Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Ευχαριστω athanaso77 σε σενα αναφερομουν που μου απαντησες και στα πιο πισω post...δεν πειραζει ευχαριστω και παλι..:D Το είχα ξεχάσει! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Βαζεις μονο την Rom ΤΙΠΟΤΑ αλλο (οχι οπως του udk) και εισαι ετοιμος....οσο για τον κυβο ειναι παρελθον αφου με το manilla2D δεν βλεπεις καθουλου τα wm ειναι παρελθον :D.Ολα τα προγραμματα τρεχουν κανονικοτατα μονο που σε μενα -δεν ξερω για αλλον -το εχω ρωτησει και πιο πανω, δεν μου λειτουργει το nodata....:( Αν και υπαρχουν εναλλακτικα προγραμματα οπως μου απαντησαν.Βαλτη δεν θα το μετανιωσεις.Χανεις εγγυηση (πραγμα που γινετε ξανα......:ninja:), εχεις μενου αγγλικων (υπερμαχος των ελληνικων εγω αλλα τι να κανουμε θυσια.......:blink:).Επισης εχω αλλαξει και τις αθλιες επαφες των wm (μεσω MortScript) με το εκπληκτικο icontact και εχω καινουργιο τηλ αλλα diamond μονο που ειναι 2d μικρο το κακο.Ευτυχως που δεν πηρα το διαμαντι γιατι το μονο που πραγματικα ζηλευω απο αυτο ειναι οτι "παιζει" video..................:X κατα τα αλλα το cruiseaki απλα ειναι best ( βαζω και την ηχητικες δυνατοτητες που κανει σκονη το diamond) Οff topic sorry... Μετα την rom βαζεις manilla customer (αλλαζει θεματα και εχει και αλλες παραμετροποιησεις) βγαζεις το tab μουσικη (αθλιο) και βαζεις το s2p και εχεις ipod στο cruise.Αν βρισκοταν και ενας τροπος να αλλαζαμε το tab και να ανοιγε το εκαστοτε tab με το προγραμμα τις αρεσκειας μας καλα θα ηταν. Μηπως ειπα πολλα?....:O...........αυτα μεχρι να παρουμε το HD. ;-) Μετα την rom βαζεις manilla customer (αλλαζει θεματα και εχει και αλλες παραμετροποιησεις) βγαζεις το tab μουσικη (αθλιο) και βαζεις το s2p και εχεις ipod στο cruise λεπτομερειες για τουτα please ?.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Μετα την rom βαζεις manilla customer http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=437420 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 λοιπον σας άκουσα κ εγώ κ έβαλα την M-Anime.. καλή, δε βρίσκω κ τρελές διαφορες με την Syrious R2 που είχα, αλλά δεν την έχω δουλέψει εκτενέστερα. Τo customize του είναι πολύ καλό αλλά μου βγάζει ένα πρόβλημα σε μένα, τρέχω το exe αρχείο κ οταν πατάω να αλλάξω πχ. ρολόι δε μου βρείσκει όλα τα ρολόγια που έχει. Τέσπα, μου βγάζει ένα κ οταν πατάω apply μου βγάζει μύνημα σφάλμα του προγράμματος κ τερματισμό του. :/ Κάτι που έχει η Syrious κ μου άρεσε πάρα πολύ ήταν ότι όταν παίρνεις τηλ κάπου μόλις το σηκώσει ο άλλος χτυπάει αμέσως μια μικρή δόνηση στο κινητό. Πολύ βολικό αυτό για μένα γιατί δεν είναι ανάγκη να έχω το τηλ στο αυτί μέχρι να το σηκώσει ο άλλος, στην περίπτωση που κάνω κάτι, ή γενικά με προηδοποιεί για λάθος κλήση όταν το έχω μέσα στη τζέπη. Συνεχίζω την εξερεύνηση.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Μπορούμε να βρούμε το παραπάνω σε cab? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 βασικό πρόβλημα με τη manilla είναι ότι δεν μπορεί να φαίνεται πάνω από μια καταχώρηση στο calendar................... για μένα αυτό το κάνει άχρηστο... μόλις άρχισα και φόρτωνα progs στην M-Anime άρχισαν κολλήματα......απογοήτευση Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 μόλις άρχισα και φόρτωνα progs στην M-Anime άρχισαν κολλήματα......απογοήτευση περιεργο μου ακουγεται. αν κατι διακρινει την ρομ αυτη ειναι η σταθεροτητα. εκανες hard reset μετα το flashαρισμα? εβγαλες την microsd? τι προγραμματα εγκατεστησες και σου ξεκινησαν τα τα κολληματα? μην ξεχνας οτι πολλα προγραμματα χρειαζονται τις τελευταιες τους εκδοσεις για να δουλεψουν σωστα στα 6.1 παραδειγμα το εορτολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 βασικό πρόβλημα με τη manilla είναι ότι δεν μπορεί να φαίνεται πάνω από μια καταχώρηση στο calendar................... Αυτό είναι χαρακτηριστικό τόσο του TF3D όσο και του 2D. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 αφου δοκίμασα αρκετες με το 2d,εβαλα μια lite tou M-Anime εκει φόρτωσα το spb mobile shell to οποιο και κολλάει συνεχεια.......:( το πρόβλημα ειναι οτι βαριέμαι να ψάξω τι φταίει και τωρα ψάχνω να δω καμιά ρομ πιο παλιά ο bepe έβγαλε καμια μετα την 0.67? Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 θα δοκιμασω τωρα Diamond Pro Final να δω τι γινεται,που δεν εχει το M2d Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 ο bepe έβγαλε καμια μετα την 0.67? Μπα..... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=437420 ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 τελικά ψιλοαπογεητεύτικα κ εγώ απο την M-Anime, τόσο καλή την βρίσκεται εσείς? Έχει πολύ ωραία καλούδια πάνω της αλλά υστερεί πολύ σε ταχύτητα! Αρκετά κιόλας, σε σχέση με την Syrious που φορούσα μέχρι πριν 2 μέρες. Το customize βρε παιδιά πως λειτουργεί? Το φορτώνω αλλά μου λέει ότι κολάει, κάνω κάτι λάθος? Ένα exe αρχείο που το απλά το τρέχω. Το έχω σε έναν φάκελο μαζί με τους άλλους φάκελους με τις εικόνες για το γραφικό περιβάλλον (ρολόϊ, εικονίδια κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 ... αλλά υστερεί πολύ σε ταχύτητα! Αρκετά κιόλας, σε σχέση με την Syrious που φορούσα μέχρι πριν 2 μέρες. . Δεν νομιζω.Το δικο μου ειναι γρηγορο χωρις κολληματα.Εκανες ολη την διαδιακσια σωστα?Αντιθετα το syrious ειναι που εχει ενα καρο κολληματα-quick gps-all programs-kamera -play video apo album art (R3) δηλαδη πρεπει να βαλω radio μερικα fix και μερικα μαγειρεματα ακομη για να στρωση απο ταχυτα παντως πριν κανεις ολα αυτα ειναι τραγικη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 την R2 είχα εγω κ δεν ισχυούσε τίποτα απ ότι λες ποιο πάνω. Αντιθέτως με την M-Anime έχω μερικά μικροκολλήματα κ γενικά μια ελάχιστη ποιο αργή λειτουργία των Windows. Δε νομίζω να είναι ιδέα μου, απλά έτσι λειτουργεί σε μένα. Τώρα που σέταρα λίγο την συσκευή την βλέπω να πηγαίνει καλύτερη ή... την συνήθησα :D Άσχετο.. πρόσεξα κάτι τώρα :/ το Manilla Customize είναι για διαφορετική rom όχι για την M-Anime γι αυτό δε μου τρέχει κ μου κολλάει? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Κανονικά το Manila config είναι αρχείο προς εγκατάσταση... Πάντως στο δικό μου η Sirius είναι πολύ χαμηλής απόδοσης. Φλάσαρα την R4 και σε μισή ώρα αναγκάστηκα να βάλω την Khanx 1.4! Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satnews Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Exw to HTC Touch Cruise alla to vodafone live den leitourgh exw mia aspri selida me to menu tis vodafone , mipos lipi kapio cab ( vodafone live.cab) opws exoun merikes siskeves !!! htc.... Παράθεση Satnews Admin Team :http://www.satplanet.gr http://rapidshare.com/users/R73U5V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ; ΕΧΩ ΤΗΝ AMINE ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΠΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ. ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ; ΕΧΩ ΤΗΝ AMINE ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΠΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ. ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ακριβως το ιδιο ηθελα και γω το πετυχα με ενα cab που βρηκα σε μια σελιδα του xda με skin. ψαξε για το MBarvian Touchflo 3d Skin.cab. αν δεν το βρεις (δεν εχω κρατησει την σελιδα,αλλα εχω κρατησει το cab) στειλε μου pm με το μαιλ σου να στο στειλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ακριβως το ιδιο ηθελα και γω το πετυχα με ενα cab που βρηκα σε μια σελιδα του xda με skin. ψαξε για το MBarvian Touchflo 3d Skin.cab. αν δεν το βρεις (δεν εχω κρατησει την σελιδα,αλλα εχω κρατησει το cab) στειλε μου pm με το μαιλ σου να στο στειλω. http://www.sendspace.com/file/mn2otp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΘΕΛΩΑΠΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΑΥΡΟ. ΤΟ TOUCH FLO ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΛΑΤΕ ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΘΕΛΩΑΠΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΑΥΡΟ. ΤΟ TOUCH FLO ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΛΑΤΕ ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ. μισο λεπτο... εχεις βαλει την μ-αμινε 2 φιναλ? γιατι σε μενα δεν την εξαφανισε ,την φορτωνει κανονικα... αν δεν εχεις την final τοτε χρειαζεσαι και ενα αλλο cab το manila patch cab που δινει στην σελιδα με την rom αν παλι εχεις την final δοκιμασε να απενεργοποιησεις το touch FLO πριν την εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 μισο λεπτο... εχεις βαλει την μ-αμινε 2 φιναλ? γιατι σε μενα δεν την εξαφανισε ,την φορτωνει κανονικα... αν δεν εχεις την final τοτε χρειαζεσαι και ενα αλλο cab το manila patch cab που δινει στην σελιδα με την rom αν παλι εχεις την final δοκιμασε να απενεργοποιησεις το touch FLO πριν την εγκατασταση. NA ΡΩΤΗΣΩ ΛΙΓΟ. ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΒΓΕΝΕΙ ΜΙΚΡΟ Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 NA ΡΩΤΗΣΩ ΛΙΓΟ. ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΒΓΕΝΕΙ ΜΙΚΡΟ Πες μας πρώτα ποια ROM φοράς στη συσκευή σου ακριβώς και αν θες μην γράφεις με ελληνικά γιατί στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts