chrini Δημοσιεύτηκε June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2007 Παιδιά καλημέρα. Ψάχνω για ένα πρόγραμμα που να μετατρέπει αρχεία από την video camera μου σε mpeg ώστε να μπορώ να κάνω μοντάζ και τέτοια. Ξέρει κανείς κάνα καλο και εύκολο πρόγραμμα? Η κάμερα είχε ένα της sonic αλλα δεν μου δουλεύει για κάποιο λογο. Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Παιδιά καλημέρα. Ψάχνω για ένα πρόγραμμα που να μετατρέπει αρχεία από την video camera μου σε mpeg ώστε να μπορώ να κάνω μοντάζ και τέτοια. Ξέρει κανείς κάνα καλο και εύκολο πρόγραμμα? Η κάμερα είχε ένα της sonic αλλα δεν μου δουλεύει για κάποιο λογο. Ulead Video Studio http://www.ulead.com/vs/runme.htm Εύκολο κυριολεκτικά δεν είναι κανένα πρόγραμμα video edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Ή ένα ακόμα δωρεάν πρόγραμμα είναι και το Movie Maker το οποίο εμπεριέχεται στα WinXP. Αυτό όμως είναι εντελός απλό τόσο στη χρήση όσο και στις δυνατότητες. Το πρόγραμμα που σου προτείνη ο samoapark έχει περισσότερες δυνατότητες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Pinnacle studio, πάρα πολύ καλό και δοκιμασμένο. Πες μου αν θες ****γραφο cd. Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts