Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρε ένα backup τα SMS σου, και σβήσε ότι SMS+MMS έχεις και ξαναδοκίαμσε.

Ρίξε κι εδώ μια ματιά:http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=6883

Thanks! Έχεις απόλυτο δίκιο. Έσβησα τα SMS που μου ήρθαν το πρωί και λειτουργεί κανονικά. Και έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ αν είχα αλλάξει κάτι. Απόλυτα λογικό να μην δουλεύει επειδή έλαβα SMS (...)

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βαση αυτοκινητου με βεντουζα. Καθολου ασχημη.

Γ' λαϊκή αγορα Αθηνων. Τιμη 5 ευρω, (να μη σας πω ποσο την πηρα εγω επειδη γνωριζα τον πωλητη)!!!

[ATTACH]11290[/ATTACH]

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Βαση αυτοκινητου με βεντουζα. Καθολου ασχημη.

Γ' λαϊκή αγορα Αθηνων. Τιμη 5 ευρω, (να μη σας πω ποσο την πηρα εγω επειδη γνωριζα τον πωλητη)!!!

[ATTACH]11290[/ATTACH]

Καλησπερα!Αυτο το weather plugin στο today screen απο ποιο προγραμμα ειναι?

Καλησπερα!Αυτο το weather plugin στο today screen απο ποιο προγραμμα ειναι?

Spb weather.

Κάνει update μάλιστα και μέσω wind plus non stop.:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Spb weather.

Κάνει update μάλιστα και μέσω wind plus non stop.:)

Σωστα, και παιρνει καιρο και απο το meteo.gr

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

mipos mporei na mou pei kaneis kanenan kalo metatropea gia to Cruise me diafores metatropes k apo pou 8aton katebasw?

το spb traveler κανει μετατροπες και θα το βρεις στο γνωστο μαγαζι.

Πως γίνεται οταν το έχω βάλει στη δόνηση να μπορώ να ακούσω απο τα ακουστικά κανονικα ραδιοφωνο αλλα οχι Mp3 απο τον Audio Manager παρα μόνο αν το βγάλω απο τη δόνηση? Τι κουλό είναι αυτό? :wacko::what::fool:

se pio magazi enoeis den kserw ?:S

hχχp://www.ipmart-forum.com

πρεπει να κανεις εγγραφη

Παιδια πως μπορω να σβησω ολες τις επαφες μαζι.
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

mipos mporei na mou pei kaneis kanenan kalo metatropea gia to Cruise me diafores metatropes k apo pou 8aton katebasw?

Και το omega one 1-Calc κανει μετατροπες, και οχι μονο.

Στο ιδιο μαγαζι...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Εχω βαρεθει πια να ακουω γι'αυτο το video driver. Ας καταλαβουν καποιοι οτι το touch cruise δεν ειναι φορητο media player. Υπαρχουν φορητα media player Που κοστιζουν πανω απο 200-300 ευρω και εχουν τοσα προβληματα και υποτιθεται οτι ειναι για να παιζουν video και Mp3. Συμφωνω οτι αν ειναι θεμα και παραλειψη της HTC και ειναι κατι που διορθωνεται η βελτιωνεται τοτε πρεπει να το κανει η HTC αλλα μεχρι εκει.

Και κατι αλλο : εμεις που καθισαμε και διαβαζουμε ολα τα προηγουμενα Post Που εχουν γραφει εδω για να βρουμε κατι δεν ειμαστε ουτε βλακες ουτε χαζοι. Υπαρχουν πολλοι που χωρις να καθισουν να διαβασουν τι λενε τα προηγουμενα Post ρωτανε κατι και θελουν και απαντηση αμεσως και πολλες φορες η απαντηση ειναι λιγα Post Πιο πανω ή μια-δυο σελιδες πριν. Αυτος ειναι και ενας λογος που το Θεμα εχει γεμισει με 100 τοσες σελιδες.Γιατι πολλοι ρωτανε τα ιδια και τα ιδια που εχουν απαντηθει μια και δυο φορες σε προηγουμενα post.

Δεν θελω να γινω κακος αλλα οταν διαβαζω 2 σελιδες και διαβαζω τις ιδιες ερωτησεις με 20 σελιδες πιο πριν κουραζει κι'εμενα και πολλους αλλους πιστευω να διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια. Αν καποιος θελει γρηγορη απαντηση και δεν εχει χρονο να κατσει και να διαβασει ολα τα Post, υπαρχουν και τα pm.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

οτι να ναι
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

οτι να ναι

σε ποιον απευθυνεται το "οτι ναναι" ?

ρωταω γιατι ηταν αμεσως μετα το δικο μου Post.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Δε ξέρω αν είναι το κατάλληλο topic για να ρωτήσω αλλά μήπως ξέρετε κανένα πρόγραμμα compiler για C++ ; Θα το σηκώνει το Cruise;
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Εχω βαρεθει πια να ακουω γι'αυτο το video driver. Ας καταλαβουν καποιοι οτι το touch cruise δεν ειναι φορητο media player. Υπαρχουν φορητα media player Που κοστιζουν πανω απο 200-300 ευρω και εχουν τοσα προβληματα και υποτιθεται οτι ειναι για να παιζουν video και Mp3. Συμφωνω οτι αν ειναι θεμα και παραλειψη της HTC και ειναι κατι που διορθωνεται η βελτιωνεται τοτε πρεπει να το κανει η HTC αλλα μεχρι εκει.

Ε καλά, δεν πειράζει. Θα πάρουμε άλλο ppc που θα "τυχαίνει" ναι είναι και φορητό media player.

Και κατι αλλο : εμεις που καθισαμε και διαβαζουμε ολα τα προηγουμενα Post Που εχουν γραφει εδω για να βρουμε κατι δεν ειμαστε ουτε βλακες ουτε χαζοι. Υπαρχουν πολλοι που χωρις να καθισουν να διαβασουν τι λενε τα προηγουμενα Post ρωτανε κατι και θελουν και απαντηση αμεσως και πολλες φορες η απαντηση ειναι λιγα Post Πιο πανω ή μια-δυο σελιδες πριν. Αυτος ειναι και ενας λογος που το Θεμα εχει γεμισει με 100 τοσες σελιδες.Γιατι πολλοι ρωτανε τα ιδια και τα ιδια που εχουν απαντηθει μια και δυο φορες σε προηγουμενα post.

Δεν θελω να γινω κακος αλλα οταν διαβαζω 2 σελιδες και διαβαζω τις ιδιες ερωτησεις με 20 σελιδες πιο πριν κουραζει κι'εμενα και πολλους αλλους πιστευω να διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια. Αν καποιος θελει γρηγορη απαντηση και δεν εχει χρονο να κατσει και να διαβασει ολα τα Post, υπαρχουν και τα pm.

Σωστός φίλε !! Εύγε

Δε ξέρω αν είναι το κατάλληλο topic για να ρωτήσω αλλά μήπως ξέρετε κανένα πρόγραμμα compiler για C++ ; Θα το σηκώνει το Cruise;

Aν βρεις σε παρακαλώ το θέλω και εγώ! στείλε μου πμ. η αν το βρώ εγώ σε ειδοποιώ.

στο σετάρισμα του cruise...

:respect:konadrio

Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers!

2' λεπτά θα σας πάρει!

http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html

Καθε φορά που εγκαθιστώ το spbpocketplus μου εξαφανίζει το HTC task manager bar (γωνία πάνω δεξιά). Ακόμα και οταν το απεγκαθιστώ δεν επανέρχεται! Εχει κανείς κάποια λύση? Υπάρχει κάποιο cab ή registry key?

Thanks!

Καθε φορά που εγκαθιστώ το spbpocketplus μου εξαφανίζει το HTC task manager bar (γωνία πάνω δεξιά). Ακόμα και οταν το απεγκαθιστώ δεν επανέρχεται! Εχει κανείς κάποια λύση? Υπάρχει κάποιο cab ή registry key?

Thanks!

Το βρήκα: πρέπει να αλλαχτουν σε enable τα registry keys εδω: HCU/software/HTC/Taskmanager/

Kλασικό παράδειγμα κακου uninstall...

Εχω βαρεθει πια να ακουω γι'αυτο το video driver. Ας καταλαβουν καποιοι οτι το touch cruise δεν ειναι φορητο media player.

Τα Ppc είναι συσκευές που παρέχουν πληθώρα υπηρεσιών. Μία από αυτές είναι η υποστήριξη γραφικών τα οποία χρησιμοποιούνται και στο navigation και άλλα καλούδια που τα κάνουν πιο όμορφα. Συσκευές καθαρά επαγγελματικές είναι και τα blackberry.

Το πρόβλημα με τον driver δεν έγκειται τόσο στο πρόβλημα αναπαραγωγής video γιατί απλά video ανάλυσης 320x240 παίζουν αψεγάδιαστα και η συσκευή έχει 320x240 οθόνη. Σε navigation , scrolling του IE και οτιδήποτε απαιτήσει κάτι πιο βαρύ σε γραφικά η συσκευή δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

Το cruise σε αντίθεση με το kaiser έχει περισσότερο Multimedia προσανατολισμούς και δυστυχώς απογοήτευσε. Το kaiser κάνει αυτό που διαφημίζει πως κάνει "let's do business" χωρίς να μπορεί να παρέχει video out για παρουσιάσεις ώστε να αντικαταστήσει την ανάγκη ύπαρξης laptop για αυτό.

Οι ελλείψεις Hardware ήταν γνωστές αλλά οι συσκευές διαφημίστηκαν από πολλούς που ήταν ευχαριστημένοι όταν τις πήραν γιατί απλά ήταν καλύτερες από αυτές που κυκλοφορούσαν.

Όσο και αν εκνευριστεί κάποιος το πρόβλημα δε νομίζω να λυθεί γιατί απλά είναι επιλογή της HTC να μην αναβαθμίζει τις συσκευές τις νέο firmware γιατί απλά δεν έχει ανταγωνισμό από κανέναν και δεν έχει κανένα όφελος να δώσει δωρεάν καμία λύση. Προτιμά να βγάλει ένα νέο προϊόν και να πουλήσει!

Ας επιχειρήσουμε...

υπαρχει η δυνατοτητα να ακουμε ραδιοφωνο απο b/t ακουστικο?

εχετε να προτεινετε καποιο καλο b/t ακουστικο?

με ενδιαφερει κυριως η αυτονομια, και δεν θελω καποιο με "καλωδιο".

ευχαριστω! :)