'των προτερων και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα τωρα με το hd2 εχω χασει οτι κινειτε για το cruise. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Ξαφνικά οι ήχοι κουδουνίσματος χάθηκαν :( Τί μπορώ να κάνω? Ενώ εμφανίζονται κανονικά κανείς δε λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Εάν σιγουρευτείς ότι δεν έχει μπει στο αθόρυβο η συσκευή και ότι δεν βρίσκεται στο ελάχιστο η ένταση ήχων του συστήματος... μάλλον ήρθε η ώρα για hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinis Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 καλησπερα....ηθελα να ρωτησω πως μπορω να βαλω ελληνικα στο HTC Touch cruise P3650??εχω εγκαταστησει τα windows 6.1 και ειναι στα αγγλικα....ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Έχεις ελληνική συσκευή της Ace Hellas ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinis Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 ναι ελληνικη συσκευη εχω απλα το εκανα αναβαθμιση και ειναι στα αγγλικα τωρα υπαρχει τροπος δηλαδη να αλλαξω και να το κανω σε ελληνικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 ναι ελληνικη συσκευη εχω απλα το εκανα αναβαθμιση και ειναι στα αγγλικα τωρα υπαρχει τροπος δηλαδη να αλλαξω και να το κανω σε ελληνικο? http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Καλησπερα σας, επειδη εχω δωσει στον αδερφο μου το παλιο μου cruise και εχω να ασχοληθω εναμισυ χρονο με αυτο, μπορειτε να μου προτεινετε 2 cooked roms που να ειναι κατα γενικη ομολογια απο comments των παιδιων εδω μεσα σταθερη και γρηγορη? θα ηθελα μια Ελληνικη και μια αγγλικη. αν δεν εχει και καθολου το manila θα το προτιμουσα μιας και χρησιμοποιει το spm mobile shell. θελω επισης να μου δωσετε ενα link για ποιο spl χρειαζομαι και ποιο radio. εχει την ελληνικη εκδοση τωρα και δεν εχει ξεκλειδωθει ποτε. εχει πανω win6.1 (build 19965.1.2.3) και ρομ 3.13.405.0 wwe ελληνικα 1.2.3.2 radio 1.59.42.15 ευχαριστω εκ'των προτερων και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα τωρα με το hd2 εχω χασει οτι κινειτε για το cruise. επαναφερω το παλιοτερο post μου μιας και ειδα οτι επεστρεψε και ο Γιαννης στην παρεα μας παλι. επειδη εχω αρκετο διαβασμα με το hd2 μου ειναι δυσκολο να ψαχτω για το cruise. αν μπορει οποιοσδηποτε να με βοηθησει η να μου δωσει Link για καποιες καλες ρομ θα με βοηθουσε απιστευτα. και παλι ευχαριστω. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Σχετικά με τις rom πάει πολύς καιρός που έχω να παρακολουθήσω τα τεκταινόμενα για τη συγκεκριμένη συσκευή και δεν έχω να προτείνω κάτι δοκιμασμένο. Όσον αφορά το ξεκλείδωμα θα χρειαστεί να κάνεις το κλασσικό hard-spl του Olipro από εδώ και μετά μπορείς να περάσεις κάποια από τις rom που δίνονται εδώ. Ελληνική cooked δεν πρόκειται να βρεις αλλά χρήσιμο είναι να ρίξεις μια ματιά και εδώ όπου υπάρχουν οδηγοί στα ελληνικά για hard-spl, registry tips κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Σχετικά με τις rom πάει πολύς καιρός που έχω να παρακολουθήσω τα τεκταινόμενα για τη συγκεκριμένη συσκευή και δεν έχω να προτείνω κάτι δοκιμασμένο. Όσον αφορά το ξεκλείδωμα θα χρειαστεί να κάνεις το κλασσικό hard-spl του Olipro από εδώ και μετά μπορείς να περάσεις κάποια από τις rom που δίνονται εδώ. Ελληνική cooked δεν πρόκειται να βρεις αλλά χρήσιμο είναι να ρίξεις μια ματιά και εδώ όπου υπάρχουν οδηγοί στα ελληνικά για hard-spl, registry tips κτλ. Σ'ευχαριστω πολυ Γιαννη !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinis Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 ευχαριστω πολυ athanaso77.να ρωτησω και 2 πραγματα ακομη....ρυθμισεις για το GPS για το HTC touch cruise P3650...κατεβασα το IGO και το dest9 τι χρειαζεται για να λειτουργησει?δεν μπορει να εντοπισει δορυφορους...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 ευχαριστω πολυ athanaso77.να ρωτησω και 2 πραγματα ακομη....ρυθμισεις για το GPS για το HTC touch cruise P3650...κατεβασα το IGO και το dest9 τι χρειαζεται για να λειτουργησει?δεν μπορει να εντοπισει δορυφορους...ευχαριστω Βάλε το GPS Test και άστο να βρει μόνο του τη θύρα περιμένοντας σε ανοιχτό ουρανό μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinis Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 ευχαριστω παρα πολυ για ολα athanaso77....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinis Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 (edited) ααα..φιλε μου σε ποιον φακελο να το αποθηκευσω?εγω το αποθηκευσα στον φακελο με το dest9 και πατησα setup για να βρει δορυφορους και βρηκε κατι αλλα μετα τι πρεπει να κανω?ανοιξα μετα το dest9 και προσπαθησε να βρει δορυφορους αλλα ματαια παλι...κανω κατι λαθος ε?κατεβασα και το αλλο αρχειο που ηταν μαζι με το GPS Test... Edited July 5, 2010 by konstantinis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsdim Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=73 Ευχαριστώ και εγω για το link. Θα κάνω αύριο αναβάθμιση σε 6.1 και μετά θα περάσω τα Ελληνικά. Είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω στην αναβάθμιση; Data και προγράμματα που θα χαθούν δεν με πειράζει... υπάρχει όμως κάποια άλλη παρενέργεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Παρατηρώ εδώ και καιρό θέμα στα xda φόρουμ σχετικά με χρήση android (froyo Κι όλας) στο touch cruise κι απο οσο αναφέρεται είναι πλήρως λειτουργικό! Το έχει επιχειρήσει κανείς? Δουλεύει? Και κυρίως αξίζει? Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Παρατηρώ εδώ και καιρό θέμα στα xda φόρουμ σχετικά με χρήση android (froyo Κι όλας) στο touch cruise κι απο οσο αναφέρεται είναι πλήρως λειτουργικό! Το έχει επιχειρήσει κανείς? Δουλεύει? Και κυρίως αξίζει? Κάποιο link παρακαλώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts