kok_vod Δημοσιεύτηκε December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 28, 2003 Μετα απο καθαρισμό του Η/Υ απο τον Ιό "W32.Swen.A" και το Download του service pack 1 για τα windows XP Home οταν παω να τρεξω το power Dvd δεν παιζει τιποτα και μου βγαζει το μήνυμα "DVD-Video playback graph building failed" τί μπορει να συμβενει?ποιός μπορει να με βοηθειση. Παρακαλώ οποιος μπορεί ας βοηθειση,τα εχω δει ολλα. ευχαριστω πολλη. Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 epanegatesthse to DirectX kai to Power DVD pi8anws o Ios na sou katestrapse kapoia executables, DLL Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kok_vod (28 Δεκ. 2003 , 14:36) Μετα απο καθαρισμό του Η/Υ απο τον Ιό "W32.Swen.A" και το Download του service pack 1 για τα windows XP Home οταν παω να τρεξω το power Dvd δεν παιζει τιποτα και μου βγαζει το μήνυμα "DVD-Video playback graph building failed" τί μπορει να συμβενει?ποιός μπορει να με βοηθειση. Παρακαλώ οποιος μπορεί ας βοηθειση,τα εχω δει ολλα. ευχαριστω πολλη. Το έχω παρατηρήσει και σε μένα αλλα δεν έδεινα σημασία. :wacko: Για να κάνουμε ότι λέει ο φίλοs sugardad. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts