The X Δημοσιεύτηκε June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 17, 2007 παιδια υπαρχει κανα προγραμμα απλης πυξιδας που να δουλευει μεσω gps? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=16855 http://www.gpstuner.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. June 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 thanx man Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Speed Sentry έχω και εγώ. Πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Speed Sentry έχω και εγώ. Πολύ καλό! Πρέπει να κινήσε για να δουλεύει σωστά ή δουλεύει και σε στάση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Πρέπει να κινήσε για να δουλεύει σωστά ή δουλεύει και σε στάση; δε ειναι δυνατον να δουλεψει αν εισαι ακινητος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Το gpstuner καταγραφει και την πορεια σου? Χωρις χαρτη, απλα να φενεται η διαδρομη που κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts