chrispetsas Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το imperator και το k-othrine; Κύριως το imperator με ενδιαφέρει γιατί έχω καταλάβει ότι είναι λιγότερο επιβλαβές για τον άνθρωπο από το k-othrine. Έχω φάει μεγάλο πακέτο με τα μυρμηγκάκια στα ντουλάπια της κουζίνας. Καθαρίζω, ρουφάω με σκούπα, ψεκάζω με aerosol και εκεί που κάθομαι περήφανος ότι τα εξόντωσα, όλο και κάποιο θα δω να τριγυρνάει αμέριμνο... Edited July 16, 2012 by chrispetsas Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το imperator και το k-othrine; Κύριως το imperator με ενδιαφέρει γιατί έχω καταλάβει ότι είναι λιγότερο επιβλαβές για τον άνθρωπο από το k-othrine. Έχω φάει μεγάλο πακέτο με τα μυρμηγκάκια στα ντουλάπια της κουζίνας. Καθαρίζω, ρουφάω με σκούπα, ψεκάζω με aerosol και εκεί που κάθομαι περήφανος ότι τα εξόντωσα, όλο και κάποιο θα δω να τριγυρνάει αμέριμνο... σε μαγαζια με φαρμακα-γεωπονικα ειδη εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 @chrispetsas Πιό καλό το imperator (κυρίως για κουνούπια),αλλά αν θες δοκίμασε και το Fendona της Βasf,είναι πολύ καλό και είναι κι αυτό υγειονομικής σημασίας. Όλα αυτά θα τα βρεις σε γεωπονικά καταστήματα και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα σου δώσει ο αρμόδιος γεωπόνος. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το imperator και το k-othrine; Κύριως το imperator με ενδιαφέρει γιατί έχω καταλάβει ότι είναι λιγότερο επιβλαβές για τον άνθρωπο από το k-othrine. Έχω φάει μεγάλο πακέτο με τα μυρμηγκάκια στα ντουλάπια της κουζίνας. Καθαρίζω, ρουφάω με σκούπα, ψεκάζω με aerosol και εκεί που κάθομαι περήφανος ότι τα εξόντωσα, όλο και κάποιο θα δω να τριγυρνάει αμέριμνο... Καλογεροπουλος, στην Γούναρη στον Πειραιά Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Εντάξει παιδιά, πήρα το Imperator σε ένα μαγαζί στην Αθήνα με γεωργικά φάρμακα πίσω από την Αγία Ειρήνη. Σας ευχαριστώ για τις κατευθύνσεις σας. Το δοκίμασα και έχω να πω πως απλά γ@μ@ει. Τα ξέσκισε τα κακόμοιρα τα μυρμηγκάκια. Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 ...και αμα γουσταρετε να σοτωσετε κατσαριδες,αλλα μιλαμε 100%,ΨΟΦΙΕΣ ΟΛΕΣ,ενα ειναι το φαρμaκο,και λεγεται Goliath gel,και το πηρα κι αυτο απο μαγαζι με γεωργικα,μεσω Ιντερνετ. Κανει 70€,αλλα με τη μια εφαρμογη,δεν ξαναειδα ουτε φτερο.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Που το τοποθετησες; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Που το τοποθετησες; Σε γωνιτσες,που δεν πανε παιδια,ουτε ρτοφιμα,μεσα σε ντουλαπια,μεσα στα μεγαλα συρταρια απο τα ντουλαπια της κουζινας. Αλλα σου λεω,τετοιο θανατικο,δεν εχω ξαναδει.Και υπ'οψιν οτι ειχα βαλει αρκετες φορες το gel που εχουν τα φαρμακεια,αλλα λιγα πραματα εκανε.Αυτο που σου λεω,ειναι one off. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 ...και αμα γουσταρετε να σοτωσετε κατσαριδες,αλλα μιλαμε 100%,ΨΟΦΙΕΣ ΟΛΕΣ,ενα ειναι το φαρμaκο,και λεγεται Goliath gel,και το πηρα κι αυτο απο μαγαζι με γεωργικα,μεσω Ιντερνετ. Κανει 70€,αλλα με τη μια εφαρμογη,δεν ξαναειδα ουτε φτερο.:) Αν δεν θέλετε να δώσετε 70 για το Goliath,μπορείτε να δώσετε 20+ ευρώ για το maxforce της Bayer,το οποίο είναι εξαιρετικό! Κι αυτό θα το βρείτε σε γεωπονικό κατάστημα. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Αν δεν θέλετε να δώσετε 70 για το Goliath,μπορείτε να δώσετε 20+ ευρώ για το maxforce της Bayer,το οποίο είναι εξαιρετικό! Κι αυτό θα το βρείτε σε γεωπονικό κατάστημα. Εβαλα κι απ αυτο που λες φιλε μου,αλλα δεν εκανε τιποτα.Στην αρχη,κατι εκανε,αλλα μετα απο μερικες φορες,το τρωγανε για...πρωινο. Το Goliath,τις εξαφανισε μονομιας.Τερμα,πως το λενε; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά και καλά. Έχετε κάτι να προτείνετε για την αντιμετώπιση των (μεταλλαγμένων) κουνουπιών?? Θα ήθελα κάτι φυσικό γιατί έχω και τον μικρό σπίτι. Edited May 8, 2013 by christoforas Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά και καλά. Έχετε κάτι να προτείνετε για την αντιμετώπιση των (μεταλλαγμένων) κουνουπιών?? Θα ήθελα κάτι φυσικό γιατί έχω και τον μικρό σπίτι. χρόνια πολλά φίλε μου, κάτι απόλυτα φυσικό και αποτελσματικό δεν νομίζω να υπάρχει, εγώ χρησιμοποιώ τον εξής συνδυασμό 1. σίτα με αυτοκόλητη ταινία όλη μέρα στη μπαλκονόπορτα, 2. αντικουνουπικό υγρό της bayer (ένα πράσινο) που είνια μάλλον η πιό επώνυμη λύση, για όσο διάστημα δεν είναι το παιδί μέσα και πάντα με ανοικτή (και σιτωμένη) τη μπαλκονόπορτα, 3. εντομοαποθητική κρέμα της frezyderm, ΚΡΙΛΕΝ, μυρίζει λίγο έντονα αλλά δείχνει να κάνει δουλειά 3 χρόνια τώρα που τη χρησιμοποιώ έχουμε ελάχιστα τσιμπήματα, για λόγους έξτρα ασφάλειας βάζω όσο το δυνατόν λιγότερη στο δέρμα του παιδιού (π.χ. βάζω στα ρούχα του ή στις άκρες του κρεβατιού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Εγω χρησημοποιω απο περσι το καλοκαιρι μια λαμπα-φαναρι απο τα jumbo με μπλε φως uv και ηλεκτροφορο πλεγμα.Κανει αρκετα καλη δουλεια,εβρισκα πολλα νεκρα κουνουπια στο πλεγμα και σιγουρα ειναι καλυτερη απο ταμπλετες,υγρα κτλ. αφου δεν απωθει απλως τα κουνουπια αλλα τα εξολοθρευει,και δεν περιεχει καθολου χυμικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Σιτρονέλλα σε τέντα-μπαλκόνι και κουρτίνες,αποθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τα κουνούπια.Ζώ δίπλα σε άλσος και όποτε ψεκάζω τον σκυλάκο μας (κάθε απόγευμα) δεν πλησιάζει τίποτα σε ακτίνα 100 μέτρων.:lol: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 χρόνια πολλά φίλε μου, κάτι απόλυτα φυσικό και αποτελσματικό δεν νομίζω να υπάρχει, εγώ χρησιμοποιώ τον εξής συνδυασμό 1. σίτα με αυτοκόλητη ταινία όλη μέρα στη μπαλκονόπορτα, 2. αντικουνουπικό υγρό της bayer (ένα πράσινο) που είνια μάλλον η πιό επώνυμη λύση, για όσο διάστημα δεν είναι το παιδί μέσα και πάντα με ανοικτή (και σιτωμένη) τη μπαλκονόπορτα, 3. εντομοαποθητική κρέμα της frezyderm, ΚΡΙΛΕΝ, μυρίζει λίγο έντονα αλλά δείχνει να κάνει δουλειά 3 χρόνια τώρα που τη χρησιμοποιώ έχουμε ελάχιστα τσιμπήματα, για λόγους έξτρα ασφάλειας βάζω όσο το δυνατόν λιγότερη στο δέρμα του παιδιού (π.χ. βάζω στα ρούχα του ή στις άκρες του κρεβατιού). Αρχικά ευχαριστώ για την απάντησή σου 1. Εννοείς μόνιμη σίτα αν κατάλαβα... Αν εννοείς μόνιμη, πρακτικό μεν αλλά πως θα μπαινοβγαίνουμε? Αν δεν εννοείς μόνιμη, είναι λίγο έως πολύ δύσκολο να βάλω αφού είμαι στο νοίκι... 2. Το κάνω και εγώ με τη σύζυγο αλλά χωρίς σίτες, τσάμπα κόπος 3. Εμείς την κριλέν χρησιμοποιούμε αλλά δεν είναι και πολύ αποτελεσματική... Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Εγω χρησημοποιω απο περσι το καλοκαιρι μια λαμπα-φαναρι απο τα jumbo με μπλε φως uv και ηλεκτροφορο πλεγμα.Κανει αρκετα καλη δουλεια,εβρισκα πολλα νεκρα κουνουπια στο πλεγμα και σιγουρα ειναι καλυτερη απο ταμπλετες,υγρα κτλ. αφου δεν απωθει απλως τα κουνουπια αλλα τα εξολοθρευει,και δεν περιεχει καθολου χυμικα. Ευχαριστώ για την απάντηση... Πήρα και εγώ μία, από το lidl αλλά μούφα... ούτε ένα κουνούπι δεν έχω δει... πιο πολύ για φωτιστικό το έχω παρά για εξολοθρευτή... να πάω να πάρω αυτή που πήρες? Θυμάσαι κάτι? χρώμα, συσκευασία, τιμή... Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Σιτρονέλλα σε τέντα-μπαλκόνι και κουρτίνες,αποθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τα κουνούπια.Ζώ δίπλα σε άλσος και όποτε ψεκάζω τον σκυλάκο μας (κάθε απόγευμα) δεν πλησιάζει τίποτα σε ακτίνα 100 μέτρων.:lol: Ευχαριστώ και εσένα για την απάντηση Γιάννη... Σε τι ποσότητα ρε μαν? Με το κιλό την παίρνεις? Δεν είναι βλαβερή για τον μικρό? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Θυμαμαι μια φορα στο στρατο σε ενα φυλακιο ενας ειχε βαλει κουνουπιερα (τουλι) για να μην τον τσιμπανε τα κουνουπια το βραδυ. Τελικα δεν προλαβε να κοιμηθει..Τον ενοχλουσαν και οι ψυλοι/κοριοι!!:lol::lol: Το τι καψιμο επεσε εκεινο το βραδυ..:shifty::(:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 εγω βρε παιδια παντρεμενος αρκετα χρονια...ειμαι και 36 ετων,εχω βαλει την γυναικα και τα κινηγαει με μια ηλεκτρικη ρακετα...ετσι κοιμαμαι και εγω και η κορη μου 2,5 ετων..και η γυναικα ειναι σκοπια...χαχαχα:lol::p:D Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 καλά με τα μικρά κουνούπια εκείνα τα εξολοθρευω μς την λάμπα τα τραβάει και χτυπάνε το ηλεκτρικό πλέγμα το πρόβλημα είναι με τα κουνούπια - γοτζιλλα (κατι κουνούπια 3 4) εκατοστά σαν δεινόσαυροι ούτε λάμπα ούτε υγρά ούτε κρέμες ούτε ταμπλέτες τπτ δεν καταλαβαινουν μόνο αν τα κοπανήσω με κανα χέρι (παίζει να πονέσει και το χέρι....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση... Πήρα και εγώ μία, από το lidl αλλά μούφα... ούτε ένα κουνούπι δεν έχω δει... πιο πολύ για φωτιστικό το έχω παρά για εξολοθρευτή... να πάω να πάρω αυτή που πήρες? Θυμάσαι κάτι? χρώμα, συσκευασία, τιμή... Εγω απο τα jumbo το πηρα.Ειναι γυρω-γυρω μαυρο ,πλαστικο πλεγμα και απο μεσα εχει το ηλεκτροφορο πλεγμα και στο κεντρο την uv λαμπα.Σαν φαναρακι ειναι αλλα αρκετα μεγαλο.Μαρκα δεν θυμαμαι.Περιπου 10-15 € το πηρα απ'οτι θυμαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Εγω απο τα jumbo το πηρα.Ειναι γυρω-γυρω μαυρο ,πλαστικο πλεγμα και απο μεσα εχει το ηλεκτροφορο πλεγμα και στο κεντρο την uv λαμπα.Σαν φαναρακι ειναι αλλα αρκετα μεγαλο.Μαρκα δεν θυμαμαι.Περιπου 10-15 € το πηρα απ'οτι θυμαμαι. Τελικα οτι δινεις περνεις.Απο το καλοκαιρι,μεχρι τον Οκτωμβριο που την αναβα δουλευε κανονικα.Προχτες που πηγα να την αναψω για 1η φορα για φετος μετα απο 7 μηνες αδρανειας(το χειμωνα δεν μου χρειαστηκε γιατι δεν υπηρχαν κουνουπια),ανακαλυψα δεν λειτουργει πια.Δεν αναβει καθολου η λαμπα,ισως να εχει καει.Δεν ξερω αμα μπορω να βρω καπου ανταλλακτικη λαμπα.Οποτε βρω χρονο θα το αποσυναρμολογησω για να τσεκαρω με το δοκιμαστικο κατσαβιδι αμα δουλευει το ηλεκτρικο πλεγμα.Αμα δεν δουλευει σημαινει οτι καπου δεν κανει επαφη. Edited May 14, 2013 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Τελικα οτι δινεις περνεις.Απο το καλοκαιρι,μεχρι τον Οκτωμβριο που την αναβα δουλευε κανονικα.Προχτες που πηγα να την αναψω για 1η φορα για φετος μετα απο 7 μηνες αδρανειας(το χειμωνα δεν μου χρειαστηκε γιατι δεν υπηρχαν κουνουπια),ανακαλυψα δεν λειτουργει πια.Δεν αναβει καθολου η λαμπα,ισως να εχει καει.Δεν ξερω αμα μπορω να βρω καπου ανταλλακτικη λαμπα.Οποτε βρω χρονο θα το αποσυναρμολογησω για να τσεκαρω με το δοκιμαστικο κατσαβιδι αμα δουλευει το ηλεκτρικο πλεγμα.Αμα δεν δουλευει σημαινει οτι καπου δεν κανει επαφη. χαχααχ sorry φίλε αν στη μάτιασα!!! Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ευχαριστώ και εσένα για την απάντηση Γιάννη... Σε τι ποσότητα ρε μαν? Με το κιλό την παίρνεις? Δεν είναι βλαβερή για τον μικρό? Είναι συσκευασία 750 ml και την έχω από πέρσι αγορασμένη από petshop,ψεκάζω κοιλίτσα και πάνω μέρος (3-4 ψεκασμοί είναι αρκετοί) και μια γενική σε τεντα και κουρτινες και είναι στην μέση το μπουκαλάκι να φανταστείς. Είναι για κατοικίδια οπότε δεν είναι βλαβερή για εκείνον αλλά ούτε και για εμάς.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 χαχααχ sorry φίλε αν στη μάτιασα!!! φίλε και εγώ στο νοίκι είμαι, οι σίτες δεν είναι μόνιμες, είναι αυτές που "πιάνουν" με ταινία γύρω από την μπαλκονόπορτα, εννοείται οτι δεν μπαινοβγαίνεις αυτόματα αλλά πρέπει να την βγάλεις - περάσεις - ξαναβάλεις... μπακάλικη λύση αλλά πολύ πιό φτηνή από κάτι μόνιμες σίτες. μου κάνει εντύπωση που δεν είδες προκοπή με την ΚΡΙΛΕΝ (και αυτή citronela βάση έχει), μήπως είνια περσυνή και έχει ξεθυμάνει; εμείς προτοβάλαμε για φέτος από καινούργιο σωληνάριο και σχεδόν μαστουρώσαμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts